Kviečiame į mitingą „Laisvės kovų atminties trynimui ir šliaužiančiai okupacijai – NE!“

propatria.lt nuotr. Gerbiami Lietuvos piliečiai! Brangūs tėvynainiai! Atėjo diena, kai esame pasiruošę tesėti savo pažadą Lietuvos didv...

propatria.lt nuotr.
Gerbiami Lietuvos piliečiai! Brangūs tėvynainiai! Atėjo diena, kai esame pasiruošę tesėti savo pažadą Lietuvos didvyriams! Kviečiame Jus į mūsų Tėvynės sostinę Vilnių apginti Tautos ir jos Laisvės kovų istorinę atmintį bei Lietuvos valstybės orumą. 

Š. m. rugsėjo 5 d. rinkimės į S. Daukanto aikštę, kur 18 val. vyks pilietinis mitingas „Laisvės kovų atminties trynimui ir šliaužiančiai okupacijai – NE!“  Kviesime J. E. Lietuvos Respublikos prezidentą atvykti į mitingą ir išsakyti savo nuomonę aktualiausiais Lietuvos valstybės istorijos politikos, tautos istorinės bei laisvės kovų atminties ir šalies nacionalinio saugumo klausimais.

19 val. prie Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių bibliotekos bus iškilmingai pagerbtas J. Noreikos-Generolo Vėtros ir visų kovojusių ir žuvusių už Lietuvos laisvę didvyrių atminimas. Šia patriotiškų piliečių dėkingumo ir pagarbos herojams manifestacija drąsiai valingai pasakysime Lietuvai ir pasauliui: esame laisva tauta ir apginsime savo teisę patiems rašyti savąją Istoriją! Vieningai ir valingai šiuo pilietiniu veiksmu paliudysime: esame gyva tauta ir ori valstybė! Jokia priešiška jėga neištrins šviesaus didvyrių atminimo iš mūsų atminties ir širdžių! Jų pasiaukojamas kovas ir kilnius darbus įamžinantys atminimo ženklai viešosiose erdvėse bus ginami ir atkuriami tol, kol gyvuos juos prisimenanti Tauta ir tik jų aukos bei kančios kaina sukurta ir išsaugota Lietuvos valstybė!

APGINTI TRINAMĄ LAISVĖS KOVŲ ATMINTĮ – MŪSŲ ŠVENTA PAREIGA IR AMŽINO DĖKINGUMO DOVANA KOVOJUSIEMS IR KRITUSIEMS UŽ TĖVYNĘ!

Patriotinio jaunimo sambūris „Pro Patria“
Tautos Forumas
Sąjūdžio iniciatyvinės grupės klubas
Vilniaus Sąjūdis
Lietuvos laisvės kovotojų sąjunga
Nevyriausybinių organizacijų, padedančių stiprinti Lietuvos gynybinius pajėgumus, koordinacinė taryba
Politinių kalinių ir tremtinių sąjunga
Politinių kalinių ir tremtinių bendrija
Lietuvos Sąjūdis

Susiję

Demokratija ir valdymas 6457290671507309029
item