Vytautas Radžvilas. Prezidento rinkimų kronika: nesame bendražygiai (V)

M. Šernos nuotrauka  I dalis –  ČIA , II dalis –  ČIA , III dalis –  ČIA , IV dalis – ČIA . Sugrįžtantys megztųjų berečių šešėliai ...

M. Šernos nuotrauka 
I dalis – ČIA, II dalis – ČIA, III dalis – ČIA, IV dalis – ČIA.

Sugrįžtantys megztųjų berečių šešėliai

Visi VF organizacinės grupės nariai suprato, kad sprendimo neparemti A. Juozaičio politinė kaina bus milžiniška. Nereikėjo didelio įžvalgumo numatyti, kad tuojau pat kils politinio, moralinio ir psichologinio spaudimo banga, kuri neišvengiamai peraugs į aršų puolimą. Kitaip būti paprasčiausiai negalėjo. A. Juozaičiui ir jo rėmėjams VF ir TF parama buvo iš tiesų reikalinga ir labai svarbi. Vertinant politologiniu žvilgsniu, net formalus paramos pareiškimas buvo vienintelis būdas nuslėpti nuo visuomenės faktą, kad A. Juozaičio ketinimas dalyvauti Prezidento rinkimuose buvo vienos partijos – tiksliau, grupelės tautininkų – sumanytas projektas, ir sukurti regimybę, kad projektą inicijuoja bei įgyvendina kur kas platesnė visuomeninių ir pilietinių sambūrių santalka. LYČ sambūrio tokiai maskuotei sukurti neužteko. 

TF intelektualinis ir organizacinis potencialas taip pat būtų pravertęs, neslėpta norų ir ketinimų juo pasinaudoti būsimosios rinkimų kampanijos tikslais. Tokiomis aplinkybėmis A. Juozaičio iškėlimo iniciatorių apmaudą ir nusivylimą VF sprendimu iš dalies būtų buvę galima suprasti. Bet niekaip neįmanoma pateisinti to, kad nepasitenkinimas buvo paverstas tikra VF puolimo ir diskreditavimo kampanija, į kurią buvo įtraukti arba įsitraukė gana platūs patriotiškos visuomenės sluoksniai. 

Sukelti ir iki šiol kurstyti tokį smerkimo ir kiršinimo vajų jo iniciatoriams nebuvo sunku. Politinis neišprusimas ir praktinės politinės patirties trūkumas visai laikais ir visur buvo palankiausia dirva iracionalioms visuomenės aistroms žadinti. Nekilo jokių abejonių, kad nemenka patriotinės visuomenės dalis ne tik nepritars VF sprendimui, bet jį griežtai pasmerks. Iš karto krito į akis, kad nuoširdžiai apsidžiaugę, jog įsteigtas LYČ‘o sambūris, daugelis A. Juozaičio rėmėjai neįžvelgia šio darinio dvilypumo (minėto susidvejinimo į šešėlinę tautininkų ir asmeninę kandidato partijas), tad net neįtaria, jog šitaip prasidedanti rinkimų kampanija neišvengiamai virs didelio masto ir ilgai truksiančiu tautiškai ir patriotiškai nusiteikusios visuomenės demagoginio apgaudinėjimo akcija. Taip pat buvo akivaizdu, kad nelinkę gilintis į politines minėto sprendimo priėmimo aplinkybes bei priežastis, patriotiški piliečiai greičiausiai nesupras, jog būsimojo LYČ‘o sambūrio įsteigimas buvo dar vienas skaldytojiškas veiksmas, įsukęs naują kivirčų ir sumaišties spiralę tautinių jėgų stovykloje. 

Dar mažiau buvo galima tikėtis, jog bus suprasta, kad tai buvo klaidingas ir visiškai diletantiškas žingsnis, faktiškai palaidojęs kandidato rinkimų kampaniją jos dar net nepradėjus. Kaip reikėjo paaiškinti besipiktinantiems A. Juozaičio gerbėjams ir rėmėjams, kad LYČ sambūris, sukurtas kaip dviveidis Janas, iš pat pradžių buvo problemiškas ir vedantis į aklavietę darinys, jeigu tai ir šiandien pernelyg nerūpi politiškai pernelyg patikliems piliečiams, entuziastingai skubantiems atsiliepti į kvietimą registruotis ir tapti dabar jau kuriamo politinio judėjimo (partijos) nariais? 

Juk elgiantis sąžiningai ir negudraujant, pirmiausia derėtų paaiškinti, kur kviečiama stoti. Reikėtų iš anksto pasakyti, kokia iš tiesų bus steigiamo politinio judėjimo struktūra: ar dabartinis LYČ sambūris bus plėtojamas iki išaugs į atskirą ir visavertę politinę partiją, kuri po to bus sujungta su keliomis jau esančiomis partijoms į naują darinį ir duos jam savo pavadinimą, ar vis dėlto jungsis tik jau esančios ir besiderančias partijos, o jų pagrindu įsteigta partija tik perims taip ir neišaugusio į savarankišką partiją LYČ judėjimo narius ir jo pavadinimą? 

Tai yra fundamentalūs klausimai, kuriuos turėtų išsikelti kiekvienas pilietis, ketinantis tapti politinės organizacijos nariu, jeigu, žinoma, jis tai daro gerai apmąstęs ir, vaizdžiai kalbant, nenori pirkti katės maiše. Deja, tokie klausimai kol kas retai  keliami. Tad juo sunkiau buvo pasakyti ar paaiškinti neįsigilinusiai į tokias subtilybes visuomenei, kad A. Juozaitis yra tik simuliakrinis nesisteminis kandidatas, žaidžiantis dorų Lietuvos piliečių tautiniais ir patriotiniais jausmais. Iracionalioje ir vis labiau įaudrinamoje emocinėje bei intelektualinėje atmosferoje tokia mintis apskritai būtų buvusi palaikyta šventvagiška ir sukėlusį dar didesnį erzelį jo šalininkų gretose.

Spaudimas paremti stiprėjo pamažu. Iš pradžių jis buvo gana silpnas ir menkai juntamas. Matyt, kandidatas ir jo aplinka dar vylėsi, kad VF pakeis savo poziciją. Kad šituo tikėta, rodo vien tai, jog pradėjęs keliauti po Lietuvą A. Juozaitis nevengdavo klaidinti į susitikimus su juo ateinančių žmonių teigdamas, kad yra VF remiamas kandidatas. Sąlyginė ramybė truko tol, kol neapsikentęs dėl tokio klaidinimo VF narys V. Sinica kritiškai parašė apie šitokį klaidinimą savo veidaknygėje. Feisbuko erdvėje kilusi kandidato gerbėjų pasipiktinimo audra tapo augančios įtampos ir įsibėgėjančio konflikto pranaše. Vis agresyviau buvo eskaluojamas forumo, kaip tariamo tautinių jėgų skaldytojo, įvaizdis, kol galiausiai puolimas įgijo tokį mastą, kad faktiškai tapo nevaldomas ir virto melo ir šmeižto kampanija. 

Šis slenkstis buvo peržengtas, kai  kandidatas ir jo šalininkai pradėjo masiškai skleisti žinią apie LYČ sambūrio ir VF pasiektą susitarimą dėl abipusio parėmimo rinkimuose, ypač pabrėždami amano telefoninio pokalbio metu duotą pažadą A. Juozaičiui, kad per Prezidento rinkimus jo kandidatūra bus paremta. Iš tiesų dėl šito buvo iš principo sutarta. Tačiau buvo nutylėta, kad A. Juozaitis dėl nežinomų priežasčių nepanoro būti paremtas, nes jau kitą dieną sulaužė šį susitarimą, kai pranešdamas apie jį spaudos konferencijoje, paskleidė tikrovės neatitinkančias žinias, šiurkščiai iškreipusias minėto susitarimo pobūdį ir turinį. Bet apie tai išsamiau – kitoje straipsnio dalyje.

Artėjant rinkimų dienai dalies tautiškai orientuotų asmenų ir jų grupių kelti reikalavimai paremti A. Juozaitį tapo tokie kategoriški ir agresyvūs, kad įgijo net kolektyvinės isterijos bruožų. Retkartėmis kai kurių piliečių nepasitenkinimo ir įniršio protrūkiai sustiprėdavo tiek ir reikšdavosi tokiomis formomis, kad pradėjo kelti asociacijas su liūdnos atminties „megztųjų berečių“ reiškiniu. Trumpai reikia priminti, kad vadinamosios „megztos beretės“ iš esmės buvo agresyvių politinių beraščių grupelės, kurioms buvo lemta suvaidinti ne patį menkiausią vaidmenį naujausioje Lietuvos istorijoje. 

Joms priklausė emocingi ir egzaltuoti asmenys, tūžmingai reaguodavę į tam tikrus žodžius-dirgiklius, kurie sužadindavo jų agresyvų elgesį. Pastarasis skleidėsi įvairiomis formomis – nuo šiurkštaus užgauliojimo iki fizinio smurto apraiškų. Po nepriklausomybės atkūrimo prasidėjus Sąjūdžio skilimui ir aštrėjant nesutarimams dėl galios ir įtakos, V. Landsbergis ir jo šalininkai pasitelkė šiuos žmones „apvalyti“ Sąjūdžio gretas nuo politinių priešininkų. Liūdnai pagarsėjusios „megztosios beretės“ veikė kaip jų moralinio ir psichologinio spaudimo ir net atviro terorizavimo įrankiai. Tokie žodžiai-dirgikliai kaip „KGB“, „TSRS“, „TSKP“ jas veikė taip, kaip, vaizdžiai kalbant, bulius reaguoja į raudoną audeklą. Pakakdavo bet kurį V. Landsbergio politinį oponentą pavadinti „komunistu“, „KGB agentu“ ar „Rusijos mylėtoju“, ir nelaimėlį užgriūdavo ir imdavo persekioti bei terorizuoti ant jo užsiundytas „megztųjų berečių“ būrys. Tai trukdavo tol, kol neatlaikęs spaudimo persekiojamasis „savanoriškai“ pasitraukdavo iš Sąjūdžio, o dažniausiai  ir apskritai politinės veiklos. 

Masiškai pritaikius šitokio terorizavimo metodą buvo išstumtas, o iš tikrųjų politiškai sunaikintas Sąjūdžio pirmaeivių branduolys, kurio vietą užėmė sunkiausiu kovos už nepriklausomybę laikotarpiu šešėlyje tūnoję atsargūs prisitaikėliai, tapę ištikimais V. Landsbergio talkininkais. Būtent jie pakreipė atkurtos valstybės raidą vaga, nubraukusia Sąjūdžio idealus ir programinius tikslus. Už šį politinio iracionalumo proveržį, kurio įsikūnijimu ir simboliu tapo „megztųjų berečių“ reiškinys, Lietuva sumokėjo ir vis dar moka milžinišką kainą. Tai reikia, o iš tikrųjų nenoromis tenka, prisiminti todėl, kad baigiamuoju Prezidento rinkimų tarpsniu minėta isterija dėl A. Juozaičio rėmimo, kurią kurstė tokie pat kaip prieš tris dešimtmečius egzaltuoti ir agresyvūs politiniai beraščiai tautinių jėgų stovykloje, įgijo tokį mastą, kad viešojoje erdvėje vėl sušmėžavo  sugrįžtančių „megztųjų berečių“ šešėliai.

Kaltinti dėl jų sugrįžimo tik A. Juozaitį ir jo aplinką nebūtų sąžininga ir teisinga. Tiesa, kad kandidato prisiimtas Gelbėtojo vaidmuo savaime skatino rėmėjus sieti pernelyg didelius lūkesčius su jo dalyvavimu rinkimuose. Tačiau Gelbėtojo įvaizdį nepamatuotai išpūtė ir nesveiką ažiotažą, peraugusį į isteriją, didino ir pačių rėmėjų nuostatos. Pirmiausia – masiškai Lietuvos visuomenėje ir net patriotiniuose jos sluoksniuose išplitęs politinis pasyvumas ir neveiklumas. Šią seną bėdą pripažinti ir juo labiau plačiau apie ją kalbėti vis dar vengiama. Tačiau, jeigu Lietuvoje norima kokių nors permainų, toliau tylėti neišeina. Taigi vieną kartą reikia pripažinti: per penkiasdešimt okupacijos ir trisdešimt  nevisaverčio valstybingumo metų mūsų visuomenėje praktiškai išnyko visose brandžiose tautose ir šalyse egistuojantis ir valstybėms gyvuoti bei išlikti gyvybiškai svarbus žmogaus tipas. Tai – homo politicus, arba politinis žmogus. Šio tipo žmonės yra kiekvienos valstybės stuburas. 

Jiems išnykus liko ir visiškai vyrauja dviejų tipų žmonės – ūkininkas ir vadinamasis kultūros žmogus, arba tiesiog kultūrininkas. Pastarasis brangina ir puoselėja savo tautinį tapatumą ir jį laiduojančios tautinės kultūros savastį. Tačiau tai vis dėlto yra nupolitintas žmogus, kuriam trūksta politinės nuovokos, arba valstybinės jausenos. Todėl jis gali nuoširdžiai dirbti savosios kultūros labui, bet nepajėgiai tapti tikru savo valstybės statytoju ir gynėju. Dažnai ne iš blogos valios, o todėl, kad nesuprasdamas valstybės svarbos, išdidžiai pasiskelbia esąs „aukščiau politikos“ ir lieka abejingas viešiesiems reikalams. Lietuvos visuomenėje ir – tai ypač blogai – inteligentijos sluoksniuose ši nuostata plačiai paplitusi. 

Neatsitiktinai visuomeninių ir pilietinių sambūrių veikloje dalyvauja apgailėtinai mažai šio sluoksnio žmonių. Daugelis jų bjaurisi praktine viešąja veikla ir jos vengia. Kai kurie dar įstengia parašyti straipsnį arba ateiti valandžiukei į kokią nors protesto akciją. Bet tai yra jų pastangų viršūnė – viskas, ką jie dar gali ir sugeba padaryti. Bet pamėgink jiems įsiūlyti parašų lapą ar platinti kokią nors agitacinę medžiagą. Kur tau: šalti gatvėje renkant parašus už kandidatą arba dalinti laikraščius prie bažnyčių, ligoninių ar kitose viešose vietose – neoru, arba „ne mano lygis“. Tegul šaltame lietuje mirksta prasčiokai – tai jų darbas ir pareiga. Tiesa, kad netrūko savanorių, surinkusių įspūdingą skaičių parašų, kurie atvėrė A. Juozaičiui kelią dalyvauti rinkimuose. Tačiau stebint žinomų šviesuolių entuziazmą dėl jo kandidatūros ir klausantis žodinių pareiškimų apie rėmimą lyg ir buvo galima tikėtis šio to daugiau. 

Būtų buvę logiška, jeigu tarp šitaip karštai A. Juozaitį rėmusių žinomų kultūrininkų būtų atsiradę daugiau asmenų, patvirtinančių šią paramą ir darbais. Juk bent kai kurie tokie entuziastingi rėmėjai galėjo, pavyzdžiui, pasisiūlyti tapti kandidato įgaliotiniais ir kartu su juo, o ir patys, važinėti po Lietuvą ir susitikinėti su rinkėjais. Tokia pagalba tikrai būtų padėjusi skleisti tautinio atgimimo idėjas. Tai darė pats A. Juozaitis, atkakliai ir pasiaukojamai keliaudamas po miestus ir miestelius. O kiek karštųjų rėmėjų susirinko į rinkimų kampanijos pabaigoje vykusius protesto mitingus prie LRT? Menkutė saujelė. Šiuos faktus reikia priminti todėl, kad jie akivaizdžiai rodo, koks iš tiesų menkas buvo aktyvių kandidato rėmėjų sluoksnis.

Svarbiausia ir kartu keisčiausia yra tai, kad daugelis tokių asmenų, kurie iš tikrųjų vadovavosi nuostata, kad A. Juozaičio rinkimų kampanija yra jo paties reikalas ir nei piršto nepajudino jam padėti, kaip tik karščiausiai reikalavo „tautinių jėgų vienybės“ ir labiausiai piktinosi tuo, kad VF neparemia jo kandidatūros. Iš pažiūros keistas pasyvumo ir primygtinio reikalavimo žūtbūt vienytis ir bet kuria kaina paremti A. Juozaitį derinys vis dėlto turi gana racionalų ir įtikinamą paaiškinamą. Besistengiančių išlikti nuošalyje ir vengiančių realiais darbais prisidėti prie tautinio judėjimo kūrimo pasyvių, tai yra tik žodinių, A. Juozaičio rėmėjų akyse Gelbėtojo vaizdinys natūraliai turėjo neproporcingai išaugti ir išsipūsti todėl, kad šis kandidatas tapo tikru vaizduotėje susikurtų svajonių įsikūnijimu. Svajonė iš tiesų nuostabiai graži ir viliojanti: galimybė įvykdyti patriotinę pareigą asmeniškai nedarant nieko, išskyrus kartą ar du nueiti prie balsadėžės ir išrinkti Tautos prezidentą, pažadėjusį ir įstengsiantį išgelbėti Lietuvą! Tokiam patriotizmui pademonstruoti nereikėjo nieko daugiau, tik primygtinai reikalauti ir šaukti: susivienykite ir paremkite!

Stebėtojiškas ir pasyvus santykis su politika yra atgrasiausias ir kartu pavojingiausias tuo, kad ugdo jau minėtą įžūlios ir pasitikinčios savimi visažinystės nuostatą. Praktiškai nedalyvaujantys politikoje ir tik žvelgiantys į ją iš šalies stebėtojai savaime persiima savotiška „jūros iki kelių“ filosofija, kai viskas pradeda atrodyti ne tik įmanoma, bet ir lengva. Laikydamiesi saugiai atokiu atstumu nuo praktinės politinės veiklos ir visiškai neišmanydami politikos virtuvės subtilybių bei užkulisių, jie net neįtaria, kokios gali būti sunkios romantizuotam žvilgsniui net nematomos praktinės politinės problemos ir kiek prireikia jėgų bei pastangų joms išspręsti. A. Juozaičio rinkimų kampanija ir jos metu iškilęs jo parėmimo klausimas kaip tik ir buvo tipiškas šitokio aistrų ir kolektyvinės isterijos nevaldomo protrūkio atvejis ir pavyzdys.

Naivus įsivaizdavimas, kad egzistuoja burtų lazdelė, leidžianti akimoju išspręsti tokias problemas, sukuria abejingumo, pasyvumo, beviltiškumo atmosferą, kurioje pradeda virti ir ima vis stipriau kunkuliuoti nepagrįstomis viltimis ir neišsipildžiusiais lūkesčiais kūrenamas iracionalių politinių aistrų katilas. Bejėgiškai stebint  žlungančias naivias viltis jis anksčiau ar vėliau užverda tiek, kad jame susikaupęs tamsių aistrų garas prasiveržia kolektyvinės isterijos ir bejėgiško įtūžio bei aklos neapykantos pliūpsniais. Šis katilo sprogimas ir yra „megztųjų berečių“ žvaigždžių valanda. Jų siautėjimo laikas. Per A. Juozaičio rinkimų kampaniją jų šešėliai kaip tik ir sugrįžo.

Tiesą sakant, A. Juozaičio kampaniją lydėjęs „megztųjų berečių“ šešėlis iš šiandien nėra visiškai pranykęs. Jis reiškiasi įvairiais pavidalais, taip pat ir nemokšiškais bei tulžingais šio straipsnio komentarais. Į juos galima atsakyti vienu sakiniu: norite, kad Lietuvoje dar tris dešimtmečius nebūtų stiprios tautinės politinės jėgos – toliau, užuot mąstę ir dalykiškai analizavę tų jėgų vegetavimo ir nesibaigiančių nesėkmių priežastis, iracionaliai liekite savo pyktį.

Be abejo, neįmanoma tikėtis, kad iš politikos kada nors visiškai išnyktų jausmo ir iracionalumo dėmuo. Visi ja besidomintys ir joje dalyvaujantys piliečiai tikrai netaps racionaliai skaičiuojančiais veikėjais. Tačiau iracionalumo veiksnį tam tikrų mastu galima ir būtina apriboti bei suvaldyti. Akivaizdu, kad „megztųjų berečių“ šešėlis pakenkė ne tik A. Juozaičio rinkimų kampanijai, bet ir daugybę metų daro didelę žalą pačiai tautinei ir valstybinei idėjai. Užtenka net ir nedidelio būrio iracionaliai kalbančių ir besielgiančių žmonių, kad tautininko (plačiąja prasme), kaip tamsaus ir neprotaujančio žmogaus tipo, įvaizdis priliptų visai tautiškai ir valstybiškai mąstančiai visuomenės daliai. Todėl lygiai kaip turi atsirasti aiški takoskyra tarp tikrų ir apsimestinių nesisteminių politikų, taip tautiniam politikos sparnui svarbu suvaldyti jį kompromituojantį bei jo įvaizdį griaunantį savo emocijų net minimaliai negebančių valdyti  „megztųjų berečių“ legioną. O prireikus – ir griežtai nuo jo atsiriboti.

Bus daugiau


Susiję

Vytautas Radžvilas 4557900617589766791

Rašyti komentarą

427 komentarai

1 – 200 iš 427   Naujesnis›   Naujausi»
Nusivylimas rašė...

DAR bus daugiau?.. Gal gana jau. Juk tai beviltiška, profesoriau. Kur du pešasi, pralaimi abu.

Anonimiškas rašė...

Kas čia su juo besibeš. Nauja profesija - juozaučiatyrininkas, galės tuoj habilituotis. O dar po ano pūstažandžio-smailiakepurio apšvietų nebėr ką su jais veikti.

Anonimiškas rašė...

Kas pešasi? Manau, kad rusiškai su žmona šnekantis buvęs kandidatas lyg ir nesipeša. O straipsnio autorius kultūrininkams pasakoja apie tai, kas yra profesionali politika, o ne mėgėjiška ar virtuvinė.

Anonimiškas rašė...

Kyla pagrįstas įtarimas, kad Anonimiškas 2019-07-01 00:55 neskaitęs straipsnių ciklo puolė reikšti savo nuomonę. Arba žmogus turi teksto suvokimo problemą.

Anonimiškas rašė...

kažkas liguisto šita "disertacija"

Anonimiškas rašė...

megztųjų berečių šešėliai - tai realios klimaksuojančios ar poklimaksinės damos, kurios masto užpakaliu - joms ypač tiko AMB: "Toks gražus vyras...". Jos ir išrinko Nausėdą - jos ir isteriškai stūmė juozaitį.
Tą puikiai žinojo tos jėgos, kurios parinko Nausėdą bei juozaitį- suskaidyti patriotines jėgas.

Nusivylimas rašė...

Deja, kaip gauni 4% balsų, gali tik papasakoti, kas yra ta profesionali politika, nes praktiškai parodyti nepavyks. Labai gaila, nes balsavau ir už Radžvilą, ir už Juozaitį atitinkamuose rinkimuose.

Anonimiškas rašė...

Norite pasakyti, kad rinkimuose turėjo dalyvauti labai graži ir simpatiška moteris?
Ką manote apie Kroatijos prezidentę Kolindą Grabar-Kitarovič?

kest turbo rašė...

profesorius V.Radžvilas nerealiai pasikėlė, nes einančių į politiką homo politicus vaidmenį temato jo laikraščių ar lankstinukų nešiojime, bet ne jo paties iškeltų tezių ginčijimą, plėtojimą ir konkretizavimą pažangos vardan. Visa šita skiedalynė niekur neveda, nes reikia kalbėti ir rūpintis Lietuva, o ne A.Juozaičio "ėjimais"

Gerai čia užvežė rašė...

Runkelpatriotams su violetinėmis beretėmis kaip šlapiu skuduru per marmūzę.

Hm rašė...

Atsiprašau, jei skelbiu šį komentarą ne vietoje, bet nežinia, kur jį daugiau skelbti. Labai rekomenduočiau išversti ir paskelbti šitą straipsnį (randamas per Google): Mayor, doctors and social workers arrested in scheme to brainwash children into believing they had been abused and sell them

[email protected] rašė...

Vytautai Radžvilai,neniekink kitų ir nevaidink "politiškai išprususio".Kas čia tave taip išprusino?Nusileisk ant žemės.Negražu, žeminant kitus,kelti save.Kur nukeliavo tavo steigti liberalai,kokiose lankose šiandien jie ganosi?Šlykštu skaityti tekstus,kuriuose niekinami
moralūs ir padorūs žmonės.Todėl kažkada okupantui buvo nesunku okupuoti Lietuvą,kai buvo
nemažai išdavikų valdžioje.Tokių yra ir dabar,kurie kai reikėjo reikštis ir ginti Tėvynę,stovėjo po medžiu.Prisitaikėlių ir šmeižikų buvo ,yra ir bus visada.Bet blogiausia ,
kad jie ,atrodo,to nesupranta ar vaidina įsižeidusius.Radžvilai,už tave daugiau niekada nebalsuosiu,nes pasirodei koks esi iš tikro.

Mindaugas3 rašė...

Kažkodėl komentatoriai labai jau paviršutiniškai skaitote. O juk daug tiesos parašyta. Ypač apie tai, kad mūsų visuomenė LABAI silpnai politiškai išsilavinusi. Juk pakanka pakabinti makaronus ir tauta jau balsuoja. Sistema tai žino ir naudojasi.O kai nemokšos dar imasi vadovauti rinkiminei kampanijai (AJ atvejis), tai rezultatas labai jau apgailėtinas. Dar daugiau. Tie patys nevykėliai ir toliau stato Vasiukus. (mintyse).

Hm rašė...

AJ surinko daugiau %, nei VR, gudruoli.

Anonimiškas rašė...

Didžiai prisidėję prie Lietuvos valstybės kūrimo tarpukariu buvo puikiai išsilavinę žmonės, bet dabardaug kam atrodo, kad Tėvyne rūpintis užtenka tik to, kad žinome kaip apmokėti sąskaitas ar kokia Prancūzijos sostinė. Neišmanymas ne nuodėmė ir ne pažeminimas. Tai pataisoma domintis ir mokantis. Dėl to ir straipsnių serija rašoma.

Anonimiškas rašė...

Juozaičio gerbėjai primena žmones su trumpa atmintimi, kurie tą pačią knygą gali skaityti kas metais ir žavėtis, kaip skaitantys naują. Tokiem bet ką galima pakišti. Kažkodėl organiškai nevirškinu Songailos su Rudžiu ir Gorodeckiu stovinčių už viso šito. Dar prisijungs etnoufonautai su Vaiškūnu. Jau nebekalbu apie Puteikius, Guogas, Krivickus, Kundrotus. Iš kitos pusės Juozaitinikai yra to verti. Dar galėtų tėvą Stanislovą iš numirusių prikelti. Nereikia ir didelių išvedžiojimų, užtenka asmenybių.

Anonimiškas rašė...

Ką jūs darot, bekraujai klaviatūros karžygiai? Aš verkiu kruvinom ašarom. Ar taip jau neįmanoma, kad būsimieji krikdemai (dabar dėl to jau aišku, spėju čia tos karžygystės šerdis, o ne koks ten „profesionalumas“) bent šiek tiek gerbtų senovės tradicijas, o „senoviniai“ pripažintų Lietuvos politinį Lietuvos daugumos vėlesnį pasirinkimą? Ką jūs darot?

Pikc Kažinkavičius rašė...

"megztųjų berečių šešėliai - tai realios klimaksuojančios ar poklimaksinės damos, kurios masto užpakaliu - joms ypač tiko AMB" - gana įdomus pareiškimas, atsižvelgiant į tai, KAS "tiko" toms "beretėms". ;)

Anonimiškas rašė...

Tie 4 % balsų VR surinkti per mėnesį ir informacinės blokados, metaforiškai šnekant beveik karo lauko sąlygomis, taigi visai neprastas rezultatas.

Anonimiškas rašė...

Seniau pradėjo kampaniją, taigi realiai jos efektyvumas mažesnis.

Anonimiškas rašė...

To, kas jau mirė, reanimuoti nebeverta. O leisgyvius dar yra prasmės.

Sėlis rašė...

Be to, AJ buvo daug labiau žinomas, nei VR, bei apie jį daug rašė masmedijos. VR iš masmedijų, galima sakyti, gavo “baną”. Ir vistiek neblogai pasirodė. O Juozaitis, kiek surinko, tiek ir teturės. Čia jo lubos.

Sėlis rašė...

Dar prisijungs ir visokio plauko leftistus. Gi juozaitininkai snukiaknygėje postringauja, kad reikia su visais “draugauti” bei sutarti, kompromiso ieškoti, vienytis su visais, kas Tėvynę myli. Jooo, tokie guogos gal ir “myli”, tik ta “meilė” iškrypusi, jei palaiko mirties kultūrą. Jiems jau nebeužtenka, kad susivienytų tautiškai mąstantys (pamatė, kad tai misija neįmanoma, kai tokie “vienytojai”), tai tiks ir leftistai, kad tik prie valdžios lovio pripultų. Svarbu, kad leftistas pasakytų “dėl Lietuvos”, tai vsio - draugelis. Šitas projektas tai kaip Karbauskio žalstiečiai - prisiims belekokio šroto, kad tik valdžion.

Anonimiškas rašė...

Kažkas nenėgsta Songailos, kažkas Rudžio, dar kažkas Gorodeckio ir t.t., bet, vyručiai, daug kas ir jūsų nemėgsta ir už jus NIEKADOS nebalsuos. Jūs sergate.

Anonimiškas rašė...

Su filosofija sotus nebūsi, gali prirašyt tuntus rašinių, bet jų masė neskaitys nors ten bus daug tiesos, va kad ir Maldeikienė sukonstravo traukinį, ir nuvažiavo į Briusėlį, paprastas dalykas traukinys, o jį padarai labai mėgsta.

Anonimiškas rašė...

Marisabelių serijalas - bus daugiau. Taip kiaurus metus ?

Anonimiškas rašė...

Priekaištai- traukinio alternatyva? Ar kažką kitą siūlote?

Sėlis rašė...

Anonimiškas 2019-07-01 20:30

Ir už ką? Ogi už tiesą. :) Tiesos sakymas - liga? Jei meluoja Radžvilas, tai parodykit kur. :) Bet ne, įsižeidę tik plūstatės. :) 100 proc. kaip leftistai ar konservatnikai. :)

Anonimiškas rašė...

Nesupratau Juozaičio gerbėjų putojimo. Daugeliui rūpėjo, kodėl Radžvilas neremia Juozaičio. Radžvilas atsako. Ar geriau būtų buvę atsakyti savaitę prieš balsavimą? Ar geriau prieš pat seimo rinkimus. Ar išvis tylėti? Dabar duodamas atsakymas. Juozaitis su Kundrotu jau prirašė. Pozicija aiški ir laiku. Rinkitės pagal savo pasaulėžiūrą, supratimą, išsilavinimą ir atminties gebėjimus.

Anonimiškas rašė...

O bet tačiau, kaip smagu matyti dešiniosios pusės marginalus besipjaunančius. Tokiu pjautynių dalyvių intelektualiniai pajėgumai - nuliniai, bet neapykantos ir tūžmasties vienų kitiems - su kaupu.

Show must go on, kaip dainavo vienas gėjus iš Zanzibaro :)

Anonimiškas rašė...

Įdomiausia, kaip rimti vyrai, pamatę kokią tę megztą beretę, prideda į kelnes ir išsilaksto. Pirmiausia išsilaksto Sąjūdžio branduolys, ir viskas susiskaldo. Kaip dar kokiais 1944 nkvd nesugalvojo pakabinti ant kokios aukštesnės pušies megztos beretes, ir galas partizaniniam judėjimui. Tiessakant jau pradedu jausti malonumą tyčiotis iš šito patriarcho testamentų.

Umpan Ikan Mas Siang Hari rašė...

Thanks for sharing, nice article..

iseivis rašė...

Man tai aisku kaip diena: "....būsimojo LYČ‘o sambūrio įsteigimas buvo dar vienas skaldytojiškas veiksmas, įsukęs naują kivirčų ir sumaišties spiralę tautinių jėgų stovykloje." Ir jis sukamas toliau, isivaizduojant, kad isisuks i seima, bet.... realybe pamirstama. Balsavimo rezultatai parode juozaicio ir jo bendraminciu lubas. Ar tai tenkina? Ar nereiketu pasitraukti ir uzleisti kelia kitiems, kurie butu vienytojai, o ne skaldytojai....

Astra rašė...

Profesoriui, mat, „katė“ - filosofas, rašytojas, vienas iš Sąjūdžio kūrėjų, olimponis čempionas perbėgo kelią! :) Ir kaip „neskaldysi iš adatos vežimo“, kad atsirado protingesnis ir energingesnis, netylintis, nesumeluotos tautinės idėjos politikas - Arvydas Juozaitis, jau suspėjęs žymiai anksčiau apjungti ir suvienyti daugybę Lietuvos žmonių! Patarimas Vytautui Radžvilui: nesipūskite ir nekalkite pleišto į Arvydo Juozaičio „Lietuva yra čia“ - NEPAVYKS! Juokingai ir apgailėtinai atrodote prieš Lietuvos žmones, lyg antras „profesorius“, bandantis paniekintą tą, kuris niekada nenusiris iki tokio, kaip pats, kerštaujančio už tai, kad kitam sekasi, lygio...

Sėlis rašė...

xDD

Anonimiškas rašė...

Tai,kad "Lietuva yra čia" tai yra niekur.Čia tik Juozaičio giliamintė subūrus politiškai neišprusėlių palaikytojų šutvę,įsibrukti seiman.Nieko esmingo Lietuvai,tik asmeninei egzistencijai patenkinti.Nieko esminio Juozaitis lig šiol nėra pasiūlęs ar pateikęs tai jo sugalvotai frazei"Lietuva čia"

Anonimiškas rašė...

Viskas aisku: del to, kad Radzvilo komitetas gavo apgailetinus 3% kaltas Juozaicio straipsnis 'Istorine klaida'... Nekantriai lauksiu kitu straipsnio daliu, kad geriau suvokciau Juozaicio klastinguma! Niekada nemaniau, kad Juozas toks suktas...

Vytautas Ka rašė...

VARGAS DĖL PROTO. Nusigyvenom. Dar buvo viltis.

Jojo rašė...

Priminkit kokiam tikram sąjūdiečiui apie Juozaitį. Tik patarčiau pirma šalmą užsidėti kad nereikėtų eiti pas žandikaulio chirurgą.

Unknown rašė...

Tai svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad šie padėtų man susigrąžinti buvusį savo vaiką, kad susituoktų su manimi šių metų birželio mėnesį. Grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Mano vardas Alenka Egon. Rašymas apie rašybos ratuką man yra labai keistas, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo rašybos rašantis grąžinant savo buvusį vaikiną pas mane po trejų metų, kai neturėjau jokio kontakto. Aš perskaičiau apie DR ISIKOLO iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo man padėti, o per mažiau nei 48 valandas buvęs mano draugas man paskambino ir aš buvau laimingas, kad jis nori susigrąžinti mane. Mes susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė. Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad išspręstų jūsų problemą ir patenkintų jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias visų laikų jausmas. Siųskite jam el. Laišką [email protected] arba jo „WhatsApp / Viber“ telefonu: +2348133261196

Unknown rašė...

Sveiki visi!
Mano Ex ir aš išsiskyrėme prieš 1 metus ir 2 mėnesius ir buvau šešis mėnesius nėščia. Mes abu mylime vienas kitą ir tai man buvo šokas ir tai tikrai sulaužė mano širdį. Aš bandžiau jam paskambinti ir abi jo linijos buvo atjungtos. Aš bandžiau susisiekti su juo socialiniuose tinkluose, bet jis pašalino mane iš jų. Aš bandžiau susisiekti su jo tėvais, ir jie man pasakė, kad jų sūnus sakė, kad jis manęs nemyli ir nenori manęs matyti ir nežino, kas negerai. Aš verkiau ir verkiau kasdien, nes labai jį mylėjau. Kol pagimdžiau ir kūdikiui nebuvo vienerių metų, negalėjau susigrąžinti meilės. Vėlgi buvau sumišęs. Nežinau, ką daryti, taip pat praradau darbą ir neturiu pinigų rūpintis kūdikiu. Aš buvau apgailėtinai gyvenime, todėl verkiau savo seseriai, papasakojau jai savo problemą ir pasakiau, kad ji žino apie vieną galingą rašybos ratuką, kuris jai padėjo, kai negalėjo pastoti. Kreipiausi į jį elektroniniu paštu ir jis sakė, kad jis man padės, ir pasakė, kad moteris ištarė mano vyrui rašybą ir pasakė, kad jis padės man sulaužyti burtą, kad mano vyras grįš pas mane ir bus mano amžinai. Mane labai nustebino tai, kad viskas, ką jis pasakė, įvyko per 48 valandas. Mano vyras iškart grįžo pas mane, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Siunčiu labai didelį ačiū šiam galingam ir tikram rašybos rašytojui. Meldžiu, kad jis ilgai gyventų ir nuveiktų daugiau savo nuostabių darbų. Jei turite kokių nors problemų, kurios jus trikdo gyvenime, turite susisiekti su šiuo galingu rašybos žinovu! Jis gali jums padėti. Jis nenuvils jūsų, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Štai jo kontaktas: Siųsti jam el. Laišką: [email protected] Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Tikras rašytojas, vadinamas dr. Isikolo, daro žmonėms stebuklus
Aš buvau tokia prislėgta, kai meilužė paliko mane pas kitą vaikiną, kai mums buvo 5 metai, ir aš bandžiau maldauti, kad ji sugrįžtų pas mane. Ji atsisakė ir pasakė, kad nebeturi manęs. Aš tapau liūdnu vyru po to, kai mes išgyvenome kartu, po visos meilės, kurią mes buvome pasidalinę praeityje, aš neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meile jai buvo neįkainojama prekyba dėl bet kokios priežasties, vieną dieną, kai aš eidavau per internetą pamačiau komentarą apie tai, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį, ir nusprendžiau pamėginti įsitikinti, susisiekdamas su juo, ir iškart aš atsiliepiau, paaiškinau, kas vyksta, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudokite jai vudu rašybą, todėl ji paliko mane dėl jo, nepaisant mano rūpesčio, ir pažadu, kad padės man susigrąžinti meilužį, taip pat padės man užmušti burtą, kad jis ateityje nebegalėtų su manimi kovoti. mažiau nei tris dienas vaikiną nušovė nežinomi vyrukai Floridoje ir per 48 valandas mano draugė buvo mano namuose, laukdama, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai padariau, ji ėmė maldauti sakydama, kad gaila, kad niekada nežinojo, kas užėjo per ją. ačiū dr. Isikolo dabar džiaugiuosi savo drauge ir viskas dabar vyksta sklandžiai. Kreipkitės į peterį dėl bet kokio keršto ir buvusio burtų per [email protected] taip pat galite pabendrauti su juo per „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Tamara Noel liudijimas: Kaip greitai sugrąžinti savo buvusį gyvenimą padedant dr. Isikolo!

Man skaudėjo ir daužėsi širdis, kai prieš septynis mėnesius mano ir mano vyro santuokoje iškilo labai didelė problema. toks baisus, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad niekada nebenori daugiau pasilikti su manimi ir kad nebemyli manęs. Taigi jis išsikraustė iš namų ir privertė mane ir mano vaikus patirti stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, norėdamas jį susigrąžinti po daug maldavimo, tačiau viskas be reikalo ir jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą grįždamas iš darbo sutikau seną draugą, kuris paprašė mano vyro. Taigi aš jam paaiškinau kiekvieną dalyką ir jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra apsilankyti burtų ratuku, vadinamu DR ISIKOLO, nes tai tikrai pasitarnavo ir jam. Nors aš niekada netikėjau rašyba, bet neturėjau kito pasirinkimo, nei vadovautis jo patarimais. Tada jis man davė rašytojo, su kuriuo jis lankėsi, el. Pašto adresą. Taigi kitą rytą aš nusiunčiau laišką man nurodytu adresu ir rašytojas patikino mane, kad aš per kitas 48 valandas grąžinsiu savo vyrą, kai tik aš to įvykdysiu. Koks nuostabus teiginys !! Aš niekada netikėjau. Taigi jis kalbėjo su manimi ir papasakojo viską, ką man reikėjo padaryti. Tuomet dirbdamas už mane ir po 48 valandų, nustebęs mano vyras, kuris pastaruosius 7 mėnesius man neskambino, paskambino man pranešti, kad grįžta. Taip nuostabu!! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir už skausmą, kurį sukėlė man ir mūsų vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni, nei buvo anksčiau, pasitelkiant gydytoją ISIKOLO. Taigi aš jums patarsiu, jei kiltų problemų, susisiekite su juo, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės ..
Rašykite jam el. Paštu: [email protected]
„WhatsApp“ / skambinkite +2348133261196

Unknown rašė...

Mano draugas prieš 2 mėnesius išsiskyrė su manimi, nes jautė, kad mane apgaudinėja su savo draugu draugu, aš stengiausi viską, ką jam galiu paaiškinti, tačiau jis sumokėjo kurčias ausis, aš buvau emociškai nusiaubtas, nes aš tikrai jį mylėjau, kol Pamačiau internete įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pamėginti, susisiekiau su juo ir jis pasakė ką aš turėjau padaryti, aš padariau tai tada, kai jis padarė meilės meilės žodį. Rašybos procesas, norint suvienyti mėgėjus, yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba taip, kaip jis per 48 valandas atkūrė mano santykius, o mano vaikinas paskambino ir maldavo susitaupykite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos, norint išspręsti jūsų santykius ar santuokos problemą. Čia yra jo kontaktas, „WhatsApp“ / „Viber jam“, tel .: +2348133261196, el. Paštu jam: [email protected].

Unknown rašė...

Veiksmingas galingas meilės rašybos būdas susigrąžinti savo buvusį meilužį dabar: patikrinkite DR ISIKOLO

Aš ką tik patyriau Dr.Isikolo meilės rašybos stebuklus, kurie buvo paplitę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti santuoką ir susigrąžinti įsimylėjėlius, taip pat padėjo laimėti loterijoje. Aš susisiekiau su juo po daugybės įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį, papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane apleido maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su viskuo, ką turėjau. DR ISIKOLO liepė man tik tris kartus šypsotis ir ramiai susitvarkyti tik per 48 valandas. Po antros dienos Tonis man paskambino, aš buvau tiesiog toks sukrėstas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis, jis buvo tikrai maldauju, kad aš jam atleisčiau ir pažadėjau telefonu. Jis grįžta namo ir taip pat gavo man naują automobilį, skirtą tik jam, kad įrodytų savo meilę man. Aš buvau toks laimingas ir paskambinau DR ISIKOLO ir padėkojau jam, jis tik liepė man pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikro rašybos rato bet kokiai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su DR ISIKOLO jo el. : [email protected] arba taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Turiu tiek daug širdies, kad norėčiau išreikšti save, kaip dr. Isikolo išgelbėjo mano santuoką nuo skyrybų. Aš ir mano vyras patyrė tam tikrų nesusipratimų ir tai nutraukė mūsų santuoką tiek, kiek mano vyras siekė skyrybų. Taigi aš neturiu kito pasirinkimo, nei ieškoti internete savo problemos sprendimo, nes ten susidūriau su dr. Isikolo detalėmis ir kaip tiek daug žmonių rašė gerus dalykus apie jį ir jo nuostabius darbus jiems ir apie tai, kaip jis padėjo daug žmonių, atkurdami santykius. Aš susisiekiau su gydytoju Isikolo ir jis man papasakojo viską, ką turėjau padaryti, ir padariau, o per mažiau nei 48 valandas mano vyras atšaukė skyrybų dokumentus. Dabar aš su vyru gyvename ramybėje ir santarvėje ir dėkojame dr. Isikolo, kad jis išgelbėjo mano santuoką nuo iširimo. Dr Isikolo kontaktinė informacija yra el. Paštu: [email protected], taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Grįždamas su savo buvusiu meilužiu, skubiai su meilės rašyba, DR ISIKOLO yra tikrai geriausias rašybos ratukas su 100% garantija. mano vardai yra Barbara Damjan. Niekada netikėjau meilės burtais ar magija, kol susisiekiau su šiuo rašytoju, vardu DR ISIKOLO, kuris tiek daug žmonių išbandė internete, yra galingas. Mano partneris pradėjo netinkamai elgtis ir bendrauti su man nežinoma panele po sunkių ir sunkių laikotarpių ir paliko mane. mes išgyvenome kartu ir mano gyvenimas buvo apverstas aukštyn kojomis, nes mūsų santykiai tęsėsi 4 metus, aš tikrai jį mylėjau. Jo motina buvo prieš mane ir jis neturėjo gero užmokesčio darbo, todėl, kai sutikau šį rašybos rėžėją, papasakojau jam, kas atsitiko, ir iš pradžių jam paaiškinau daiktų situaciją, buvau neapsisprendęs, skeptiškas ir abejotinas, tačiau tiesiog pamėginau. ir po 2 dienų, įvykdęs ir pateikęs viską, ko reikia, kad už mane dirbtų, mano vyras man paskambino pats ir priėjo prie manęs atsiprašydamas, kad viskas buvo susitarta su jo mama ir šeima, ir jis gavo naują darbo pokalbį, taigi turėtume gauti vedęs netikėjau, kad tai veikia taip, ir tai iš tikrųjų buvo nuostabu, ir aš didžiuojuosi, kad paliudijau ir vertinu DR ISIKOLO, nes jis yra tiesiog geriausias, kokį tik galite bet kada rasti. jums reikia veiksmingo ir tikro rašybos rato, kad iškiltų bet kokia jūsų gyvenimo problema, galite susisiekti su DR ISIKOLO jo el. paštu: [email protected] arba jo „WhatsApp“ / „Viber jam“ telefonu: +2348133261196.

Unknown rašė...

Sveiki, vaikinai, aš labai džiaugiuosi, kad galiu sugrąžinti savo vyrą po to, kai jis paliko mane ir mūsų 3 vaikus kitai moteriai.
Po 2 santuokos metų aš ir mano vyras buvome vienoje ar kitoje ginčydamiesi, kol jis galiausiai paliko mane ir persikėlė į kitą miestą būti su kita moterimi. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi ir mano vaikai manė, kad daugiau nebematys savo tėvo. Aš stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet nesugebėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, širdį užpildė skausmai ir skausmai, nes buvau iš tikrųjų įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada linkiu, kad jis sugrįžtų pas mane, aš buvau tikrai nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir atėjau į internetinę svetainę, kurioje teigiama, kad DR ISIKOLO gali padėti greitai sugrįžti. Taigi aš jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (Meilės burtą) už mane. Po 48 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgo manęs ir vaikų. Taigi nuostabu !! Taigi jis grįžo su meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir už skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų vedybos buvo stipresnės, nei buvo anksčiau. Ačiū DR ISIKOLO. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad tikrasis ir galingas DR ISIKOLO rašytojas, kuris visada melsiuosi, kad ilgai gyventų, kad padėtų savo vaikams bėdoje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio nugaros ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, tiesiog susisiekite su šiuo galingu rašybos žinovu. Čia yra jo kontaktinis asmuo: el. Paštu jam: [email protected] arba jo „WhatsApp“ telefonu: +2348133261196. DR ISIKOLO niekada jūsų nepavers.

Elena Branko rašė...

Mano vaikinas paliko mane pas kitą merginą. Man jo reikėjo beviltiškai, nes aš jį taip mylėjau. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Naršydamas internete, aš atlikau ypatingą liudijimą apie šią gerą DR EDO pagalbą, norint greitai sugrįžti ir sustabdyti skyrybas ar skyrybas ir panašiai, todėl jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (grąžink meilės burtą) už mane. Po 28 valandų mano vaikinas grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleidimo. Šiandien aš esu tokia laiminga ir noriu rekomenduoti šį puikų rašytoją kiekvienam, kuriam tikrai reikia skubių skubių ryšių dėl nutrūkusių santykių ir santuokos, el. Pašto adresą jam: [email protected]. Tiesiog susisiekite su puikiu „DR EDO“. Jei kyla problemų, susisiekite su juo ir garantuosiu, kad jis jums padės. daugiau nebeverkite - susisiekite su šiuo galingu rašybos rašytoju dabar. Ačiū DR EDO, kad išsaugote mano nutrūkusius santykius ir sugrąžinote mano vaikiną į mane! “Parašykite jam el. Pašto adresą [email protected], taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į„ WhatsApp “: +2348159452497

Unknown rašė...

Ar jums reikia meilės burtų, kad sugrąžintumėte savo buvusį meilužį ar vėl susijungtumėte su sutuoktiniu ir vėl galėtumėte vedybas veikti? Norėdami gauti greitą 48 valandų sprendimą, atsiųskite el. Laišką DR ISIKOLO. Su vyru prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų, kurios mus išsiskyrė. Kai jis išsiskyrė su manimi, buvau sumišęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį sugrąžintų, viduje jaučiausi toks tuščias. Iki tol, kol internete nepažįstu DR ISIKOLO, kaip Jis padėjo tiek daug žmonių ten išspręsti įvairias problemas. Aš jam nusiunčiau el. Laišką ir papasakojau jam savo problemą. Aš padariau tai, ko jis paprašė, kad jis man padėtų, trumpai paaštrindamas ilgą pasakojimą. Prieš tai žinodamas, per mažiau nei 48 valandas, mano vyras paskambino man ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad gailisi dėl to, kas vyko tarp mūsų abiejų. Pagaliau rašau šį liudijimą, kad norėčiau padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti jums, dr. ISIKOLO, už tai, kad laikėtės jūsų žodžių ir pažadėjote grąžinti jį man per 48 valandas nuo jūsų galingo rašybos rašymo ir už tai, kad panaudojote savo talentingus ir didelius sugebėjimus sugrąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite susisiekti su jo „Whatsapp“ +2348133261196 arba rašyti el. Paštu [email protected] ir pasidalyti nuostabiu liudijimu taip pat kaip aš.

Unknown rašė...

Tikras rašybos ratukas, vadinamas DR ISIKOLO
buvau tokia prislėgta, kai meilužė paliko mane pas kitą vaikiną, kai mes praleidome 5 metų draugystę, bandžiau maldauti, kad ji sugrįžtų pas mane, ji atsisakė ir pasakė, kad nebejaučia manęs. Aš tapau liūdnu vyru, kai mes visi buvome drauge, po visos meilės, kuria mes buvome anksčiau, aš neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meilė jai buvo neįkainojama prekyba dėl bet kokios priežasties vieną dieną, kai aš eidavau internete, pamačiau komentarą apie tai, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį ir aš nusprendžiau pamėginti įsitikinti, susisiekdamas su juo, ir iškart aš jam atsakiau ir paaiškinau, kas išgyvena, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudoja voodoo burtą ant jos, todėl ji paliko Nepaisant to, kad rūpinuosi ja, pažadu man padėti susigrąžinti meilužį ir padėsiu jam užmušti burtą, kad ateityje jis negalėtų su manimi kovoti, nes mažiau nei per tris dienas vaikiną sušaudė nežinomas vyras vaikinai vyrai Floridoje ir per penkias dienas mano mergina buvo mano namas laukė, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai pradėjau, ji ėmė maldauti sakydama, kad gailisi, kad niekada nežinojo, kas užėjo. ačiū DR ISIKOLO dabar džiaugiuosi savo drauge ir viskas dabar vyksta sklandžiai. Kreipkitės į peterį dėl bet kokio keršto ir buvusio burtų rašymo per [email protected] Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Aš ir mano draugas buvome kartu 8 mėnesius ir praėjo 6 mėnesiai, kai mes išsiskyrėme. Aš vis dar jį myliu, tačiau kai kurie jaučiasi nesąžiningai. Kodėl reikia mylėti tai, kas nepuola tavęs mylėti? Aš meldžiau ir meldžiau šiuos mėnesius ir nieko. Jis vis dar yra su savo naująja drauge (su kuria gyvena), tačiau tai nereiškia, kad turiu ieškoti pagalbos Pirmąsias savaites po išsiskyrimo buvau atsiklaupęs, melsdamasis pagalbos. padėti atkurti santykius sugrąžinti buvusį meilužį “, todėl nusprendžiau pamėginti merginą, kad labai myliu savo vaikiną. Taigi aš susisiekiau su gydytoju Isikolo ir papasakojau jam visą savo problemą ir jis man suteikė 100% garantiją, kad turėsiu savo vaikiną po burtų, todėl buvau gabus ir laimingas, kad su juo susisiekiau, padariau viską, ko jis paprašė iš manęs, ir mano didžiausiai nuostabai Praėjus 2 dienoms po burtų, mano vaikinas man paskambino ir atsiprašė už tai, ką jis padarė su manimi, ir paprašė mano atleidimo, kad grįžo namo už mane. Aš tikrai susižeidžiau ir išgyvenu tas akimirkas, kuriose jis mane paliko, juk daktaras Isikolo padarė man jis atleido ir jis grįžo namo su daugiau meilės ir laimės dėka daktaro Isikolo, tikrojo Afrikos rašytojo, kurį iki šiol google rekomendavo šiais metais. Taigi, kreipkitės, jei jums reikia pagalbos, susisiekite su juo ir šiuo klausimu. Pabaigoje pamatysite, kad turite tiesiog pasitikėti procesu. Dr Isikolo yra tikras tikras rašybos rašantis, todėl paskambinkite jam arba pridėkite jį „Whats-app“: +2348133261196 arba parašykite jam savo el. Pašto adresu: [email protected].

Elena Branko rašė...

Ar tau neskauda? Nesijaudinkite, leiskite DR EDO padėti jums susigrąžinti jūsų Ex “. Aš buvau vedęs 5 metus su 2 vaikais ir aš laimingai gyvenu su savo šeima, kol su manimi ir mano vyru viskas pasidarė negražu, o tai mus veda į muštynes ​​ir Argumentai beveik kiekvieną kartą ... pasidarė blogesni, kai mano vyras pateikė skyrybų prašymą. Aš stengiausi, kad jis apsigalvotų ir liktų su manimi, nes aš visa širdimi mylėjau jį ir nenorėjau prarasti vyro, bet viskas tiesiog nepasisekė ... Jis išsikraustė iš namų ir vis tiek ėjo į priekį dėl santuokos nutraukimo. Aš prašiau ir bandžiau viską, bet vis tiek niekas neveikė. Lūžis įvyko tada, kai kas nors mane supažindino su šiuo nuostabiu, puikiu rašybos ratuku, pavadinimu DR EDO. , Kas galų gale man padėjo ... Aš niekada nebuvau tokių dalykų gerbėjas, bet tiesiog nusprendžiau išbandyti, nes buvau beviltiška ir likau be pasirinkimo ... Jis man padarė žodį ir viskas susiklostė taip, kaip pažada jis ir mano vyras. persigalvok ir grįžk namo likti su manimi ir vaikai. Ir pažadu, kad daugiau niekada manęs nepakenksite. mes gyvename laimingai, kaip buvo padedant DR EDO. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su DR EDO el. Paštu [email protected], taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497.

Unknown rašė...

Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš 3 dienas, kai 22 metų žmona pakeitė mane į 10 metų jaunesnį vyrą. Man 57, o jai 55 metai. Aš perėjau per dykumą ir kelionės metu radau gydytoją Isikolo. Dievas jį panaudojo, kad išgydytų mano sudaužytą širdį, ir pašalino mano skausmus su savo galinga Meilės burtažodžiu. sunku man buvo bandyti sugrąžinti ją namo nesėkmingai ir tai tapo mano ir mano vaikų kančia. Aš pasitikiu Viešpačiu ir žinau, kad Jis ketina atkurti mano santuoką. Aš jam viską paaiškinau ir jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, ir jis padarė savo dalį, o mano žmona grįžo namo pas mane ir mūsų vaikus per mažiau nei 48 valandas. Turime turėti tikėjimą. Tikėjimas yra tai, ko mes tikimės, ir įsitikinimas tuo, ko nematome. Prašau vyrų ir moterų nepasiduokite, Dievas gali pasitelkti gydytoją Isikolo, kad atkurtų jūsų santuoką ar jūsų santykius. Nepraraskite vilties. Jūs turite įsimylėti Viešpatį.
Kreipkitės į gydytoją Isikolo dėl galingos meilės, išsiųstos iš Dievo. el. paštu: [email protected] arba jo „WhatsApp“ telefonu: +2348133261196

Elena Branko rašė...

Mano vaikinas paliko mane pas kitą merginą. Man jo reikėjo beviltiškai, nes aš jį taip mylėjau. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Naršydamas internete, aš atlikau ypatingą liudijimą apie šią gerą dr. Edo pagalbą, leidžiančią greitai sugrįžti atgal ir nutraukti skyrybas ar skyrybas ir panašiai, todėl jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (grąžink meilės burtą) už mane. Po 28 valandų mano vaikinas grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleidimo. Šiandien aš esu tokia laiminga ir noriu rekomenduoti šį puikų rašytoją kiekvienam, kuriam tikrai reikia skubių ryšių dėl nutrūkusių santykių ir santuokos, el. Paštu: [email protected]. Tiesiog susisiekite su puikiu „Dr Edo“. Jei iškilo kokių nors problemų, susisiekite su juo ir garantuosiu, kad jis jums padės. Neverkite daugiau - susisiekite su šiuo galingu rašybos ratuku dabar. Ačiū dr. Edo, kad išsaugote mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano vaikiną į mane! “Parašykite jam el. Pašto adresą [email protected], taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į„ WhatsApp “: +2348159452497

Elena Branko rašė...

Aš susigrąžinau savo buvusį vaikiną su DR.EDO, kuris yra geriausias internete rašantis rašytojas, pagalba ir aš labai rekomenduoju DR.EDO visiems, kuriems reikia pagalbos! Noriu paliudyti, kaip susigrąžinau savo vaikiną, kai jis išsiskyrė su manimi, mes buvome kartu 3 metus, neseniai sužinojau, kad mano vaikinas turėjo reikalų su kita mergina, kai aš su juo susidūriau, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, išbandžiau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet viskas buvo be reikalo, kol santykių forume pamačiau įrašą apie burtų žinovą, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilę per Meilės rašybą, iš pradžių tuo suabejojau. bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo rašyba per jo el. laišką ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai. Tada jis man padarė meilės romaną. Praėjus 36 valandoms, mano draugas man tikrai paskambino ir pasakė, kad jis manęs labai pasiilga, todėl nuostabi !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir už mane sukėlusius skausmus. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, visa tai dėka DR.EDO. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad DR.EDOrealus ir galingas burtininkas, kurio aš visada melsiuosi, kad ilgai gyventum, kad padėtum savo vaikams ištikus bėdai, jei esi čia ir tau reikia tavo ex ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Čia yra jo kontaktinis asmuo: el. Paštu jam: [email protected], taip pat galite jam paskambinti arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497.

Elena Branko rašė...

Tai yra liudijimas, kurį noriu pamatyti visus. Aš buvau vedęs keturis 4 metus ir penktaisiais santuokos metais kita moteris prabilo, kad atimtų iš manęs savo meilužį, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje postą, kuriame šis vyras DR EDO padėjo kam nors ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parnešti meilės vyrą į namus ir patikėkit, aš tiesiog siunčiu savo nuotrauką jam ir mano vyrui ir, laikydamasis informacijos, kurią jis man davė, kad darbas būtų tinkamas padaryta ir po 36 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau automobilį, įvažiavusį į namą ir štai, tai buvo mano vyras, jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl aš džiaugiuosi galėdamas kiekvienam iš jūsų pasidaryti panašų į susitiko su šiuo vyru ir palaiko savo meilužį. Jo el. paštas: [email protected], taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497. labai ačiū DR EDO. Jis yra geriausias, kurį galite rasti bet kur.

Unknown rašė...

Mano draugas prieš 2 mėnesius išsiskyrė su manimi, nes jautė, kad mane apgaudinėja su savo draugu draugu, aš stengiausi viską, ką jam galiu paaiškinti, tačiau jis sumokėjo kurčias ausis, aš buvau emociškai nusiaubtas, nes aš tikrai jį mylėjau, kol Pamačiau internete įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pamėginti, susisiekiau su juo ir jis pasakė ką aš turėjau padaryti, aš padariau tai tada, kai jis padarė meilės meilės žodį. Rašybos procesas, norint suvienyti mėgėjus, yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba taip, kaip jis per 48 valandas atkūrė mano santykius, o mano vaikinas paskambino ir maldavo susitaupykite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos, norint išspręsti jūsų santykius ar santuokos problemą. Čia yra jo kontaktinis asmuo, „WhatsApp“/„Viber jam“, tel .: +2348133261196, el. Paštu ([email protected]).

Unknown rašė...

Som tak šťastný, že sa môžem podeliť o svoje fantastické svedectvo. Môj život sa úplne zmenil za 48 hodín. Vidím sám seba v zrkadle a úsmev. Prvýkrát vo veku verím v seba a svoje schopnosti. Mám svojho priateľa späť vo svojom živote za pomoci Dr. Isikola. Ospravedlnil sa 48 hodín po vytvorení kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa nikdy naozaj nechce rozložiť, že nedokáže zvládnuť emocionálnu batožinu, ktorú som nosil stále. Povedal, že si myslel, že má negatívny vplyv na môj život, a považoval za najlepšie odísť. Povedal, že je ťažké, že som neustále hovoril o minulosti. Obaja sme sa navzájom odpustili. Mám vo vrecku peniaze, ktoré sú moje vlastné. (Moja kompenzačná kontrola prešla, bolo mi povedané, že to bolo o pár mesiacov ďalej. Žijem dôkazom toho, čo môže Dr. Isikolo urobiť. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste urobili môj vzťah. Som teraz šťastná. Pomohli sme si obaja navzájom vidieť a hovoriť pravdu. Nikdy som si nemyslel, že by kúzlo mohlo pomôcť pár skôr, ako som veľmi rád, že som vás kontaktoval a inicioval to všetko. Každý, kto má problém so vzťahom, môže kontaktovať Dr. [email protected] Môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

Elena Branko rašė...

Sveiki draugai, štai kaip aš sugebėjau išsaugoti savo santuoką pasitelkdamas puikų ratuką, vadinamą DR EDO.
Mano vyras prieš tris mėnesius paliko mane pas kitą moterį ir nuo to laiko mano gyvenimas buvo kupinas skausmo, liūdesio ir sudaužytos širdies, nes tai buvo mano pirmoji meilė, su kuria praleidau visą savo gyvenimą. Mano gyvenimas. Mano draugas man pasakė, kad jis matė liudytojo, vadinamo DR EDO, įrodymus, kad jis gali per kelias dienas sugrąžinti mano meilužį. Aš juokiuosi ir sakau, kad tai manęs nedomino, bet dėl ​​meilės, kurią mano draugas pamilo, ji konsultavosi su vyriausiuoju kunigu mano vardu ir, mano nuostabai, praėjus 36 valandoms mano vyras pirmą kartą man paskambino. po trijų mėnesių aš jo pasiilgau ir jis gailisi dėl visko, ką padarė su manimi. Jis grįžo pas mane ir dabar mes kartu esame laimingi. Aš vis dar negaliu tuo patikėti, nes tai labai neįtikėtina. Ačiū DR EDO, kad sugrąžinote mano meilę, taip pat mano brangiam draugui, kuris su juo susisiekė mano vardu, visiems, kurie išgyvenami sunkiais laikais santykiuose, rekomenduoju DR EDO puikų ratuką, kad būtų patvarus sprendimas. Galite susisiekti su jo [email protected], taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497

get rich rašė...

Hello all my viewers in global I was suffering from HIV and HERPES until i met with Dr. Isai who permanently cured me. Now that i am cured i decided to share my testimony on the internet. This is my story, i have been suffering from HIV/HERPES for some years now and during this period i was taking series of medications but none seems to be working on me, so few weeks ago i went on a search on the internet to see if i could get any information on how to get rid of this disease. On my search i came across a testimony of someone who was cured from Cancer of the breast by Dr. Isai so quickly i contacted Dr. Isai and he assured me that he was going to cure me. So he told me how we are going to go about it, after all the procedures and remedy given to me by him few weeks later i started experiencing changes all over my body, and when i finish taking the medicine i went to my doctor to confirm if really i was cured then he conducted a text on me, and my result came out Negative. So friends if you are suffering from any kinds of disease contact Dr. Isai on his Email Address: you can also call or whats-app him on this and receive your cure. YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS DR ISia GOT ALL CURE AND REMEDY TO ALL KIND OF SICKNESS YOU MIGHT HAVE BEEN SUFFER FROM AND ALSO SPECIALIZES IN THE FOLLOWING: HIV/AIDS,HEPATITIS,LOW SPERM COUNT,CANCER DISEASES,FIBROID DISEASES,GONORRHEA,GONORRHEA,FALLOPIAN TUBE,PREGNANCY,GET YOUR EX BACK. all thanks to Dr solution he can also help you too, contact him directly if you need his assistance on [email protected] or whatsapp +2347051758952

Unknown rašė...

Aš kasdien prabundu su šypsena veide ir giedamas pagyrimų šiam galingam rašybos ratojui, vardu Dr Isikolo, kuris man padarė didelę palankumą, gelbėdamas mano santykius nuo nutrūkimo. Aš galvojau, kad turiu puikius santykius, kol mano meilužis pradėjo grįžti namo vėlai ir kiekvieną dieną jis man pateikia įvairių pasiteisinimų, tada nusprendžiau atidžiai stebėti jį, tada sužinojau, kad jis turi ryšių su kita mergina. Man buvo sudaužyta širdis, nes aš juo labai pasitikėjau ir žinodamas, kad jis turi slaptus santykius, mane labai skaudina ir jis daugiau į mane kreipė dėmesį ar rodė man meilę. Prieš tai žinodamas, jis paliko mane mergaitei ir aš buvau giliai sujaukęs, prarasdamas jį kitai moteriai. Bet aš dėkoju visiems, kurie patalpino dr. Isikolo kontaktinę informaciją internete, nes per tai aš galėjau susisiekti su dr. Isikolo ir jis padėjo man susigrąžinti jį per 48 valandas, o šiandien mano santykiai buvo atkurti su meile ir daugiau meilės nei kada nors anksčiau. Jei susidursite su bet kokiais santykiais ar santuokoje patirsite stresą, padarysiu malonę, jei atsisakysite dr. Isikolo kontaktinės informacijos el. Paštu: [email protected] arba taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Po to, kai septynerius metus palaikiau su juo ryšį, jis su manimi išsiskyrė, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas buvo veltui, aš labai jo norėjau sugrąžinti dėl meilės, kurią jam turiu, maldaudavau jį su viskuo. , Pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš savo problemą paaiškinau kažkam internete ir ji pasiūlė verčiau susisiekti su rašytoju DR ISIKOLO, kuris galėtų man padėti ištarti rašybą, kad jį sugrąžintų, tačiau aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti. , Aš nusiunčiau rašybos ratuką, ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš dvi dienas, kad mano buvęs grįš pas mane prieš tris dienas, jis parašė rašybą ir, stebėtinai, antrą dieną, buvo apie 16 val. . Mano buvęs paskambino man, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo tokia, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį, kad jis mane labai myli. Aš buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, štai kodėl mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Nuo to laiko pažadėjau, kad kas nors, ką aš žinau, turintis santykių problemų, aš jam padėčiau, nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keitiklį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visi netikri iš ten. Bet kam gali prireikti rašybos keikėjo pagalbos, jo el. Pašto adresas: [email protected] arba jo „WhatsApp“ jam: +2348133261196.

Elena Branko rašė...

Mano gyvenimas buvo patenkintas džiaugsmu ir laime dėl DR EDO po vienerių metų liūdesio ir liūdesio, nebūdamas su tuo, kurį myliu, stengiausi padaryti viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog myliu savo meilužį, bet atrodo, kad jis niekada nepasiteisins tai buvo lyg ir viskas, ką darau veltui, bet ačiū DR EDO, kad atėjo pakeisti visus mano rūpesčius ir liūdesį į džiaugsmą. Aš pažinau puikų vyrą, kai skaičiau nuostabius atsiliepimus apie DR EDO, kaip jis padėjo daugybei žmonių ten egzistuojančių santykių problemų. Aš skaičiau žurnalą, kuriame tada mačiau ir puikių liudijimų, kurie tada nusprendžiau negaišti laiko. nesijaudinu, kad jis patikina mane, kad per 36 valandas viskas bus sutvarkyta. Aš taip tikėjau DR EDO, nes tikiu, kad jis negali manęs sugadinti, ir aš jam nusiunčiau visą savo informaciją. Iš tikrųjų DR EDO man niekada nepavyko, mano vyras, kuris mane paliko metams metų, grįžta pas mane. Mano vyras ir aš gyvenome patenkinti nuo tada, kai šis burtų žinovas vėl sujungė mus su savo meilės burtais. Ačiū jums tiek daug DR EDO už jūsų galingus burtus. posakių nepakanka norint pasakyti ačiū. Čia yra jo el. pašto adresas [email protected], taip pat galite jam paskambinti arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497.

Elena Branko rašė...

Tikras rašytojas, vadinamas dr. Isikolo, daro žmonėms stebuklus
Aš buvau tokia prislėgta, kai meilužė paliko mane pas kitą vaikiną, kai mums buvo 5 metai, ir aš bandžiau maldauti, kad ji sugrįžtų pas mane. Ji atsisakė ir pasakė, kad nebeturi manęs. Aš tapau liūdnu vyru po to, kai mes išgyvenome kartu, po visos meilės, kurią mes buvome pasidalinę praeityje, aš neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meile jai buvo neįkainojama prekyba dėl bet kokios priežasties, vieną dieną, kai aš eidavau per internetą pamačiau komentarą apie tai, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį, ir nusprendžiau pamėginti įsitikinti, susisiekdamas su juo, ir iškart aš atsiliepiau, paaiškinau, kas vyksta, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudokite jai vudu rašybą, todėl ji, nepaisydama mano rūpesčio, paliko mane dėl jo ir pažadėjo padėti man susigrąžinti meilužį, taip pat padės man užmušti burtą, kad jis ateityje nebegalėtų su manimi kovoti. mažiau nei tris dienas vaikiną nušovė nežinomi vyrukai Floridoje ir per 48 valandas mano draugė buvo mano namuose, laukdama, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai padariau, ji ėmė maldauti sakydama, kad gaila, kad niekada nežinojo, kas užėjo per ją. ačiū dr. Isikolo dabar džiaugiuosi savo drauge ir viskas dabar vyksta sklandžiai. Kreipkitės į peterį dėl bet kokio keršto ir buvusio burtų per [email protected] taip pat galite pabendrauti su juo per „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

AGATA rašė...

KAKO SEM SREČNO PRIDOBLJIVO PO 10. LETU POROČILA S POMOČI DR OGUNAMENA

Pozdravljeni! Jaz sem Marija zelo vesela, če sem delila svoje čudovito pričevanje o tem, kako sem zanosila, nisem mogla verjeti, da bom nekega dne zanosila, ker imam težave z maternico, zaradi česar ne morem roditi, ampak z s pomočjo dr. OGUNAMEN je nemogoče postalo mogoče, poročena sem že 10 let, nisem mogla roditi otroka, ko se bova z možem odpravila na ogled staršev, ki se igrajo s svojimi otroki, me je to žalostilo, ker sem moj mož želi imeti lastne otroke, ker je moj mož začel piti alkohol in prihaja domov pozno ponoči in me ni več zanimalo, kar me je začelo motiti, pred dvema tednoma mi je rekel, da hočem ločitev to mi je popolnoma zlomilo srce, jokal sem več dni, dokler nisem naletel na e-pošto dr. OGUNAMEN-a, ko sem iskal zdravljenje neplodnosti in sem mu po e-pošti razložil svojo situacijo, in on mi je naročil, kaj naj naredim, in naredil sem, in on je dal urok zame se je nekaj tednov pozneje počutil slabo šla k zdravniku in ona je naredila nekaj testov in mi rekla, da sem bila 1 teden noseča. Bila sem tako vesela, ko sem prišla domov, da sem možu povedala o tem in on je dvomil in pokazala sem mu rezultat, ko je skočil od veselja in se opravičil za način delovanja zadnjih nekaj tednov. Če ste bili poročeni in niste rodili ali imate druge težave, pošljite pismo dr OGUNAMEN na: {[email protected]}

Unknown rašė...

Padėkite man atšvęsti dr. Isikolo už jo didelę pagalbą. Aš esu iš tų žmonių, kurie sakė, kad niekada neskambinsiu psichikui, magiui ar bet kam, kas man padėtų išspręsti savo problemas - mažiausiai dėl mano meilės problemų, bet aš pasiekiau tašką, kuriame žinojau, kad man reikia tam tikrų patarimų, ir esu taip džiugu, kad radau šį vyrą, vadinamą daktaru Isikolo. Kai beveik praradau Dovydą vienoje iš mūsų kvailų kovų ir nuolatinių ginčų (jis išsiskyrė su manimi), maniau, kad aš viską praradau. Aš verkiu visą dieną ir galvoju, kad jis daugiau niekada nebegrįš pas mane. Aš perskaičiau tiek daug liudijimų apie daktaro Isikolo meilės burtą, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį. Aš greitai jam išsiunčiu el. Laišką. ir taip pat susigrąžink mano vyrą su meile. O kai man buvo beviltiška, jis nepasinaudojo manimi. Jūs atlikote labai gerą paslaugą žmogui, kuriam to tikrai reikia. Aš nežinau, kaip tu tai padarei ar kaip veikia ši magija, bet viskas, ką žinau, tai VEIKIA ir mano vyras grįžo pas mane po 48 valandų, kaip jis man pažadėjo !! Mano vyras Davidas ir aš laimingai grįžome kartu ir visada būsiu dėkingas dr. Isikolo. Išsiųskite jam bet kokią pagalbą el. paštu, jis yra labai pajėgus ir patikimas [email protected]. Taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Tai svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėčiau man susigrąžinti buvusį vaikiną, kad jis vedė mane per šių metų birželio mėnesį. Grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Mano vardas Alenka Egon iš Šveicarijos. Rašymas apie rašybos ratuką man yra labai keistas, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo rašybos raštvedys, grąžindamas man buvusį vaikiną pas mane po trejų metų, kai neturėjau jokio kontakto. Aš perskaičiau apie DR ISIKOLO iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėčiau. Per mažiau nei 48 valandas buvęs mano draugas man paskambino ir aš buvau laimingas, kad jis nori sugrįžti į mane. Mes susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė ... Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad išspręstų jūsų problemą ir patenkintų jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias visų laikų jausmas. Rašykite jam el. Paštu [email protected] arba jo „WhatsApp/Viber“ telefonu: +2348133261196.

Elena Branko rašė...

Aš esu Monica Andrea. Sveikinimai kiekvienam, kuris skaito šį liudijimą. Mano vyras buvo atmestas po trejų (3) santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį apkaltino ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną skaitydamas internete pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos ratukas vadinamas DR EDO, padėjo moteriai susigrąžinti savo vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė, kad moteris turi prabilo mano vyrui ir jis man pasakė, kad jis man padės ir po 2 dienų turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau tavimi ir sekiau tavo nurodymais į laišką. Dabar labiau nei bet kada esame laimingesni. visa tai atrodo nuostabu ir taip natūralu! Tai yra pats nuostabiausias dalykas, kurį patiriu per savo meilės burtą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems pranešti, kad šis rašybos ratukas turi galią sugrąžinti mėgėjus. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. žodžiai nėra pakankamai, kad galėčiau pasakyti ačiū. bet nuoširdžiausiai aš parodysiu savo dėkingumą, pasidalindamas šiuo liudijimu visame pasaulyje, ir pranešsiu jiems, kad esate geriausias rašytojas. ačiū, kad sugrąžinote mano buvusį vyrą. Jo el. Paštas: [email protected]. taip pat galite jam paskambinti arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497

Unknown rašė...

Ar jums reikia meilės burtų, kad sugrąžintumėte savo buvusį meilužį ar suvienytumėte santuoką? Norėdami gauti greitą 48 valandų sprendimą, atsiųskite el. Laišką DR ISIKOLO. Su vyru prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų, kurios mus išsiskyrė. Kai jis išsiskyrė su manimi, buvau sumišęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį sugrąžintų, viduje jaučiausi toks tuščias. Iki tol, kol internete nepažįstu DR ISIKOLO, kaip Jis padėjo tiek daug žmonių ten išspręsti įvairias problemas. Aš jam nusiunčiau el. Laišką ir papasakojau jam savo problemą. Aš padariau tai, ko jis paprašė, kad jis man padėtų, trumpai paaštrindamas ilgą pasakojimą. Prieš tai žinodamas, mažiau nei per 48 valandas, mano vyras paskambino man ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad gailisi dėl to, kas vyko tarp mūsų abiejų. Pagaliau rašau šį liudijimą, kad norėčiau padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti jums, dr. ISIKOLO, už tai, kad laikėtės jūsų žodžių ir pažadėjote grąžinti jį man tik per 24 valandas nuo jūsų galingo rašybos rašymo ir už tai, kad panaudojote savo gabius ir didelius sugebėjimus sugrąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite atsiųsti jam el. Laišką adresu [email protected]. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Sveiki visi, aš taip džiaugiuosi pasidalinęs savo liudijimu, kad visi žinotų, jog yra jūsų santykių / santuokos problemų sprendimas, kai jūs susisiekiate su DR ODION, kuris ką tik padėjo man atkurti mano sugadintus namus savo galingais burtais. Aš taip ilgai buvau įžeidžiančioje santuokoje ir patiriau visišką atstūmimą ir neapykantą žmonai, kuri mane mylėjo. Ji tapo baisiu monstru ir kovojo su manimi visada. ji mane atvirai apgaudinėja ir nesigaili. ji norėjo manęs iš gyvenimo. ji net apleido mane ir persikėlė gyventi pas vieną iš daugybės jo vaikinų. Išgyvenau pragarą, nes turėjau rūpintis tik savimi ir vaikais. Negalėjau leisti, kad mano santuoka nutrūktų, nes labai myliu ją, bet nežinojau, ką daryti, kad mano žmona grįžtų namo. Rašiau internete ir pamačiau įrašą, kuriame kažkas pasidalino panašios problemos, kurią išsprendė DR ODION, liudijimu, todėl nusprendžiau tai išbandyti nedaug, ar žinojau, kad jis buvo tik atsakymas į tai, ko man reikėjo. susisiekė su juo elektroniniu paštu ([email protected]). Gavau iš jo atsakymą, kuriame man buvo pasakyta, ką turiu padaryti, ir iškart įvykdžiau. Mano žmona paskambino beveik iškart ir paprašė grįžti namo. Grįžusi pastebėjau greitą jos charakterio pasikeitimą. Ji pasikeitė į moterį, kuri mane mylėjo ir globojo. Šiandien mes vėl esame laimingi. Viskas ačiū DR ODION, kuris išgelbėjo mano santuoką. Noriu, kad kas nors, kas nori santykių / santuokos, galėtų su juo susisiekti ir žinau, kad jis gali vėl padaryti savo stebuklus tavo gyvenime. susisiekite su juo el. paštu ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

Unknown rašė...

Sveiki visi, aš taip džiaugiuosi pasidalinęs savo liudijimu, kad visi žinotų, jog yra jūsų santykių / santuokos problemų sprendimas, kai jūs susisiekiate su DR ODION, kuris ką tik padėjo man atkurti mano sugadintus namus savo galingais burtais. Aš taip ilgai buvau įžeidžiančioje santuokoje ir patiriau visišką atstūmimą ir neapykantą žmonai, kuri mane mylėjo. Ji tapo baisiu monstru ir kovojo su manimi visada. ji mane atvirai apgaudinėja ir nesigaili. ji norėjo manęs iš gyvenimo. ji net apleido mane ir persikėlė gyventi pas vieną iš daugybės jo vaikinų. Išgyvenau pragarą, nes turėjau rūpintis tik savimi ir vaikais. Negalėjau leisti, kad mano santuoka nutrūktų, nes labai myliu ją, bet nežinojau, ką daryti, kad mano žmona grįžtų namo. Rašiau internete ir pamačiau įrašą, kuriame kažkas pasidalino panašios problemos, kurią išsprendė DR ODION, liudijimu, todėl nusprendžiau tai išbandyti nedaug, ar žinojau, kad jis buvo tik atsakymas į tai, ko man reikėjo. susisiekė su juo elektroniniu paštu ([email protected]). Gavau iš jo atsakymą, kuriame man buvo pasakyta, ką turiu padaryti, ir iškart įvykdžiau. Mano žmona paskambino beveik iškart ir paprašė grįžti namo. Grįžusi pastebėjau greitą jos charakterio pasikeitimą. Ji pasikeitė į moterį, kuri mane mylėjo ir globojo. Šiandien mes vėl esame laimingi. Viskas ačiū DR ODION, kuris išgelbėjo mano santuoką. Noriu, kad kas nors, kas nori santykių / santuokos, galėtų su juo susisiekti ir žinau, kad jis gali vėl padaryti savo stebuklus tavo gyvenime. susisiekite su juo el. paštu ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

Unknown rašė...

Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką DR ISIKOLO padarė mano gyvenimui. jo burtai yra tokie puikūs ir greiti, aš niekada nesu mačiusi tokio naudingo vyro kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo ant veido žmonių, kalbinčių apie jo puikų rašybos darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis atsakė nedelsdamas ir paklausk apie mano problemą, aš jam paaiškinau su ašaromis, jis liepė man susisiekti su juo, aš neturėčiau jaudintis, mano vyras grįš pas mane, kiek aš vis dar myliu jį, buvau nustebęs. Iškart paklausiu, kaip susigrąžinti savo vyrą, jis man davė instrukcijas ir paprašė jo vardo bei nuotraukos, kurios iškart paklusiu ir seku. Jis pažadės man, kad dvi dienas vyras paskambins manimi patikėti savo darbu, sąžiningai kalbėdamas mano vyras paskambino, bet praleidžiu jo skambučius, buvau tokia laiminga. Jis pažada man, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl grįžta padedama DR ISIKOLO, sugrąžino mano vyrą, kai jis paliko mane pas kitą moterį kitoje valstybėje, žinote, kaip jaučiasi, kai praleidi savo mylimą vyrą dėl kitos moters, darai bet ką, kad jį gautum atgal. šiandien žadu pasidalyti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu tokia laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, nekreipkite dėmesio. Ačiū DR ISIKOLO ,, KONTAKTAS el. Paštu: [email protected]. Taip pat galite paskambinti Jam arba „Whatsapp“ jam telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Kaip šis puikus vyras, vadinamas daktaru Isikolo, padėjo man per 48 valandas sugrąžinti meilužį. mano meilužis, kuris su manimi išsiskyrė nuo šių metų gegužės mėnesio, ir visos mano pastangos jam atgal pasirodė nesėkmingos. aš jį taip myliu, kad bet kada, kai pamatysiu jį su kita mergina, supykstu. Taigi vieną dieną aš ėjau internete, kai pamačiau moters liudijimą, kaip šis puikaus vyro vardas DR ISIKOLO padėjo jai susigrąžinti savo vyrą, todėl man pasisekė, kad jis nutraukė vyro kontaktą, todėl aš greitai paskambinau numerį, kurio jis nepasirinko, jam atsiųsčiau el. laišką maždaug po 2 valandų, jis man paskambino ir atsakė į mano el. laišką. Aš jam viską paaiškinau ir jis man suteikė visą informaciją apie procesą ir ką daryti. Taigi jis pasakė, kad reikia tam tikrų daiktų, kad galėtų atlikti maldas už mane. Aš padariau viską, ką galėjau, kad jis padarytų, kad mano maldos būtų atliktos. Per 48 valandas, kaip jis mane jau patikino, mano meilužis grįžo į mane maldaudamas Prašau atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir pažada, kad daugiau niekada manęs nepaliks. Dėkojame DR ISIKOLO, taip pat galite jam siųsti el. laišką: [email protected] arba jo „WhatsApp“: +2348133261196 ir būti tikri dėl sprendimo, nes jis yra tiesiog geriausias, kurį galite rasti bet kur.

Elena Branko rašė...

Šie 2019 metai man buvo tokie palaimingi, nes Dievas man suteikė priežastį vėl gyventi laimingai po to, kai 3 mėnesius buvo daužoma širdis, kai mano vyras mane apleido ir grįžo pas savo meilužę. Aš kentėjau ir išgyvenau visų rūšių emocinius kankinimus, nes negalėjau gauti jokios pagalbos susigrąžinti savo vyrą, kol mano bendradarbis nepriėmė man atsakymo į DR EDO, kuris suteikė jai visišką patikinimą, kad jis gali padėti. man. Aš susisiekiau su DR EDO ir įsiklausau į jo žodžius bei vykdžiau jo nurodymus. Ar galėtumėte patikėti, kad mano vyras grįžo namo per 12–16 valandų, kaip sakė jis, ir šiandien mano santuoka yra atkurta ir aš esu toks dėkingas, dėkingas ir dėkingas Dievui, kad pasinaudoju DR EDO, kad mano vyras sugrįžtų po 3 mėnesių nutrūkusi santuoka. Ar yra kas nors ten, kam reikia sugrįžti pas savo meilužį ar jam reikalinga bet kokia pagalba? Tuomet siūlau susisiekti su DR EDO per jo el. Paštą: [email protected]. taip pat galite jam paskambinti arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497.

Unknown rašė...


KAIP ATSIRADO MANO VYKDYTOJO GRĮŽDAMAS PAGAL REALIĄ IR VEIKSMINGĄ SPRENDIMĄ NUO DR Sunny maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vardu Maria, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą Dr.Sunny, ji man pateikė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo prašydamas atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, negalėjau įsivaizduoti, bet kai tik burtas buvo liejamas, aš pastojau ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką. Jei jums reikia jo pagalbos, galite susisiekti su juo: el. paštu: [email protected] Arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2349030731985
Dr.Sunny taip pat gydo:
1. ŽIV / AIDS
2. HERPES 1/2
3. VĖŽYS
4. ALS (Lou Gehrig liga)
5. Hepatitas B?
6.Jei norite pastoti

Unknown rašė...


Aš turėjau rimtų problemų su savo vyru, ir tai lėmė tai, kad jis išsikraustė į butą pas savo draugus. Viskas pasidarė dar blogiau, nes jis dažnai pradėjo eiti į barus ir striptizo klubus su savo draugais, pasigerti ir išeiti. Jis visada grasino man telefonu, kai man paskambins dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė draugai. Aš myliu jį ir mes buvome kartu 8 metus prieš staigų pasikeitimą, negalėjau pastoti ir sužinojau, kad tai mano kaltė. Buvau tokia liūdna ir nusivylusi, kol vieną dieną naršiau internete ir pamačiau ponią, kuri dalijasi liudijimu apie galingą riterių rašybą DR, SUNNY, kuri padėjo jai atgabenti savo vyrą su burtų rašymu, todėl nusprendžiau tai suteikti. pabandyti taip pat ir aš susisiekiau su DR. SUNNY el. Paštu [email protected] ir aš jam ir DR paaiškinau visas savo problemas. SUNNY man pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad jis padės man išspręsti mano problemas, mano vyras grįš namo ir DR. SUNNY taip pat man pasakė, kad jis taip pat gali priversti pastoti. Jis taip pat man pasakė, kad burtažodis nėra žalingas nei man, nei mano vyrui. Aš nusprendžiau pabandyti ir padariau viską, ką jis liepė man padaryti nedelsiant, ir jis padarė man žodį. Po 2 dienų mano vyras grįžo namo ir jis atsiprašė sakydamas, kad gailisi dėl to, kas man kainavo, o dabar esame laimingi ir gyvename kartu. Po dviejų mėnesių supratau, kad esu nėščia. Dabar esu tikrai laiminga, nes nebežinau, ką pasakyti, bet jei jūs ten skaitote tai ir turite tą pačią santykių problemą ar turite sunkumų pastojant vyrą ar vaikiną ar turite kokių nors problemų, kurios nėra medicinine galia susisiekite su DR, SUNNY jo el. pašto adresu: [email protected] arba „whatsapp jam“ +2349030731985 ir būkite 100% tikri, kad jis išspręs jūsų problemas.

Anonymous rašė...

Noriu pasakyti didelę padėką vyrui, kuris šiandien šypsosi už tai, kad vėl sujungė mane ir mano vyrą, po to, kai jis išsiskyrė su manimi, dr. Ilekhojie, kuris yra labai galingas burtų žinovas. Jis sugrąžino mano vyrą pas mane ir privertė mane maldauti atleisk jam už viską, ką jis padarė su manimi, aš tikrai jo labai pasiilgau ir visada mylėjau. Aš džiaugiuosi, kad turiu jį atgal į mano gyvenimą, ir visi mano dėkingi dr. Ilekhojie, kad padėjo man ir sugrąžino mano vyrą į savo gyvenimą su savo didelėmis jėgomis. Mano draugai, kurie išgyvena santuokos ir skyrybų problemas. Aš jus patikinu, kad pas daktarą Ilekhojie galite sugrąžinti savo meilužį į savo gyvenimą. Galite susisiekti su juo: ([email protected]) arba galite paskambinti ir „WhatsApp“ jam paskambinti telefonu +2348147400259. Aš ir toliau skelbsiu jo vardą internete dėl gero darbo, kurį jis padarė dėl manęs ...

Anonymous rašė...

Sveiki visi, aš džiaugiuosi galėdamas paskleisti savo liudijimą apie tvirtą rašytoją, vadinamą dr. Ilekhojie. Aš esu Caroline ir gyvenu JAV, su vyru ir aš šiek tiek kovojome dėl to, kad jis norėjo manęs išsiskirti, aš bijojau jį prarasti, nes labai jį myliu, todėl internete ieškau pagalbos ir mačiau daug žmonių liudijimai apie tai, kaip dr. Ilekhojie jiems padeda, ir pateikė teigiamų rezultatų, tokių kaip skyrybos, vėžys, loterijos, vaisingumas ir kiti. Taigi aš jam atsiųsdavau el. Laišką ir papasakojau savo problemą. Jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau taip, kaip jis liepė. 28 valandą jis man pasakė, kad viskas padaryta dėl burtų. Mano vyras nebedalins manęs ir kai mano vyras grįžo darbas, kurį jis man pasakė, daugiau nebebendraus su manimi, sakė, kad nežinojo, kas jam nutiko, kad gailisi, kad aš toks laimingas, ir dėkoju dr. Ilekhojie už jo pagalbą. Jei jums reikia dr. Ilekhojie pagalbos, parašykite jam el. laišką adresu gethelp05@gmail .com arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2348147400259

Anonymous rašė...

Sveiki visi, aš džiaugiuosi galėdamas paskleisti savo liudijimą apie tvirtą rašytoją, vadinamą dr. Ilekhojie. Aš esu Caroline ir gyvenu JAV, su vyru ir aš šiek tiek kovojome dėl to, kad jis norėjo manęs išsiskirti, aš bijojau jį prarasti, nes labai jį myliu, todėl internete ieškau pagalbos ir mačiau daug žmonių liudijimai apie tai, kaip dr. Ilekhojie jiems padeda, ir pateikė teigiamų rezultatų, tokių kaip skyrybos, vėžys, loterijos, vaisingumas ir kiti. Taigi aš jam atsiųsdavau el. Laišką ir papasakojau savo problemą. Jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau taip, kaip jis liepė. 28 valandą jis man pasakė, kad viskas padaryta dėl burtų. Mano vyras nebedalins manęs ir kai mano vyras grįžo darbas, kurį jis man pasakė, daugiau nebebendraus su manimi, sakė, kad nežinojo, kas jam nutiko, kad gailisi, kad aš toks laimingas, ir dėkoju dr. Ilekhojie už jo pagalbą. Jei jums reikia dr. Ilekhojie pagalbos, parašykite jam el. laišką adresu gethelp05@gmail .com arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2348147400259

Unknown rašė...

Sveiki, mano vardas ANGELINA Aš esu iš JAV, noriu paliudyti apie puikų ir galingą burtų ratuką, mano vyras paliko mane ir vaikus 2 savaites, kai man paskambino, jis nesirinko, kai grįžo namo trečią savaitę. man pasakė, kad nori skyrybų, aš buvau toks liūdnas, verkiau visą naktį, jis vėl išvyko, buvau toks vienišas, kitą dieną ieškojau ko nors internete, kai radau rašybos keitiklį, vadinamą kunigu KALADU, kurie padėjo daugybei žmonių, susiduriantiems su jų problemomis, todėl aš susisiekė su juo dėl mano problemų, jis man pasakė, kad tai užtruks 24 val., o mano vyras grįš pas mane. Aš padariau viską, ką jis liepė man padaryti. Kitą dieną mano vyras grįžo atsiklaupęs ir maldavo, kad atšaukė skyrybas. KALADU gali jums padėti ir el. Paštu
[email protected]
„WhatsApp“ +393512961233

Anonimiškas rašė...

2019 m. Lapkričio 12 d. Iš žmonos gavau skyrybų laišką dėl mano neištikimybės mūsų santuokoje per pastaruosius 6 mėnesius. 2 savaites gyvenau neviltyje ir sumišime, kol Alejandro Martínez mane supažindino su Dr.Pellar po to, kai paaiškino mano situaciją. Dr.Pellar privertė mane suprasti, kad kai yra gyvenimas, yra vilties ir mano viltis susigrąžinti žmoną vėl atgijo. Po to, kai susisiekiau su juo, Dr.Pellar paruošė mane galingam meilės romanui. Po 24 valandų žmona grįžo namo ir maldavo, kad aš ją priimčiau. Aš gavau iš savo advokato skambutį pranešti, kad mano žmona atsiėmė skyrybų bylą. Aš nustebau ir negalėjau tuo patikėti. Argi tai ne stebuklas? Padėkite man padėkoti Dr.Pellarui už didžiulę pagalbą ir tiems, kuriems reikia pagalbos, nedvejodami susisiekite su Dr.Pellar el. Paštu [email protected], nes jis išspręs jums problemą. Perduoti jį.
Kaip atkurti nutrūkusį pasitikėjimą
Kaip įveikti praeitį
Kaip elgtis „aš tavęs nemyliu“
Kaip sutvarkyti savo santuoką
Kaip sužlugdyti jų reikalą
Kaip išvengti išsiskyrimo
Kaip užmegzti ryšį su sutuoktiniu
Kaip atleisti ir būti atleistam
Kaip priversti sutuoktinį pasikeisti
Plius 5 santuokos vertinimai
(1) Jei norite savo buvusio nugaros
(2) jei visada turite blogų svajonių.
(3) Norite būti paaukštintas savo kabinete.
(4) Jei norite vaiko.
(5) Žolelių priežiūra
(6) Jūs norite būti turtingi.
(7) Norite įpareigoti savo vyrą / žmoną būti amžinai tavo.
(8) Jei jums reikia finansinės pagalbos.
(9) Leisk žmonėms paklusti tavo žodžiams ir pareikš tavo norą. (10) E.T.C bylos sprendimas.
Jei jums reikia pagalbos, susisiekite su Dr.pellar, jei norite rasti geriausią problemų sprendimą, susisiekite su Dr.Pellar el. paštu [email protected]

Anonimiškas rašė...

Aš beveik netekau gyvenimo, kai sužinojau, kad mano vyras mato kitą moterį, nes aš negalėjau jam pagimdyti sūnaus 9 mūsų santuokos metus. Man susilaužė širdis ir aš pradėjau naršyti internete, norėdamas rasti sprendimą, ir (Elžbietos) parašytame straipsnyje atradau daktarą Pellarą. Aš susisiekiau su gydytoju Pellar elektroniniu paštu [email protected] ir pasakiau jam visus mano skausmus. Daktaras Pellar man pasakė, kad mano vyras grįš per 24 valandas ir kad būsiu nėščia per mėnesį, kai mano vyras grįš. Netikiu burtais, bet tiesiog pabandžiu ir gaunu rezultatą, kaip jis pasakė. Šiandien su vyru esame sugrįžę ir nepalūžę su savo mergina, kuriai mes vadiname (JOY). Galbūt jūs dabar išgyvenate pragarą, bet aš sakau, kad tai tęsis ne amžinai, nes daktaras Pellar yra čia, kad padėtų mums visiems. Norėdami gauti nuolatinį sprendimą, galite su juo kalbėtis el. Paštu [email protected].

Anonimiškas rašė...

mano istorija yra labai ypatinga ir unikali, ne tokia, kaip daugybė skelbimų, kuriuos visada matote internete, aš taip pat noriu būti jums 100% sąžininga ir teisinga, kad internete niekada negali būti jokio kito rašybos, kuris gali padėti sugrąžinti jūsų UŽPILDYMĄ JŪS, išskyrus daktarą Sango, nes jis vienintelis yra 100% efektyvus, dinamiškas ir labai patikimas, nes 99,9% kitų rašybos rašmenų nėra tikri ir niekada negali padėti išspręsti jūsų problemų, vietoj to jie apsunkins jūsų dabartinę būklę. Gerai, būkite protingi ir susisiekite su gydytoju Sango. MANO SAVO GYVENIMO STRAIPSNIS / PATIRTIS TURI BŪTI: Mano vardas Niko Dominic. Norėčiau pasidalyti savo liudijimu su plačiąja visuomene apie tai, ką šis vyras pavadino daktaru Sango, ką tik padarė dėl manęs, šis vyras ką tik grąžino man savo prarastą „Ex WIFE“ savo puikia burtimi. Aš buvau vedęs šią moterį Julie, nes mes kartu buvome daugiau nei 4 metus ir mylėjome save, tačiau ji negalėjo pastoti dėl manęs ir taip pat atiduoti jai viską, ko man reikėjo. Ji paliko mane ir pasakė, kad nebegali tęsti. Dabar ieškojau būdų, kaip jį susigrąžinti, kol mano draugas papasakojo apie šį vyrą ir davė man kontaktinį el. Laišką. El. Paštas: [email protected] GALITE NAUDOTI bet kur, kad galėtumėte susisiekti su juo, ir netikėsite. Kai susisiekiau su šiuo vyru dėl jo problemų, jis paruošė šį burtą ir atnešė man Juillet, o po mėnesio ji pastojo pas mane

Anonimiškas rašė...

Perskaitykite gydytoją Sango ir susisiekite su juo, jei jums reikia stiprios meilės burtų, kad išspręstumėte nutrūkusius santykius.
Kai buvau šešis mėnesius nėščia su savo antruoju vaiku, išsiskyriau su vyru. Nuo tada, kai mūsų kūdikis pastojo, mes nesutarėme ir ginčijomės, ji nebeturėjo nei meilės, nei pasitikėjimo juo, todėl jis mane išsiskyrė. Ir su visais šiais švilpimais aš išbandžiau visas skirtingas priemones, kad jį atkurtų, taip pat išbandžiau keletą skirtingų stebuklingų ratų gimtojoje šalyje, tačiau nė vienas iš jų negalėjo man grįžti. Tik daktaras Sango garantavo skubų 48 valandų magijos rinkimą ir patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas padėkoti ir padėkoti už pažado laikymąsi ir už tai, kad panaudojote savo talentą ir didelę jėgą namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės meilužių klijavimu. Ačiū, pone, kad padėjote man blogiausiais gyvenimo laikais, buvau toks puikus magijos magas ir suteikėte man meilės magiją, kuri man per santuoką atnešė tiek daug džiaugsmo. Mano vyras grįžo ir jis pažadėjo manęs daugiau niekada nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite. Jūs turėtumėte sugebėti. Tai atsiperka taip, kaip net negalėjote įsivaizduoti. Jei dabar esate stipresnis ir jums reikalingas stiprus ir neatidėliotinas meilės romanas, kad grąžintumėte maloniai susisiektą gydytoją Sango, šiuo metu yra vienintelis atsakymas į sugriautų santykių ar santuokos atkūrimą. susisiekite su gydytoju Sango per šį el. laišką; [email protected]

Jana Alois rašė...

Mano vyras ir aš buvome kartu 3 metus, mes pradėjome problemų (sausio 5 d.) Ir mes abu išsiskyrėme šiais metais, po mūsų kovos dėl jo apgaudinėjimo įpročių, kurie visi sako, kad tai ne jų kaltė, bet aš buvau tas, kuris dėl to susižeidė. . Buvau nusiminusi dėl visos problemos, kurią turėjau paraginti atsiriboti, tačiau jaučiausi tikrai blogai. Išsiskyrimas tikrai turėjo įtakos dukrai, kuriai teko gyventi toliau nuo tėvo, kad turėjau sugalvoti būdą, kaip susitvarkyti reikalus, ir rasti savo vyro nepatogaus elgesio sprendimą. Šioje nuorodoje (drisikolosolutionhome.webnode.com) sužinojau apie rašytoją, vadinamą DR ISIKOLO, kuris padėjo man padėti sutuoktiniui grįžti pas mane ir priversti jį nustoti sukčiauti. Netrukus Richi grįžo pas mane elgetauti Sicilijoje, kur apsistojau po mūsų skyrybų, ir pasakiau jam, kad jis turi parodyti man, kad pasikeitė, kad aš tikiu juo. Po tos dienos jis du kartus grįžo į Siciliją ir maldavo, kad turėčiau jį atgal. Jau praėjo 2 mėnesiai, kai mano vyras grįžo pas mane, ir mes nuo tos dienos gyvename kartu. Tikiu, kad šis vyras taip pat gali jums padėti susigrąžinti buvusį meilužį. Jo el. Pašto adresas yra [email protected]. Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Anonimiškas rašė...

Laba diena visiems Tai yra mano liudijimas apie gerą dr. Fasoya, kuris man padeda, darbą. Aš esu Alberto Grace iš Ispanijos ir gailiuosi, kad tai įdėjau į tinklą, bet aš turėsiu tai padaryti iš šio geriausių pasaulio rašytojų, kurie sugrąžino mano vyrą kuris paliko mane per pastaruosius 3 metus, aš galiausiai sutikau šį vyrą tinklaraščio tinklalapyje, kuriame viena iš klientų yra pagalbos, mano vyras išdavė visus požymius, kad jis turi romaną, bet aš nusprendžiau gyventi neigdamas ir juos ignoruodamas. . Jis blogai su manimi elgėsi ir nustojo rodyti meilę ir meilę, kuri mane visų pirma įsimylėjo

Aš jam viską paaiškinau ir jis papasakojo apie girdėtą rašybos ratuką ir davė man elektroninio pašto adresą, kad parašyčiau rašybos keistuoliui, kad jis papasakotų jam apie mano problemas. Tik per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane, aš tiesiog noriu pasakyti ačiū šiam teisingam ir nuoširdžiam rašytojui, pone viskas, ką jūs man sakėte, ir ačiū pone, prašau, noriu pasakyti visiems, ieškantiems bet kokio savo problemos sprendimo, patariu maloniai pasitarti rašybos ratukas, jis yra tikras, jis yra galingas ir, nepaisant to, kas nutiko rašybos ratukui, nes viskas, ką papasakojo rašybos ratukas, man nutiko, galite su juo susisiekti: jo el. pašto adresas yra

Email: ([email protected]). arba tiesiogiai

Whatsapp: +2348151918774

Anonimiškas rašė...

Perskaitykite iki galo, aš su vyru praeityje turėjau ryšių su žmonėmis, dėl kurių išsiskyrė su savo pirmuoju vyru. Po to, kai aš ir mano buvęs vyras išsiskyrėme, turėjau dar vieną galimybę vėl susituokti ir turėjau vos 3 metus iš savo antrosios santuokos. buvo dar viena skyryba, kuri mane beveik emociškai nužudė, dar dvejus metus likau nesusituokusi ir vieniša motina. Sąžiningai aš tuo tikrai nesidžiaugiau, nes kiekvienai moteriai gyvenime reikia vyro, buvo laikas, kurį mačiau savo pirmojo vyro nuotrauką ir aš supratau, kaip labai jį myliu ir praleidau, bandžiau prie jo prisiartinti, bet man buvo pasakyta, kad jis tęsė savo gyvenimą ir mes galbūt niekada nebebuvome kartu, tą naktį aš karčiai verkiau galvodamas, kad praradau vyrą, kuris Aš labai mylėjau, paprašiau patarimo, ką daryti, ir mano draugas davė man kontaktą su DR Fayosa Solution Temple, aš pasikonsultavau su juo ir, kiek galėdamas, pasak jo galingų burtų, jis padėjo man susituokti santuokoje. Meilės rašyba sugrąžino buvusį vyrą į mane teisingai 9 dienas buvau pakerėjęs dvasinio susivienijimo maldų su DR Fayosa, viskas mano gyvenime pasisuko į gera, dabar aš vėl laimingai gyvenu su savo pirmuoju vyru ir išsprendžiu skyrybų problemas, padedama DR Fayosa šventyklos, jo vyras Išminties ir rūpesčio dėka, dėkoju ir vertinu visą jūsų suteiktą pagalbą, norint vėl sugrąžinti mano buvusį vyrą į mano gyvenimą, šiandien čia paliudiju, kad DR Fayosa šventykla yra galinga, kad ji gali išspręsti visas problemas nutrūkus santykiams su meile. susisiekite su juo dėl bet kokių santykių problemų sprendimo. El. Paštas ([email protected]) arba tiesiogiai per „whatsapp“ +2348151918774

anonymous rašė...

Ačiū jums, dr. ISIKOLO, už viską, ką jūs padarėte dėl manęs, kad esu puikus, kad mano meilužis grįžta į mane ir dabar laimingai gyvename kartu. DR ISIKOLO Liūtas meilės burtai yra labai galingi ir veiksmingi, ir jis neturi jokio šalutinio poveikio, nes jis pažadėjo. Aš nusprendžiau pamėginti DR ISIKOLO pabandyti, kai mano meilužis paliko mane pas kitą. Atgal pas mane po 48 mūsų, kaip jis pažadėjo ir patikino. kas mane labiausiai jaudina, yra tai, kad mano meilužis net nežinojo, kad yra užkalbintas, jei jūs išgyvenate dėl meilės problemos. Aš patariu kreiptis į dr. ISIKOLO, kad galėtumėte išspręsti jūsų problemą. Labai sunku prarasti meilę ir aš žinau, kaip ji jaučiasi, neleiskite kažkam atimti iš jūsų meilužio. Susisiekite su DR ISIKOLO leo šiandien ir išspręskite jūsų problemą. Jei jums reikia žemiau pateiktos pagalbos, nurodykite jo el. Pašto adresą. [email protected] arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348133261196

anonymous rašė...

Sveiki žiūrovai, aš niekada nemaniau, kad vėl šypsosi. Vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems metams ir dviem savaitėms. Visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko. Maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Christina, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą DR ISIKOLO, ji man pateikė savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo. maldaudamas atleidimo sakydamas, kad tai buvo velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, netikiu jokiais dvasiniais gydytojais, penkerius metus negalėjau pastoti po to, kai pagimdžiau mergaites, todėl aš ir mano vyras norėjo turėti vyrišką vaiką, tačiau kai tik buvo pasakyta burtų teisė, aš pastojau su vyru ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su juo:
DR ISIKOLO užtikrins, kad nedelsdami gausite puikų rezultatą. Elektroninio pašto adresas. [email protected] arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348133261196.

anonymous rašė...

Sveiki visi!
Mano Ex ir aš išsiskyrėme prieš 1 metus ir 2 mėnesius ir buvau šešis mėnesius nėščia. Mes abu mylime vienas kitą ir tai man buvo šokas ir tai tikrai sulaužė mano širdį. Bandžiau jam paskambinti ir abi jo linijos buvo atjungtos. Aš bandžiau susisiekti su juo socialiniuose tinkluose, bet jis pašalino mane iš jų. Aš bandžiau pasiekti jo tėvus ir jie man pasakė, kad jų sūnus sakė, kad jis manęs nemyli ir nenori manęs matyti ir nežino, kas blogo. Aš verkiau ir verkiau kasdien, nes labai jį mylėjau. Kol pagimdžiau ir kūdikiui nebuvo vienerių metų, negalėjau susigrąžinti meilės. Vėlgi buvau sumišęs. Nežinau, ką daryti, taip pat netekau darbo ir neturiu pinigų rūpintis kūdikiu. Aš buvau apgailėtinai gyvenime, todėl verkiau savo seseriai, papasakojau jai savo problemą ir pasakiau, kad ji žino apie vieną galingą rašybos ratuką, kuris jai padėjo, kai negalėjo pastoti. Aš susisiekiau su juo elektroniniu paštu ir jis pasakė, kad jis man padės, ir pasakė, kad moteris ištarė mano vyrui rašybą ir pasakė, kad jis padės man sulaužyti burtą, kad mano vyras grįš pas mane ir bus mano amžinai. Mane labai nustebino tai, kad viskas, ką jis pasakė, įvyko per 48 valandas. Mano vyras iškart grįžo pas mane, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Siunčiu labai didelį ačiū šiam galingam ir tikram rašybos rašytojui. Meldžiu, kad jis ilgai gyventų ir nuveiktų daugiau savo nuostabių darbų. Jei turite kokių nors problemų, kurios jus trikdo gyvenime, turite susisiekti su šiuo galingu rašybos žinovu! Jis gali jums padėti. Jis nenuvils jūsų, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Štai jo kontaktas: Siųsti jam el. Laišką: [email protected] Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

MANAS VYRAS VISADA BŪS MINIS .... !!!!
Kaip aš, pasitelkęs gerą daktaro ODION meilės romaną, vėl susigrąžinau išsiskyrusį vyrą ... Mano vardas Lilibeth Hernandez. Kai internete skaičiau liudijimą apie tai, kaip didžiausias ir galingiausias rašytojas dr. ODIONAS padėjo sugrąžinti skyrybų vyrą EX LOVER. Aš galvojau, kaip tai gali būti tiesa, nes praeityje daugelis man nepavyko, nesant iš jų jokio rezultato. Aš tiesiog leidžiu paštui praeiti ir judėti forume. Vėl pastebėjau, kad kažkas paskelbė patikrintą ir patikimą rašybos raštą. Perskaičius laišką, apie tai kalbėjo tas pats vyras dr ODION. Taigi aš neturiu kitos išeities, kaip iš tikrųjų patikrinti, kaip jis veikia. Buvau visiškai nusiaubta, kai mane paliko mano mylimas vyras. Tai buvo tarsi visas mano pasaulis, nykstantis į liūdesį ir skausmą. Aš žinau, kad tai skamba keistai, bet iš visų rašytojų, su kuriais susisiekiau, jis buvo vienintelis, kuris man padarė tokį įspūdį, kad esu toks tikras ir patikimas. Daugiau nei jo žodžiai, jis sugrąžino mano vyrą ir įgyvendino visus mano norus. Dabar jis yra ištikimas, kreipia į mane dėmesį, kiekvieną sekmadienį siūlo man gėlių, o mes dažnai einame į kiną ir restoraną. mano vyras priėjo prie manęs ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažadėjo niekada to nedaryti daugiau. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią padėtį. Aš ir mano šeima vėl gyvename kartu laimingai. Aš būsiu amžinai dėkingas už tai, kad pavertiau savo gyvenimą iš pragaro į dangų! Manau, kuriems reikia pagalbos, turėtų kreiptis į jį pagalbos. Tegul Dievas ir toliau tave naudojasi išgelbėjusiems santykiams. Kiekvienam, turinčiam santuokos, skyrybų, netekusio meilužio ar bet kokių su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su juo ([email protected]) el. Pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921.

Unknown rašė...

Anksčiau su vyru turėjau sunkių santykių, dėl kurių išsiskyriau su savo pirmuoju vyru. Po to, kai aš ir mano buvęs vyras išsiskyrėme, turėjau dar vieną galimybę vėl susituokti ir tik po penkerių mano antrosios santuokos metų įvyko dar viena skyryba, kuri mane beveik nužudė emociškai. Aš pasilikau dar dvejus metus nesusituokusi ir vieniša mama. Sąžiningai, aš tikrai tuo nesidžiaugiau, nes kiekvienai moteriai gyvenime reikia vyro, buvo laikas, kai pamačiau savo pirmojo vyro nuotrauką ir supratau, kaip aš jį labai mylėjau ir pasiilgau. Aš bandžiau susisiekti su juo, bet man buvo pasakyta, kad jis tęsė savo gyvenimą ir mes galbūt niekada nebebusime kartu. Tą naktį aštriai verkiau galvodama, kad praradau vyrą, kurį labai mylėjau. Paprašiau patarimo, ką daryti, ir mano draugas davė man kontaktą su DR ISIKOLO, aš pasikonsultavau su juo ir, kiek galėdamas, pasak jo galingų burtų, jis padėjo man su santuokos meilės romanu Reunion susigrąžinti buvusį vyrą pas mane. , vos per 2 dienas teko susidurti su dvasinio susivienijimo maldomis su DR ISIKOLO, kad viskas mano gyvenime pasikeitė į gera, dabar aš vėl laimingai gyvenu su savo pirmuoju vyru ir išsprendžiu skyrybų problemas. padedamas DR ISIKOLO, jo išminties ir priežiūros žmogus. Ačiū ir aš labai vertinu jūsų suteiktą pagalbą, kad mano buvęs vyras vėl grįžtų į mano gyvenimą. Šiandien čia paliudiju, kad Osasu šventykla yra galinga, ji gali vieną kartą išspręsti nutrūkusių santykių su meile problemą. susisiekite su juo dėl bet kokių santykių problemų sprendimo. Rašykite jam el. Paštu: [email protected] Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Veiksmingas galingas meilės rašybos būdas susigrąžinti savo buvusį meilužį dabar: patikrinkite DR ISIKOLO

Aš ką tik patyriau Dr.Isikolo meilės rašybos stebuklus, paplitusius internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti santuoką ir susigrąžinti įsimylėjėlius, taip pat padėjo laimėti loterijoje. Aš susisiekiau su juo po daugybės įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį, papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane apleido maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su visais, kuriuos turėjau. DR ISIKOLO liepė man tik tris kartus šypsotis ir ramiai susitvarkyti tik per 48 valandas. Po antros dienos Tonis man paskambino, aš buvau tiesiog toks sukrėstas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis, jis buvo tikrai maldauju, kad aš jam atleisčiau ir pažadėjau telefonu. Jis grįžta namo ir taip pat gavo man naują automobilį, skirtą tik jam, kad įrodytų savo meilę man. Buvau tokia laiminga, paskambinau DR ISIKOLO ir padėkojau jam, jis liepė man tik pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikroviško rašytojo, kad iškiltų bet kokia jūsų gyvenimo problema, galite susisiekti su DR ISIKOLO jo el. Pašto adresu: [email protected] arba taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano vardas yra Lora Diederick ir noriu padėkoti dr. Isikolo labai galingam rašytojui, kuris padeda man sugrąžinti mano vyrą pas mane. Prieš keletą mėnesių aš turiu rimtų problemų su savo vyru, kiek jis išėjo iš namų, ir jis pradėjo susitikinėti su kita moterimi ir liko pas moterį. Aš stengiausi, kad jis sugrąžintų jį, bet visos mano pastangos buvo bevaisės, kol iki dienos dienos, kai mano draugas atvyko į mano namus, papasakojau jai viską, kas nutiko tarp manęs ir mano vyras, tada ji man papasakojo apie galingą rašytoją, kuris jai padeda, kai patiria tą pačią problemą. Aš tada susisiekiu su gydytoju Isikolo ir papasakojau jam kiekvieną mintį. Jis liepė man daugiau nesijaudinti, kad mano vyras grįš pas mane. po to, kai jis ištarė burtą, aš maniau, kad tai buvo pokštas, kai jis baigė lieti rašybą, jis man pasakė, kad jis ką tik baigė rašyti rašybą, ir, mano didžiausia nuostabai, per tas 2 dienas, mano vyras tikrai grįžo maldaudamas man atleisti, jei jums reikia jo pagalbos, galite susisiekti su juo savo el l [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. susisiekite su juo dabar ir jūsų problemos bus išspręstos amžiams.

Lorena Marko rašė...

Kaip aš susigrąžinau buvusį vyrą, kai jis paliko mane ir mūsų vaikus “, siūlau perskaityti mano parodymus. Aš esu Lorena Marko, aš taip džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane pas kitą moterį. Mano vyras turėjo ryšių su bendradarbiu ir aš labai myliu savo vyrą, tačiau jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu ir manau, kad ši mergina, naudodama mano vyro raganavimą ar juodąją magiją, privertė jį manęs nekęsti. Tai buvo tokia kritiška ir nereikalaujama, aš verkiau visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kad jis sugrąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į internetinę svetainę, kurioje manoma, kad daktaras Isikolo gali padėti greitai susigrąžinti vyrą. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą už mane. Po 48 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad manęs labai pasiilgau, o Dieve mano! Buvau toks laimingas, o šiandien vėl džiaugiuosi savo vyru ir džiaugsmingai gyvename kartu. Dėkoju galingam rašytojui DR ISIKOLO, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atstumia arba jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, kreipkitės į DR ISIKOLO dėl pagalbos dabar. Čia yra jo kontaktinis asmuo, el. Paštu jam [email protected]. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Lorena Marko rašė...

Kaip aš susigrąžinau buvusį vyrą, kai jis paliko mane ir mūsų vaikus “, siūlau perskaityti mano parodymus. Aš esu Lorena Marko, aš taip džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane pas kitą moterį. Mano vyras turėjo ryšių su bendradarbiu ir aš labai myliu savo vyrą, tačiau jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu ir manau, kad ši mergina, naudodama mano vyro raganavimą ar juodąją magiją, privertė jį manęs nekęsti. Tai buvo tokia kritiška ir nereikalaujama, aš verkiau visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kad jis sugrąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į internetinę svetainę, kurioje manoma, kad daktaras Isikolo gali padėti greitai susigrąžinti vyrą. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą už mane. Po 48 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad manęs labai pasiilgau, o Dieve mano! Buvau toks laimingas, o šiandien vėl džiaugiuosi savo vyru ir džiaugsmingai gyvename kartu. Dėkoju galingam rašytojui DR ISIKOLO, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atstumia arba jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, kreipkitės į DR ISIKOLO dėl pagalbos dabar. Čia yra jo kontaktinis asmuo, el. Paštu jam [email protected]. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Šiandien jaučiuosi tokia linksma, nes esu dalis tų, kurie džiaugiasi visais dėl pagalbos, kurią daktaras Isikolo suteikė man susigrąžinti mano vyrą. Aš vedęs 6 metus ir buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir siekė skyrybų. Bet kai internete susidūriau su daktaro Isikolo el. Paštu ([email protected]), kurį paskelbė ponia, nusprendžiau susisiekti su juo ir paaiškinau jam savo situaciją, tada kreipiausi į jo pagalbą, tačiau man didžiausia staigmena. jis man pasakė, kad padės man nagrinėjant bylą, nes nėra problemos be sprendimo. jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, jis dirbo man ir mano vyras grįžo pas jus po 2 dienų, kaip jis pažadėjo. Čia švenčiu, nes mano vyras grįžta namo ir tikrai mėgau savo santuoką ir kokia puiki šventė. Aš tęsiu liudijimus internete, nes gydytojas Isikolo yra tikrai pagalbininkas, kurį Dievas atsiuntė mums padėti. Kodėl gi nesikreipiant į gydytoją Isikolo dabar, jei jūsų santykiai gyvenime susiduria su kokiais nors iššūkiais. Galite susisiekti su jo el. Pašto adresu: [email protected] arba su jo „WhatsApp“: +2348133261196.

Hana Emmett rašė...

DR ISIKOLO, pats geriausias rašytojas internete, atkuria mano nutrūkusius santykius ir aš labai rekomenduoju DR ISIKOLO visiems, kuriems reikia pagalbos.
Mano vyras paliko mane pas kitą moterį prieš 3 mėnesius ir nuo to laiko mano gyvenimas buvo kupinas skausmo ir širdies plakimo, nes jis buvo mano pirmoji meilė, su kuria praleidau visą gyvenimą. Mano draugas man pasakė, kad jis pamatė keletą rašytojo, vadinamo DR ISIKOLO, liudijimų, kad jis gali per kelias dienas sugrąžinti meilužį. Aš juokiuosi ir sakiau, kad nesidomiu, tačiau dėl meilės, kurią mano draugė turėjo man, ji pasikonsultavo su didžiausiu kunigu mano vardu ir, man pačiai didžiausiai nuostabai, po dviejų dienų mano vyras pirmą kartą paskambino man po trijų mėnesių, kad manęs trūksta ir kad jam labai gaila dėl visų dalykų, kuriuos jis mane išprovokavo.Jis grįžo man ir dabar esame laimingi kartu. Aš vis dar negaliu tuo patikėti, nes labai neįtikėtina. Ačiū DR ISIKOLO, kad sugrąžinote mano meilužį ir mano mylimąjį draugą, kuris užtarė mano vardu, bet kuriam, kuriam gali prireikti šio didžiojo kunigo pagalbos, nurodykite el. Pašto adresą: [email protected]. Taip pat galite „Whatsapp“ jį aplankyti +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Norėčiau pasidalyti savo liudijimu su visais pasaulio žmonėmis. Sandra iš Anglijos „Bara Finder“, aš prieš porą metų išsiskyriau su savo vyru ir mes namuose turėjome problemų, sustojome miegoti toje pačioje lovoje apie smulkmenas, kurios visada grįžta namo vėlai vakare, geria per daug ir visada miega su kitais moterys šone. Aš niekada gyvenime nemylėjau nė vieno, išskyrus jį. Jis yra mano vaiko tėvas, ir aš nenoriu jo prarasti, nes mes taip sunkiai dirbome kartu, kad taptume tuo, ką turime šiandien. prieš keletą mėnesių jis dabar susitaiko gyventi su manimi ir kūdikiu, būti vienišam tėvui kartais gali būti sunku, todėl neturiu nė vieno
Aš pasukau ir buvau sulaužytas. mano širdis paskambino mamai ir viską jai paaiškino, mama pasakojo apie dr. kitus trejus su puse metų, ir tai buvo stebuklas, kad jie sugrįžo vienas į kitą. Jis buvo išsiųstas Dr.pellar el. Pašto adresu [email protected]
ir paaiškinti jam visa tai, ką jis man buvo pažadėjęs nesijaudinti, kad jis bus sužavėtas ir privers viską sugrįžti taip, kaip mes taip mylime, ir tai buvo dar viena moteriška dvasia, kuri valdė mano vyrą. mano problema bus išspręsta per dvi dienas, jei manau, kad pasakiau gerai. Taigi jis davė man žodį ir po dviejų dienų mano meilė grįžo prašyti atleidimo. Štai kodėl nusprendžiau pasidalinti savo patirtimi su visais, kuriems sunku susisiekti su Dr.pellar, jo el. paštu [email protected] išlaisvino daugybę automobilių.
(1) Jei norite gauti savo ex.
(2) jei visada turite blogų svajonių.
(3) Ar norite būti paaukštintas savo kabinete?
(4) Ar norite, kad moterys / vyrai bėga paskui jus?
(5) Jei norite kūdikio.
(6) Ar norite būti turtingas?
(7) Ar norite įpareigoti savo vyrą / žmoną?
tavo amžinai?
(8) Jei jums reikalinga finansinė pagalba.
(9) Augalų priežiūra
(10) laimi loteriją

Anonimiškas rašė...

AČIŪ DIDELIU Dr.Sango, sprendžiančiu MANO JO el. Pašto PASLAUGAS, yra [email protected]
Mano vardas Miss Fatima. Su vyru buvau vedęs 5 metus. Šiais metais mes laimingai gyvenome kartu, kol jis neišvyko į Australiją verslo kelionėje, kur sutiko šią merginą. Nuo to laiko jis nekenčia manęs ir vaikų ir myli ją vieną, todėl, kai mano vyras pasitraukė iš kelio, jis pasakė, kad Daugiau nebenoriu matyti manęs ir mano vaikų, todėl jis išvarė mus iš namų ir išvyko į Australiją pamatyti šios kitos moters. tiek aš, tiek mano vaikai buvo tokie nusivylę ir likau su mama ir nesielgiu gerai, nes mama vedė kitą vyrą po mano tėvo mirties, taigi vedęs vyras su ja nesielgė gerai, o mano vaikai buvo tokie sumišę. ir aš ieškojau būdo, kaip susigrąžinti savo vyrą namo, nes aš jį myliu ir labai gerbiu jį, kad vieną dieną naršydamas kompiuterį pamačiau vyro valią, kurią Dr.Sango padėjo susigrąžinti už jo žmoną, liudijimas tuo internete pasidalijo daugybė merginų ir buvau toks sužavėtas, kad pamaniau, kad stengiuosi.
Iš pradžių išsigandau, bet galvodamas apie tai, ką išgyvenau su vaikais, susisiekiau su Dr.Sango ir padariau viską, ko jis paprašė, kad padaryčiau tikėjimą. Jis liepė man ramiai gyventi tik 24 valandas, kurias turėtų duoti mano vyras. Grįžusi į savo didžiausią nuostabą, kitą dieną sulaukiau skambučio iš savo vyro, kuriame klausiau apie vaikus. Paskambinau Dr.Sango ir jis pasakė, kad jo problemas išsprendė mano sūnus. Taigi grįžau į savo šeimą po ilgo streso sustabdydama piktą panele su visa Dr.Sango pagalba, noriu, kad jūs visi prisijungtumėte prie šio forumo, labai ačiū Dr.Sango, taip pat patariu visiems, esantiems tokias ar panašias problemas ar bet kokias problemas, kurių jam reikia, susisiekite su juo el. paštu [email protected] jis yra visų jūsų gyvenimo problemų ir sunkumų sprendimas.
SPECIALIZUOTA TOLESNIOSE SERIJOJE.
(1) Jei norite, kad jūsų buvęs grįžęs asmuo
(2) jei visada turite blogų svajonių.
(3) Jei norite būti paaukštintas į savo kabinetą.
(4) Jei norite, kad moterys / vyrai bėga paskui jus.
(5) Jei norite kūdikio.
(6) Jei norite būti turtingi.
(7) Jei norite surišti savo vyrą / žmoną amžiams.
(8) Jei jums reikalinga finansinė pagalba.
(9) Kaip jūs sukčiaujate ir norite susigrąžinti prarastus pinigus.
(10) jei norite nutraukti skyrybas.
(11) jei norite išsiskirti su vyru.
(12) jei norite, kad jūsų norai būtų patenkinti.
(13) Nėštumas kūdikio pastojimui
(14) Užtikrinkite, kad gautumėte problematiškas teismo bylas ir skyrybas, nepriklausomai nuo to, kurioje stadijoje esate
(15) Nutraukite santuoką ar santykius nuo skyrybų.
(16) jei sergate kokia nors liga, pvz., (H IR V), (VĖŽIS) ar kokia nors liga.
(17) ar jums reikia maldų už savo vaiką ar už save.
(18) norite išgydyti diabetą, vaistus nuo herpeso, vaistus nuo ŽIV ir AIDS, vaistus nuo krūties vėžio ir vaistus nuo vėžio,
dar kartą, būtinai susisiekite su juo el. paštu [email protected], jis yra visų jūsų gyvenimo problemų ir problemų sprendimas.

Anonimiškas rašė...

Prašau, mano brangus draugas, atsiprašau, kad perskaičiau šį įrašą kaip šį, tiesiog matau jos kelią padėti, kuriems reikės mano pagalbos. būtinai perskaitykite šį mano liudijimą iki galo, kad tai gyvenimo istorija, nes tai liudijimas, kurį pasakysiu kiekvienam išgirsti. Aš buvau vedęs 3 metus, o ketvirtaisiais santuokos metais kita moteris atėmė mano meilužį, o mano vyras paliko mane ir mano vaikus, o mes 2 metus kentėjome, kol sutikau vietą, kur vyras vardu Vyriausiasis kunigas Dr.Sango padėjo man apsispręsti padėti jam parvežti meilužį į namus ir pasitikėti manimi, kad tik atsiųstų jam savo nuotrauką ir jo duomenis jam ir tam vyrui. Po 2 dienų, kai jis man pasakė, pamačiau mašiną, įėjau į namo ir pamačiau, kad tai buvo mano vyras, jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl aš džiaugiuosi matydamas kiekvieną iš jūsų kaip susitikimą su šiuo vyru, nes negaliu prisiekti jūsų gyvenimo. Labai stiprus rašybos rašymas ir jo rašyba veikia puikiai, be jokio šalutinio poveikio, jei norite gauti daugiau informacijos apie kunigą Dr.Sango. Ar jūs tikrai kenčiate savo santykius dabar? Ar norite, kad vyriausiasis kunigas Dr.Sango įsikištų į jūsų santykius ir padėtų atstatyti jūsų santykius? tada susisiekite su juo šiandien el. paštu: [email protected]
jei kiltų problemų dėl šio klausimo
(1) Jei norite, kad jūsų buvęs grįžęs asmuo
(2) jei visada turite blogų svajonių.
(3) Norite būti paaukštintas savo kabinete.
(4) Jei norite kūdikio.
(5) Žolelių priežiūra
(6) Jūs norite būti turtingi.
(7) Norite visą laiką surišti savo vyrą / žmoną.
(8) Jei jums reikalinga finansinė pagalba.
(9) Tegul žmonės paklūsta jūsų žodžiams ir išreiškia norą
(10) E.T.C bylos sprendimas
Kreipkitės į juos savo el. Pašto adresu šventykla [email protected]
ir išspręs visas jūsų problemas

Anonimiškas rašė...

Noriu veikti savo testamentą
mano vardas yra Sheri iš JAV
Tai turi būti liudijimas, kurį visi turi perskaityti, aš čia, kad visas pasaulis žinotų apie vyrą, kuris išgelbėjo mano santykius, o šio puikaus vyro vardas yra Dr.Pellar. Man labai sekėsi išvežti buvusį meilužį, kuris mane paliko ir pažadėjo, kad daugiau nebegrįš pas mane. To dėka supratau, kad davęs informaciją apie gydytoją Pelarą, atnešė daug naudos pasauliui tiems, kurie nutraukė namus ar santykius dėl jo, ir kurie padės jums atitaisyti nutrūkusį ryšį ar jūsų santuoką. Galite susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą: [email protected] Susisiekite su juo ir pamatysite, kaip jūsų problema bus išspręsta per 24 valandas. Jis taip pat specializuojasi šiose srityse
(1) Norite savo buvusio
(2) Norite būti paaukštintas savo kabinete.
(3) Norite, kad jus lydėtų vyrai / moterys.
(4) Jūs norite vaiko.
(5) Esate verslininkas ir norite laimėti sutartis
(6) Jūs norite, kad jūsų vyras amžinai būtų jūsų
(7) Jums reikia dvasinės pagalbos.
(8) Buvote apgauti ir norite susigrąžinti prarastus pinigus.
(9) Nutraukite skyrybas
(10) Pinigų ritualo nurodymas
(11) Laimėk rinkimus
Jei jums reikia pagalbos susisiekite su gydytoju Pellar el. paštu ir jis yra tas, kuris išgelbėjo mano santuoką, ir dabar aš tikrai džiaugiuosi, kad dabar jo el. paštas yra [email protected]

Anonimiškas rašė...

Norėčiau pasidalyti savo liudijimu su visais pasaulio žmonėmis. Sandra iš Anglijos „Bara Finder“, aš prieš porą metų išsiskyriau su savo vyru ir mes namuose turėjome problemų, sustojome miegoti toje pačioje lovoje apie smulkmenas, kurios visada grįžta namo vėlai vakare, geria per daug ir visada miega su kitais moterys šone. Aš niekada gyvenime nemylėjau nė vieno, išskyrus jį. Jis yra mano vaiko tėvas, ir aš nenoriu jo prarasti, nes mes taip sunkiai dirbome kartu, kad taptume tuo, ką turime šiandien. prieš keletą mėnesių jis dabar susitaiko gyventi su manimi ir kūdikiu, būti vienišam tėvui kartais gali būti sunku, todėl neturiu nė vieno
Aš pasukau ir buvau sulaužytas. mano širdis paskambino mamai ir viską jai paaiškino, mama pasakojo apie dr. kitus trejus su puse metų, ir tai buvo stebuklas, kad jie sugrįžo vienas į kitą. Jis buvo išsiųstas Dr.pellar el. Pašto adresu [email protected]
ir paaiškinti jam visa tai, ką jis man buvo pažadėjęs nesijaudinti, kad jis bus sužavėtas ir privers viską sugrįžti taip, kaip mes taip mylime, ir tai buvo dar viena moteriška dvasia, kuri valdė mano vyrą. mano problema bus išspręsta per dvi dienas, jei manau, kad pasakiau gerai. Taigi jis davė man žodį ir po dviejų dienų mano meilė grįžo prašyti atleidimo. Štai kodėl nusprendžiau pasidalinti savo patirtimi su visais, kuriems sunku susisiekti su Dr.pellar, jo el. paštu [email protected] išlaisvino daugybę automobilių.
(1) Jei norite gauti savo ex.
(2) jei visada turite blogų svajonių.
(3) Ar norite būti paaukštintas savo kabinete?
(4) Ar norite, kad moterys / vyrai bėga paskui jus?
(5) Jei norite kūdikio.
(6) Ar norite būti turtingas?
(7) Ar norite įpareigoti savo vyrą / žmoną?
tavo amžinai?
(8) Jei jums reikalinga finansinė pagalba.
(9) Augalų priežiūra
(10) laimi loteriją

Anonimiškas rašė...

AČIŪ DIDELIU Dr.Sango, sprendžiančiu MANO JO el. Pašto PASLAUGAS, yra [email protected]
Mano vardas Miss Fatima. Su vyru buvau vedęs 5 metus. Šiais metais mes laimingai gyvenome kartu, kol jis neišvyko į Australiją verslo kelionėje, kur sutiko šią merginą. Nuo to laiko jis nekenčia manęs ir vaikų ir myli ją vieną, todėl, kai mano vyras pasitraukė iš kelio, jis pasakė, kad Daugiau nebenoriu matyti manęs ir mano vaikų, todėl jis išvarė mus iš namų ir išvyko į Australiją pamatyti šios kitos moters. tiek aš, tiek mano vaikai buvo tokie nusivylę ir likau su mama ir nesielgiu gerai, nes mama vedė kitą vyrą po mano tėvo mirties, taigi vedęs vyras su ja nesielgė gerai, o mano vaikai buvo tokie sumišę. ir aš ieškojau būdo, kaip susigrąžinti savo vyrą namo, nes aš jį myliu ir labai gerbiu jį, kad vieną dieną naršydamas kompiuterį pamačiau vyro valią, kurią Dr.Sango padėjo susigrąžinti už jo žmoną, liudijimas tuo internete pasidalijo daugybė merginų ir buvau toks sužavėtas, kad pamaniau, kad stengiuosi.
Iš pradžių išsigandau, bet galvodamas apie tai, ką išgyvenau su vaikais, susisiekiau su Dr.Sango ir padariau viską, ko jis paprašė, kad padaryčiau tikėjimą. Jis liepė man ramiai gyventi tik 24 valandas, kurias turėtų duoti mano vyras. Grįžusi į savo didžiausią nuostabą, kitą dieną sulaukiau skambučio iš savo vyro, kuriame klausiau apie vaikus. Paskambinau Dr.Sango ir jis pasakė, kad jo problemas išsprendė mano sūnus. Taigi grįžau į savo šeimą po ilgo streso sustabdydama piktą panele su visa Dr.Sango pagalba, noriu, kad jūs visi prisijungtumėte prie šio forumo, labai ačiū Dr.Sango, taip pat patariu visiems, esantiems tokias ar panašias problemas ar bet kokias problemas, kurių jam reikia, susisiekite su juo el. paštu [email protected] jis yra visų jūsų gyvenimo problemų ir sunkumų sprendimas.
SPECIALIZUOTA TOLESNIOSE SERIJOJE.
(1) Jei norite, kad jūsų buvęs grįžęs asmuo
(2) jei visada turite blogų svajonių.
(3) Jei norite būti paaukštintas į savo kabinetą.
(4) Jei norite, kad moterys / vyrai bėga paskui jus.
(5) Jei norite kūdikio.
(6) Jei norite būti turtingi.
(7) Jei norite surišti savo vyrą / žmoną amžiams.
(8) Jei jums reikalinga finansinė pagalba.
(9) Kaip jūs sukčiaujate ir norite susigrąžinti prarastus pinigus.
(10) jei norite nutraukti skyrybas.
(11) jei norite išsiskirti su vyru.
(12) jei norite, kad jūsų norai būtų patenkinti.
(13) Nėštumas kūdikio pastojimui
(14) Užtikrinkite, kad gautumėte problematiškas teismo bylas ir skyrybas, nepriklausomai nuo to, kurioje stadijoje esate
(15) Nutraukite santuoką ar santykius nuo skyrybų.
(16) jei sergate kokia nors liga, pvz., (H IR V), (VĖŽIS) ar kokia nors liga.
(17) ar jums reikia maldų už savo vaiką ar už save.
(18) norite išgydyti diabetą, vaistus nuo herpeso, vaistus nuo ŽIV ir AIDS, vaistus nuo krūties vėžio ir vaistus nuo vėžio,
dar kartą, būtinai susisiekite su juo el. paštu [email protected], jis yra visų jūsų gyvenimo problemų ir problemų sprendimas.

Anonimiškas rašė...

Prašau, mano brangus draugas, atsiprašau, kad perskaičiau šį įrašą kaip šį, tiesiog matau jos kelią padėti, kuriems reikės mano pagalbos. būtinai perskaitykite šį mano liudijimą iki galo, kad tai gyvenimo istorija, nes tai liudijimas, kurį pasakysiu kiekvienam išgirsti. Aš buvau vedęs 3 metus, o ketvirtaisiais santuokos metais kita moteris atėmė mano meilužį, o mano vyras paliko mane ir mano vaikus, o mes 2 metus kentėjome, kol sutikau vietą, kur vyras vardu Vyriausiasis kunigas Dr.Sango padėjo man apsispręsti padėti jam parvežti meilužį į namus ir pasitikėti manimi, kad tik atsiųstų jam savo nuotrauką ir jo duomenis jam ir tam vyrui. Po 2 dienų, kai jis man pasakė, pamačiau mašiną, įėjau į namo ir pamačiau, kad tai buvo mano vyras, jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl aš džiaugiuosi matydamas kiekvieną iš jūsų kaip susitikimą su šiuo vyru, nes negaliu prisiekti jūsų gyvenimo. Labai stiprus rašybos rašymas ir jo rašyba veikia puikiai, be jokio šalutinio poveikio, jei norite gauti daugiau informacijos apie kunigą Dr.Sango. Ar jūs tikrai kenčiate savo santykius dabar? Ar norite, kad vyriausiasis kunigas Dr.Sango įsikištų į jūsų santykius ir padėtų atstatyti jūsų santykius? tada susisiekite su juo šiandien el. paštu: [email protected]
jei kiltų problemų dėl šio klausimo
(1) Jei norite, kad jūsų buvęs grįžęs asmuo
(2) jei visada turite blogų svajonių.
(3) Norite būti paaukštintas savo kabinete.
(4) Jei norite kūdikio.
(5) Žolelių priežiūra
(6) Jūs norite būti turtingi.
(7) Norite visą laiką surišti savo vyrą / žmoną.
(8) Jei jums reikalinga finansinė pagalba.
(9) Tegul žmonės paklūsta jūsų žodžiams ir išreiškia norą
(10) E.T.C bylos sprendimas
Kreipkitės į juos savo el. Pašto adresu šventykla [email protected]
ir išspręs visas jūsų problemas

Anonimiškas rašė...

Noriu veikti savo testamentą
mano vardas yra Sheri iš JAV
Tai turi būti liudijimas, kurį visi turi perskaityti, aš čia, kad visas pasaulis žinotų apie vyrą, kuris išgelbėjo mano santykius, o šio puikaus vyro vardas yra Dr.Pellar. Man labai sekėsi išvežti buvusį meilužį, kuris mane paliko ir pažadėjo, kad daugiau nebegrįš pas mane. To dėka supratau, kad davęs informaciją apie gydytoją Pelarą, atnešė daug naudos pasauliui tiems, kurie nutraukė namus ar santykius dėl jo, ir kurie padės jums atitaisyti nutrūkusį ryšį ar jūsų santuoką. Galite susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą: [email protected] Susisiekite su juo ir pamatysite, kaip jūsų problema bus išspręsta per 24 valandas. Jis taip pat specializuojasi šiose srityse
(1) Norite savo buvusio
(2) Norite būti paaukštintas savo kabinete.
(3) Norite, kad jus lydėtų vyrai / moterys.
(4) Jūs norite vaiko.
(5) Esate verslininkas ir norite laimėti sutartis
(6) Jūs norite, kad jūsų vyras amžinai būtų jūsų
(7) Jums reikia dvasinės pagalbos.
(8) Buvote apgauti ir norite susigrąžinti prarastus pinigus.
(9) Nutraukite skyrybas
(10) Pinigų ritualo nurodymas
(11) Laimėk rinkimus
Jei jums reikia pagalbos susisiekite su gydytoju Pellar el. paštu ir jis yra tas, kuris išgelbėjo mano santuoką, ir dabar aš tikrai džiaugiuosi, kad dabar jo el. paštas yra [email protected]

Anonimiškas rašė...

Norėčiau pasidalyti savo liudijimu su visais pasaulio žmonėmis. Sandra iš Anglijos „Bara Finder“, aš prieš porą metų išsiskyriau su savo vyru ir mes namuose turėjome problemų, sustojome miegoti toje pačioje lovoje apie smulkmenas, kurios visada grįžta namo vėlai vakare, geria per daug ir visada miega su kitais moterys šone. Aš niekada gyvenime nemylėjau nė vieno, išskyrus jį. Jis yra mano vaiko tėvas, ir aš nenoriu jo prarasti, nes mes taip sunkiai dirbome kartu, kad taptume tuo, ką turime šiandien. prieš keletą mėnesių jis dabar susitaiko gyventi su manimi ir kūdikiu, būti vienišam tėvui kartais gali būti sunku, todėl neturiu nė vieno
Aš pasukau ir buvau sulaužytas. mano širdis paskambino mamai ir viską jai paaiškino, mama pasakojo apie dr. kitus trejus su puse metų, ir tai buvo stebuklas, kad jie sugrįžo vienas į kitą. Jis buvo išsiųstas Dr.pellar el. Pašto adresu [email protected]
ir paaiškinti jam visa tai, ką jis man buvo pažadėjęs nesijaudinti, kad jis bus sužavėtas ir privers viską sugrįžti taip, kaip mes taip mylime, ir tai buvo dar viena moteriška dvasia, kuri valdė mano vyrą. mano problema bus išspręsta per dvi dienas, jei manau, kad pasakiau gerai. Taigi jis davė man žodį ir po dviejų dienų mano meilė grįžo prašyti atleidimo. Štai kodėl nusprendžiau pasidalinti savo patirtimi su visais, kuriems sunku susisiekti su Dr.pellar, jo el. paštu [email protected] išlaisvino daugybę automobilių.
(1) Jei norite gauti savo ex.
(2) jei visada turite blogų svajonių.
(3) Ar norite būti paaukštintas savo kabinete?
(4) Ar norite, kad moterys / vyrai bėga paskui jus?
(5) Jei norite kūdikio.
(6) Ar norite būti turtingas?
(7) Ar norite įpareigoti savo vyrą / žmoną?
tavo amžinai?
(8) Jei jums reikalinga finansinė pagalba.
(9) Augalų priežiūra
(10) laimi loteriją

Anonimiškas rašė...

AČIŪ DIDELIU Dr.Sango, sprendžiančiu MANO JO el. Pašto PASLAUGAS, yra [email protected]
Mano vardas Miss Fatima. Su vyru buvau vedęs 5 metus. Šiais metais mes laimingai gyvenome kartu, kol jis neišvyko į Australiją verslo kelionėje, kur sutiko šią merginą. Nuo to laiko jis nekenčia manęs ir vaikų ir myli ją vieną, todėl, kai mano vyras pasitraukė iš kelio, jis pasakė, kad Daugiau nebenoriu matyti manęs ir mano vaikų, todėl jis išvarė mus iš namų ir išvyko į Australiją pamatyti šios kitos moters. tiek aš, tiek mano vaikai buvo tokie nusivylę ir likau su mama ir nesielgiu gerai, nes mama vedė kitą vyrą po mano tėvo mirties, taigi vedęs vyras su ja nesielgė gerai, o mano vaikai buvo tokie sumišę. ir aš ieškojau būdo, kaip susigrąžinti savo vyrą namo, nes aš jį myliu ir labai gerbiu jį, kad vieną dieną naršydamas kompiuterį pamačiau vyro valią, kurią Dr.Sango padėjo susigrąžinti už jo žmoną, liudijimas tuo internete pasidalijo daugybė merginų ir buvau toks sužavėtas, kad pamaniau, kad stengiuosi.
Iš pradžių išsigandau, bet galvodamas apie tai, ką išgyvenau su vaikais, susisiekiau su Dr.Sango ir padariau viską, ko jis paprašė, kad padaryčiau tikėjimą. Jis liepė man ramiai gyventi tik 24 valandas, kurias turėtų duoti mano vyras. Grįžusi į savo didžiausią nuostabą, kitą dieną sulaukiau skambučio iš savo vyro, kuriame klausiau apie vaikus. Paskambinau Dr.Sango ir jis pasakė, kad jo problemas išsprendė mano sūnus. Taigi grįžau į savo šeimą po ilgo streso sustabdydama piktą panele su visa Dr.Sango pagalba, noriu, kad jūs visi prisijungtumėte prie šio forumo, labai ačiū Dr.Sango, taip pat patariu visiems, esantiems tokias ar panašias problemas ar bet kokias problemas, kurių jam reikia, susisiekite su juo el. paštu [email protected] jis yra visų jūsų gyvenimo problemų ir sunkumų sprendimas.
SPECIALIZUOTA TOLESNIOSE SERIJOJE.
(1) Jei norite, kad jūsų buvęs grįžęs asmuo
(2) jei visada turite blogų svajonių.
(3) Jei norite būti paaukštintas į savo kabinetą.
(4) Jei norite, kad moterys / vyrai bėga paskui jus.
(5) Jei norite kūdikio.
(6) Jei norite būti turtingi.
(7) Jei norite surišti savo vyrą / žmoną amžiams.
(8) Jei jums reikalinga finansinė pagalba.
(9) Kaip jūs sukčiaujate ir norite susigrąžinti prarastus pinigus.
(10) jei norite nutraukti skyrybas.
(11) jei norite išsiskirti su vyru.
(12) jei norite, kad jūsų norai būtų patenkinti.
(13) Nėštumas kūdikio pastojimui
(14) Užtikrinkite, kad gautumėte problematiškas teismo bylas ir skyrybas, nepriklausomai nuo to, kurioje stadijoje esate
(15) Nutraukite santuoką ar santykius nuo skyrybų.
(16) jei sergate kokia nors liga, pvz., (H IR V), (VĖŽIS) ar kokia nors liga.
(17) ar jums reikia maldų už savo vaiką ar už save.
(18) norite išgydyti diabetą, vaistus nuo herpeso, vaistus nuo ŽIV ir AIDS, vaistus nuo krūties vėžio ir vaistus nuo vėžio,
dar kartą, būtinai susisiekite su juo el. paštu [email protected], jis yra visų jūsų gyvenimo problemų ir problemų sprendimas.

Anonimiškas rašė...

Prašau, mano brangus draugas, atsiprašau, kad perskaičiau šį įrašą kaip šį, tiesiog matau jos kelią padėti, kuriems reikės mano pagalbos. būtinai perskaitykite šį mano liudijimą iki galo, kad tai gyvenimo istorija, nes tai liudijimas, kurį pasakysiu kiekvienam išgirsti. Aš buvau vedęs 3 metus, o ketvirtaisiais santuokos metais kita moteris atėmė mano meilužį, o mano vyras paliko mane ir mano vaikus, o mes 2 metus kentėjome, kol sutikau vietą, kur vyras vardu Vyriausiasis kunigas Dr.Sango padėjo man apsispręsti padėti jam parvežti meilužį į namus ir pasitikėti manimi, kad tik atsiųstų jam savo nuotrauką ir jo duomenis jam ir tam vyrui. Po 2 dienų, kai jis man pasakė, pamačiau mašiną, įėjau į namo ir pamačiau, kad tai buvo mano vyras, jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl aš džiaugiuosi matydamas kiekvieną iš jūsų kaip susitikimą su šiuo vyru, nes negaliu prisiekti jūsų gyvenimo. Labai stiprus rašybos rašymas ir jo rašyba veikia puikiai, be jokio šalutinio poveikio, jei norite gauti daugiau informacijos apie kunigą Dr.Sango. Ar jūs tikrai kenčiate savo santykius dabar? Ar norite, kad vyriausiasis kunigas Dr.Sango įsikištų į jūsų santykius ir padėtų atstatyti jūsų santykius? tada susisiekite su juo šiandien el. paštu: [email protected]
jei kiltų problemų dėl šio klausimo
(1) Jei norite, kad jūsų buvęs grįžęs asmuo
(2) jei visada turite blogų svajonių.
(3) Norite būti paaukštintas savo kabinete.
(4) Jei norite kūdikio.
(5) Žolelių priežiūra
(6) Jūs norite būti turtingi.
(7) Norite visą laiką surišti savo vyrą / žmoną.
(8) Jei jums reikalinga finansinė pagalba.
(9) Tegul žmonės paklūsta jūsų žodžiams ir išreiškia norą
(10) E.T.C bylos sprendimas
Kreipkitės į juos savo el. Pašto adresu šventykla [email protected]
ir išspręs visas jūsų problemas

Anonimiškas rašė...

Noriu veikti savo testamentą
mano vardas yra Sheri iš JAV
Tai turi būti liudijimas, kurį visi turi perskaityti, aš čia, kad visas pasaulis žinotų apie vyrą, kuris išgelbėjo mano santykius, o šio puikaus vyro vardas yra Dr.Pellar. Man labai sekėsi išvežti buvusį meilužį, kuris mane paliko ir pažadėjo, kad daugiau nebegrįš pas mane. To dėka supratau, kad davęs informaciją apie gydytoją Pelarą, atnešė daug naudos pasauliui tiems, kurie nutraukė namus ar santykius dėl jo, ir kurie padės jums atitaisyti nutrūkusį ryšį ar jūsų santuoką. Galite susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą: [email protected] Susisiekite su juo ir pamatysite, kaip jūsų problema bus išspręsta per 24 valandas. Jis taip pat specializuojasi šiose srityse
(1) Norite savo buvusio
(2) Norite būti paaukštintas savo kabinete.
(3) Norite, kad jus lydėtų vyrai / moterys.
(4) Jūs norite vaiko.
(5) Esate verslininkas ir norite laimėti sutartis
(6) Jūs norite, kad jūsų vyras amžinai būtų jūsų
(7) Jums reikia dvasinės pagalbos.
(8) Buvote apgauti ir norite susigrąžinti prarastus pinigus.
(9) Nutraukite skyrybas
(10) Pinigų ritualo nurodymas
(11) Laimėk rinkimus
Jei jums reikia pagalbos susisiekite su gydytoju Pellar el. paštu ir jis yra tas, kuris išgelbėjo mano santuoką, ir dabar aš tikrai džiaugiuosi, kad dabar jo el. paštas yra [email protected]

Anonymous rašė...

Koks nuostabus ir tiesmukas rašybos ratukas, įnešęs į mano gyvenimą džiaugsmo ir laimės !!! Aš duodu šį liudijimą, nes esu toks laimingas, noriu padėkoti gydytojui ODIONU už puikų dalyką, kurį jis padarė mano gyvenime, jis sugrąžino į mano gyvenimą laimę. metų nusprendė tai pavadinti mesti beveik tada, kai norėjome susituokti. Aš buvau toks emocinis, kad nebegalėjau padaryti nieko pagrįsto, po to, kai 2 mėnesiai po to, kai senas mano draugas mane supažindino su burtų žinute internete, pavadinimu Dr ODION, tai įvyko po to, kai mane apgavo įvairūs netikri rašybos rašytojai. Mane Odionas supažindino su tikru rašybos ratu. Per mažiau nei 24 valandas pamačiau stebuklus, mano meilužė grįžo į mane ir mano gyvenimas grįžo lygiai taip pat kaip užbaigtas galvosūkis, o po 1 mėnesio mes susituokėme ir tai man buvo lyg sapnas, nes maniau, kad ją praradau. amžinai. Ačiū dr. ODION, kad padėjote man, bet svarbiausia - jūsų nuoširdumas ir greiti tikslūs rezultatai. JAM PAGALBA PAGALBA: ([email protected]) arba per jo „WhatsApp“ numerį +2349060503921, čia yra tie dalykai, kuriuos dr ODION GALI GYDYTI. GONORRĖJA, ŽIV / AIDS, MAŽAS SPERMO SUMENTAS, MENOPAUSIJOS LIGA, NEMOKAMUMO PROBLEMA, TRUMPAI TIKSLUMAS. Stroke.susisiekite su juo šiandien ir išspręskite jūsų problemą.

Anonymous rašė...

Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada aš pamačiau ROSE GOMEZ parodymų dalijimąsi internete. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 2 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 2 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Ir aš noriu visiems pasakyti šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo elektroniniu paštu; ([email protected]) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

anonymous rašė...

Iš širdies gausos kalba burna. Mano vardas Valentino Emil. Mano žmona EX vyras pasinaudojo mano žmonos rašyba ir ji grįžo pas jį. Jaučiau širdį sudaužytą, nes nežinojau, kaip ją susigrąžinti. Aš padariau viską, ką galėjau padaryti, kad susigrąžintum ją su artimais draugais, bet niekas nepasisekė. Taigi, savo darbo vietoje, aš bandžiau ieškoti pagalbos internete ir radau įvairių liudytojų, kaip gydytojas Isikolo ištikimai ir naudingai tarė savo burtus. Aš pamėginau susisiekti su juo ir paaiškinau jam savo problemą. Gydytojas Isikolo padėjo man prabilti, kad per 48 valandas po to, kai susisiekiau su juo, grąžino žmoną ir tai iš tikrųjų buvo stebuklas. Jis mane patikino, kad niekas nebegali mus atkalbėti ir nuo šių metų sausio sausio iki šios akimirkos aš buvau kupinas džiaugsmo su savo žmona. Susisiekite su juo dėl bet kokios rūšies pagalbos, jis yra pasirengęs padėti .. el. Paštu: [email protected] arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“ telefonu: +2348133261196.

Unknown rašė...

Neįtikėtinai ką tik nutiko mano gyvenime, mano vyras, kuris paliko mane ir mano 2 metų kūdikį kitai moteriai, vėl prie manęs. Viskas buvo sunku, nes neturiu darbo ir prašau maitinti, todėl mama atvažiavo man gelbėti, kad nuvežtų mane ir mano 2 metų kūdikio namus, nors problemos nebuvo išspręstos, bet man buvo šiek tiek geriau išvykti ieškant darbo. Nors mama man padėjo su kūdikiu namuose, ji nedirbo, o mano brolis buvo tas, kuris ja rūpinosi, bet reikalai man nebuvo veiksmingi, nes aš neturiu darbo. Dar ieškodama darbo, aš bendravau su moterimi, kuri papasakojo, kaip ji, pasinaudojusi DR ISIKOLO pagalba, išsivadavo iš panašios problemos. Ji davė man informacijos ir aš susisiekiau su juo. Po susitikimo su DR ISIKOLO jis man pateikė svarbios informacijos apie tai, kaip jis man padės, kurios aš laikiausi, ir mano nuostabai, mano vyras grįžo pas mane po 2 dienų, ir gavau aš taip nustebau. kai jis grįžo, aš jam atleidau, nes noriu jo sugrįžti, jis grįžo namo ir mes apsigyvenome, ir viskas grįžo taip, kaip buvo ar net geriau. Čia yra jo kontaktinis asmuo, jei norite pabandyti: [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. Ačiū DR ISIKOLO.

Anna Oscar rašė...

Kaip aš galiu tai paaiškinti pasauliui, kad yra žmogus, vadinamas DR ISIKOLO, kuris padėjo man sugrąžinti mano buvusį meilužį ir atstatyti mano gimdą. kai visos viltys buvo prarastos. Aš ir mano meilužis pastaruosius 5 metus vedėme neturėdami jokio vaiko, laimingai gyvenome. Iki vienos dienos, kai mes turėjome nesusipratimą dėl to, kad negalėjau turėti jam vaiko, todėl jis nusprendė mane pagyventi kitai moteriai, buvau toks liūdnas ir nusivylęs ir net negalėjau valgyti, kol vieną dieną naršiau po Internetas, kuriame aš pamačiau moterį, vadinamą Sandra, liudijančią apie rašybos skambučio skambutį DR ISIKOLO, kuris padėjo jai sugrąžinti savo vyrą namo, todėl nusprendžiau susisiekti su rašybos atstovu DR ISIKOLO, kad paaiškinčiau visą savo problemą DR ISIKOLO ir jis. man pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad jis padės man išspręsti mano problemą, kad mano meilužis grįš namo. Didžiausia staigmena, kad per 48 valandas mano vyras man paskambino ir maldavo atleidimo. Tai iš tikrųjų buvo stebuklas. vėl sugrįžtame kaip vyras ir žmona, praėjus savaitei po mano gimdos atstatymo ir šiuo metu jau praėjęs mėnuo, visos mano padėkos reiškia DR ISIKOLO, nesijaudinkite, nes DR ISIKOLO yra čia, kad jums visiems padėčiau, padarysiu jums už mano palankumą. nuskendęs jo elektroninio pašto adresas: [email protected] Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Nuostabus meilės rašybos būdas susigrąžinti savo partnerį ir sutvarkyti nutrūkusį ryšį
Mano vyras prieš 3 mėnesius išsiskyrė su manimi ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, ir aš buvau visiškai sumušta. Ir aš emociškai negalėjau grįžti į jokią formą. Dėkoju Dievui už šį nuostabų ir puikų rašybos ratelį, kuris man atėjo į pagalbą. Oho! Šis rašybos ratukas man labai padėjo. Dr Isikolo garantavo man skubų 48 valandų rašybos atlikimą, kurį aš sutikau. Šokiruojančiai! šį mėnesį, 2020 m. vasario 23 d., mano vyras po 48 valandų man paskambino ir labai atsiprašė, kad jis mane patikino, ir padarė viską, kas įmanoma, kad atsiimtų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi dėl šio stebuklingo darbo. žmonės paliudijo, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie paliudijo, kad jis atstato gimdą, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas, Ačiū tau, tiek daug Viešpatie už tavo galingus burtus. posakių nepakanka norint pasakyti ačiū. Parašykite dr. Isikolo el. Laišką dabar dėl skubios meilės. Burtas: [email protected] Taip pat galite jį apklausti telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

KAIP ATSIŽINTI MANO NAUJĄJĄ ŽMOGAUS PAGAL DR ODION ... Sveiki visi, mano vardas Robertas Jasonas, po 15 vedybų metų aš ir mano žmona gyvenome laimingai kartu, mes labai mylėjome vienas kitą ir aš mylėjau mano šeima jie buvo mano pagrindinis prioritetas, kol vieną rytą aš ir mano žmona turėjome po truputį argumentų, kuriuos, kaip aš žinau, turi kiekviena pora, nes šiame pasaulyje nėra tobulų porų po to, kai argumentas, kad aš grįžau namo, aš negalėjau susiradusi mano žmoną ir mūsų vaikus, ji taip pat supakavo savo ir vaikų krepšius. Palikusi pabandžiau jai paskambinti, bet aš negalėjau jos pasiekti, nuėjau į jos draugo namus, bet jie negalėjo pasakyti, kur ją rasti, aš nusivyliau Aš nežinojau, ką daryti, pradėjau vartoti alkoholį kiekvieną dieną ir naktį, nustojau eiti į darbą. Man tai buvo sunkus dalykas, nes ji ir mano vaikai man reiškia viską, tai buvo tarsi mano kūno dalis, kurios negalėjau gerai veikia, vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau, kad kažkas liudija apie vyrą c pasitaręs su gydytoju ODION ir kaip jis per 3 dienas sugrąžino savo žmoną, aš negalvojau apie tai. Aš jam pranešiau ir papasakojau viską, kas nutiko tarp manęs ir mano žmonos. Jis sakė, kad mano problemą man labai lengva išspręsti. taip pat liepė man pasitikėti juo, kad mano žmona grįš, ir aš jam pasakiau, kad juo pasitikiu, ir jis paprašė tam tikros informacijos, kurią jam daviau. Po 3 dienų žmona grįžo namo su vaikais. Aš buvau labai nustebusi, matydama ją. tarsi svajonė man, ji pradėjo verkti ir atsiprašė manęs, pasakiau jai, kad gerai, aš jai atleidžiu, kad esu laiminga, kad ji grįžo, dabar mes laimingai gyvename kartu. Jei tau skauda širdį dėl to, kad tavo žmona ar vyras paliko tave dėl bet kokio mirties ar burtų taško, taip pat dėl ​​apsaugos burtų, taip pat norėdami išspręsti teismo bylas, susisiekite su šiuo galingu rašybos patarėju, vadinamu dr. ODION, susisiekite su juo el. Paštu; ([email protected]) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

Elena Ignat Sandra Pearson rašė...

Po 8 vedybų metų mano vyras leido mane ir paliko mane su trimis vaikais. jaučiau, kaip mano gyvenimas tuoj baigsis, ir subyrėjau. Aš susisiekiau su rašytoju, vardu DR ISIKOLO, aš jam paaiškinau visas mano problemas. vos per 2 dienas mano vyras grįžta pas mus ir parodo man ir mano vaikams, kad labai myliu ir atsiprašau už visus jo skausmus, kuriuos jis sukėlė šeimai. mes išsprendėme savo problemas ir esame dar laimingesni nei anksčiau esate geriausias rašytojas. Aš tikrai vertinu meilės rašybą, kurią jūs liekate, kad mane sugrąžintumėte į mano gyvenimą. Aš ir toliau dalijuosi žmonėmis daugiau liudijimų apie jūsų gerą darbą, ačiū dar kartą. Jei susiduriate su kokia nors problema ar liga, kreipkitės į DR ISIKOLO meilę pagalbos, jis visada yra jo šventykloje, kad padėtų išspręsti jūsų problemą. Susisiekite su juo dabar el. paštu [email protected] Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

KAIP DR ODION man padeda sugrąžinti mano meilę. LABAI DIDELIS AČIŪ DR. ODION ATLIKTI TIKSLUMĄ MANO ŠEIMOJE. Aš esu labai dėkingas DR ODION už puikų darbą, kurį jis padarė man ir mano šeimai. Aš vedęs 19 metų, kol moteris atėjo sunaikinti mano ir mano šeimos. Pastarieji keli metai man buvo liūdni be vyro. Aš esu labai dėkingas ir dėkingas DR ODION. Nuo tada, kai jis padarė darbą už mane, mano vyras grįžo pas mane ir mūsų vaikus, prašydamas, kad mes jam atleistume. Prieš susisiekdamas su DR ODION, mano vyras tiek manęs nekentė, kad net nenorėjo manęs matyti. Prieš grįždamas vyrui, buvau labai prislėgtas, nusivylęs ir vienas. Kita moteris vis dar buvo pakeliui. DR ODION man atskleidė, kad ši moteris atstūmė mano vyrą ir netgi mane pykino. Draugo rekomendacija radau DR ODION. Iš pradžių nebuvau tikras, nes abejojau rašybos liejimu. Po konsultacijos su DR ODION jis man pasakė, kad ponia mano vyrui užrašė burtą tik tam, kad pasilikčiau sau, ir jis papasakojo man daiktus, kuriuos turėjau nusipirkti. Praėjus 2 dienoms po to, kai DR ODION prabilo, mano vyras grįžo manęs ant kelių ir pradėjo prašyti atleidimo. Mano vyras man sako ir kiekvieną dieną parodo, kiek jis mane myli ir aš tikrai noriu pasakyti labai didelį ačiū DR ODION. Mes netgi turime didelę finansinę sėkmę. Mano gyvenimas, kuris, kaip maniau, baigėsi, dabar yra laimingas gyvenimas su vyru ir mūsų vaikais. Prašau, jei kyla tokių problemų, kaip aš net išsiskyręs, nedelsdami susisiekite su DR ODION. Tai pakeis jūsų gyvenimą amžiams, o geriausia yra tai, kad jo darbas niekam nedaro žalos. Nedelsdami susisiekite su juo el. Paštu ([email protected]) arba paskambinkite / Whattsapp jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921 susisiekite su juo dabar ir jūsų problemos bus išspręstos amžiams. Dar kartą dėkoju DR ODION už puikų darbą

Gita Alonso rašė...

Aš nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad mano šeima išsiskirstų. Įtariau, kad moteris naudojasi savo vyro juodosios magijos rašyba, kad jis negalėtų grįžti į savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir aptinkau komentarą, kuriame sakoma, kad DR ISIKOLO padėjo jai susigrąžinti savo vyrą po kelių mėnesių pertraukos. Paėmiau DR ISIKOLO el. Laišką, kuris buvo komentare, ir el. Paštu. jam apie mano problemą, jis man atsakė ir padėjo man susigrąžinti savo vyrą per 48 valandas. Dabar mano vyras vėl su manimi ir jis yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Jei norite atkurti savo santykius, apsilankykite šioje svetainėje (svetainė: drisikolosolutionhome.webnode.com) internete ir patys įsitikinkite, ką jis padarė žmonėms. Aš labai džiaugiuosi, kad paliudiju apie jo gerą darbą. visi nusipelno būti laimingi! Išbandykite jį, el. paštas: [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį į „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Lorena Marko rašė...

Kaip aš susigrąžinau buvusį vyrą, kai jis paliko mane ir mūsų vaikus “, siūlau perskaityti mano parodymus. Aš esu Lorena Marko, aš taip džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane pas kitą moterį. Mano vyras turėjo ryšių su bendradarbiu ir aš labai myliu savo vyrą, tačiau jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu ir manau, kad ši mergina, naudodama mano vyro raganavimą ar juodąją magiją, privertė jį manęs nekęsti. Tai buvo tokia kritiška ir nereikalaujama, aš verkiau visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kad jis sugrąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į internetinę svetainę, kurioje manoma, kad daktaras Isikolo gali padėti greitai susigrąžinti vyrą. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą už mane. Po 48 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad manęs labai pasiilgau, o Dieve mano! Buvau toks laimingas, o šiandien vėl džiaugiuosi savo vyru ir džiaugsmingai gyvename kartu. Dėkoju galingam rašytojui DR ISIKOLO, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atstumia arba jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, kreipkitės į DR ISIKOLO dėl pagalbos dabar. Čia yra jo kontaktinis asmuo, el. Paštu jam [email protected]. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

anonymous rašė...

Ar norite susigrąžinti savo buvusį asmenį? Aš tai padariau su gydytoju Isikolo ir mano buvęs grįžo pas mane po 3 dienų po to, kai jis man pasakė, kad burtas buvo išmestas. Noriu, kad visi perskaitytų mano parodymus ir tikėtų tokiais rašybos žinovais kaip dr. Isikolo. Aš esu Allesio Jese. Buvusi mano draugė išsiskyrė su manimi dėl to, kad aš geriu ir rūkau, ir jai nepatiko vaikinai, kurie darė panašius dalykus. Vieną vakarą, kai buvau su draugais, praleidęs keletą kelionių ore su skysčiu, draugė sustūmė kambaryje ir ne tik pamatė mane rūkančią, bet ir buvau su kita mergina, kuri ją labai supykdė ir paliko, o nuo tos dienos aš niekada vėl mačiau ją, kol po maždaug 3 mėnesių susisiekiau su gydytoju Isikolo ir ji daugiau net neatsakė į mano telefono skambučius. Aš labai laiminga, kad dr. Isikolo sugrąžino ją pas mane. Kreipdamasis į šį rašybos žinovą, mažai tikėjau, kad mano buvę žmonės grįš po to, ką padariau, bet daktaras Isikolo man įtikėjo ir dabar džiaugiuosi, kad mano mergina vėl prie manęs. Noriu, kad visi patikėtų šiuo rašybos raideliu ir susisiektų su el. Pašto adresu [email protected] arba „Whatsapp“ jam telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Aš labai nustebau dėl stebuklingos dr. Isikolo patirties ir stebuklų, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti prarastus meilužius. jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį atgal, aš jam papasakojau apie savo vyrą, kuris mane apleido maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namie su viskuo, ką turėjau, mane suglumino, kai jis liepė man tik šypsotis ir ramiai man patikinti, kad jis susitvarkys viską per 48 valandas. Po antros dienos man paskambino mano vyras, buvau tiesiog toks sukrėstas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis. Jis iš tikrųjų maldavo mane atleisti ir pažadėti telefonu, Jis grįžta namo ir taip pat gavo man labai gražių dovanų, skirtų tik jam įrodyti savo meilę man. Buvau toks laimingas, kad turėjau paskambinti gydytojui Isikolo ir padėkoti jam, jis man liepė tik pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Jei jums reikia veiksmingo ir tikro rašybos rato bet kokiai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su gydytoju Isikolo. jo el. paštu [email protected] arba taip pat galite Whatsapp/Viber jį pranešti telefonu +2348133261196.

Anneli Jäätteenmäki rašė...

Aš vėl jaučiuosi tokia palaiminta savo santuokoje, kai daktaras Osagiede'as sugrąžino mano vyrą, kuris su manimi atsiskyrė gerus 3 mėnesius. Am Giovanni Roel pagal vardą. Nors ir turiu burną visame kūne, nepakaks padėkoti gydytojui Osagiede už jo pagalbą mano gyvenime. Mano vyras 3 mėnesius išsiskyrė su manimi ir be jo kentėjo skausmai ir kančios. Taigi, aš visur ieškojau pagalbos, bet niekas nepasisekė, kol turėjau omenyje daktarą Osagiede, su kuriuo susisiekiau internetu. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras grįš pas mane per 24–48 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš tikėjau juo ir jis paruošė man burtą, o mano vyras paskambino man tiksliai, kai pasakė daktaras Osagiede. Jis maldavo ir sakė, kad man reikia manęs, ir mes vėl gyvename laimingai pastaruosius 9 mėnesius. Visi ten skaitantys mano straipsnį, kuriai reikia pagalbos, turėtų su juo susisiekti ... El. Paštas: [email protected] arba „WhatsApp“ ir „Viber“ telefonu +2349014523836

Elena Branko rašė...

Labai ačiū DR ISIKOLO už tai, kad mano buvęs draugas sugrįžo pas mane. Aš rašau šį nuostabų liudijimą šio vyro atžvilgiu. Jis įgyvendino visus mano norus. Mano draugas ir aš turėjome datą daugiau nei 3 metus ir, nors mes buvome tiek daug ginčų, bet mes niekada negalvojome apie išsiskyrimą. Vieną dieną jis man paskambino telefonu ir papasakojo, kaip pavargęs nuo santykių ir niekur nemato, į ką važiuojame. Praėjo mėnesiai ir mano vaikinas daugiau su manimi nesusisiekė ir aš daugiau negirdėjau iš jo, o jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Aš žinojau, kad turiu ieškoti pagalbos dėl to, kad labai myliu jį. Kreipiausi į šį puikų rašybos žinovą, nes niekada anksčiau su niekuo nesikreipiau ir sakau, kad po savaitės kontakto man paskambino buvęs vaikinas ir paprašė mane pamatyti po 48 valandų. Jis padarė man darbą, kad susitaikyčiau su savo vyru. nešiojo žiedą ant mano piršto. Esu labai laiminga, nes netrukus tapsiu ištekėjusi mergina, padedanti šiam puikiam rašybos rašytojui. Pažadėjau visiems parodyti savo darbus ir prašau susisiekti su šiuo vyru, kad padėtų jums [email protected], arba taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Aš kasdien prabundu su šypsena veide ir giedamas pagyrimų šiam galingam burtininkui dr. Isikolo, kuris man padarė didelę palankumą, gelbėdamas mano santykius nuo nutrūkimo. Aš galvojau, kad turiu puikius santykius, kol mano meilužis pradėjo grįžti namo vėlai ir kiekvieną dieną jis man pateikia įvairių pasiteisinimų, tada nusprendžiau atidžiai jį stebėti, tada sužinojau, kad jis turi ryšių su kita mergina. Man buvo sudaužyta širdis, nes aš juo labai pasitikėjau ir žinojau, kad jis turi slaptų santykių, mane labai skaudina ir jis daugiau į mane kreipė dėmesį ar rodė man meilę. Prieš tai žinodamas, jis paliko mane mergaitei ir aš buvau giliai sujaukęs, prarasdamas jį kitai moteriai. Bet aš dėkoju visiems, kurie patalpino dr. Isikolo kontaktinę informaciją internete, nes per tai aš galėjau susisiekti su dr. Isikolo ir jis padėjo man jį susigrąžinti per 48 valandas. Šiandien mano santykiai buvo atkurti su meile ir daugiau meilės nei kada nors anksčiau. Jei susidursite su bet kokiais santykiais ar santuokoje patirsite stresą, padarysiu malonę, jei atsisakysite dr. Beno kontaktinės informacijos el. Paštu: [email protected], taip pat galite kreiptis į „Whatsapp“/„Viber“ jį telefonu +2348133261196.

Nina Darko rašė...

Kaip aš susigrąžinau buvusį vyrą, kai jis mane paliko, ir kaip aš susigrąžinau buvusį vyrą, kai jis paliko mane ir mūsų vaikus “
Siūlau perskaityti mano parodymus. Aš esu Vanessa Carsten, labai džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane pas kitą moterį. Mano vyras turėjo ryšių su bendradarbiu ir aš labai myliu savo vyrą, tačiau jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu ir manau, kad ši mergina, naudodama mano vyro raganavimą ar juodąją magiją, privertė jį manęs nekęsti. Tai buvo tokia kritiška ir nereikalaujama, aš verkiau visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kad jis sugrąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į svetainę, kurioje manoma, kad DR ISIKOLO gali padėti greitai sugrąžinti buvusį vaikiną. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą už mane. Po 11 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad manęs labai pasiilgau, o Dieve mano! Buvau toks laimingas, o šiandien vėl džiaugiuosi savo vyru ir džiaugsmingai gyvename kartu. Dėkoju galingam rašytojui DR ISIKOLO, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atstumia arba jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, kreipkitės į DR ISIKOLO, kad gautumėte pagalbos dabar. Čia yra jo kontaktas. El. paštas [email protected]. 2348133261196

Anonymous rašė...

Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

Anonymous rašė...

Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

Anonymous rašė...

Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

Anonymous rašė...

Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

Unknown rašė...

Mano vaikinas paliko mane pas kitą merginą. Man jo reikėjo beviltiškai, nes aš jį taip mylėjau. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Naršydamas internete, aš atlikau ypatingą liudijimą apie šią gerą DR ISIKOLO pagalbą, leidžiančią greitai sugrįžti ir nutraukti skyrybas ar skyrybas ir panašiai, todėl aš jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (susitaikymo burtą) už mane. Po 48 valandų mano vaikinas grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleidimo. Šiandien aš esu tokia laiminga ir noriu rekomenduoti šį puikų rašytoją visiems, kuriems tikrai reikia skubių ryšių dėl nutrūkusių santykių ir santuokos sprendimo, siųskite jį el. Paštu: [email protected]. Tiesiog susisiekite su puikiu „DR ISIKOLO“. Jei iškilo kokių nors problemų, susisiekite su juo ir garantuosiu, kad jis jums padės. Daugiau nebeverkite - susisiekite su šiuo galingu rašybos ratuku dabar. Ačiū DR ISIKOLO, kad išsaugote mano nutrūkusį ryšį ir sugrąžinote mano vaikiną pas mane! “ rašykite jam el. paštu: [email protected] arba taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

anonymous rašė...

Ar jums labai trūksta meilės burtų, kad sugrąžintumėte savo buvusį meilužį ar suvienytumėte santuoką? Parašykite dr. Isikolo greitą 48 valandų sprendimą. Su vyru prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų, dėl kurių mes išsiskyrėme. Kai jis išsiskyrė su manimi, buvau sumišęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį sugrąžintų, viduje jaučiausi tokia tuščia. Iki tol, kol internete nepamatiau dr. Isikolo, kaip Jis padėjo tiek daug žmonių ten išspręsti įvairias problemas. Aš jam nusiunčiau el. Laišką ir papasakojau jam savo problemą. Aš padariau tai, ko jis paprašė, kad jis man padėtų, trumpai papasakoti trumpą pasakojimą. Prieš tai žinodamas, mažiau nei per 48 valandas, mano vyras paskambino man ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad gailisi dėl to, kas vyko tarp mūsų abiejų. Pagaliau rašau šį liudijimą, kad norėčiau padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti dr. Isikolo, kad laikėtės savo žodžių ir pažadėjote grąžinti jį man per vos 48 valandas po jūsų galingo rašybos rašymo ir už tai, kad panaudojote savo gabius ir didelius sugebėjimus sugrąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite atsiųsti jam el. Laišką adresu [email protected]. Taip pat galite kreiptis į „Whatsapp“/„Viber“ jį telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas mes vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas be reikalo, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis, kad jį sugrąžintų, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir ėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kurie turi santykių problemų, aš tam žmogui padėsiu nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keiksmažodį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas ([email protected]) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

Renata Tijana rašė...

Mano vardas Lara Otis ir noriu padėkoti gydytojui Isikolo labai galingam rašytojui, kuris padeda man sugrąžinti mano vyrą pas mane. Prieš keletą mėnesių aš turiu rimtų problemų su savo vyru, kiek jis paliko namus, ir jis pradėjo susitikinėti su kita moterimi ir liko pas moterį. Aš stengiausi, kad jis sugrąžintų jį, bet visos mano pastangos buvo bevaisės, kol tą dieną, kai mano draugas atvyko į mano namus, papasakojau jai viską, kas nutiko tarp manęs ir mano vyras, tada ji man pasakė apie galingą rašytoją, padedantį jai, susidūrus su ta pačia problema. Aš tada susisiekiau su gydytoju Isikolo ir pasakiau jam kiekvieną mintį, o jis liepė man daugiau nesijaudinti, kad mano vyras grįš pas mane. po to, kai jis ištarė burtą, aš maniau, kad tai buvo pokštas, kai jis baigė lieti rašybą, jis man pasakė, kad jis ką tik baigė rašyti rašybą, ir, mano didžiausia nuostabai, per tas 2 dienas, mano vyras tikrai grįžo maldaudamas man atleisti, jei jums reikia jo pagalbos, galite susisiekti su juo e pašto adresas: [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. jis nori padėti bet kuriam kūnui, kuriam reikia jo pagalbos.

Hana Emmett rašė...

DR ISIKOLO, pats geriausias rašytojas internete, atkuria mano nutrūkusius santykius ir aš labai rekomenduoju DR ISIKOLO visiems, kuriems reikia pagalbos.
Mano vyras paliko mane pas kitą moterį prieš 3 mėnesius ir nuo to laiko mano gyvenimas buvo kupinas skausmo ir širdies plakimo, nes jis buvo mano pirmoji meilė, su kuria praleidau visą gyvenimą. Mano draugas man pasakė, kad jis pamatė keletą rašytojo, vadinamo DR ISIKOLO, liudijimų, kad jis gali per kelias dienas sugrąžinti meilužį. Aš juokiuosi ir sakiau, kad nesidomiu, tačiau dėl meilės, kurią mano draugė turėjo man, ji pasikonsultavo su didžiausiu kunigu mano vardu ir, man pačiai didžiausiai nuostabai, po dviejų dienų mano vyras pirmą kartą paskambino man po trijų mėnesių, kad manęs trūksta ir kad jam labai gaila dėl visų dalykų, kuriuos jis mane išprovokavo.Jis grįžo man ir dabar esame laimingi kartu. Aš vis dar negaliu tuo patikėti, nes labai neįtikėtina. Ačiū DR ISIKOLO, kad sugrąžinote mano meilužį ir mano mylimąjį draugą, kuris užtarė mano vardu, bet kuriam, kuriam gali prireikti šio didžiojo kunigo pagalbos, nurodykite el. Pašto adresą: [email protected]. Taip pat galite „Whatsapp“ jį aplankyti +2348133261196.

Anonymous rašė...

Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas mes vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas be reikalo, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis, kad jį sugrąžintų, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir ėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kurie turi santykių problemų, aš tam žmogui padėsiu nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keiksmažodį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas ([email protected]) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

Annonymous rašė...

Vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau nuniokota. Atrodė, lyg ji būtų turėjusi piktą rašybą. Paulius per naktį atsisuko prieš mane be jokio perspėjimo. Tai įvyko praėjusiais metais, aš buvau beviltiškas, todėl naudojau kiekvieną rašybos svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Draugas man atsiuntė nuorodą į Dr. Ilekhojie svetainę ir aš su juo susisiekiau. Jis pradėjo dirbti su manimi birželio mėnesį. Dėl visų jo nuostabių darbų mano vyras ir aš vėl esame kartu. Man labai malonu ir privilegija turėti tokį puikų žmogų kaip jūs mano pusėje. Ačiū! Todd susisiekite su [email protected] arba skambinkite +2348147400259 SVETAINĖ: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

Anna Oscar rašė...

Ačiū pone už jūsų tikrus burtus. Aš esu Filipas Bardanas iš Vokietijos, tai tikrai neįtikėtina, ir aš niekada gyvenime nesu patyręs nieko panašaus. Prieš susitikdamas su jumis, pone, aš išbandžiau visas įmanomas priemones, kad galėčiau susigrąžinti savo žmoną, tačiau iš tikrųjų supratau, kad man niekas neveikia ir kad mano žmona sukėlė daug neapykantos man. Maniau, kad nėra jokios vilties vėl susijungti su buvusia žmona. Bet kai perskaičiau gerus atsiliepimus apie tai, kaip DR Isikolo padeda kitiems, nusprendžiau jam nusiųsti el. Laišką [email protected]. pabandyti ir aš padariau viską, ką jis man liepė, pasitikėjau juo ir vykdiau jo nurodymus taip, kaip jis man garantavo per 48 valandas, ir būtent tada mano ex paskambino man. Sir, mes dabar labiau patenkinti, nei kada nors. Viskas atrodo tobula ir taip natūralu! Labai ačiū pone už jūsų autentiškus ir neginčijamus burtus. čia vėl jo el. paštas: [email protected] Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Dora Florian rašė...

Forume pamačiau nuostabų šio galingo ir puikaus rašybos rašytojo, vadinamo DOKTORAS ISIKOLO, liudijimą. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi paveikti manęs dėl stebuklingų burtų, tik tada, kai DOKTORAS ISIKOLO tai padarė dėl manęs ir sugrąžino man 8 metų santuoką ir per tas pačias 48 valandas grąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš perskaičiau. internetas. Aš buvau nuoširdžiai nustebinta ir sukrėsta, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir man priimant jį atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad dėkoju jums DOKTORAS ISIKOLO, jūs esate Dievas, kurį man atsiųsite ir mano visa šeima. Čia yra jo svetainė: drisikolosolutionhome.webnode.com ir Jo el. Paštas : [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Aš amžinai būsiu skolingas puikiajam gydytojui ODION už tai, kad sutvarkyčiau mano sulaužytą santuoką po to, kai mano vyras paliko mane pas savo meilužę 6 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas mane su juo supažindino. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie melagingus rašybos dalyvius, tačiau abejones atidėjau, nes norėjau susigrąžinti savo vyrą ir padariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo tik per 48 valandas nuo susisiekimo su juo. Aš po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu su vyru laimingai, nes ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi pinigų burtuose, loterijų burtuose, ligos burtuose E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju ODION, susisiekite su juo el. Paštu; ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

Anonymous rašė...

Aš amžinai būsiu skolingas puikiajam gydytojui ODION už tai, kad sutvarkyčiau mano sulaužytą santuoką po to, kai mano vyras paliko mane pas savo meilužę 6 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas mane su juo supažindino. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie melagingus rašybos dalyvius, tačiau abejones atidėjau, nes norėjau susigrąžinti savo vyrą ir padariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo tik per 48 valandas nuo susisiekimo su juo. Aš po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu su vyru laimingai, nes ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi pinigų burtuose, loterijų burtuose, ligos burtuose E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju ODION, susisiekite su juo el. Paštu; ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

Anonymous rašė...

Man labai malonu pasakyti kiekvienam, kad išgirstų mano parodymus. Aš esu Tracy Kovich iš Rusijos. Aš esu slaugytoja, ši mano meilės gyvenimo istorija. Aš vedęs 4 metus ir penktaisiais santuokos metais kita moteris turėjo atimti iš manęs savo meilužį, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol sutikau pranešimą, kuriame šis vyras dr. Ilekhojie kažkam padėjo, ir nusprendžiau pabandyti padėti man sugrąžinti meilužį namo ir patikėkit, aš tiesiog siunčiu jam ir mano vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, aš pamačiau mašiną, įvažiavusią į namą, ir štai, tai buvo mano vyras, jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl aš džiaugiuosi galėdamas kiekvienam iš jūsų pasidaryti panašų į susitikimą su šį vyrą ir pasikvieskite meilužį į save. Galite susisiekti su juo šiuo el. pašto adresu {[email protected]} arba vis tiek galite paskambinti arba pažiūrėti „Whatsapp“ jam mobiliajame telefone +2348147400259 ačiū dr. Ilekhojie

Chloe Donald rašė...

Aš nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad mano šeima išsiskirstų. Įtariau, kad moteris naudojasi savo vyro juodosios magijos rašyba, kad jis negalėtų grįžti į savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir aptinkau komentarą, kuriame sakoma, kad daktaras Isikolo padėjo jai susigrąžinti savo vyrą po kelių mėnesių pertraukos. Paėmiau gydytojo Isikolo el. Laišką, kuris buvo komentare, ir el. Paštu. jam apie mano problemą, jis man atsakė ir padėjo man susigrąžinti savo vyrą per 48 valandas. Dabar mano vyras vėl su manimi ir jis yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Jei norite atkurti savo santykius, apsilankykite šiame el. laiške internete ir patys įsitikinkite, ką jis padarė žmonėms, aš labai džiaugiuosi galėdamas liudyti apie jo gerą darbą. visi nusipelno būti laimingi! Pabandykite jam, jo el. paštas: [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Aš pažadėjau išsakyti savo liudijimus visame pasaulyje, kai mano vyras grįš pas mane ir mano vyras atvyko taip, kaip daktaras Isikolo pasakojo, kai man padėjo. Aš priėmiau teisingą kontaktą su gydytoju Isikolo, kuris yra puikus rašybos atstovas, galintis padėti išspręsti jūsų problemas. Mano vyras paliko mane kentėti ir aš niekada netikėjau, kad jis vėl grįš pas mane, bet kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, jis patikino, kad mano vyras grįš dar kartą. jis pateikė man sąrašą daiktų, kuriuos reikia nusipirkti, bet negalėjau jų gauti savo šalyje, todėl aš jam nusiunčiau pinigus, jis nupirko daiktus ir paruošė tobulą meilės burtą. Mano vyras grįžo pas mane per 48 valandas, prašydamas atleidimo. Tai yra tokia tikra ir tikra. Buvau tokia nustebusi, kad burtai suveikė taip, kaip jis man liepė. Tai nuostabu ir noriu, kad jūs patikėtumėte, nes gydytojas Isikolo yra toks tikras, todėl raginu susisiekti su juo dabar jo el. Laiške, kad jis taip pat galėtų jums padėti taip, kaip jis man padėjo. el. paštas yra [email protected]. Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

anonymous rašė...

Niekas niekada negalėjo priversti manyti, kad tą dieną tikrai bus parašytas laiškas, kurį ruošiuosi rašyti. Aš buvau didžiausias pasaulio skeptikas. Niekada netikėjau stebuklingais burtais ar panašiais dalykais, tačiau patikimas šaltinis (labai artimas bendradarbis) man pasakė, kad daktaras Isikolo yra labai atsidavęs, gabus ir talentingas žmogus, o po jo „cajoling“, ji ( mano bendradarbis) privertė mane susisiekti su jo el. [email protected]. Tai buvo vienas geriausių dalykų, kuriuos aš kada nors padariau. Mano meilės gyvenimas buvo aptemtas; Aš buvau išgyvenusi dvi skyrybas ir buvau ant trečdalio slenksčio. Aš tiesiog negalėjau patirti dar vienos skyrybų ir norėjau labiau stengtis, kad mūsų santykiai veiktų, tačiau neatrodė, kad mano vyras tuo rūpinosi. Taigi, nieko nelaukdamas, o pralošdamas, pasitikrinau. Buvau apiplėštas. Gydytojas Isikolo yra skirtas REAL. Jis darė viską, ką daro, ir štai ne vėliau kaip po dviejų dienų aš turėjau savo vyrą! Tai buvo tarsi stebuklas! Staiga jis norėjo kreiptis į vedybų konsultacijas ir mums labai, labai gerai sekasi atsigauti! Meilė ir daugybė palaiminimų jums atgal! Kreipkitės į gydytoją Isikolo per jo el. Paštą: [email protected] arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš pas mane. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada „Instagram“ tinkle pamačiau dalijamąsi liudijimu, kurį pateikė ANGELA DAVIS. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 3 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 3 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Aš taip pat noriu visiems pasakyti, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už viską, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai, aš pažadėjau. kad visi, kuriuos žinau, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo el. paštu; ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

Anonimiškas rašė...

Niekada netikiu meilės romanu, kol nesutikau draugo, kuris man viską papasakojo apie Dr.Pellar, kuris atėjo su savo buvusiu draugu, net tada, kai ji man pasakė, kad aš netikiu ja, nes maniau, kad ji taip pat turės netikrą dviratį. atimti mano pinigus. Nors ir suteikiau jai galimybę paaiškinti viską, ką ji turi pasakyti apie Dr.Pellar, sakiau jai, kad yra daugybė apgavikų, norinčių pasiimti mūsų pinigus, ir aš niekada jų netapsiu auka, nors mano sužadėtinė turėtų ištekėti už manęs. Po kelių mėnesių aš kantriai laukiau kito vaikino, bet aš jį taip mylėjau. Ji man pasakė, kad šis Dr.Pellar nėra netikras, kad jis teisus ir jis daugeliui padėjo susigrąžinti meilę, klausiu jos, kaip veikia ši rašyba ir kokius reikalavimus turiu pateikti, kad jis galėtų išlieti mano meilės ritinį. aš? Ji man pasakė, kad parašysiu jam el. Laišką adresu [email protected] ir turėčiau pasakyti jam, ko noriu. Aš iš tikrųjų jį nusiunčiau ir pasakiau, kad man vėl reikia buvusio vaikino, ir pasakiau, kad mane veda mano draugas, kodėl aš abejoju jo darbu? Jis sakė, kad jo darbas yra 100% saugus ir užtikrina, kad niekas niekada neatvyko į jo šventyklą ir yra tas pats. Aš buvau apstulbintas dėl jo žodžių, jis man pasakė ir man kilo mintis, kaip aš tai žinau apie viską, apie ką kalbėjome anksčiau. Prieš pradėdamas mane, jis pasakė, kad turiu juo patikėti ir palikti kitus rašybos šachmatus ir kantriai laukti, kad jei galėsiu pasakyti, kad visa tai padarysiu, aš per 72 valandas grįšiu. Aš sakiau gerai, pažadu dirbti su tavimi vienas, tada jis man davė formą, kurią užpildiau, kaip aš, ir atsiųsiu jam savo nuotraukas ir mano buvusio meilužio nuotraukas. Jis man atsakė po 30 minučių ir man pasakė, kad jo dievams reikia kažko, kad mane prakalbintų, ir mano problema labai lengva, jei galiu pasiūlyti šiuos dalykus. Kai jo paklausiau, kaip tai gauti ir kaip nusiųsti jam mesti meilės žaidimą, jis man pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad pardavėjas yra savo šalyje. gauk tai man. Tuomet klausiu jo, kiek kainuoja nusipirkti visus šiuos produktus? Jis man pasakė, ką aš jam nusiuntė. Po valandos jis man paskambino ir pasakė, kad mano problema buvo išspręsta, todėl laukiu 72 valandų, kol meilė meldėsi už mane, kaip aš dariau pagal jo žodžius, kai per kitas tris dienas buvo apie 6, mano vyras man paskambino ir jis sakė, kad yra namie, nori mane greitai pamatyti. Aš jam sakiau, kad jis tikisi, jog viskas gerai, kad jis pasakė „taip“, kai pasakiau jam, kad gali ateiti. Mano buvęs vaikinas grįžo pas mane ir paprašė atleidimo, kad žino, kas vyksta per jį. Dabar esu tokia laiminga, kad vėl susigrąžinau savo meilužį ir netrukus planuojame savo medaus mėnesį, paskambinau Dr.Pellar ir labai jam padėkoju ir paklausiau, ką jam padaryti kaip ačiū, jis liepė pamiršti ir išlaikyti mano pinigai, kuriuos jis gauna ne po pinigų, o tam, kad padėtų žmonėms, kuriems ten reikia pagalbos, viskas, ką jis turi padaryti, yra duoti daugiau liudijimų apie jį, kad žmonės, kuriems reikia pagalbos, taip pat atsiųstų jį, dėl ko per dieną duoti mano parodymus. Tegul tavo geras ponas ir toliau jį palaimina bei suteikia jam ilgo gyvenimo ir išminties. ŠIS YRA Dr.Pellar el. Pašto adresas [email protected]

Anonimiškas rašė...

Su dideliu džiaugsmu širdyje noriu papasakoti šiam pasauliui apie daktarą Pellar, kuris padėjo man susigrąžinti meilužį mano galingu burtu, savo buvusiais ir manimi, kai turėjau nesusipratimų, kurie lėmė mūsų išsiskyrimą, nors aš jo ir maldavau. kelis kartus prašyti atleidimo ir priimti mane atgal, nes žinau, kad buvau įžeistas, tačiau kiekvieną kartą eidamas visada jaučiu gilesnį skausmą ir kančią, nes jis visada eina pas mane ir neklauso, ką turiu pasakyti, bet aš, ištikimą dieną, kai naršiau, gavau parodymus apie moterį, kurios problema buvo ne tik mano, bet ir gydytojo Pellar problema. Daktaras Pellarr padėjo jai ištarti, kad esu laiminga, taip pat susisiekė su daktaro Pellar pagalbos el. Laišku ir tada papasakojo jam savo istoriją, tačiau vienintelis dalykas, kurį jis pasakė, buvo tas, kad nušluostiau tave ašaromis, kad man pasisekė, kad tau viskas gerai, kaip jis pažadėjau ir dabar aš susigrąžinau savo sužadėtinę ir abu gyvename laimingai. Daktaras Pellar negali nieko daryti su savo burtais, ir tiesiog pažadėdamas sau ir toliau internete stebėsiu, kaip daktaras Pellar man padėjo. Nesvarbu, ar jūsų problema didesnė nei mano, ar mažesnė, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad Dr.Pellare tai galų gale padarys, susisiekite su gydytoju Pellar ir susisiekite su juo, nereikia jam siųsti el. Laiško. Paštas [email protected]

Anonimiškas rašė...

BŪTINAI SKAITYKITE:
Sveiki, aš esu Michaelas Traversa Po 3 metų su Helena ji išsiskyrė su manimi, aš padariau viską, kas įmanoma, kad ją sugrąžintų, bet viskas buvo švaistoma. Aš jos labai norėjau dėl meilės, kurią jai turiu, maldavau ir pažadėjau, bet ji atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo draugui, ir jis pasiūlė verčiau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man ištarti rašybą, kad tai sugrąžintų, bet aš esu tas tipas, kuris anksčiau niekada netikėjo burtais, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik Pabandyk jį, aš susisiekiau su rašytoju jo el. laiške ir pasakiau, kad nėra problemų, kad viskas bus gerai per 24 valandas, kad mano buvęs vyras grįš pas mane per 24 valandas po rašybos išrašymo, atidavė rašybos ir, stebėtinai, per 24 valandas buvo apie 20 val. Helena (mano buvusi) man paskambino, aš buvau tokia nustebusi, kad pakėliau telefoną ir tik pasakiau, kad jai taip gaila dėl visko, ir ji sutiko vėl gyventi su manimi. Buvau labai laiminga ir nuėjau pas ją, todėl vėl pradėjome gyventi laimingai. Nuo to laiko aš pažadėjau, kad kas nors, ką aš žinau, turintis santykių problemų, padės tokiam asmeniui, nukreipdamas juos į vienintelį tikrąjį ir galingą liejimo burtą, kuris man padėjo išspręsti mano problemą. Susisiekite su gydytoju Sango jo el. Pašto adresu [email protected] "Mano gyvenimas grįžo !!! Po 14 metų sugadintos santuokos mano vyras paliko mane ir abu mūsų dvynukus. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, aš beveik nusižudžiau, buvau emociškai prislėgtas labai ilgai, tačiau dėka rašybos rašymo daktaro Sango, kurį vieną ištikimą dieną sutikau internete, naršydamas internete ieškodamas gero rašybos būdo, kuris galėtų išspręsti mano problemas, aš sutikau daugybę liudijimų apie šį konkretų rašybos rašymą. Vieni liudijo, kad atkūrė jų meilužę Ex, kiti paliudijo, kad atkūrė gimdą, išgydė herpesą ir kitas ligas, kiti paliudijo, kad jis gali ištarti burtą nutraukti skyrybas ir panašiai. Aš taip pat sutikau vieną specialų parodymą, kuris rūpėjo moteris, vardu Sonia, paliudijo apie tai, kaip gydytojas Sango per mažiau nei 7 dienas atsivedė savo meilužį Ex ir pakeitė savo mažų berniukų vėžio padarinius, o liudijimo pabaigoje numečiau gydytojo Sango el. pašto adresą. juos visus, aš nusprendžiau išbandyti daktarą Sangoną. Aš susisiekiau su juo elektroniniu paštu ir paaiškinau jam savo problemą. Vos per 3 dienas mano vyras grįžo pas mane ir mes išsprendėme savo problemas. Mes esame dar laimingesni nei anksčiau. Daktaras Sango yra tikrai talentingas vyras ir aš jo nenustosiu skelbti, nes jis yra nuostabus vyras ... Jei turite problemų ir ieškote tikrojo burtų burto, kuris išspręstų visas jūsų problemas. Išbandykite daktarą Sango bet kuriuo metu, nes tai gali būti jūsų problemų sprendimas. Čia yra jo kontaktinis asmuo [email protected]

Anonimiškas rašė...

"Mano gyvenimas grįžo !!! Po 14 metų sugadintos santuokos mano vyras paliko mane ir mūsų abu dvynukus. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, beveik nusižudžiau, labai ilgą laiką buvau emociškai prislėgtas. Tačiau rašybos rašybos daktaras Sango, kurį vieną ištikimą dieną sutikau internete ieškodamas gero rašybos, galinčio išspręsti mano problemas, aš turėjau daug liudijimų apie šį rašybos rašymą. Kai kurie liudijo, kad jis atkūrė jų meilužį Ex, kiti paliudijo, kad jis atstatė gimdą, išgydė herpesą ir kitas ligas, kiti paliudijo, kad jis gali ištarti burtą nutraukti skyrybas ir pan. Taip pat teko susidurti su vienu specialiu liudijimu, kuris liepė moteriai, vardu Sonia, liudijo apie tai, kaip gydytojas Sango atnešė jos meilužė Ex mažiau nei per 7 dienas ir panaikino mažų berniukų poveikį vėžiui, o pasibaigus liudijimui, aš numečiau daktaro Sango el. pašto adresą. Perskaitęs juos visus, nusprendžiau išbandyti daktarą Sangoną. Kreipiausi į jį el. paštuir paaiškino jam savo problemą. Vos per 3 dienas mano vyras grįžo pas mane ir mes išsprendėme savo problemas. Mes esame dar laimingesni nei anksčiau. Daktaras Sango yra tikrai talentingas vyras ir aš jo nenustosiu skelbti, nes jis yra nuostabus vyras ... Jei turite problemų ir ieškote tikrojo burtų burto, kuris išspręstų visas jūsų problemas. Išbandykite daktarą Sango bet kuriuo metu, nes tai gali būti jūsų problemų sprendimas. Čia yra jo kontaktinis asmuo [email protected]

Karlo Florian rašė...

Ar tau neskauda? Nebijok, leisk, kad DR ISiKOLO padėtų tau susigrąžinti tavo buvusį gyvūną. “Aš buvau vedęs 5 metus su 2 vaikais ir aš laimingai gyvenu su šeima, kol su manimi ir mano vyru viskas pasidarė negražu, o tai mus veda į muštynes ​​ir Argumentai beveik kiekvieną kartą ... pasidarė blogesni tuo metu, kai mano vyras pateikė skyrybų prašymą. Aš stengiausi, kad jis apsigalvotų ir liktų su manimi, nes aš visa širdimi mylėjau jį ir nenorėjau prarasti vyro, bet viskas tiesiog nepasisekė ... Jis išsikraustė iš namų ir vis tiek ėjo į priekį dėl santuokos nutraukimo. Aš prašiau ir bandžiau viską, bet vis tiek niekas neveikė. Lūžis įvyko tada, kai kas nors mane supažindino su šiuo nuostabiu, puikiu rašybos ratuku, vardu DR ISiKOLO. , Kas galų gale man padėjo ... Niekada nebuvau mėgėjas tokių dalykų kaip šis, o tiesiog nusprendžiau išbandyti, nes buvau beviltiškas ir likau be pasirinkimo ... Jis man padarė žodį ir viskas susiklostė taip, kaip pažada jis ir mano vyras. persigalvok ir grįžk namo pasilikti su manimi ir vaikais. Ir pažadu, kad daugiau niekada manęs nepakenksite. gyvename laimingai, kaip buvo padedant DR ISiKOLO. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su DR ISiKOLO el. Paštu [email protected] arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348133261196.

anonymous rašė...

Aš esu Ivanka Fabijan iš Londono, noriu kiekvienam pasidalyti savo gyvenimo liudijimu. buvau vedęs savo vyrą Amosą Fabijaną, aš jį taip myliu, kad jau 8 metus esame vedę su dviem vaikais. kai išvyko atostogauti į Prancūziją, jis turėjo omenyje moterį, vadinamą Marija, jis man pasakė, kad santuoka jam nebeįdomi. Buvau tokia sumišusi ir ieškojau pagalbos, nežinau, ką daryti, kol sutikau savo draugę, kuriai trūko Pashos, ir papasakojau jai apie mano problemą. ji liepė man nesijaudinti, kad anksčiau turėjo panašią problemą, ir supažindino mane su vyru, vardu Dr Isikolo meilės burtininkas, kuris ištarė burtą jo buvusiam ir po 2 dienų grąžina jį pas ją. Miss pasha paprašykite manęs pagalbos dr. Isikolo meilės rašybos. Kreipiausi į jį norėdamas padėti sugrąžinti mano vyrą ir jis paprašė manęs nesijaudinti, kad jo protėvių dievai kovos už mane. Jis man pasakė per dvi dienas, kad vėl suvienys mane ir mano vyrą. Po dviejų dienų paskambino mano vyras ir pasakė, kad grįžta ieškoti reikalų su manimi. Buvau nustebęs, kai pamačiau jį ir jis pradėjo verkti atleidimo. Šiuo metu esu pati laimingiausia moteris žemėje dėl to, ką ši nuostabi rašytoja padarė dėl manęs ir mano vyro. Galite susisiekti su gydytoju Isikolo el. Paštu: [email protected] Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Mano vardas Merival. Noriu padėkoti dr. Ajayi už puikų rašytoją, kuris padėjo man išsaugoti mano 10 metų santuoką. mano vyras visada buvo geras vyras, kol netikėtai pasikeitė ir pradėjo mane apgaudinėti su panele, vadinama Anna. Mano vyras nustojo grįžti namo tiek, kiek jis paliko mane ir mūsų 3 vaikus. Aš nuėjau pas jo šeimą padėti man su juo pasikalbėti, bet jis atsisakė. Šiuo metu aš nežinojau, ką dar daryti. kol neišgirdau apie dr. Ajayi, susisiekiau su juo ir jis patikino, kad mano vyras grįš pas mane ir vaikus atlikęs keletą burtų, todėl nusprendžiau pabandyti. Po keleto savaičių iš niekur mano vyras grįžo namo, jis buvo toks blaivus ir atsiprašė už viską, ką padarė man ir vaikams. Ačiū dr. Ajayi rašytojui už mano santuokos išsaugojimą. Jei jums reikalinga bet kokia dvasinė pagalba, susisiekite su juo per „whatsapp“: +2347084887094 arba el. paštu: [email protected] jis yra 100% patikimas.

Anonymous rašė...

Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada „Instagram“ tinkle pamačiau dalijamąsi liudijimu, kurį pateikė ANGELA DAVIS. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 3 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 3 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Aš taip pat noriu visiems pasakyti, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODIONU už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai, aš pažadėjau. kad visi, kuriuos žinau, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo el. paštu; ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

Anonymous rašė...

Aš amžinai būsiu skolingas puikiajam gydytojui ODION už tai, kad sutvarkyčiau mano sulaužytą santuoką po to, kai mano vyras paliko mane pas savo meilužę 6 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas mane su juo supažindino. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie melagingus rašybos dalyvius, tačiau abejones atidėjau, nes norėjau susigrąžinti savo vyrą ir padariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo tik per 48 valandas nuo susisiekimo su juo. Aš po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu su vyru laimingai, nes ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi pinigų burtuose, loterijų burtuose, ligos burtuose E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju ODION, susisiekite su juo el. Paštu; ([email protected]) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

anonymous rašė...

Labai džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta.
Neseniai pasidarėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir viskas atrodo kaip normaliai. Jis pradėjo su manimi elgtis geriau, ir tai buvo abiem gydantis procesas. Košmaras, kuris truko beveik 2 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Panašu, kad mes vėl įsimylėjome! Mes abu palikome praeitį ir bandome judėti į priekį - ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Dr Isikolo man padėjo ir aš gavau rezultatą per 48 valandas, ir jis buvo tiesiog stebuklingas ir neįtikėtinas.
Aš negaliu žodžiais išreikšti, koks dėkingas esu gydytojui Isikolo! Panašu, kad pagaliau iš naujo atradome tuos dalykus, kurie privertė mus įsimylėti. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko.
Ačiū daktarui Isikolo, kad išsaugojote mano sudužusią santuoką ir sugrąžinau mano vyrą pas mane! “.
Aš ir mano vyras vėl gyvename kartu laimingai .. Ačiū gydytojui Isikolo. Jei kyla problemų, susisiekite su gydytoju Isikolo dabar ir garantuosiu, kad jis jums padės. Siųsti jam el. Laišką: [email protected] Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Noriu pasakyti didelę ačiū vyrui, kuris šiandien už mano šypsenų susivienijo su manimi ir mano vyru, kai jis išsiskyrė su manimi, dr. Ilekhojie, kuris yra labai galingas burtų žinovas. Jis sugrąžino mano vyrą pas mane ir privertė mane maldauti atleisk jam už viską, ką jis padarė su manimi, aš tikrai jo labai pasiilgau ir visada mylėjau. Aš džiaugiuosi, kad turiu jį atgal į mano gyvenimą, ir visi mano dėkingi dr. Ilekhojie, kad padėjo man ir sugrąžino mano vyrą į savo gyvenimą su savo didelėmis jėgomis. Mano draugai, kurie išgyvena santuokos ir skyrybų problemas. Aš jus patikinu, kad pas daktarą Ilekhojie galite sugrąžinti savo meilužį į savo gyvenimą. Galite susisiekti su juo: ([email protected]) arba galite paskambinti ir „WhatsApp“ jam telefonu +2348147400259 .. Aš ir toliau skelbsiu jo vardą internete dėl gero darbo, kurį jis padarė man ... El. Paštas: [email protected] „WhatsApp“ +2348147400259

Anna Oscar rašė...

Perskaitykite ir taip pat susisiekite su DR ISIKOLO, jei jums reikia galingo meilės rašybos, kad sutvarkytumėte nutrūkusį santykį.
Aš su vyru išsiskyriau, kai buvau šešis mėnesius nėščia su savo antruoju vaiku. Mes nesvajojome ir ginčijomės nuo pat pirmojo vaiko gimimo dienos, nebeturime nei meilės, nei pasitikėjimo juo, todėl jis mane išsiskyrė. Ir visas šias ydas, aš bandžiau visomis skirtingomis priemonėmis susigrąžinti jį, aš taip pat išbandžiau keletą skirtingų burtų ratukų čia, JAV, bet nė viena iš jų negalėjo sugrąžinti Ričardo pas mane. Tik DR ISIKOLO garantavo man skubų 48 valandų rašybos metimą ir jis patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Aš rašau norėdamas padėkoti ir nuoširdžiai dėkoti už pažadų laikymąsi ir už tai, kad panaudojote savo gabias ir dideles galias, kad sugrąžintumėte jį į namus. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės vėl suvienyti mėgėjus. Ačiū, pone, kad padėjote man blogiausiais gyvenimo laikais, buvau toks puikus rašybos rašytojas ir už tai, kad davėte meilės burtą, kuris man atnešė tiek džiaugsmo mano santuokoje. Mano vyras grįžo ir pažada niekada daugiau manęs nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, pasitikėkite manimi. Turėtumėte rizikuoti. Tai atsiperka tokiu būdu, kokio net negalėjote įsivaizduoti. Jei esate jų dabar ir jums reikalingas galingas ir skubus meilės romanas, kad sugrąžintumėte buvusį malonų kontaktą su dr. ISIKOLO, jis yra vienintelis atsakymas atkurti jūsų nutrūkusius santykius ar santuoką. [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Renata Tijana rašė...

Aš esu iš tų žmonių, kurie sakė: „Aš niekada neskambinsiu psichikui, magui ar pan.“, Kad padėtų man su savo problemomis - mažiausiai dėl mano meilės problemų, bet aš pasiekiau tašką, kuriame žinojau, kad man reikia tam tikrų patarimų, ir aš taip džiaugiuosi, kad radau šį vyrą, vadinamą DR ISIKOLO. Kai beveik netekau Dovydo vienoje iš kvailų muštynių (jis išsiskyrė su manimi), maniau, kad praradau viską. Aš verkiu visą dieną ir galvoju, kad jis daugiau niekada nebegrįš pas mane. Aš perskaičiau tiek daug liudijimų apie DR ISIKOLO meilės burtai, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį. Aš greitai jam išsiunčiu el. Laišką ir per 48 valandas susigrąžinu savo vyrą su meile. Ir kai man buvo beviltiška, jis nepasinaudojo manimi. Jūs atlikote labai gerą paslaugą žmogui, kuriam to tikrai reikia. Aš nežinau, kaip tu tai padarei ar kaip ši magija veikia, bet viskas, ką žinau, yra, ji veikia! Davidas, mano vyras ir aš, laimingai grįžome kartu, ir aš visada būsiu dėkingas DR ISIKOLO el. Paštu jam už bet kokią pagalbą. Tai labai pajėgi ir patikima pagalba el. Paštu: [email protected] Taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Su džiaugsmu širdyje noriu šia priemone papasakoti pasauliui apie gydytoją Ilekhojie, kuris padėjo man susigrąžinti meilužį su savo galingu burtu, mano buvusiais ir aš, kai turėjau nesusipratimų, kurie lėmė mūsų išsiskyrimą, nors ir ėjau jo maldauti. kelis kartus, kad prašau atleisti ir priimti mane atgal, nes žinau, kad jį įžeidžiau, tačiau kiekvieną kartą eidamas visada jaučiu giliau skausmą ir kančią, nes jis visada vaikšto ant manęs ir nenorėtų klausytis to, ką turiu pasakyti, bet Aš, ištikima diena, kai naršiau, aš gavau liudijimą apie moterį, kurios problema buvo ne tik mano, bet ir dr. Ilekhojie padėjo jai savo burtą, kad buvau laiminga, taip pat susisiekė su gydytoju Ilekhojie el. paštu ir tada papasakojo jam mano istoriją. Vienintelis dalykas, kurį jis pasakė, buvo tai, kad aš nušluosiu tave su ašaromis, kad man pasisekė, kad tau viskas gerai, kaip jis pažadėjo, ir dabar aš susigrąžinau sužadėtinę ir mes abu gyvename laimingai. nėra nieko, ką dr. Ilekhojie negali padaryti su savo rašyba, ir tik pažadėjęs sau aš internete tęsiu liudijimą, kaip dr. Ilekhojie man padėjo. Ar jūsų problema didesnė nei mano, ar mažiau, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad dr. Ilekhojie pateiks Norėdami baigti savo galingą rašybą, susisiekite su gydytoju Ilekhojie, kad galėtumėte susisiekti su juo. Negalite jo siųsti el. paštu jam [email protected], arba galite paskambinti jam arba paskambinti jam telefonu +2348147400259. Jis nušluos jus.

Unknown rašė...

Aš taip džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta. Mano buvęs vyras grįžo, kai paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai. Man buvo taip malonu susitikti su dr. Ilekhojie, kaip jis padeda daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį atgal, todėl susisiekiu su juo ir norėdamas padėti. būtent taip dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti mano vyrą. Didelis ačiū jums dr. Ilekhojie, nes aš niekada negalvojau, kad mano buvęs vyras sugrįš pas mane taip greitai. Tu esi geriausias ir geriausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio meilužio ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Čia yra jo kontaktinis asmuo: el. Paštu jam: [email protected] Taip pat galite skambinti / „WhatsApp“: +2348147400259

Ana Dario rašė...

Veiksmingas galingas meilės rašybos būdas susigrąžinti savo buvusį meilužį dabar, patikrinkite dr. Isikolo.
Aš ką tik patyriau dr. Isikolo meilės burtų stebuklus, kurie buvo paplitę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti santuoką ir susigrąžinti įsimylėjėlius, taip pat padėjo laimėti loterijoje. Aš susisiekiau su juo po daugybės įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį, papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane apleido maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su visais, kuriuos turėjau. Dr Isikolo liepė man tik tris kartus šypsotis ir ramiai susitvarkyti tik per 48 valandas. Po antrosios dienos man paskambino Anthony, aš buvau tiesiog toks sukrėstas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis, jis buvo tikrai maldauju, kad aš jam atleisčiau ir pažadėjau telefonu. Jis grįžo namo ir taip pat gavo man naują automobilį, skirtą tik jam, kad įrodytų savo meilę man. Buvau tokia laiminga, paskambinau dr. Isikolo ir padėkojau jam, jis liepė man tik pasidalyti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikalingas efektyvus ir tikras burtų taškas bet kuriai jūsų gyvenimo problemai spręsti, galite susisiekti su dr. Isikolo jo el. Pašto adresu: [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Dora Florian rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Dora Florian rašė...

Sveiki, aš esu čia, norėdamas paskleisti šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau savo buvusią meilę. Buvau išprotėjęs, kai praėjusį mėnesį mano meilė paliko mane kitai merginai, bet kai sutikau draugą, kuris mane supažindina su DR ISIKOLO Puikus pasiuntinys orakui, kuriam jis tarnauja, aš papasakojau savo problemai DR ISIKOLO apie tai, kaip mane paliko mano buvusi meilė ir kaip man reikėjo įsidarbinti labai didelėje įmonėje. Jis man tik pasakė, kad aš atėjau į reikiamą vietą, jei manęs širdis geis be jokio šalutinio poveikio. Jis man pasakė, ką turiu padaryti, kai tai bus padaryta, Per kitas 2 dienas mano meilė paskambino man į telefoną ir pasakė, kad gaila, kad gyvenu su manimi anksčiau ir per kitą savaitę po to, kai meilė paskambino man Prašydamas atleidimo, buvau pakviestas į pokalbį norimoje įmonėje, jei man reikėjo dirbti generaliniu direktoriumi. Aš toks laimingas ir priblokštas, kad turiu tai pasakyti visam pasauliui, kad susisiekčiau su DR ISIKOLO šiuo el. Pašto adresu [email protected] ir gaučiau visas jūsų problemas. Nei viena problema nėra per didelė, kad jis galėtų išspręsti. Siųsti jam el. Laišką [email protected] Taip pat galite „Whatsapp“ jį siųsti telefonu +2348133261196

Dora Florian rašė...

mano vyras paliko mane ir atsisakė grįžti pas mane į namus. Man reikalinga pagalba, norint jį susigrąžinti

Dora Florian rašė...

Sveiki, aš esu čia, norėdamas paskleisti šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau savo buvusią meilę. Buvau išprotėjęs, kai praėjusį mėnesį mano meilė paliko mane kitai merginai, bet kai sutikau draugą, kuris mane supažindina su DR ISIKOLO Puikus pasiuntinys orakui, kuriam jis tarnauja, aš papasakojau savo problemai DR ISIKOLO apie tai, kaip mane paliko mano buvusi meilė ir kaip man reikėjo įsidarbinti labai didelėje įmonėje. Jis man tik pasakė, kad aš atėjau į reikiamą vietą, jei manęs širdis geis be jokio šalutinio poveikio. Jis man pasakė, ką turiu padaryti, kai tai bus padaryta, Per kitas 2 dienas mano meilė paskambino man į telefoną ir pasakė, kad gaila, kad gyvenu su manimi anksčiau ir per kitą savaitę po to, kai meilė paskambino man Prašydamas atleidimo, buvau pakviestas į pokalbį norimoje įmonėje, jei man reikėjo dirbti generaliniu direktoriumi. Aš toks laimingas ir priblokštas, kad turiu tai pasakyti visam pasauliui, kad susisiekčiau su DR ISIKOLO šiuo el. Pašto adresu [email protected] ir gaučiau visas jūsų problemas. Nei viena problema nėra per didelė, kad jis galėtų išspręsti. Siųsti jam el. Laišką [email protected] Taip pat galite „Whatsapp“ jį siųsti telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

DR ISIKOLO vėl tai padarė už mane, padėdamas man susigrąžinti vyrą. Noriu pranešti pasauliui apie Didįjį rašytoją DR ISIKOLO, kuris sugrąžino mano vyrą, kuriam aš buvau įsitikinęs, kai maniau, kad visos viltys prarastos. Taigi aš susisiekiau su juo ir įvykdžiau viską, ką jis liepė man daryti. Iš tikrųjų rezultatą gavau per 48 valandas, kaip jis mane patikino. DR ISIKOLO panaudojo savo galingą rašybą šypsenai į veidą, grąžindamas mano vyrui savo burtą, iš pradžių maniau, kad svajoju, kai mano vyras grįš man ant kelių maldaudamas, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją už nugaros ir net nuo tada jis mane myli labiau nei aš kada nors tikėjausi, todėl daviau įžadą sau, kad pranešiu pasauliui apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi ir tu vis dar myli ir nori jo ar jos atgal? Ar turite problemų dėl savo finansų? ar jums reikia bet kokios rūšies pagalbos, susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės kaip ir jis man padėjo. DR ISIKOLO el. Pašto adresas yra: [email protected] arba jo „WhatsApp“ / „Viber jam“ tel. +2348133261196.

Unknown rašė...

Aš esu Aisha Balek iš (Londonas). Kai galiausiai radau liudijimų apie šį burtų žinovą Dr. Ilekhojie, kaip jis padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti savo meilužius ir sugriautus namus, aš taip pat susisiekiau su juo, nes buvau beviltiškai susigrąžinta meilužės. Gyvenimas be meilužio buvo tikra netvarka man ir mano vaikams. Norėjau dramatiškų pokyčių ir maniau, kad meilės burtai gali būti sprendimas. Aptaręs rezoliuciją su gydytoju Ilekhojie, jis man suteikė vilties, kad jis atkurs mano santykius. Jaučiausi įsitikinęs, kad jis iš tikrųjų privers mano meilužį grįžti namo, ir jis padarė! Fantastiška, ką šis nuostabus rašytojas padarė man, jo pagalba yra neįkainojama! Aš nežinau, ką būčiau padaręs be daktaro Ilekhojie, jis gerai atlieka savo darbą, yra gerai organizuotas ir labai funkcionuojantis, manau, kad jis yra geriausias rašybos ratukas, į kurį galiu pasikliauti, kai kalbama apie bet kokius rašybos būdus. tokia laiminga, kad mano meilužis grįžta namo. Jei jums reikia pagalbos, susisiekite su juo dabar, naudodamiesi toliau pateikta išsamia informacija: El. Paštas: [email protected] „WhatsApp“ +2348147400259

Unknown rašė...

Aš esu Aisha Balek iš (Londonas). Kai galiausiai radau liudijimų apie šį burtų žinovą Dr. Ilekhojie, kaip jis padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti savo meilužius ir sugriautus namus, aš taip pat susisiekiau su juo, nes buvau beviltiškai susigrąžinta meilužės. Gyvenimas be meilužio buvo tikra netvarka man ir mano vaikams. Norėjau dramatiškų pokyčių ir maniau, kad meilės burtai gali būti sprendimas. Aptaręs rezoliuciją su gydytoju Ilekhojie, jis man suteikė vilties, kad jis atkurs mano santykius. Jaučiausi įsitikinęs, kad jis iš tikrųjų privers mano meilužį grįžti namo, ir jis padarė! Fantastiška, ką šis nuostabus rašytojas padarė man, jo pagalba yra neįkainojama! Aš nežinau, ką būčiau padaręs be daktaro Ilekhojie, jis gerai atlieka savo darbą, yra gerai organizuotas ir labai funkcionuojantis, manau, kad jis yra geriausias rašybos ratukas, į kurį galiu pasikliauti, kai kalbama apie bet kokius rašybos būdus. tokia laiminga, kad mano meilužis grįžta namo. Jei jums reikia pagalbos, susisiekite su juo dabar, naudodamiesi toliau pateikta išsamia informacija: El. Paštas: [email protected] „WhatsApp“ +2348147400259

Renata Tijana rašė...

Dabar, kai susigrąžinau savo vyrą, būtų nesąžininga, jei nepasidalyčiau visam pasauliui apie tai, kaip aš jį susigrąžinau. Štai kodėl šiandien esu čia, norėdamas pranešti pasauliui, kad rašybos rašymas yra tikras. ASDR ISIKOLO įrodė, kad mano santykiai ir mano šeima teikia džiaugsmą ir laimę vos per 2 dienas po to, kai aš su juo susisiekiau. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, kol nepaleidau savo vaikino, man prireikė pagalbos, kol radau [email protected] arba puikų burtų žinovą, kuris man ištarė meilės burtą ir patikino mane, kad grįšiu savo draugu. per dvi dienas po to, kai buvo ištarta burtai. po dviejų dienų suskambėjo mano telefonas ir taip šokiruojančiai, kad mano vaikinas jau daugiau nei 4 mėnesius man neskambina ir atsiprašo dėl širdies plakimo, ir pasakė, kad yra pasirengęs būti mano nugaros kaulas iki likusį gyvenimą su manimi. DR ISIKOLO jį paleido, kad sužinotų, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir atmerkė akis į vaizdą, kiek mes turime bendro. Rašydamas šį liudijimą, dabar esu pati laimingiausia mergina žemėje, o aš ir mano vaikinas gyvename laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar yra stipresnė nei tokia, kokia buvo prieš mūsų išsiskyrimą. Todėl pažadėjau pasidalyti savo liudijimais visoje visatoje. Ačiū DR ISIKOLO už perdėtą darbą, kurį jis padarė už mane. Žemiau yra el. Pašto adresas situacijoje, kurioje jums darosi širdies plakimas, ir užtikrinu visatai, kad, kaip jis padarė už mane, jis tikrai padės visiems, kuriems prireiks laiko, kad su juo susisiektų jo el. Pašto adresas [email protected]. taip pat gali jį žiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Antonela Lasse rašė...

Tai yra liudijimas, kurį noriu pamatyti visus. Aš buvau vedęs keturis 4 metus ir penktaisiais santuokos metais kita moteris prabilo, kad atitrauktų meilužį nuo manęs, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje postą, kuriame šis vyras Gydytojas Isikolo padėjo kažkam ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parnešti meilės vyrą į namus ir patikėkit, aš tiesiog siunčiu jam savo ir mano vyro nuotrauką ir, laikydamasis informacijos, kurią jis man davė, kad darbas būtų padaryta ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau automobilį, įvažiavusį į namą, ir štai, tai buvo mano vyras, jis atvažiavo pas mane ir su vaikais, todėl aš džiaugiuosi galėdamas kiekvienam iš jūsų pasidaryti panašų į susitiko su šiuo vyru ir palaiko savo meilužį prie savęs. Jo el. paštas: [email protected] arba jo „WhatsApp“ jam telefonu: +2348133261196 .. labai ačiū gydytojui Isikolo. Jis yra geriausias, kurį galite rasti bet kur.

Antonela Lasse rašė...

Tai yra liudijimas, kurį noriu pamatyti visus. Aš buvau vedęs keturis 4 metus ir penktaisiais santuokos metais kita moteris prabilo, kad atitrauktų meilužį nuo manęs, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje postą, kuriame šis vyras Gydytojas Isikolo padėjo kažkam ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parnešti meilės vyrą į namus ir patikėkit, aš tiesiog siunčiu jam savo ir mano vyro nuotrauką ir, laikydamasis informacijos, kurią jis man davė, kad darbas būtų padaryta ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau automobilį, įvažiavusį į namą, ir štai, tai buvo mano vyras, jis atvažiavo pas mane ir su vaikais, todėl aš džiaugiuosi galėdamas kiekvienam iš jūsų pasidaryti panašų į susitiko su šiuo vyru ir palaiko savo meilužį prie savęs. Jo el. paštas: [email protected] arba jo „WhatsApp“ jam telefonu: +2348133261196 .. labai ačiū gydytojui Isikolo. Jis yra geriausias, kurį galite rasti bet kur.

Unknown rašė...

Iš širdies gausos kalba burna. Aš esu Lorene Guan iš NY, JAV. Žmona išsiskyrė iš manęs 2017 metais ir grįžo pas savo vyrą EX. Jaučiau širdį sudaužytą ir silpną, nes nežinojau, kaip ją susigrąžinti. Aš padariau viską, ką galėjau padaryti, kad susigrąžintum ją per artimus draugus ir šeimos narius, bet niekas nepasisekė. Taigi, savo darbo vietoje, internete bandžiau ieškoti pagalbos, kaip ją susigrąžinti, ir radau įvairių liudijimų, kaip vyras, vardu dr. Ilekhojie, buvo ištikimas ir paslaugus kalbėdamas. Visi, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. Paštu [email protected] arba paskambinti +2348147400259

Unknown rašė...

Iš širdies gausos kalba burna. Aš esu Lorene Guan iš NY, JAV. Žmona išsiskyrė iš manęs 2017 metais ir grįžo pas savo vyrą EX. Jaučiau širdį sudaužytą ir silpną, nes nežinojau, kaip ją susigrąžinti. Aš padariau viską, ką galėjau padaryti, kad susigrąžintum ją per artimus draugus ir šeimos narius, bet niekas nepasisekė. Taigi, savo darbo vietoje, internete bandžiau ieškoti pagalbos, kaip ją susigrąžinti, ir radau įvairių liudijimų, kaip vyras, vardu dr. Ilekhojie, buvo ištikimas ir paslaugus kalbėdamas. Visi, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. Paštu [email protected] arba paskambinti +2348147400259

Senna Rayan rašė...

Mano vardas yra Ana Dario, noriu pasakyti didelę padėką vyrui, kuris šiandien slypi už mano šypsenų ir vėl suvienijo mane ir mano vyrą po to, kai jis išsiskyrė su manimi, DR ISIKOLO, kuris yra labai galingas rašybos atstovas ir parvežė mano vyrą pas mane. ir privertė mane maldauti, kad atleisčiau už viską, ką jis man padarė, aš tikrai jo labai pasiilgau ir visada mylėjau. Aš džiaugiuosi, kad turiu jį atgal į mano gyvenimą, ir visi mano dėkingi žodžiai yra skirti DR ISIKOLO, kad jis man padėjo ir sugrąžino mano vyrą į savo gyvenimą su savo didelėmis jėgomis. Aš susisiekiau su juo ir paguldžiau prieš tai. Jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, ir per 48 valandas mano mielasis vyras grįžo pas mane. Mano draugai, kurie išgyvena santuokos ir skyrybų problemas. Užtikrinu jus, kad dr. ISIKOLO padedamas galite sugrąžinti savo meilužį į savo gyvenimą. Su juo galite susisiekti: ([email protected]. Taip pat galite jį paleisti „Whatsapp“ numeriu +2348133261196. Aš ir toliau skelbsiu jo vardą internete dėl gero darbo, kurį jis padarė dėl manęs. Jo el. Paštas vėl yra [email protected]

Anna Oscar rašė...

Šiandien jaučiuosi tokia laiminga dėl pagalbos, kurią man davė DR ISIKOLO, susigrąžindamas mano vyrą. Aš vedęs 6 metus ir buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir siekė skyrybų. Bet kai internete susidūriau su dr. ISIKOLO elektroniniu paštu ([email protected]), kurį paskelbė ponia, nusprendžiau susisiekti su juo ir paaiškinau jam savo situaciją, tada kreipiausi į jo pagalbą, tačiau didžiausią nuostabą turiu jis man pasakė, kad padės man nagrinėjant bylą, nes nėra problemos be sprendimo, kurį jis padarė, nes aš jo laikiausi. Čia aš švenčiu, nes mano vyras grįžta namo ir jam reikėjo grįžti vos per 48 valandas ir aš tikrai mėgaujuosi savo santuoka ir kokia puiki šventė. Tęsiu liudijimus internete, nes DR ISIKOLO yra tikrai pagalbininkas, kurį Dievas atsiuntė mums padėti. Kodėl gi nesikreipiant į DR ISIKOLO dabar, jei jūsų santykiai gyvenime susiduria su kokiais nors iššūkiais. El. Paštas: [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Annonymous rašė...

Sudužusi širdis nėra žinomas džiaugsmo dalykas. Žmona išsiskyrė po to, kai sugavo mane apgaudinėjant ją su savo buvusiuoju meilužiu. Buvo tiek gėda, tiek jaučiausi nusivylusi savimi. Aš negalėjau to nepaisyti, kad nebeturiu gyvenimo partnerio, todėl nusprendžiau pabandyti susigrąžinti savo žmoną su viskuo, ką galėčiau padaryti, bet niekas nepavyko. Iki tol, kol buvau nukreiptas į gydytoją Ilekhojie, kuris padarė tai, kas, mano manymu, buvo neįmanoma, sugrąžindamas žmoną per 48 valandas po to, kai užmezgiau ryšį su juo. Galiu drąsiai ir džiaugsmingai pasakyti, kad mano santuoka veikia tik gražiai ir gražiau nei anksčiau, ir aš labai laiminga, kad užmezgiau ryšį su gydytoju Ilekhojie, nes jis tikrai yra genijus. Ačiū ir Gegužės Albertui, kad užmezgė ryšius su gydytoju Ilekhojie. Jei turite kokių problemų, nepaisant to, kokia ji didelė, dr. Ilekhojie išspręs ją jums. Pašto adresas: [email protected] Skambinkite / „Whatsapp“ +2348147400259, jei norite skubiai reaguoti.

Elena Branko rašė...

Aš turiu savo buvusį partnerį GRĮŽTI SU DR ISIKOLO
Daugelis žmonių yra parašę straipsnių apie tai, kaip jiems padėjo rašybos raštvedys, tačiau esu labai dėkinga šiam puikiam rašybos rašytojui, kuris sugrąžino mano buvusį vyrą pas mane. Šis liudijimas yra tikra istorija ir mano vardas Monika Simun. Kai aš bendravau su šiuo vyru, tai buvo ir jo parašytas liudijimas, ir aš taip pat buvau susidūręs su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems jų gyvenime. Grįžimas su buvusiuoju yra vienas labiausiai jaudinančių jausmų, kurį daugelis žmonių norėtų patirti, ypač kai tie prisiminimai su buvusiais žmonėmis visada užtemdo mūsų mintis, kai kas nors kitas daro tuos dalykus, kuriuos anksčiau darydavome. Aš buvau vienas iš tėvų beveik 6 metus ir, nors buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis buvęs gydytojas, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man su savo norais ir aš džiaugiuosi sakydamas, kad grįžau su savo buvusiu vyru ir labai džiaugiuosi dalijęs parodymus su visais, kad ir jie galėtų susitikti su šiuo puikiu gydytoju ir išspręsti savo problemos. Aš nežinau, ką kiti gali jausti grįždami į savo buvusį gyvenimą, bet aš visada žinau, kad yra paslėptas palaiminimas vieninteliu ryšiu su buvusiais žmonėmis. Jei norite sėkmingai susigrąžinti savo buvusį asmenį, susisiekite su šiuo puikiu rašytoju jo el. Pašto adresu:> [email protected] arba jo „Whatsapp“ +2348133261196 ir pasidalykite nuostabiu liudijimu taip pat kaip aš.

Annonymous rašė...

Aš pergyvenau santykių sagą su savo vyru 2 metus, nes jis mane apgaudinėja, o ši moteris su manimi apgaudinėjasi linkusi sulaužyti mano namus ir mes netgi buvome linkę į santuokos nutraukimą ir jis nusprendė palikti mane ši kita moteris, kurią biure biure papasakojau apie skyrybas antradienį, ji rekomendavo mane gydytojui Ilekhojie, kuris išgelbėjo mano santuoką ir sugrąžino mano vyrą pas mane. Jis vakar atsiklaupė ir atsiprašė už viską ir prisiekė niekada nepalikti ir neapgaudinėti. Aš vėl ir vėl esu tokia laiminga, kad mano šeima grįžo ir mano vaikai laimingi, bet kurie, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. paštu [email protected] arba paskambinti +2348147400259. Aš esu laiminga, kad mano šeima grįžo ir noriu, kad kiekviena pora suprastų tai skyrybos niekada nėra atsakymas

Karlo Florian rašė...

Nuostabus meilės rašybos būdas susigrąžinti savo partnerį ir sutvarkyti nutrūkusį ryšį.
Mano vyras prieš 3 mėnesius išsiskyrė su manimi ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, ir aš buvau visiškai sumušta. Ir aš emociškai negalėjau grįžti į jokią formą. Dėkoju Dievui už šį nuostabų ir puikų rašybos ratelį, kuris man atėjo į pagalbą. Oho! Šis rašybos ratukas man labai padėjo. Dr Isikolo garantavo man skubų 48 valandų rašybos atlikimą, kurį aš sutikau. Šokiruojančiai! šį mėnesį, 2020 m. kovo 10 d., mano vyras po 48 valandų man paskambino ir labai atsiprašė, kad mane patikino, ir padarė viską, kas įmanoma, kad atsiimtų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi naudojant šį stebuklingą rašybos rašytoją. Kai kurie žmonės paliudijo, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kiti liudijo, kad jis atstato gimdą, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas. Dėkoju jums, Viešpatie, už jūsų galingus burtus. posakių nepakanka norint pasakyti ačiū. Parašykite dr. Isikolo dabar, kad skubi meilė. Rašykite [email protected] Taip pat galite jį apklausti telefonu +2348133261196.

Annonymous rašė...

Sveikinimai kiekvienam, kuris skaito šį liudijimą. Mano vyras buvo atmestas po 10 santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį prakeikė ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną skaitydamas internete pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos keitiklis šiuo adresu [email protected] padėjo moteriai susigrąžinti savo vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė kad moteris prakeikė mano vyrą ir jis man pasakė, kad jis man padės ir po 3 dienų turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems pranešti, kad šis rašybos ratukas turi galią sugrąžinti mėgėjus. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Ačiū už Ilekhojie. Jo el. Paštas: [email protected] arba Jo „WhatsApp“ numeris: +2348147400259

Barbara Derek rašė...

Ką aš galiu pasakyti, man šauna žodžiai, jei ne dr. Isikolo, nebūčiau dabar laimingas. Jis man padarė nuostabų dalyką, kad negaliu atsiriboti nuo savęs, nesu tai, kas padėtų žmonėms po gerai atlikę darbą jie nubėgs, kodėl kasdien leisdavau žmonėms žinoti, kad egzistuoja toks galingas didis vyras kaip jūs, kuris kada nors patikės, kad mano draugė Rita vis tiek gali sugrįžti pas mane maldaudama ant kelių po to, kai aš gyvensiu per 7 mėnesius. Dr Isikolo padarė darbą, kuris verčia manyti, kad ten yra tikras galingas rašybos keitiklis, tačiau kantrybė turėti tokį galingą, kaip dr. Isikolo, galiu įrodyti visiems, norintiems susisiekti su šiuo puikiu žmogumi, nesigailiu, nes tai dr. Isikolo sugrąžino mano meilužį per 48 valandas po to, kai mane apgavo tie internetinių burtininkų, kurie ieško žmonių pinigų, bet dabar planuoju susituokti su ja, todėl labai džiaugiuosi dr. Isikolo. Aš labai vertinu, meldžiuosi, kad jūs darote tą patį su žmonėmis, kuriems reikia pagalbos f rom tave. dar kartą ačiū mano draugams, kilusiems dėl bet kokių problemų, su kuriomis susidūrėte, susisiekite su gydytoju Isikolo ir aptarkite su juo ir sužinokite, kas nutiks toliau, čia yra el. pašto adresas [email protected]. Taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį + 2348133261196

Elena Branko rašė...

DR ISIKOLO vėl tai padarė už mane, padėdamas moteriai susigrąžinti vyrą. Noriu pranešti pasauliui apie Didįjį rašytoją DR ISIKOLO, kuris sugrąžino man savo buvusią žmoną, kai aš maniau, kad visos viltys prarastos. DR ISIKOLO panaudojo savo galingą rašybą šypsenai į veidą, grąžindamas moteriai savo burtą, iš pradžių maniau, kad svajoju, kai žmona grįš man ant kelių maldaudama, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją už nugaros ir net nuo tada ji mane myli labiau nei aš kada nors tikėjausi, todėl daviau įžadą sau, kad pranešiu pasauliui apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Viskas, ką aš padariau, buvo jo laikytis ir jis man padėjo. Gavau rezultatą per 48 valandas, kuris mane vis dar stebina. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi ir tu vis dar myli ir nori jo ar jos atgal? Ar turite problemų dėl savo finansų? ar jums reikia bet kokios rūšies pagalbos, susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės kaip ir jis man padėjo. DR ISIKOLO el. Pašto adresas yra: [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Annonymous rašė...

Iš širdies gausos kalba burna. Aš esu Lorene Guan iš NY, JAV. Žmona išsiskyrė iš manęs 2019 metais ir grįžo pas savo vyrą EX. Jaučiau širdį sudaužytą ir silpną, nes nežinojau, kaip ją susigrąžinti. Aš padariau viską, ką galėjau padaryti, kad susigrąžintum ją per artimus draugus ir šeimos narius, bet niekas nepasisekė. Taigi, savo darbo vietoje, internete bandžiau ieškoti pagalbos, kaip ją susigrąžinti, ir radau įvairių liudijimų, kaip vyras, vardu Dr Ilekhojie, buvo ištikimas ir naudingas savo rašybai. Visi, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. Paštu [email protected] arba paskambinti +2348147400259

Annonymous rašė...

Iš širdies gausos kalba burna. Aš esu Lorene Guan iš NY, JAV. Žmona išsiskyrė iš manęs 2019 metais ir grįžo pas savo vyrą EX. Jaučiau širdį sudaužytą ir silpną, nes nežinojau, kaip ją susigrąžinti. Aš padariau viską, ką galėjau padaryti, kad susigrąžintum ją per artimus draugus ir šeimos narius, bet niekas nepasisekė. Taigi, savo darbo vietoje, internete bandžiau ieškoti pagalbos, kaip ją susigrąžinti, ir radau įvairių liudijimų, kaip vyras, vardu Dr Ilekhojie, buvo ištikimas ir naudingas savo rašybai. Visi, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. Paštu [email protected] arba paskambinti +2348147400259

Annonymous rašė...

Iš širdies gausos kalba burna. Aš esu Lorene Guan iš NY, JAV. Žmona išsiskyrė iš manęs 2019 metais ir grįžo pas savo vyrą EX. Jaučiau širdį sudaužytą ir silpną, nes nežinojau, kaip ją susigrąžinti. Aš padariau viską, ką galėjau padaryti, kad susigrąžintum ją per artimus draugus ir šeimos narius, bet niekas nepasisekė. Taigi, savo darbo vietoje, internete bandžiau ieškoti pagalbos, kaip ją susigrąžinti, ir radau įvairių liudijimų, kaip vyras, vardu Dr Ilekhojie, buvo ištikimas ir naudingas savo rašybai. Visi, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. Paštu [email protected] arba paskambinti +2348147400259

Ana Dario rašė...

Aš nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad mano šeima išsiskirstų. Įtariau, kad moteris naudojasi savo vyro juodosios magijos rašyba, kad jis negalėtų grįžti į savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir aptinkau komentarą, kuriame sakoma, kad daktaras Isikolo padėjo jai susigrąžinti savo vyrą po kelių mėnesių pertraukos. Paėmiau gydytojo Isikolo el. Laišką, kuris buvo komentare, ir el. Paštu. jam apie mano problemą, jis man atsakė ir padėjo man susigrąžinti savo vyrą per 48 valandas. Dabar mano vyras vėl su manimi ir jis yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Jei norite atkurti savo santykius, apsilankykite šiame el. laiške internete ir patys įsitikinkite, ką jis padarė žmonėms, aš labai džiaugiuosi galėdamas liudyti apie jo gerą darbą. visi nusipelno būti laimingi! Pabandykite jam, jo el. paštas: [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Sveiki visi, aš džiaugiuosi galėdamas paskleisti savo liudijimą apie tvirtą rašytoją, vadinamą dr. Ilekhojie. Aš esu Caroline ir gyvenu JAV, su vyru ir aš šiek tiek kovojome dėl to, kad jis norėjo manęs išsiskirti, aš bijojau jį prarasti, nes labai jį myliu, todėl internete ieškau pagalbos ir mačiau daug žmonių liudijimai apie tai, kaip dr. Ilekhojie jiems padeda, ir pateikė teigiamų rezultatų, tokių kaip skyrybos, vėžys, loterijos, vaisingumas ir kiti. Taigi aš jam atsiųsdavau el. Laišką ir papasakojau savo problemą. Jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau taip, kaip jis liepė. 28 valandą jis man pasakė, kad viskas padaryta dėl burtų. Mano vyras nebedalins manęs ir kai mano vyras grįžo darbas, kurį jis man pasakė, daugiau nebebendraus su manimi, sakė, kad nežinojo, kas jam nutiko, kad gailisi, kad aš toks laimingas, ir dėkoju dr. Ilekhojie už jo pagalbą. Jei jums reikia dr. Ilekhojie pagalbos, parašykite jam el. laišką adresu gethelp05@gmailcom arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2348147400259

Anonymous rašė...

Sveiki visi, aš džiaugiuosi galėdamas paskleisti savo liudijimą apie tvirtą rašytoją, vadinamą dr. Ilekhojie. Aš esu Caroline ir gyvenu JAV, su vyru ir aš šiek tiek kovojome dėl to, kad jis norėjo manęs išsiskirti, aš bijojau jį prarasti, nes labai jį myliu, todėl internete ieškau pagalbos ir mačiau daug žmonių liudijimai apie tai, kaip dr. Ilekhojie jiems padeda, ir pateikė teigiamų rezultatų, tokių kaip skyrybos, vėžys, loterijos, vaisingumas ir kiti. Taigi aš jam atsiųsdavau el. Laišką ir papasakojau savo problemą. Jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau taip, kaip jis liepė. 28 valandą jis man pasakė, kad viskas padaryta dėl burtų. Mano vyras nebedalins manęs ir kai mano vyras grįžo darbas, kurį jis man pasakė, daugiau nebebendraus su manimi, sakė, kad nežinojo, kas jam nutiko, kad gailisi, kad aš toks laimingas, ir dėkoju dr. Ilekhojie už jo pagalbą. Jei jums reikia dr. Ilekhojie pagalbos, parašykite jam el. laišką adresu [email protected] arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2348147400259

Anonymous rašė...

Noriu pasakyti didelę ačiū vyrui, kuris šiandien už mano šypsenų susivienijo su manimi ir mano vyru, kai jis išsiskyrė su manimi, dr. Ilekhojie, kuris yra labai galingas burtų žinovas. Jis sugrąžino mano vyrą pas mane ir privertė mane maldauti atleisk jam už viską, ką jis padarė su manimi, aš tikrai jo labai pasiilgau ir visada mylėjau. Aš džiaugiuosi, kad turiu jį atgal į mano gyvenimą, ir visi mano dėkingi dr. Ilekhojie, kad padėjo man ir sugrąžino mano vyrą į savo gyvenimą su savo didelėmis jėgomis. Mano draugai, kurie išgyvena santuokos ir skyrybų problemas. Aš jus patikinu, kad pas daktarą Ilekhojie galite sugrąžinti savo meilužį į savo gyvenimą. Galite susisiekti su juo: ([email protected]) arba galite paskambinti ir „WhatsApp“ jam paskambinti telefonu +2348147400259. Aš ir toliau skelbsiu jo vardą internete dėl gero darbo, kurį jis padarė dėl manęs ...

anonymous rašė...

Tai svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad šie padėtų man susigrąžinti buvusį mano vaiką, kad susituoktų su manimi šių metų birželio mėnesį. Grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Mano vardas Alenka Egon iš JAV. Rašymas apie rašybos ratuką man yra labai keistas, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo rašybos raštvedys, grąžindamas mane buvusiam vaikinui pas mane po trejų metų, kai nebendravau. Aš perskaičiau apie DR ISIKOLO iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad padėčiau man. Per mažiau nei 48 valandas buvęs mano draugas man paskambino ir aš buvau laimingas, kad nori grįžti į mane. Mes susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė ... Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad išspręstų jūsų problemą ir patenkintų jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias visų laikų jausmas. Rašykite jam el. Paštu [email protected] arba jo „WhatsApp / Viber“ telefonu: +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano gyvenimas kupinas laimės, nes DR ISIKOLO daro mane laimingą. Mano vardas Roxana Anda. Tai, kas nutiko man, yra ne tik tai, ką galiu laikyti tik sau, bet ir pasakyti pasauliui, kad tie, kurie turi kokių nors problemų dėl savo santykių ar santuokos, sugrąžintų savo meilę ir vėl būtų laimingi. Aš ir mano meilužis turėjome rimtų problemų, kurios privedė prie mūsų išsiskyrimo, nes po to mano gyvenimas niekada nebuvo tas pats, išbandžiau visus metodus, kad jį susigrąžintum. tačiau jie buvo tik pastangų ir laiko švaistymas. Bet vieną dieną atlikdamas paiešką internete aptikau kažkieno liudijimą apie DR ISIKOLO. Aš susisiekiu su juo ir paaiškinu jam savo problemą, iki šiol vis dar labai stebiu, kaip jis sugebėjo per 48 valandas sugrąžinti mano meilužį. Dėl to, kas nutiko mano gyvenime, nusprendžiau papasakoti visam pasauliui apie šį puikų žmogų, vadinamą DR ISIKOLO. Tiems, kuriems nieko nereikia, jis man pasakė, kad jo šventykloje nėra nieko neįmanomo. Aš juo labai tikiu. Draugai ar bet kas, kas skaito mano parodymus, jei jums reikia pagalbos sugrąžinti buvusį meilužį/buvusį vyrą ar norite turėti savo kūdikį, maloniai prašome susisiekti su juo el. Paštu; Siųskite jam el. Laišką [email protected] arba jo „WhatsApp“ telefonu: +2348133261196 .. Ir pažadu, kad jūsų meilužis tikrai grįš pas jus

Anonymous rašė...

Aš esu Laura Dalek iš (ALABAMA). Kai galiausiai radau liudijimų apie šį burtų žinovą dr. Ilekhojie, kaip jis padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti savo meilužius ir sugriautus namus, aš taip pat susisiekiau su juo, nes buvau beviltiškai susigrąžinta meilužės. Gyvenimas be meilužio buvo tikra netvarka man ir mano vaikams. Norėjau dramatiškų pokyčių ir maniau, kad meilės burtai gali būti sprendimas. Aptaręs rezoliuciją su gydytoju Ilekhojie, jis man suteikė vilties, kad jis atkurs mano santykius. Jaučiausi įsitikinęs, kad jis iš tikrųjų privers mano meilužį grįžti namo, ir jis padarė! Fantastiška, ką šis nuostabus rašytojas padarė man, jo pagalba yra neįkainojama! Aš nežinau, ką būčiau padaręs be daktaro Ilekhojie, jis gerai atlieka savo darbą, yra gerai organizuotas ir labai funkcionuojantis, manau, kad jis yra geriausias rašybos ratukas, į kurį galiu pasikliauti, kai kalbama apie bet kokius rašybos būdus. tokia laiminga, kad mano meilužis grįžta namo. Jei jums reikia pagalbos, susisiekite su juo dabar, naudodamiesi toliau pateikta išsamia informacija: El. Paštas: [email protected] „WhatsApp“ +2348147400259

Anonymous rašė...

Aš esu Laura Dalek iš (ALABAMA). Kai galiausiai radau liudijimų apie šį burtų žinovą dr. Ilekhojie, kaip jis padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti savo meilužius ir sugriautus namus, aš taip pat susisiekiau su juo, nes buvau beviltiškai susigrąžinta meilužės. Gyvenimas be meilužio buvo tikra netvarka man ir mano vaikams. Norėjau dramatiškų pokyčių ir maniau, kad meilės burtai gali būti sprendimas. Aptaręs rezoliuciją su gydytoju Ilekhojie, jis man suteikė vilties, kad jis atkurs mano santykius. Jaučiausi įsitikinęs, kad jis iš tikrųjų privers mano meilužį grįžti namo, ir jis padarė! Fantastiška, ką šis nuostabus rašytojas padarė man, jo pagalba yra neįkainojama! Aš nežinau, ką būčiau padaręs be daktaro Ilekhojie, jis gerai atlieka savo darbą, yra gerai organizuotas ir labai funkcionuojantis, manau, kad jis yra geriausias rašybos ratukas, į kurį galiu pasikliauti, kai kalbama apie bet kokius rašybos būdus. tokia laiminga, kad mano meilužis grįžta namo. Jei jums reikia pagalbos, susisiekite su juo dabar, naudodamiesi toliau pateikta išsamia informacija: El. Paštas: [email protected] „WhatsApp“ +2348147400259

Anonymous rašė...

Sveikinimai kiekvienam, kuris skaito šį liudijimą. Mano vyras buvo atmestas po 10 santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį apkaltino ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną skaitydamas internete pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos keitiklis šiuo adresu [email protected] padėjo moteriai susigrąžinti savo vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė kad moteris prakeikė mano vyrą ir jis man pasakė, kad jis man padės ir po 3 dienų turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems pranešti, kad šis rašybos ratukas turi galią sugrąžinti mėgėjus. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Ačiū už dr. Ilekhojie. Jo el. Paštas: [email protected] arba Jo „WhatsApp“ numeris: +2348147400259

Anonymous rašė...

Sveikinimai kiekvienam, kuris skaito šį liudijimą. Mano vyras buvo atmestas po 10 santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį apkaltino ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną skaitydamas internete pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos keitiklis šiuo adresu [email protected] padėjo moteriai susigrąžinti savo vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė kad moteris prakeikė mano vyrą ir jis man pasakė, kad jis man padės ir po 3 dienų turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems pranešti, kad šis rašybos ratukas turi galią sugrąžinti mėgėjus. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Ačiū už dr. Ilekhojie. Jo el. Paštas: [email protected] arba Jo „WhatsApp“ numeris: +2348147400259

Anonymous rašė...

Aš tik noriu, kad visas pasaulis žinotų apie šį burtų tatuiruotę, su kuria susipažinau prieš kurį laiką, negaliu pasakyti visko, ką jis padarė dėl manęs. mano žmona paliko mane prieš 4 metus su vaikais naršydama internete, kai internete sutikau šio nuostabaus vyro parodymus, nusprendžiau tai išbandyti, o mano žmona dabar grįžta ir mes vėl esame laimingi, nes priežastis per daug surašyta raštu viskas, ką galiu pasakyti, labai ačiū, esu labai laiminga .ir jis mane patikino, kad daro daug magijos, įskaitant

Meilės burtai
Galios burtai
Sėkmės burtas
Nėštumo likimas
Santuokos burtai
burtai dėl gerai apmokamo darbo
Apsaugos burtai
burtažodis laimėti teismo bylą
sėkmės rašybos ir kt.

jei jums reikia rašytojo pagalbos dr. Ajayi, susisiekite su juo šiuo el. pašto adresu ([email protected]) arba pridėkite jį whatsapp +2347084887094 ir aptarkite su juo savo problemą. Jis yra geras žmogus ir aš visada jam būsiu dėkingas. Ačiū.

Veronika Boban rašė...

Sveiki visi. Neseniai mano aplankytame tinklaraštyje pamačiau liudijimą apie daktarą ISIKOLO dėl santykių ir pažinčių konsultavimo problemų, nes su vyru turėjome rimtų problemų ir mes buvome pasimatę šešis mėnesius, jis tiesiog staiga pasikeitė, jis nebuvo su manimi namuose. ir mano vaikai, kaip visada, jis pradėjo apgaudinėti, man darė žalą daugeliu būdų, niekada negalvojau, kad tai įmanoma, ir tiesiog galvojau, kad turėčiau tai išbandyti iš kažkokios nevilties, ir aš susisiekiau su gydytoju ISIKOLO. Iš pradžių viskas atrodė svajinga ir neįtikėtina, jo konsultacijos ir sprendimas buvo šiek tiek lengvas ir keistas, ir aš šiek tiek išsigandau, nes aš girdėjau perskaičiau ir girdėjau daugybę netikrų rašybos rašytojų, sukčiavimo istorijų ir niekada netikėjau magija. Aš žaidžiau kartu su maža viltimi ir tikėjimu, po to, kai po visko atsiųsdavau keletą daiktų, ir tai veikė kaip stebuklas, viskas ėjo į tam tikrą laiką naują kryptį, tai buvo ir yra nuostabu .. Manau, kad visas sąžiningumas mane paskatino perskaitykite tą ištikimos dienos įrašą .. Tikiuosi, kad jis taip pat galėjo padėti kitiems žmonėms, kaip ir jis man. Aš šiek tiek padariau ir gavau viską, ko norėjau ir palinkėjau savo vyrui. Tikrai jis grįžo pas mane po 48 valandų kaip dr. Isikolo mane patikino. mano šeima ir mano gyvenimas atgal. El. Paštas: [email protected] Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

«Seniausi ‹Senesni   1 – 200 iš 427   Naujesnis› Naujausi»
item