Partijų ir komitetų pozicijos svarbiausiais ES raidos klausimais

Šioje lentelėje pateikiamos Europos Parlamento rinkimuose dalyvaujančių partijų ir komitetų principinės pozicijos Lietuvos tautai ir vals...

Šioje lentelėje pateikiamos Europos Parlamento rinkimuose dalyvaujančių partijų ir komitetų principinės pozicijos Lietuvos tautai ir valstybei esminiais – Europos Sąjungos federalizacijos, krikščioniškos Europos civilizacijos, masinės imigracijos ir prigimtinės šeimos – politiniais klausimais. Lentelė sudaryta vadovaujantis ne vien partijų ir komitetų programomis, bet svarbesniais už deklaratyvias programas laikant tų partijų sąrašų viršuje esančių politikų pasisakymus, balsavimus ir kitus konkrečius darbus aptariamose srityse. Jeigu partijos programa deklaruoja pagarbą prigimtinei šeimai, bet jos sąrašo lyderis kalba ir balsuoja priešingai, atitinkamai ir pati partija klasifikuojama kaip esanti priešiška prigimtinės šeimos apsaugai. Toks principas pasirinktas vadovaujantis nuostata, kad rinkimų dalyviams gana slapstytis po programomis, kurių metai iš metų nėra laikomasi ir kurios sąmoningai naudojamos dangstyti tikruosius politikų nusistatymus. 



Politinė reklama, platinama neatlygintinai

Rašyti komentarą

6 komentarai

Anonimiškas rašė...

Žiūriu į šitą lentelę ir mąstau: ar aš vis dar Žemėje ar jau pragare? Kas pasidarė žmonėms, kokiais haliucinaciniais purškalais velnias apipurškė jų akis ,širdis ir galvas, kad šitaip pasidarė atvirkšti?Iš 9 partijų ir grupelių tik vienas V.Rdžvilas pajėgus matyti ir mąstyti...

tanas rašė...

kažkaip nesitiki tokią lentelę matant, reiks pasiimt brošiūrą su programomis ir pasitikrint negi viskas taip blogai. Įdėmiau paskaičius antra ir trečia pozicija suformuluota per stipriai - suprantu, kad tai deklaruojamų programų pasekmė, bet ar visi tai supras? Juolab partijos lengvai paneigs baksnodami į programą - va, žiūrėk, nėra to parašyta.

glorija rašė...

Man prieš kokį pusmetį buvo tokios mintys kilę. Tada Kažinkavičiaus klausiau kažko naiviai panašaus - ar jis tuom tiki? :)

Pasaulį valdo pinigai - dideli pinigai. Už tuos didelius ir labai didelius pinigus jie mus parduos (jei dar nepardavė). Tad, gerbiamasai, eikim balsuoti, kad nepapultumėm, kaip jūs sakote, pragaran.

glorija rašė...

Tamsta bent jau brošiūrą turite... Pas mus, provincijoje (rajono centre gyvenu), dar tokių neteko matyti. Stebiuosi, kaip tos makulatūros šiemet niekas neplatino (matyt, specialiai). Anksčiau jos būdavo pilna. Nežinau, kaip tos pensininkės močiutėlės, interneto nemačiusios, balsuos. Va taip... renkam valdžią :) Apie pederasus čia niekas negirdėjęs (fizionomijos išduoda, kad mums tai negresia), davatkos pašventory ir turguj už kuprotą blondinę agituoja, pabandyk persakyti, tuoj paleis kakarinę (jau bandžiau :)). Naivus Dievo pamirštas kraštas...

tanas rašė...

glorija, brošiūrą su visų partijų ir sarašų programomis dalino rinkimų apylinkėse per pirmą prezidento rinkimų turą.

glorija rašė...

Ačiū už info.
Va va. Sugebėjo atnešti balsavimo lapelius, o jau info pateikti nebesugebėjo. Matai, atėjai į rinkimus - gavai, neatėjai - blūdyk antram ture paskurinę akimirką. Gaunasi, kad valstybė tinkamai neparuošė rinkimams savo rinkėjų.

item