Lietuvos šeimų organizacijos remia Vytauto Radžvilo komitetą ir programą

propatria.lt nuotrauka  Lietuvos šeimas vienijančios nacionalinės organizacijos – Lietuvos Tėvų forumas (LTF) ir Nacionalinė šeimų ir t...

propatria.lt nuotrauka 
Lietuvos šeimas vienijančios nacionalinės organizacijos – Lietuvos Tėvų forumas (LTF) ir Nacionalinė šeimų ir tėvų asociacija (NŠTA) išreiškė paramą profesoriaus Vytauto Radžvilo komitetui ir jo programai Europos Parlamento rinkimuose. 

„Dauguma Vytauto Radžvilo komiteto narių Europos Parlamento rinkimuose iš tikrųjų yra nuosekliai ir viešai pasisakę ir kovoję už prigimtinę šeimą, už prigimtinę tėvų teisę auklėti vaikus pagal savo vertybinius įsitikinimus, prieš antihumanišką vaikų atiminėjimo sistemą, prieš brutalų genderistinės ideologijos brukimą švietime ir viešajame gyvenime“, - teigiama Lietuvos tėvų forumo pareiškime. 

Lietuvos tėvų forumas kviečia kiekvieną valstybės pilietį būti atsakingą ir išmintingą, nepasiduoti sovietinius laikus primenančiai masinei propagandai ir palaikyti, paremti bei balsuoti būtent už tuos kandidatus, kurie yra didelės moralinės ir vertybinės kompetencijos, kurie visą savo sąmoningos veiklos laikotarpį nuosekliai ir atsakingai siekė pilietinių laisvių ir pamatinio teisingumo, šeimos, tautos ir valstybės išlikimo.

Paramą V. Radžvilo komiteto programai išsakė ir Nacionalinė šeimų ir tėvų asociacija. Savo pareiškime ji teigia, kad pritaria Vytauto Radžvilo rinkimų komiteto rinkiminėms nuostatoms šeimos politikos klausimais. Pareiškime minimi tie patys akcentai: parama prigimtinei šeimai, prigimtinei tėvų teisei auklėti vaikus pagal savo vertybinius įsitikinimus, oponavimas antihumaniškai vaikų atiminėjimo sistemai ir genderistinei ideologijai.

Manobalsas.lt tyrimas atskleidė, jog Vytauto Radžvilo komitetas yra vieninteliai Europos Parlamento rinkimų dalyviai, užėmę visiškai bekompromisinę poziciją šeimos, gyvybės ir tėvų teisės auklėti vaikus klausimais. 

Primename, kad Lietuvos vyskupų konferencija savo „Laišk[e] Prezidento ir Europos parlamento rinkimams artėjant“ ragino prieš atiduodant savo balsą už kurį nors kandidatą atkreipti dėmesį, ar jis gerbia žmogaus kilnumą, sąžinės ir religijos laisvę, brangina gyvybę nuo jos pradėjimo iki natūralios mirties, ar jam rūpi šeima, ar kandidatas pasisako už laisvą tėvų pasirinkimą auklėti vaikus pagal savo moralinius ir religinius įsitikinimus. Tokius kriterijus atitinkantys rinkimų dalyviai liko neįvardinti.

Rinkimai į Europos Parlamentą vyks kartu su Prezidento rinkimų antruoju turu gegužės 26 dieną. Išankstinis balsavimas vyksta visą šią savaitę nuo gegužės 20 iki 24 dienos.


Susiję

Vytautas Radžvilas 8626376150263902728

Rašyti komentarą

2 komentarai

Anonimiškas rašė...

Bent prieš metus galėjot pradėti remti ir plačiai. Bet, geriau vėliau, negu niekad. Ir už tai ačiū.

Anonimiškas rašė...

Europarlamento rinkimuose bijau klastočių, reikia jau dabar numatyti keletą galimų variantų ir atitinkamai jiems pasiruošti.

item