A. Merkel: Vokietija privalo būti imigracijos šalimi

Bundesregierung/Denzel nuotrauka Vokietijos kanclerė Angela Merkel pareiškė, kad Vokietija turi būti „imigracijos ir integracijos šalim...

Bundesregierung/Denzel nuotrauka
Vokietijos kanclerė Angela Merkel pareiškė, kad Vokietija turi būti „imigracijos ir integracijos šalimi“, praneša The Local.

Vokietijos Konstitucijos 70-mečio minėjimui skirtame renginyje kalbėjusi A. Merkel teigė, kad „ekonominis ir socialinis šalies gyvybingumas“ priklauso nuo to, kaip Vokietijai pasiseks išspręsti imigracijos sukeliamus sunkumus.

Nurodydama į pastarųjų metų imigracijos į Vokietiją srautus iš tokių valstybių kaip Sirija ar Irakas, kanclerė sakė, kad, nepaisant visų jau užklupusių ir būsimų sunkumų, ši imigracija reprezentuoja Vokietijos pokyčius po Antrojo pasaulinio karo.

„Mes kantriai tai supratome. Mes toliau bandome suprasti, kaip imigracija keičia mūsų šalį ir kaip ji toliau keis mūsų šalį“, – teigė Vokietijos kanclerė.

Nepaisant akivaizdžiai nesėkmingos Vokietijos integracijos politikos pastaraisias metais iš kitų žemynų atvykusių ekonominių migrantų atžvilgiu, A. Merkel pabrėžė: „Mes išmokome, kad mūsų šalis privalo būti imigracijos ir integracijos šalimi.“

Parengta remiantis užsienio žiniasklaidos informacija.

Susiję

Pažangos ideologija 1243783911480742151

Rašyti komentarą

13 komentarų

Ainis rašė...

Perskaičiau. Norisi riebiai keiktis.
Ir atitinka pentą kvailumo dėsnį (pakeltą kubu) iš straipsnio "Žmonės neįvertina juos supančių idiotų galimos žalos".

Anonimiškas rašė...

Pagaliau tiesiai pasakė, ką galvoja - "po karo padaryta viskas, kad neliktų Vokietijos". Sienų jau nėra, svetimų pilna, kriminalinių elementų ir gaujų kaip pas šunį blusų, policijai rankos surištos, teismai politizuoti - autoritarinis režimas. Ir tai dar ne galas. Ir visa tai tam, kad vokiečių tauta būtų sutramdyta, bet kokia kaina, net teroristų, islamistų, žudikų ir kitų "gerų" Merkel berniukų. Visa Sistema jau stojo į atvirą kovą prieš tautą. Vienintelė AfD kaip Sizifas dar grumiasi. Vienas Dievas žino, kuo tai baigsis. Svarbiausia, kad šita štazė visą šitą Judo darbą stumia ir visai Europai. Visi turi išnykti kaip dūmas, liks tik JEV. Musulmoniškos JEV.

Dar jai maža? rašė...

Kad ją šk ančią sutrauktu.

glorija rašė...

:) keiksmažodžiai puola vos tik antraštę perskaičius :)

Anonimiškas rašė...

Visi šitą žinojo, išskyrus politikus, Bažnyčios tarnus su visu Vatikanu, vienuoles, kurioms šita senė šventoji. Šitie nieko "nežinojo" :) Kokioj dabar šviesoj atsidūrė šitos piktadarės bendrininkai?

Skaitytojas rašė...

Ar kas nors galėtų pasakyti, KODĖL ji taip daro? WARUM?! Koks viso to tikslas? Sunaikinti savo šalį? Tai ar ne paprasčiau ir greičiau būtų tiesiog visiems imti ir nusižudyti?

Anonimiškas rašė...

čia jau patalogija ir fanatizmas. užuot pripažinus savo klaidas dėl "atvirų durų" politikos ir tyliai pasitraukus, jinai kiaulės akimis toliau varo savo dainelę. ar jinai sugebtų pažvelgt į akis ir paprašyt atleidimo "peilių atakų" aukų Vokietijoje artimiesiems.

Anonimiškas rašė...

Kodėl? O kodėl TSRS komunistai buvo prieš tautas? Komunistams tauta kaip buliui raudonas skuduras? Ji VDR laikais dirbo partinį propagandinį darbą, studijavo Maskvoje tada, kai iš VDR į užsienį išvykti buvo dar sunkiau, nei iš TSRS. Ji - raudona iki panagių. Kodėl tik įstojus į ES Rytų europiečiams, ji uždėjo 7 metų cenzą? Nes negalėjo jų pakęsti už tai, kad jie išardė TSRS. Su europiečiais vokiečių tautos nesutramdysi, nes jie patys tautiški. O su arabais, afrikiečiais ir pan. peilių migrantais tai lengva. Ir keiki savus "naciai, rasistai". Kiek Berlyne benamių? O atbėgėliams statomi namai. Kodėl? Todėl.

Skaitytojas rašė...

Na, taip. Bet ką kažkas vis išrenka. Va čia turbūt slypi klausimas.

Anonimiškas rašė...

Politikai turi daug triukų, kaip likti valdžioje - koalicijos, postų dalybos "tu man, aš tau" ir t.t. Nepamirškit, vokiečiams plaunami smegenys ir brukamas kaltės jausmas dar nuo karo. Lašas po lašo. "velkam refugai" irgi daug kas nuoširdžiai mano. Vokietijos brežnevas demokratiškoje šalyje seniai būtų atsistatydinęs, bet Vokietija nėra demokratiška. Be to, ji šitą daro ne viena, už jos nugaros ir Briuselius, ir JIE.

Anonimiškas rašė...

Vokietijoje priviso islamistų, o su jais išplito ir antisemitizmas. Mokyklose "taikūs" musulmonai sumuša žudykus. Bundestago politikas net įspėjo žydus nenešioti viešai kipos. Bet niekas viešai neįvardina, kad antisemitiniai išpuoliai yra būtent iš šitų peilių migrantų, viskas nurašoma vokiečiams - "Vokietijoje vėl antisemitizmas".
Kokia vis dėlto ciniška veidmainė yra šita boba.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Už tai ji dabar ir dreba. Beje, jau keleri metai šitaip. Ligonis valdo vokiečius, o jie to net nepastebi. Smarkiai apdirbta tauta.

item