Lenkijos valdančiųjų lyderis: LGBT yra importas iš užsienio ir kelia grėsmę tautai

Lenkijos valdančiosios partijos lyderis Jaroslawas Kaczynskis pareiškė, kad LGBT ir genderistinė ideologija yra užsienio importas, kuris ...

Lenkijos valdančiosios partijos lyderis Jaroslawas Kaczynskis pareiškė, kad LGBT ir genderistinė ideologija yra užsienio importas, kuris kelia grėsmę lenkų tautai. Lenkijos nepriklausomybės atkūrimo šimtmečio minėjimui skirtame renginyje sakytoje kalboje „Teisės ir teisingumo“ (lenk. Prawo i Sprawiedliwość, PiS) partijos pirmininkas taip pat teigė, kad Lenkijos kultūra yra ir turi likti krikščioniška.

Kaip pabrėžia Polskie Radio, Kaczynskis savo kalboje nedviprasmiškai teigė, kad krikščioniškosios Lenkijos šaknys yra nesvarstytinas dalykas ir kad kiekvienas, nepriklausomai nuo tikėjimo, privalo pripažinti krikščionišką Lenkijos prigimtį.

„Nepaisant to, ar kažkas yra tikintis ar netikintis, jis turi pripažinti krikščionybę, nes Lenkijos kultūra yra išaugusi iš krikščionybės ir nėra jokios kitos bendrai žinomos aksiologijos, jokios kitos bendrai žinomos vertybių sistemos, nei kad ši, kuri išaugo iš krikščionybės ir kurios gynėja ir prižiūrėtoja yra Katalikų Bažnyčia“, – aiškino Lenkijos valdančiosios partijos lyderis.

PiS pirmininkas pabrėžė, kad Lenkija turi likti tiek Europos Sąjungoje, tiek NATO, bet tuo pačiu išlaikyti ir savo suverenumą. Jo teigimu, genderistinė ideologija Lenkijai yra primesta iš užsienio ir yra netoleruotina, nes kelia pavojų lenkų tapatybei ir tautos bei valstybės išlikimui.

„Mes turime reikalą su tiesioginiais išpuoliais prieš šeimą ir vaikus: šis seksualizuojantis LGBT judėjimas, viskas, kas susiję su gender, visas šis judėjimas, užklausia kiekvieną priklausomybę“, – Kaczynskį citavo Wloclawek portalas.

Tai ne pirmasis nepritarimą genderistinei ideologijai išreiškiantis Lenkijos valdančiųjų veiksmas. Primename, kad Lenkija kartu su Vengrija dar 2018 m. gruodį užblokavo „LGBTIQ teisių“ įtraukimą į bendrą Europos Sąjungos pareiškimą.

Parengta pagal 'Polish party chief calls LGBT ideology a dangerous western import'.

Susiję

Pažangos ideologija 4692712862674903038

Rašyti komentarą

8 komentarai

1Chingishan rašė...

Kodėl mūsų intelektualai ir moraliniai autoritetai vieningai nepareiškia kad šita LGBT+ organizacija ir jų ideologija yra nusikalstama ir tiek organizacija tiek jos filialai ir šita ideologija privalo būti uždrausta ir pasmerkta. Bei visi kas ją remia yra nusikalteliai ir privalo būti pašalinti iš politikos, bei visuomenės veikėjei kurie remia šitas degradacijas- privalo atsakyti- nes tai yra ne tik kad moralės normų, tradicijų, kultūros, šeimų griovimas ir ardymas- bet ir pažeidžia konkrečius Konstitucijos straipsnius kuriuos kiekvienas gaudamas Lietuvos pasą de jure prisižadėjo (prisiekė) ginti. jei to nedaro- o daro atvirkščiai- tai tas pasas turi būti atimtas- bei turi būti numatyta baudžiamoji atsakomybė-(nekalbant apie politikus, kurie viešai davinėjo priesakais- kurias dabar laužo kasdien savo balsavimais ar iniciatyvomis) Tas privalo būti padaryta. Šita išgamų ir iškrypelių organizacija ir jų ideologija privalo būti uždraustos, visi įstatymai kurie būvo priimti šitų organizacijų atkeisti ir pasmerkti, jų vadovai pasodinti, jų turtas konfiskuotas, orgznizacijų nariai kaip minimum gydomi (o aršesni ir pasodinti taip pat), plius turi būti uždrausta tokias organizacijas bet kam finansuoti ar kitaip remti. Ir tai bus padaryta.

Anonimiškas rašė...

Pagarba ponui Kaczynski, bet viskas ką jis pasakė yra elementari tiesa. Jau dasigyvenom iki to, kad už savaime suprantamus dalykus turim dėkoti tiesos sakytojui. Kažkoks nesveikas pasaulis. Alternatyvos tiesai nėra. Melas nėra alternatyva. Melas veda tik į pražūtį.

Anonimiškas rašė...

Pagarba ir sveikinimai Lenkijos prezidentui J.Kačinskiui, saknčiam tiesą ir ginančiam savo tautą ir gimtąjį kraštą nuo blogio.

Šiaurės Lietuva rašė...

Mieli žmonės ,prieš prezidento rinkimus užduokime labai aiškų klausimą visiems pretendentams AR TU UŽ LGBT AR PRIEŠ ?AR UŽ BERIBĘ MUSULMONŲ IMIGRACIJA AR PRIEŠ? AR TU UŽ VAIKŲ ATIMINĖJIMĄ AR UŽ KONKREČIĄ PAGALBĄ ŠEIMOMS? O AR ŽINAI, AR NORI SUŽINOTI AR GYVA DEIMANTĖ? Šių klausimų pakanka kad būtu galima nuspręsti už ką balsuoti.

Hm rašė...

Pastebėjot, vieni už pederastus, kiti prieš, bet kiekvieną kartą išeina taip, kad pederastai vis būna dėmesio centre. Kitaip tariant, net juos kritikuodamas pradedi jiems stiprėti.

Anonimiškas rašė...

Atgimimas Lenkijoje, nes vadas jau apie tai kalba, o pas mus ar teko girdėti, nors vieną žodį prieš, vadinama ėlėrtė, ,,nacionalinis'' transliuotojas, kuris yra kaip tik LGBT ir visokių iškrypymų tiesioginis ruporas.

1Chingishan rašė...

Vargu ar reikalaudamas juos uždrausti ir panaikinti (kas tik ką protu buvo nesuvokiama nes atrodė kad tai beribis progresas kuris būtinai ateis) tu prisidedi prie jų stiprėjimo. Kaip tik parodai politikams ir visuomenės veikėjams kad yra toks visuomenės reikalavimas ir norint būti valdžioje geriau to laikytis. Todėl ir valstiečiai laimėjo, o ne liberastai ar anūko konservatoriai. Taip kad reikia kalbėt kasdien ir reikalaut visiško šitos degeneratų organizacijos ir jų ideologijos draudimo, draudimo juos finansuoti ir remti. Ir rinkt tik tuos kas pažadės tai vykdyt.

Anonimiškas rašė...

ar Lietuva jau per maža, kad turėti savo kačinskį?

item