Klaipėdoje vyks Prezidento rinkimų debatai „Krikščioniškas rentgenas“

lrp.lt nuotr. Šių metų kovo 23 d. (šeštadienį), 16 val. Klaipėdoje, LCC tarptautiniame universitete, Michealsen centre (Kretingos g. 36...

lrp.lt nuotr.
Šių metų kovo 23 d. (šeštadienį), 16 val. Klaipėdoje, LCC tarptautiniame universitete, Michealsen centre (Kretingos g. 36), vyks LR Prezidento rinkimų debatai „Krikščioniškas rentgenas“.

Pirmą kartą mūsų šalies prezidento rinkimų istorijoje tokie debatai sieks išryškinti kiekvieno iš kandidatų į LR Prezidento postą vertybines kryptis, remiantis krikščioniška pasaulėžiūra. Būtent krikščioniškos vertybės šimtmečius formavo mūsų tautos savastį ir jos lieka svarbiu orientyru neramumų drebiname nūdienos pasaulyje.

Debatuose pakviesti dalyvauti visi kandidatai į LR Prezidento postą.

Renginį moderuos žinomas apžvalgininkas, publicistas, rašytojas Tomas Viluckas bei politologas, sambūrio „Pro Patria“ pirmininkas Vytautas Sinica. Debatai bus transliuojami LRT portale, socialiniuose tinkluose bei kituose žiniasklaidos kanaluose. 

Renginio globėjas – Telšių vyskupas Kęstutis Kėvalas

Renginio organizatorius – LCC tarptautinis universitetas, Klaipėdos miesto savivaldybė.

Renginys nemokamas.

Susiję

Įvykiai 8683298897813815276

Rašyti komentarą

11 komentarų

Anonimiškas rašė...

Krikščioniškas rentgenas? Juk krikščionys yra prieš mediciną ir mokslą. Nuodėmė yra eit prieš Dievo valią, jeigu jis atsiuntė ligą, vadinasi to nusipelnei. Dievo keliai nežinomi.

UJZ rašė...

Komunistai, sektantai irgi važiuos į „Krikščioniškas rentgenas“. :D
O mes rinksim Šimonytę ir po 50metų diskutuosime "Islamo rentgene" :D

Aš rašė...

Rekomenduočiau užklausti kandidatų apie neoliberalizmo ir krikščionybės santykį.

Dar Dievas žmogui suteikė protą ir valią rašė...

Turbūt ir tam, kad protu sugebėtum įvertinti komentaro turinį, o jei nesugebi, tai bent laisva valia atsisakytum tą nesugebėjimą viešinti :)

Anonimiškas rašė...

Labai sveikintinas dalykas.Labai trokščiau, kad tokie debatai vyktų ir kituose miestuose.Bent jau didžiuosiuose.Prieš rinkimus pretendentų biografijos aprašymuose visada pasigendu nuorodos apie priklausymą katalikų bažnyčiai(arba kuriam nors kitam tikėjimui).Tai turėtų būti PRIVALOMA pretendentui.

Anonimiškas rašė...

Įdomu, ką porins Šimonytė, kuri, anot jos, nestojo į Konservatorių p., nes ten buvo Uoka, kovotojas prieš gėjus...

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Aš jau iš anksto (nestebėjęs jokių debatų) galiu pasakyti, kad visi dabar esami kandidatai su krikščionybe (Kristaus ir Bažnyčios tėvų mokymu) neturi NIEKO BENDRA. Bet garantuoju, kad šie dalyvausiantys klounai vienas per kitą bandys parodyti, kokie jie krikščionybės fanai ir dekalogo besilaikantys asketai... Taip besielgdami jie tik patvirtins, kad yra melo tėvo vaikai (Jn 8, 44).

Anonimiškas rašė...

to UJZ
Patikslinu, kad po Šimonytės išrinkimo bus renginys pavadinimu "Islamiško homoseksualizmo rentgenas". Ir tai bus daug anksčiau nei po 50 metų.

Anonimiškas rašė...

Pikts kaip visada parašo įžvalgą 10/10. Pasirašau po kiekvienu žodžiu.

Anonimiškas rašė...

Jeigu nedalyvaus, tuomet debatus šia tema reikės rengti dažniau - negali gi kandidatas atsisakyti dalyvati visuose debatuose krikščioniška tematika. Tikuiosi čia pamatyti visą šių debatų įrašą.

item