Kauno forumo pareiškimas Dėl Europos Parlamento rinkimų

Kauno forumo pareiškimas  Dėl Europos parlamento rinkimų 2019 m. kovo 19 d. Kauno forumas pareiškia, kad rinkimuose į Europos Par...

Kauno forumo pareiškimas 
Dėl Europos parlamento rinkimų
2019 m. kovo 19 d.

Kauno forumas pareiškia, kad rinkimuose į Europos Parlamentą visuomeninis komitetas „Vytautas Radžvilas: susigrąžinkime valstybę!“, suvienijęs autoritetingus visuomenės veikėjus, kultūros, meno ir verslo atstovus, bei komiteto pateikta programa geriausiai atstovauja esminius Lietuvos interesus globalizmo ir federalizmo krizės apimtoje Europoje.

Kauno forumas:

1. Rinkimuose į Europos Parlamentą remia visuomeninį komitetą „Vytautas Radžvilas: susigrąžinkime valstybę!”.

2. Kviečia visuomenę paremti visuomeninio komiteto „Vytautas Radžvilas: susigrąžinkime valstybę!“ kandidatų sąrašą, pasirašant elektroniniu būdu arba parašų rinkimo lapuose.

Susiję

Kauno forumas 8910293423609698837

Rašyti komentarą

23 komentarai

Skaitytojas rašė...

Pasirašiau ir už Juozaitį prezidento rinkimuose, ir už Radžvilą euroseimo rinkimuose. Tik judu, vyrai, nesipykit. Manau, radžvilininkai galėtų parodyti kokį nors palaikymo ženklą Juozaičiui.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Radžvilas tam turėjo ne vieną progą, bet daro atvirkščiai. O jo pasiūlymas Juozaičiui jungtis su Puidoku? O kas tas Puidokas? Pasifilmavo sprendžiant skaudžias vaikų problemas...viskas. Ar tai galima laikyti rimtu pasiūlymu? Ir tai daro Radžvilas...Atsakymas kada nors ateis, bet dabar tai klaustukas.

Anonimiškas rašė...

Pikc, TEISINGAI pasakyta.
O kas iš tikrųjų tarėsi su Puidoku? - Radžvilas ar Juozaitis?

Anonimiškas rašė...

Radžvilas pasiūlė su Puidoku vienytis. Žemiau yra straipsnis.

Sėlis rašė...

Bet tai kaaaaiii juozaitininkams nedašunta, jog dėl kiekvieno balso reikia kovoti. Jie ne už Lietuvą kovoja, o už Juozaitį. Susireikšminę fanatikai. Kol neišmoksite vienytis ir tik pilsite purvus ant visų iš eilės, NIEKAD NELAIMĖSITE! Ar taip sunku suvokti? O dar kaltina Radžvilą skaldymu, kai jis siūlo vienytis!

Anonimiškas rašė...

Kol propatrijiečiai renka parašus, subėgo šakalai...

Skaitytojas rašė...

Tai už ką balsuoti rinkimuose, jeigu Juozaitis, pasak Jūsų, toks „prieštaringas“? Negi buhalterių duetas geriau?

Apie puideikius su putokais, manau, kalbėti neverta, nes jie niekada nieko negaus.

Sėlis rašė...

Kodėl manote, kad neverta su jais kalbėtis? Tegul nors pabando. Tegul padiskutuoja, tegul pasiginčija, tegul nors pamėgina. Ir jei nepavyks susitarti, tai nepavyks. Bet nors pamėgino. O dabar arogantiškai atsisako net į kalbas eiti. Juk tai balsų atsisakymas. Jeigu Juozaitis nori tik sudalyvauti, o ne laimėti, tai tebūnie, lai lieka mandras toliau. O už ką balsuoti, dar per anksti spręsti. Per tiek laiko dar gali išsiryškinti tikrieji veidai. Va toks Nausėda jau daug kam atkrenta, nes skelbėsi anksčiau, kad neva yra konservatyvus, o paaiškėja, kad iš tikro glušas liberastas, kaip ir arkliadantė. Taigi reiks spręsti, kuris tinkamiausias, kai rinkimų diena išauš.

Anonimiškas rašė...

Ką jūs čia balbatuojate, kaip bobos.

Juozaitis pasiūlė Puidokui ir Puteikiui vienytis. Abu atsisakė.
Puidokas pasiūlė Puteikiui ir Juozaičiui eiti į EP po Darbo partijos vėliava, su sąlyga kad jis lieka vienas prezidentuose, todėl buvo pasiūstas nx. Vien už Darbo partiją, turėjo gauti per veidelį... Paskui pasirodė kad jis ir su konservais šnekasi. Toks tuščias puodas, kuris kažkodėl pasijuto labai svarbiu.

Puidoko stovykloje prasidėjo panika, kad nesiseka surinkti parašų.
Puidokas šovė viešą PR apie vienybę, kurios nutylėta sąlyga, kad visi pasiduoda o jis lieka. Durneliai ir nusenę filosofai pasimovė ant Puidoko PR. Todėl labai tikėtina kad jam visgi pasiseks surinkti parašus, nes pasikėlė žinomumą.

Jei rinkimuose būtų tik Puteikis, Puidokas ir Andriukaitis, laimėtų Andriukaitis.

Sėlis rašė...

Kiek šito tamstelės teksto yra šyvos kumelės sapnas?

Anonimiškas rašė...

Kartais konkretumas ir subordinacija yra nuostabūs dalykai. Dabar visai galima susimaišyti, kur priežastis, kur pasekmė. Kauno, Vinius, Klaipėdos forumai. Pro patria, kažkokie etno iš Kauno, komitetas Radžvilas 2019 ir gal dar kas ko nežinome. Vienas kitą steigia, tada vienas kitą remia ir įvyksta kažkos užsižaidimas. Toks vaikų darželis su filialais. Vienžo, Vaikystės sodas. Filialų daugiau, nei asmenybių. Tada pasipila pareiškimai vienas kitam, kaip kokie sveikinimai šeimos viduje, tik per radijo sveikinimų koncertą "linkime pasveikti".

Paaiškinkite žmogui iš gatvės, kodėl Kauno forumui reikia skelbti, kad jis remia Radžvilą. Iš karto kyla mintis, kad Kauno forumas yra pats sau ir neturi nieko bendro su Radžvilu arba net jų nuomonės nesupranta. Panašiai skambėtų, jei pvz. konservų Lazdijų skyrius pareikštų, kad remia Ingridą prezidento rinkimuose.

Unknown rašė...

Gal tie forumai irgi, maksimaliečio psichiatrijos klinikos prpjektai? Braižas panašus...
Ten vieni kitiems diplomus dalina ir apie puidoką panegirikas rašo, puidokas jiems diplomus duoda, jie puidokui, paskui iš 5 šaltinių, priklausančių tam pačiam psichiatrui aprašo koks nuostabus puidokas, puidokas jiems visiems padėkoja,parašo kokie jie nuostabūs ir t.t.

Anonimiškas rašė...

Kol propatrijiečiai renka parašus, subėgo šakalai...

Anonimiškas rašė...

Sėli, nesuprantu, kaip tas Radžvilas siūlo vienytis ir su kuo? Jei jam atrodo, kad galim vienytis su bet kokiu bernužėliu, tegul pats ir vienijasi.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Tiesa, o kodėl Radžvilas nesijungia su Puteikiu, Europos parlamento rinkimuose?
Kodėl Radžvilas nenori jog susivienytų tautinės jėgos Europos parlamente?

Unknown rašė...

Radžvilas geras vienytojas paranojikas. Neduok dieve tokį išrinks :D

Radžvilo laiško radžviliniams ištrauka:
" Todėl rašau atvirai, griežtai, ir jau net piktokai: tautinis ir patriotinis judėjimas Lietuvoje yra sistemingai griaunamas ir niekaip nepajėgia atsistoti ant kojų, nes jis tapo saujelės moralinių menkystų ir smulkių politinių vertelgų įkaitu ir auka. Tai turi liautis. Nuoširdžiai prašau tai suprasti ir vis dėlto toliau neracionalizuoti ir neteisinti susiklosčiusios beveik katastrofiškos padėties tautinėje stovykloje menamos vienybės vardan. Nekeliu klausimo, kuris pamažu bręsta: ar į šitokią padėtį tautinį judėjimą įstūmė tik paprastas moralinis kai kurių jo vedlių menkumas ir politinis trumparegiškumas, ar vis dėlto šių veiksnių griaunamosios jėgos kartais kryptingai nepastiprina tautinio judėjimo vegetavimu ir merdėjimu suinteresuota pašalinė ranka?
Eitynes nacionalinėmis daro jomis reiškiamos idėjos, o ne tai, kad į jas renkasi ,,visi". Jeigu vadovaujamės tokia nuostata, ir Murzos kompanija turėtų būti laikoma natūraliais ir net pageidautinais tokių eitynių dalyviais. Panašūs elementai ilgai tokiais dalyviais ir buvo -- rezultatą matome. Todėl pirmadienio eitynės turi būti nacionalinė vienybės manifestacija, o ne dar vienas apgailėtinas rinkiminio pasireklamavimo spektaklėlis, kokiu jį norėtų paversti kai kurie ,,praktiškai mąstantys" asmenys."

Kuo baigėsi eitynės, pamenam :D

Sėlis rašė...

Teisingai viską susakė, vata trenkiantys juozaitininkai yra skaldytojai, o “tautininkai”, į savo tarpą imantys glušus liberastus, nėra jokie tautininkai. Gaila, kad dar per mažai žmonių tą mato, bet nieko, kiršintojai savo veidelį po truputį atskleidžia.

Unknown rašė...

Tai kad ožio šlapimu daugiau trenkia iš VR stovyklos... Kiršinimais ir paranoja irgi :)
Liberastai kaip tik ir yra VR stovykloje:D

Apie tautininkų kiršinimą ir pan. spaudoje neradau, o štai radžvilinių pareiškimų pilna...

Anonimiškas rašė...

Geri komentarai :)

http://www.propatria.lt/2019/03/vytautas-radzvilas-lietuvos-rinkejui.html?showComment=1553578037267#c7821544875608588802

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

O kas tie vatnykai tarp Juozaičio rėmėjų, konkrečiai? Iš tikrųjų įdomu. Aš nežinau, pernelyg nesidomėjau, ir nesu to girdėjęs...

item