Italijos ministro atsakas kairiųjų aktyvistui: „Siunčiu tau 20 imigrantų į namus“

Italijos vyriausybės nuotr. tiesos.lt Kairiųjų aktyvistas, per susitikimą su gyventojais Džiulianovos aikštėje šūksniais „Žmogžudy!...

Italijos vyriausybės nuotr.

Kairiųjų aktyvistas, per susitikimą su gyventojais Džiulianovos aikštėje šūksniais „Žmogžudy!“ trukdęs Mateo Salviniui (Matteo Salvini) kalbėti, ir pats sulaukė atkirčio. Kaip praneša žiniasklaida, Italijos vidaus reikalų ministras pasiūlė teisuoliui pasakyti ir savo adresą, kad būtų aišku, kur nusiųsti kokį 20 imigrantų – nepatenkintasis galėtų juos apgyvendinti ir išlaikyti savo sąskaita.

Tuo metu, kai kairiųjų aktyvistas iš minios nutraukė M. Salvinį apšaukdamas jį žmogžudžiu ir pan., vidaus reikalų ministras, savo populiarumu Italijoje prilygstantis roko žvaigždėms, susirinkusiems žmonėms aiškino, kad kairieji tik kalba apie gerumą, o patys tuo pat metu turtėja kitų sąskaita. Jis taip pat pabrėžė, kad Džiulianovoje svarbiausi yra Džiulianovos gyventojai ir tik po to jau visas likęs pasaulis.

M. Salvinio atsakas savo nepasitenkinimą liejusiam vyriškiui tuoj pasklido po socialinius tinklus.

„Audringi aplodismentai tam vyriškiui – jis ką tik laimėjo dešimtį imigrantų į savus namus, – sarkastiškai pasveikino jį ministras. – Tegul dar pasako ir savo vardą, pavardę, pašto indeksą, ir mes nusiųsime jam 20 imigrantų, kad pats jais ir pasirūpintų: jų pietumis, pavakariais ir vakariene.“

Pritariamai reagavusią auditoriją M. Salvinis dar kartą patikino: visus kriminalinius imigrantus, atvykstančius į Italiją kontrabandininkų laivais per Viduržemio jūrą, jis siųsiąs namo.

M. Salvinio pasisakymo video įrašo ištrauka (su subtitrais anglų kalba) – ČIA.

Pagal užsienio žiniasklaidą parengė Daiva Jakubonienė

Susiję

Pasaulis 5979687912158934034

Rašyti komentarą

3 komentarai

Sėlis rašė...

Teisingai. Kodėl iš visų mokesčių mokėtojų pinigų turėtų būti išlaikomi tie tinginiai bei valkatos, kurie už tai net jokio dėkingumo jausmo neturi? Tegul juos išlaiko tie, kas kviečiasi bei “gelbėja”. Tegul rodo pavyzdį, tegul užkrečia kitus gerumu. Bepigu knist protą ir “rūpintis”, kai už valkatos išlaikymą sumoka kažkas kitas, to nenorėdamas, o pasekmes ir nusikaltimus patiria taip pat kažkas kitas, to nenorėdamas. O kai “ant savo” kailio pajaustų tą murzių muslimų išlaikymo “gėrį”, tai gal pagalvotų, ar šaliai tokie reikalingi. Bet juk apie leftistų “logiką” čia kalbame, o ji remiasi emocijomis, gink Dieve ne protu, todėl galvoti jiems neišeina.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Bravo ministrui! Kairieji tik liežuviu mala, patys nieko nesukuria ir parazituoja visuomenės sąskaita. Taip nuo seno, taip visur.

item