Algimantas Rusteika. Kodėl visą biznį atiduoti kunigėliams?..

kaunoforumas.wordpress.com Reikia rauti sovietines piktžaizdes su šaknimis, pradėti nuo ištakų. Štai, sakot, smurtauja: o kodėl, kada...


Reikia rauti sovietines piktžaizdes su šaknimis, pradėti nuo ištakų. Štai, sakot, smurtauja: o kodėl, kada buvo pradžia, ką valstybė padarė, kas kaltas? Kur artimos aplinkos profilaktika, po galais? Ar mokesčiai sumokėti?

Viskas labai juk paprasta. Norite tuoktis: prašom. Atvyksta socialiniai darbuotojai, patikrina sąlygas, užpildo galimų grėsmių aktus, nurodo privalomus pašalinti trūkumus ir terminus. Po to komisija patikrina įvykdymą, pirkimo čekius, ar pakako pajamų, ar mokesčiai sumokėti.

Pajamų deklaracija – ar gali pragyventi, ar Sodrai sumokėta? Ir automatiškai, be jokios abejonės – patikrinimas, iš kur pajamos mokesčiams sumokėti ir ar nuo jų mokesčiai sumokėti! Suprantama, visos paslaugos mokamos, jas teikia nevyriausybinės organizacijos VMI, FNTT ir STT nustatyta tvarka. Peržiūrimos banko išklotinės už 3 metus.

Tada – sveikatos patikra. Ar reprodukcinės galios pakankamos, ar visi skiepai padaryti, ar ne psichinės sveikatos centro įskaitoje, ar vartoji ir kiek – tai kiekvienam aišku. Psichologinio suderinamumo testas ir seksualumo poreikių anketa, ar požiūris į lytis atitinka PSO rekomendacijas, pažyma iš LGBT. Jei pavyksta viskas – išduodama atitinkama pažyma, jei ne – socialiniai mokymai ir patikra pradedama iš naujo už atitinkamą žyminį mokestį. Atliekama vienkartinė PAY PAL mokėjimų kontrolė.

Po to, be abejo, failų patikrinimas VSD duomenų bazėje. Feisbuko įrašų ir komentarų peržiūra. Ar nesimpatizuoja Rusijai ir Lukašenkai, kaip žiūri į Donbasą, Astravo AE ir Independence, ar dalyvavo Garliavoje, žemės referendū-ū-ūme, ką kalba apie konservatorius, ar skaito Delfi ir žiūri LRT. Patikrinami pirmos eilės giminaičiai bei visokie susiję asmenys, artimiausi bendradarbiai. Savaime suprantama, jų pajamų ir turto deklaracijos, ar mokesčiai laiku sumokėti.

Jei pavyksta, aišku kiekvienam – į kursus! Kodėl visą biznį atiduoti kunigėliams, kurie seniai organizuoja apmokymus norintiems tuoktis, nors patys nei šeimos, nei žalio supratimo apie ją neturi? Pozityvios šeimos, pozityvaus sekso, pozityvios tėvystės, motinystės ir vaikystės paskaitos, laikomi sveikos mitybos ir anglų kalbos egzaminai, rašomas Konstitucijos diktantas. Testai ir licenzijuoti sekso treneriai mokami, paslaugas teikia nevyriausybinės organizacijos poįstatyminių aktų nustatyta tvarka. Sumokami mokesčiai ir atliekama dokumentinė revizija. Socialinėms lytims taikomos nuolaidos.

Išlaikius egzaminus ir testus, išduodamas diplomas, galiojantis vienerius metus. Per nurodytą terminą nesusituokus, įgūdžiai prarandami ir turi būti ta pačia tvarka atnaujinami. Susituokus socialiniai darbuotojai nuolat savo iniciatyva pagal patvirtintus grafikus, o taip pat pagal operatyvinę informaciją iš skundimo linijų atlieka patikras vietose, neatitinkančius nustatytų reikalavimų sutuoktinius paima ir atiduoda globėjams. Tokiu atveju privalomai vykdomas mokestinis patikrinimas.

Norint turėti vaiką, pildomas nustatytos formos prašymas (galima internetu per elektroninę bankininkystę) ir papildomai kontrolei visos nurodytos sąlygos patikrinamos pakartotinai. Organizuojami seksualinio suderinamumo ir genetiniai testai, pozityvaus nėštumo ir gimdymo technikos mokymai. Būtina psichologo konsultacija, kurią teikia nevyriausybinės organizacijos. Išlaikius egzaminus išduodamas sertifikatas, galiojantis devynis mėnesius. Patikrinamos mokesčių deklaracijos už pastaruosius 5 metus.

Tuo atveju, jeigu nėštumo prašymas atmetamas, mokesčių mokėtojai (-jui), sumokėjusiai (-iam) visus mokesčius, suteikiama galimybė pirkti galimybę aukciono tvarka iš Europos Sąjungos spermos banko, apmokant iš biudžeto be PVM arba imant iš Norvegijos nevyriausybinių organizacijų fondo lengvatinę paskolą, garantuojamą Lietuvos banko. Sumokami sveikatos draudimo ir socialiniai mokesčiai, pajamų mokesčiui taikomos lubos.

Savavališko nėštumo atveju nelegalus produktas konfiskuojamas. Vaisius subrandinamas ekologiškuose, nustatyta tvarka patvirtintuose nevyriausybinių organizacijų inkubatoriuose be GMO. Vaiko gerovei užtikrinti jis realizuojamas įvaikinimo aukciono būdu, kurio išlaidos išieškomos iš kaltojo asmens ir pervedamos į nevyriausybinių organizacijų skatinimo fondą. Sumokami mokesčiai, delspinigiai, dienpinigiai ir baudos.

Įregistravus nėštumą, du kartus per parą tikrinamos buitinės sąlygos su išvykimais į vietą, pradedama atvejo vadyba. Šeimoms, kurių mokesčiai sumokėti ir pajamos patikrintos, nevyriausybinės organizacijos teikia pagalbą ir atlieka kontrolinius reidus. Jeigu visos nustatytos sąlygos vykdomos pagal tvarkas, kūdikis registruojamas ir išmokama vienkartinė pašalpa. Sumokami mokesčiai.

Po to kontrolę perima kitos atitinkamos tarnybos, nustatyta tvarka vykdomi netikėti patikrinimai ir teikiama pagalba. Mokesčiai mokami lengvatiniai, su 9 procentų PVM, kuris taikomas malkoms.

Ir viskas, juk taip paprasta.

Susiję

Įžvalgos 3212603117540154477

Rašyti komentarą

11 komentarų

Anonimiškas rašė...

nesupratau, kuo čia dėti "kunigėliai"?

Anonimiškas rašė...

Geri apmatai antiutopiskam kino scenarijui. Algimantai ieskokit kino rezisieriaus, sponsoriaus (gal net tarp uzsieniciu), parasykit scenariju ir pastatykit kino filma. Gal net su siaubo elementais? Jis bus auksciau uz "1984" ir tures pasisekima Kanuose.

Hm rašė...

Nes kunigėliai organizuoja privalomus mokamus santuokos kursus.

Skaitytojas rašė...

A. Rusteikos straipsniai kaskart vis gerėja.

Anonimiškas rašė...

Dar kiek ir aš jau pripažinsiu gerb. Algimantą antruoju gyvuoju klasiku ... :)

Anonimiškas rašė...

Fantazija kino filmui.

Pikc rašė...

Ar tikrai fantazija? Tiek "1984", tiek "Brave new World" irgi buvo laikomos fantazijomis, o tai, iš ko šiandien juokiamės kaip iš beprotybės, ryt taps privaloma. Ne taip jau seniai kalbos apie persekiojimus dėl priešinimosi iškrypėliškai propagandai, prievarta diegiamus genderistinius marazmus, nelegalų kvotas, siekius naikinti valstybes JT lygmenyje ar vaikų grobimus iš šeimų irgi būtų buvę palaikytos net ne fantazijomis, o tiesiog kliedesiais. ;)

Anonimiškas rašė...

Perskaitykite iki galo, čia satyra.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Gi supratom - bet, atsižvelgiant į aplinkybes bei tendencijas, tai satyra, turinti nemenko potencialo virsti realybe.

Hm rašė...

Taip, vos prieš keletą metų kai kurios kasdienės šių dienų naujienos būtų pasirodžiusios kliedesiais: lituanistikos griovimas tam tikrame universitete ir atleidimas iš jo dėl pernelyg prolietuviškų pažiūrų, norvegiško stiliaus vaikų grobimai Lietuvoje arba „Europa turi turėti stiprų bizūną, kad galėtų mus priversti“, o kas myli Lietuvą ir didžiuojasi ja, tas turbūt „Kremliaus agentas“. O kas nedalyvaus gėjų eitynėse, tas jau tikrai Kremliaus agentas. Iki kokių 2013-ųjų metų visa tai būtų atrodę visiški kliedesiai.

Pikc rašė...

Bet tik tiems, kas bažnyčioje tuoktis nori (ir, berods, nemokamai) - tai koks čia biznis? :)

item