Peticija dėl Seimo narės D. Šakalienės apkaltos (kviečiame pasirašyti)

propatria.lt nuotr. Kviečiame pasirašyti Seimo nariams skirtą peticiją, kuria prašoma, jog antivalstybinę veiklą prigimtinės šeimos sam...

propatria.lt nuotr.
Kviečiame pasirašyti Seimo nariams skirtą peticiją, kuria prašoma, jog antivalstybinę veiklą prigimtinės šeimos sampratos ir konkrečių Lietuvos šeimų atžvilgiu vykdžiusiai ir vis dar vykdančiai Seimo narei Dovilei Šakalienei būtų pradėta apkaltos procedūra. Šioje peticijoje išreiškiama pozicija iš esmės kartoja Tautos Forumo ir visuomeninių organizacijų pareiškime dėl mitingo prieš vaikų atiminėjimą išsakytą reikalavimą nedelsiant paskelbti apkaltą liberalmarksistinės ideologijos pagrindu parengtos ir masinį vaikų atiminėjimą įgalinusios vaiko teisių apsaugos reformos iniciatorei Dovilei Šakalienei. Žemiau skelbiame peticijos tekstą.


---

Seimo narė Dovilė Šakalienė, manipuliuodama visuomenės nuomone ir jausmais, spekuliuodama mirusio vaiko istorija, pamindama visuomenės teisę susidaryti faktais pagrįstą nuomonę apie problemą, teikdama spekuliatyvius arba melagingus argumentus, organizuodama spaudimą Seimo nariams per žiniasklaidos priemones, pasiekė, kad būtų priimtos Vaiko teisių pagrindų įstatymo pataisos, kuriomis buvo maksimaliai išplėstos galimybės Vaiko teisių apsaugos tarnyboms paimti vaiką iš šeimos ir neribotam laikui vaiką nuo šeimos atskirti.

Seimui priėmus įstatymą, Seimo narė Dovilė Šakalienė rūpinosi poįstatyminiais aktais, kuriais įstatymo normos, nustatančios šeimų išskyrimo galimybes, buvo dar labiau išplėstos.

Pastarosiomis savaitėmis paviešinti vaikų atėmimo atvejai parodė, kad pasikeitusi teisinė bazė suteikia Vaiko teisių apsaugos tarnybai galimybę paimti vaiką iš šeimos ir laikyti jį (ją) neribotą laiką, net jei šeima vykdo visus tarnybos nurodymus. Tokiam procesui pradėti  dabar pakanka anoniminio skundo apie galimą smurtą.  Kadangi eilės atlikti teismo ekspertizes yra milžiniškos, tai ikiteisminiai tyrimai tęsiasi daugiau, nei metus ir visą tą laiką vaikai laikomi atskirti nuo šeimų. Tai pažeidžia nekaltumo prezumpciją.

Paaiškėjus, kad įgyvendinant įstatymą ne vieną kartą be pagrindo buvo pažeistos vaikų teisės augti šeimoje, šeimos ir privataus gyvenimo neliečiamumas, Dovilė Šakalienė nesiėmė savo klaidų taisyti, tačiau viešai melavo apie tarnybų smurtą patyrusios Kručinskų šeimos tariamą smurtavimą, neturėdama duomenų gynė galimai melagingą pranešimą apie smurtą pateikusius asmenis. Tuo pat metu Seimo narė Dovilė Šakalienė demonstravo išskirtinį abejingumą atskirto nuo tėvų vaikų kančiai ir jų teisei augti šeimoje.

Tokiais savo veiksmais Dovilė Šakalienė pažeidė Seimo nario priesaiką gerbti ir vykdyti Lietuvos Respublikos Konstituciją, kuri įvardija šeimą kaip valstybės ir visuomenės pagrindą; nurodo, kad šeimoje ugdomos esminės etinės ir kultūrinės vertybės, užtikrinančios kiekvieno asmens gerovę ir Lietuvos valstybės bei tautos istorinį išlikimą. Todėl mes, rinkėjai, prašome Seimo narių inicijuoti Dovilės Šakalienės apkaltos procesą.

Susiję

Šeimos politika 7401699215358252014

Rašyti komentarą

43 komentarai

Anonimiškas rašė...

Tikrai nemėgstu šios bobikės ir jos anti tautinės, antižmogiškos veiklos, tačiau ši peticija, atleiskit, juokinga. Kaip VIENĄ Šakalienę galima laikyti atsakinga už šį specifinį valstybėje esamą /siautėjantį marazmą? Tokia laikysena populiariai vadinama "teisinis neraštingumas." Gal geriau taikykitės į Pranckietį, juk jis įstatymiškai atsakingas už Seimo darbą ir įstatymų priėmimo prioritetų organizavimą? Deja, vieno kalto čia nėra, nes tai dabar jau -valstybės politika. Deja

1 rašė...

"Kaip VIENĄ Šakalienę galima laikyti atsakinga už šį specifinį valstybėje esamą /siautėjantį marazmą?" citata.
Ne, nu jo ... "teisinis nerašingumas" mus lydi visada ir "vieno kalto čia nėra".
Mes be reikalo esame apkaltinę Leniną, Hitlerį, Staliną, Kapsuką, Gorbačiovą, Burokevičių ir štai dabar Šakalienę. Dovilė - nekalta, kalta - valstybės politika.

1Chingishan rašė...

dešakalizuokimės! Ir gerai kad peticija koncentruojasi į vieną šitą šlykščia bobą (gakėjo aišku dar į majauską), o ne į visą seimą apskritai. Tegu nuima bent vieną pagrindinę šitų atiminėjimų iniciatorę- tai kiti tada irgi bijos. O jei būtų reikalaujama visų atsakomybės- tai čia būtų visa energija į švilpuką.

Anonimiškas rašė...

Teisingai liaudyje sakoma;,,Jei vyras susidėjo su velniu, tai bėda, moteris su velniu, labai didelė bėda, o valdžioje susidedantis su velniu jau katastrofa''.

Pikc rašė...

Mano galva, visi trys esate teisūs: iš vienos pusės, ta ypata yra viena iš pagrindinių, bet toli gražu ne vienintelė kaltininkė (galų gale, nepamirškime ir balsavimo Seime), bet iš kitos - šitai faunai poveikis įmanomas tik tada, kai jie ASMENIŠKAI pajus grėsmę.

Pikc rašė...

Rašydamas "visi trys", turėjau omenyje "Anonimiškas 2018-11-04 23:00", "1" ir Čingischaną.

ale, rašė...

Globalistinės mums scvetimos jėgos tokių pažeidžiamų, linkusių parsiduoti šakalienių nepritrūks niekada. Taigi, kovoti su vietinėmis šestiorkėmis, yra amžinas kaifas, ko ir siekia svetimi sukčiai. - Jūs tik kovokite, kovokite, „kovokite“... – Reiškinys tai ne lokalus. Ir jei kas kovą su tokiais absurdais yra linkęs apriboti vien prieš vitinius šunėkus, tas pila vandenį ant svetimų sukčių malūno rato.

Dviejų ponų tarnas rašė...

Va čia ( D. ŠakAlienė ) ir yra tikrasis ,,žaliasis žmogeliukas" ( nors ir be automato, nors ir apsirengęs ne maskuojamąja uniforma ), kuris mūsų Valstybei, žmonių pasitikėjimui ja smogia didesnį smūgį, negu paleisdamas seriją kulkų. Darykite išvadas...

Anonimiškas rašė...

Delfi vėl istorija apie vaikelio pagrobimą iš normalios šeimos...Nors esu vyresnio amžiaus, bet darosi baisu čia gyventi . Nejaugi nerengsime mitingo Kaune? Turime vienytis ir ginti vieni kitus, ginti į bėdą pakliuvusias šeimas. Melskimės ŠV. rožinį be atvangos,prašykime Dievo Motinos pagalbos.

Anonimiškas rašė...

Puikus Šakalienės apibūdinimas. Tokių diversantų veikla nacionalinio saugumo aspektu yra labiau kenkėjiška nei geležinkelio bėgių ardymas.

Anonimiškas rašė...

Atkreipkite dėmesį į visur iškabintas reklamas apie gerą darbą-tai ir yra tas Judo darbas, kuris siūlomas tautiečiams.Tai yra tie "darbuotojai" pas kuriuos klykia dienomis ir naktimis mūsų pagrobti vaikai. Grobia net kudikėlius. Koks žiaurumas ir koks nužmogėjimas.O kas šių "darbuotojų" "darbdaviai"? Gal pradėkime išsiaiškinti už kokius pinigus ir iš kurios pasaulio pusės užgriuvo šie "darbdaviai"? Nedirbkime, žmonės, Judo darbo-geriau jau būti bedarbiu arba emigruoti...Ir... nesusikoncentruokime tik į Šakalienę, nes ji-tik vienas devyngalvio slibino plaukelis.Slibinas net nepajus, netekęs vieno plaukelio...Mūsų prioritetas-Seimas.Jie mūsų tarnai, o mes- jų Tauta. Tegul įsiklauso į Tautos balsą...Visomis teisinėmis priemonėmis turime reikalauti .

Anonimiškas rašė...

Jei tarnas blogai tarnauja šeimininkui-toks tarnas išvaromas ir netenka tarno pareigų.Kodėl mes, Tauta-Šeimininkai, išrinkę tarnus -Seimo narius, neturime teisės jų išvaryti, kai jie blogai tarnauja? Kodėl? Ogi todėl, kad nereikalaujame...Patys ,tikrai, nepasisiūlys...Atsidarykite peticijas ir pamatysite, kiek Tautos atstovų jau reikalauja, kad būtų išvaryta ši blogai tarnaujanti seimūnė...

Anonimiškas rašė...

Cit.: ".Mūsų prioritetas-Seimas.Jie mūsų tarnai, o mes- jų Tauta. Tegul įsiklauso į Tautos balsą...Visomis teisinėmis priemonėmis turime reikalauti".

- Apgailėtinas toks seimas, kurio reikia reikalauti, kad vykdytų savo priedermę...
Ir kaip gi taip gali atsitikti? - Labai paprastai: tada, kai priešai/svetimi apsimesdami gelbėtojais klasta ir papirkinėjimais susodina parsidavėlius į visus bent kiek reikšmingesnius valstybės valdžios postus. Tame tarpe (o tą pirmiausia padaro) ir į prezidento kėdę pasodina berazumę - absoliučiai paklusnią kaliausią.

Anonimiškas rašė...

Nu bet kur teisybė? Kur įrodymai, kad toje šeimoje smurtaujama? O jetus pliaukštelejimas jau laikomas smurtu? Tai sakykit kaip vaikus aukleti? Leisti kad jaunoji karta išvis nusivažiuotu? Specialiai atrodo daro, kad visi išvažiuotu iš tos Lietuvos. Jau dabar visas jaunimas baigia išvažiuot o dabar dar ir šeimu nebeliks. Durniu laivas čia o ne valstybė!

Henrikas rašė...

vienu zodziu, baisu! Vaiku grobimas viduri baltos dienos! traumuojami tiek vaikai tiek tevai tiek like pilieciai kurie su kraupu stebi kasdieninius ale vaiku teisiu gineju nuotykius!!!! lauk tokias nevalas!

gintaro dienorastis rašė...

butent tokiem zmonem kaip seimo nare netik kad seime ne vieta

Unknown rašė...

Blogai kada puolama į kraštutinumus,anksčiau vaikus mėtė į šulinius,juos užmušinėjo ir niekas nepajudino nė piršto.Dabar dėl menkniekio,neišsiaiškinus visų aplinkybių atimami vaikai.

Anonimiškas rašė...

Negali kentėt visi dėl to kad kažkoks psihopatas imetė į šulny vaika.Psihopatu visada buvo ir bus o vaiku atiminėjimas dėl mazareiksmiu dalykų ar dėl kazkieno skundo psihopatu nesumaži s.

Unknown rašė...

Varyt ja iš seimo!!!!
LAUK!!!!

Unknown rašė...

Ne vaiku gyneja o vaiku grobeja!!!

Unknown rašė...

Sutinku mest lauk ja

Unknown rašė...

Nesuprantu aš, ar jūs visi esate už smurtą prieš vaikus? 🤔 Gal žiūrėkim kas ir kaip įsatymą vykdo. Nes man atrodo, kad mūsų tarnybos puola į kraštutinumus ir kažkur palieka sveiką protą. O kad mūsų visuomenėje labai daug smurto tai faktas, ir ne tik rizikos šeomose, bet ir statusą turinčiose šeimose. Taip man nesuprantama, kodėl vaikus paima tiesiog iš darželio tėvams nežinant? Kodėl tėvai vaikų nemato pusmetį? Kurioje vietoje čia yra užtikrintos vaiko teisės? Taip mes tikriausiai daugelis užaugome su 'beržine koše' ir užaugom puikiais žmonėmis, bet ar tikrai nejaučiam nuoskaudų dėl to? Ar nebandom teisinti, kad buvo už ką? Juk vaikus gimdome tikrai ne tam, kad juos muštume ar kitaip žemintume, ar laukdami šio stebuklo ir glostydami pilvą, sakome koks jis laukiamas ir mylimas, bet ne kaip tu gausi jeigu nepaklusi. Ar vaiko mušimas nėra tik mūsų galios parodymas, mūsų silpnybė? Kaip jūs jaustumėtės jeigu darbdavys už klaidas darbe jum per nagus duotų.?ar ausį užsuktų? Kad įstatymas vykdomas kažkaip ne taip tai neginčytina tiesa.

Unknown rašė...

Tokie žmonės negali būti atleisti taip paprastai. Užtenka buti tik atleistiems ir tiek. Mano manymu jai esi prisidirbęs valstybinių atžvilgiu tai tuomet turi būti ir atitinkamą bausmė.
Tarkime, Norvegijoje jai valstybės tarnautojas nusižengia valstybei tuomet jam yra dedama baudą ir nebeleidžiama dirbti valstyniame sektoriuje. Prie to paties per tuos metus kuomet buvo padaryta žala valstybei yra nuimamas darbo stažas už tuos metus. Aš esu už tai.

Anonimiškas rašė...

Man geriau atimtas nei kad paskendes, uzmustas, uteletas alkanas ir pan. Tos "normalios" seimos is kuriu atima tik pries kameras normalios. Zurnalistams dabar darbymetis, nes visur savo nuomone gali parodyti, ir visada bus lyg ir teisus, o miniai prie tv to tik ir reikia. Antra Garliava.

Unknown rašė...

Atleis ir vsio,tada kita suski pasodins i vieta,ir vėl pelnisis iš vaiku.o mes turėsim dairitis per peti kad kas neatimtu musu gyvenimu del kuriu mes gyvenam

Unknown rašė...

Labai primena stalinizmo troikos sprendimus, kai trys žmogėnai spresdavo žmonių likimus pagal kaimynų skundus

Unknown rašė...

Ne vien Šakalienę vyt iš Seimo , bet ir visą Seimą paleisti, žiūfėkim kas darosi mūsų išrinktam Seime,mūsų Valstybėje,juk to dar nebuvo

Pikc rašė...

Labai neblogas pavyzdys, rodantis, kokiu liguistu "mąstymu" remiasi to idiotiško neobolševikinio įstatymo šalininkai.

Pikc rašė...

Teip! Visi, kas pasisako prieš vaikų grobimą, yra smurtautojai, taip ir laukiantys progos vaikus su kirviu ar bent beisbolo lazda "paauklėti"! Taigi jei ne atidirbinėjimas norveg... oi, pardon - pažangaus įstatymo taikymas, neliktų Lietuvoj vaikų! Išgalabintų bjeurybės tėvai-smurtautojai. Vienžo, perkeliam "klasių kovos" principus į šeimas! Ura ir dajoš! :)
P.S. Visokių šakalienių nusišnekėjimų kartojimas (šiuo atveju - VISIŠKAI neadekvatus lyginimas) - tikro entelekto požymis. :D

Unknown rašė...

Vyti lauk ta Dovile Sakaliene ,ne tokie zmones turi leist istatymus,

Anonimiškas rašė...

Vyti ta aferiste is Lietuvos,be teises sugrizti.Fasizmo atlieka

Unknown rašė...

ji perzenge visas padorumo ir zmogiskumo ribas ir turi uz nusykalstama veikla atsakyti juk pries ystatyma zmogiskumui visi lygus ir tegul teisesauga imasi viena kart darbo uz ka algas gauna ? O gal tam paciam nusykalstamam klanui priklauso ?

Peticija pas psichitra sau pasirasyk rašė...

Propatrija nusirito jau iki visisku marazmu.
Apie kokia jus cia apkalta svaigstat, nevisaprociai? Ar nezinot kaip apkaltos skelbiamos, kad turi būti šiurkštus prasižengimas?
O cia uz ka apkalta, kad balsavo. O tai kitiems 115 bus apkaltos?
Zodziu, gydykites, nes jau pats laikas.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Ne fašizmo - bolševizmo. Fašizmas tiek nusiritęs nebuvo.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Tas momentas, kai pacientai nusprendžia galį išrašinėti diagnozes... ;)

Anonimiškas rašė...

Jai per maza butu pareiksti apkalta uz jos poelgius ja reikia istremti is seimo o geriausia butu ja deportuoti is Lietuvos be teises kada nors cia sugryzti.

ne robotas rašė...

Jeigu prezidentė netgi džiaugiasi emigracija, nes "išvažiuoja nusikaltėliai iš Lietuvos", tai ko dar norėti iš tokių politikų? Jiems rūpi Lietuvos ateitis? Mūsų vaikų ateitis? Nejuokinkit. Verčiau apsivalykit nuo tokių, atsiprašant, politikų. Kolaborantai ir tiek.

Anonimiškas rašė...

Čia jau ir glušpetrių peticijos dedamos. Sapnuoja jie apkaltas ir Konstitucijos pažeidimus. Gerkit mažiau.

Anonimiškas rašė...

"slykscia boba"?? Nu zodziai jusu vat gal ir atitiktu toki apibudinima...koks kontingentas pasipiktinima reiskia... Manau, kad Sakalienei dabar sunku, bet darba ji dideli daro, ir dziaugiuosi - palaikau, nes kas noretu buti Jos vietoj siuo metu...

Pikc rašė...

"darba ji dideli daro" - na, taip, vaikų grobimas - darbas nelengvas (bet LABAI gerai apsimokantis). O ir neobolševizmo diegimas apskritai daug pastangų reikalauja (bet irgi gerai apmokamas). ;)
"kas noretu buti Jos vietoj siuo metu" - Kaip tai kas? Liberastiniai nuopušos (įskaitant kiaurą "Anonimiškas 2018-11-16 14:46") - nes gi ir vaikų biznis tebevyksta, ir purvasklaidos dėmesio - nors vežimu vežk, ir nekaltą auką vaidinti iki soties galima... Vienžo, vieni pliusai. Svajonių darbas bet kokiam neobolševikinio liberazmo fanatikui. ;)

Pikc rašė...

Liberastikui, matau, vėl ligos paūmėjimas. ;)

Anonimiškas rašė...

Kuo greiciau tokia monstre spirt lauk!!! Ar vaikai,atskirti nuo tevu,nezalojami moraliskai ir psichologiskai,ar jie saugesni??? Paciai vaika reik atimt,kad pasijaustu kitu tevu kaily..

Anonimiškas rašė...

Kaip šifruojasi SADM, Tai sadistų apsaugos darbo ministerija.

item