Algimantas Rusteika. Ir kas dabar bus?

kaunoforumas.wordpress.com Pagal naudingą naudingų idiotų skundą gestapo metodais, nacius garbinančio ir iš visuomenės lėšų apmokamo ...


Pagal naudingą naudingų idiotų skundą gestapo metodais, nacius garbinančio ir iš visuomenės lėšų apmokamo „vaikų gelbėtojo“ pagrobtas kauniečių vaikas grąžintas tėvams. Tuo pripažįstant, kad grėsmės ir jokio smurto nebuvo. Tačiau motinai, norėjusiai apsaugoti savo vaikelį, ikiteisminis tyrimas dėl „smurto“ tęsiamas. Ir byla apie tai, ko nebuvo, bus nagrinėjama teisme?

Senas, gerai veikiantis visų totalitarinių sistemų metodas – biurokratinis pasiteisinimo kerštas. Prasideda „skaidri“ ir negailestinga kova už vaikų atiminėtojų teises ir munduro „skaidrumą“. Tikslas – įbauginti šeimas kaip dėl Garliavos, kad niekas net nepagalvotų daugiau skųsti tų, kurie iš skundikų pragyvena ir gauna visai neblogas algas.

Jei ir nenubaus, tai tiek pritampys ir prišiurpins, tikrins „rizikas“, vykdys „atvejo vadybą“ ir landžios su komisijom po namus kasdien, kad patapsit klusniais kaip šuniukai. Galvojat, sugrąžins po pusmečio už kieme žaidžiant gautą mėlynę pagrobtą, kasnakt po antklode tyliai cypiantį vaikelį ir siaubo filmas pasibaigs? Ne, absurdas tik prasidės.

Jūsų šeimą ims 4 – 5 kartus per savaitę lankyti „specialistai“, kurie jums skirs privalomus vykdyti „nurodymus“. Jie padės jums gerinti socialinius ir kitus (?) įgūdžius. Išmokys „save atstovauti institucijose“, t.y. išsitempti „ramiai!“ ir vykdyti visus „specialistų“ reikalavimus.

Nurodys, kaip bendrauti tarpusavyje, šeimoje, ir net „su atskirais specialistais“, nes, matyt, kiekvienam „specialistui“ reikia atskirų įgūdžių ir yra atskira, konkreti instrukcija… Turėsite taip pat lankyti „pozityvios tėvystės kursus“, kur jus išmokys „bendrauti su aplinka“.

Surinks į salytę tuziną kitą nemiegojusių per naktis, apsibliovusių, sustingusių iš patirto siaubo mamyčių ir „specialistai“ iš švogerių firmos už jūsų pinigus paskaitys paskaitą, kaip reikia „pozityviai jaustis“, kada iš tavęs atimti vaikai. Ką jau bekalbėti, kad bus kontroliuojamas kiekvienas jūsų šeimos gyvenimo žingsnis.

Suskaičiuos šaukštus, pamatuos, ar tinkama patalpų temperatūra, ar ne per stori ar ne per ploni jūsų vaikučiai, ar gerai rūpinatės, sveikai maitinat ir rengiat. O jei rūpinatės per daug – gali vėl atimti už pernelyg intensyvią, perteklinę globą, slopinančią vaiko poreikių raidą ir laisves.

Ir visi šie puikūs reikalavimai galios tik jums. Bet nebus niekada taikomi (nors pagal įstatymą ir turėtų) globėjams, kuriems buvo nugabenti kaip kokie kaliniai į lagerį klykiantys iš siaubo jūsų sūneliai ar čiauškutės. Tai ne mokslinė fantastika, ne Kremliaus propaganda ir ne košmaras, iš kurio atsibundama.

Tai vyksta čia ir dabar, už lango mano jaunystės mieste, gatvėms šnarant blizgiems automobiliams ir vaikštant senukams. Artėja Kalėdos ir nelabai kam tas rūpi – pakalbėsim, parėkausim ir praeis, ar ne? Valstybės galvos jau nusiramino – išpilstė bėdžiams maltiečių sriubas ir nupirko makaronų.

Jaunimas eina į kiną, perka nesveikus gėrimus ir bučiuojasi laiptinėse. Lyja, bet, sako, baigiasi ta bobų vasara ir atšals, tuoj gruodis ir tamsa po pietų. Šitaip dar niekada nebuvo, bet buvo labai panašiai, dar yra gyvų, kas atsimena, tokia paprasto komunizmo kasdienybė.

Programa „Vremia“ mitingo Klaipėdoje neparodė. Visuomeniniam manipuliuotojui, išlaikomam už visuomenės pinigus, visuomenės protestas nėra įvykis. Gal juos Dievas nori nubausti – atėmė protą, nes nesupranta, kad taip dar labiau įsiutina žmones? Juk kitą savaitgalį Vilniuje bus daug daugiau tūkstančių.

Privačios TV parodė išsamius reportažus, nuslėpti nieko nepavyko. Ką padarysi – tokia naujosios vadovytės atsinaujinimo politika. Demokratija imituojama, tai tik išorinės žaidimo taisyklės, kurių nebūtina laikytis, bet būtina vaidinti, kad laikaisi ir labai piktintis, jei kas vaidinime nedalyvauja. Panašiai elgiasi kiekvienos darbovietės šliundros.

Jie tikisi, kad viskas savaime pasibaigs, kaip jau buvo ne kartą, ir Matuko sielą vėl ištraukė iš biurokratinės spintos. Užkurta propagandinė protų dulkinimo mašinėlė rodo vargšę, rusofilinės ir antivalstybinės minios persekiojamą auką – vaikų grobimo įstatymo iniciatorę.

Visi tėvai, norintys apsaugoti savo vaikus nuo gestapininkų antskrydžių, paskelbiami patvoriniais, pritariančiais vaikų mušimui. Įstatymas geras, tik vykdytojai blogi! Taip sakė Josifas Stalinas apie sunaikintą valstietiją ir holodomorą, „kolektyvizuojant“ žemės ūkį.

Taip dabar sako naujieji gyvulių ūkio ideologai, kolektyvizuojantys vaikus. Jie paaukos porą iešmininkų ir porą instrukcijos sakinukų, bet viską padarys, kad tik liktų kaip yra. Tačiau mes viską padarysim, kad neliktų nei jų, nei bolševikinio įstatymo, nei jo stūmėjų ir gynėjų.

Sekmadienį – mitingas prie Seimo. Ateikim su vaikais, tėvais, draugais, vėliavomis ir dainomis. Atstovėjom prieš tankus, negi neatstovėsim prieš šakalienes ir norvegiškas kronas? Net neįsivaizduojat, kaip jie stumia į kelnes ir galiu tiksliai pasakyti, kas bus.

Jie eis iki galo, kaltieji vaidins aukas, nukentėjusieji ir pasisakantys prieš neokomunizmą bus kaltinami ir niekinami. Geriausia, ką sistema išstenės po ilgų kančių – smirdantį įstatymo pataisėlių gabaliuką, kuris bus tampomas po Seimą, atidedamas ir vetuojamas.

Ir tada tie 39 000, reikalaujantys D. Šakalienės apkaltos ir 65 000 tėvų, jau susibūrę savo vaikų ir šeimų gynybai, be jokio vargo, per savaitę surinks 50 000 parašų. Ir pagal Lietuvos Respublikos piliečių įstatymų leidybos iniciatyvos įstatymą Seimas privalės svarstyti vaikų atiminėjimo atšaukimą ir D. Šakalienės apkaltą.

Aišku, jie nenorės nieko daryti, bet privalės. Ir tada prasidės spektaklis, kurį su pasimėgavimu stebėsim. Kaip visos partijos pasirašinės sau mirties nuosprendį būsimuosiuose rinkimuose.

Susiję

Šeimos politika 8199570435583206159
item