19 Seimo narių kreipėsi į Generalinį prokurorą dėl grasinimų D. Šakalienei

19 Seimo narių šiandien kreipėsi į Generalinį prokurorą Evaldą Pašilį dėl galimai padarytų nusikalstamų veikų prieš Lietuvos Respublikos ...

19 Seimo narių šiandien kreipėsi į Generalinį prokurorą Evaldą Pašilį dėl galimai padarytų nusikalstamų veikų prieš Lietuvos Respublikos Seimo narę Dovilę Šakalienę.

Žiniasklaidai adresuotame pranešime teigiama, kad penkių Seimo frakcijų atstovai pasirašė po kreipimusi kuriame konstatuojama, kad prieš Seimo narę Dovilę Šakalienę galimai buvo padarytos ir toliau daromos nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo  kodekso 287 straipsnio 1 dalyje (Grasinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas  atliekančiam asmeniui), 154 straipsnio 2 dalyje (Šmeižimas padarius sunkų arba labai sunkų nusikaltimą), 145 straipsnio 1 dalyje (Grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimas), todėl klausiama ar yra pradėtas ikiteisminis tyrimas siekiant nustatyti ir baudžiamojon atsakomybėn patraukti asmenis, šmeižiančius Lietuvos Respublikos Seimo narę grobiant vaikus bei jais prekiaujant, t. y. darant sunkius ir labai sunkius nusikaltimus (BK 156,157 straipsniai), viešai kurstančius su ja susidoroti ir tiesiogiai grasinančius nužudyti ir šiais veiksmais siekiančius neleisti D. Šakalienei vykdyti Lietuvos Respublikos Seimo narės pareigų.

Susiję

Demokratija ir valdymas 262056271360249323

Rašyti komentarą

44 komentarai

1Chingishan rašė...

Reikia peticijos su reikalavimu pašalint tuos 19 degeneratų. Mes čia valdžia ir mes nuspręsim kas gali ir kaip gali dirbt seime, o ne degradai, išsigimeliai ir sodomitai.

Anonimiškas rašė...

Šitie 19-ka yra šakalynės sėbrai, veikia panašiai, kaip ir papirkti skundikai kaimynai, neva pagaliai skriaudžia šakaliukus.

Unknown rašė...

Venskienes scenarijus... tik ten buvo vienas vaikas,-cia tukstanciai!

Anonimiškas rašė...

Koks tu Čingischanas jei peticijų nori. Čingischanas turėtų degeneratus pripjauti

Unknown rašė...

Tegul atsiima savo bernevernišką grobuonių įstatymą .ir grąžina pagrobtus vaikus. Tik tiek iš jos,žiobienės majausko ir kitų ,,tenorime.

glorija rašė...

Jau matyti, kad prisiprašė... Iš manęs jau tikrai vaikų neatiminėtų... Pasaka apie šakalienę ir 19-a šakaliukų :)

Anonimiškas rašė...

Geras rodiklis, kuo daugiau apie šakalienę suksis šakaliukų, tuo didesnė atmintinė rinkėjams, kad nė vienas jos rėmėjų nepatektu į seimą.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Va,tai tau-grasina Šakalienei!O,kai iš pasalų išplėšiamas vaikas iš tėvo glėbio,viskas normalu?Kas tuomet apsaugos šeimą(ne vien Šakalienę),nuo agresyvių vaiko teisių darbuotojo,turinčio kriminalinę praeitį ir tebeturinčio teistumą?Normalu ir tai,kad vaikų mama,apšmeižta vaiko teisių darbuotojų,jog yra girta,uždaroma į areštinę ir be maisto ir gėrimo,kaip net žmogžudžiai nelaikomi,išlaikoma beveik parą laiko_normalu?Dabar susidoroti su bet kuria šeima,auginančia vaikus,yra vieni niekai-anoniminis skambutis ir prašom-nemalonumai garantuoti bent pusei ar visiems metams,kol teks vaikščioti po teismus ,susirasti ir apmokėti brangiam advokatui,jog,pagaliau būtų pasakyta-suklydo,tačiau buvo nustatyta "grėsmė" vaikui(ams) pagal xxx punktus.Taip suardomi vaikų ir tėvų santykiai,sugadinama žmonių reputacija,žmogus įvaromas į kampą,suvokus,kad su sistema nepakovosi ir,kad esi įkaitasįvairių tarnybų,o ir piktavalių.Nekalbu apie tuos,iš kurių,akivaizdu,reikia eliminuoti vaikus,nes yra agresyvūs,girtaujantys,turi kriminalinč praeitį ir dabartyje elgiasi agresyviai.O Šakalienė tenesusireikšmina,nors jos kurpiami pasiūlymai,nukopijuoti iš Barnevernet`o yra netinkami ir neapgalvoti.Įstatymų,kurie saugotų vaikus buvo pakankamai,tačiau kas jų paisė ir ką iki šio laiko veikė vaikų teisių "specialistai"?Kodėl ,kai kuriami tokie jautrūs įstatymai,nėra pasitelkiama tėvų komiteto atstovai,mamų unijos ir kiti visuomenės atstovai?Mano galva,tai ,skiriami ES pinigai labai stipriai suviliojo seimo narius,garsiausiai šaukiančius,kaip jie gelbės vaikus nuo tėvų.O Šakalienė dar ir susireikšminti sugebėjo.

1Chingishan rašė...

padarykim viską kad daugiau nei vienas tų iš 19 išgamų (ir aišku šakalas) daugiau niekada net arti valdžios neprisiartintų, plius ir pasikeitus valdžiai padarykim viską kad juos teistų už valstybės interesų išdavystę, sulaužytą priesaiką (o ji buvo sulaužyta kai imta kovoti prieš šeimas) baudžiamosiomis bylomis su turto konfiskavimu. ir reikia tiek prieš rinkimus šituos klausimus užduoti partijoms: kaip pvz: "Ką darysit su vaikų atiminėtojais ir jų rėmėjeis valdžioje?"- ir pagal tai rinktis. Tie kurie pasisakys radikaliausiai- tie ir bus verti valdžios.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Valdžiagyviai imasi patikrintos praktikos: "pervažiuosim Sistemos volu!". Iš esmės, tai pareiškimas "jeigu bandysite priešintis mūsų smurtui, tai gausite dar daugiau smurto!". Kurį laiką tai veikia - kol galutinai neužknisa. O jau tada...
Arba dar vienas scenarijus: tarkim, kokiam nors žmogeliui vėžį diagnozuoja. Su metastazėmis - taigi, ir nepalankia prognoze. Ir jam tie neobolševikinių valdžiagyvių gąsdinimai "teismuose suėsim!" yra TAIP giliai "dzin"... ;)

Anonimiškas rašė...

O kiek Seimo narių kreipėsi į prokuratūrą dėl prieš vaikus ir šeimas naudoto smurto, apie šeimas skleisto šmeižto, dėl jų ŽT pažaidų?

Anonimiškas rašė...

Tai kas tie devyniolika vis tik?

Unknown rašė...

Nuskurdino,dabar dar vaikus atimines... Kas toliau? Gal donorais tapsim?

ale, rašė...

Ale, koks cinizmas, tiesiog cinizmo viršūnė. Pagal svetimų užsakymą prastuminėja "įstatymus", organizuoja veikų/žmonių grobimą ir pardavinėjimą, ir čia pat drįsta skųstis, neva, besiginantys nuo jų jiems grasina...

LDiena.lt rašė...

Sąrašas tų 19-os Seimo narių, kurie pasiuntė Generaliniam prokurorui "zadaniją":
---
Julius Sabatauskas
Vitalijus Gailius
Agnė Bilotaitė
Rima Baškienė
Juozas Olekas
Algirdas Sysas
Viktorija Čmilytė
Gabrielius Landsbergis
Bronislovas Matelis
Rasa Budbergytė
Algimantas Salamakinas
Aušrinė Armonaitė
Rimas Andrikis
Gintarė Skaistė
Gintaras Steponavičius
Dovilė Šakalienė
Stasys Šedbaras
Monika Navickienė
Ona Valiukevičiūtė
---
http://ldiena.lt/straipsnis/10972/19-os-seimo-nariu-grupe-pries-visuomene-mes-daveme-generalinei-prokuraturai-komanda-fas

Unknown rašė...

Čia sąrašas tų 19-os Seimo narių, kuriems visai nerūpi vaikų kančios, ardomos šeimos ir aiškiai už Norvegiškus pinigus įkurtas Barnevert`o padalinys Lietuvoje? Bet jiems labai rūpi, kaip išsukti Šakalienės įšalusią uodegą iš akivaizdaus jos barnevertinio lobizmo (net 9 metus, kaip pati sakė) - tad pasiuntė jie Generaliniam prokurorui "zadaniją": – GELBĖKIT !!!... ne ne VAIKUS, o „prisišikusios” Šakalienės reputaciją. Tai dabar “kas galėtų paneigti galimybę, kad”… visi šie atsiprašant mūsų tarnai, jau nebus gavę savo dalį (“otkatą”) kad taip mūru stojo Šakalienės gynybon? O Kad taip už vaikus būtų kilę, tai šiandien nepelnytai nukentėjusiose šeimose jau būtų tvarka ir ramybė, o ir Šakalienė kiek paatgailavusi ramiai sau “bezdėtų”, bei galėtų kurti naujus voratinklius šįkart pvz Stambulo konvencijos prastūmimui seime…

Anonimiškas rašė...

Seimą išrinkome mes, Tauta. Dabar Tauta užpulta -nes BRUTALIAUSIU BŪDU UŽPULTA, KAS MUMS SVARBIAUSIA-ŠEIMA. Užpultasis VISADA ginasi. Tautos atstovai-ginasi kaip išmano. Šiuo atveju-žodžiais.Nepateisinu agresyvių ir užgaulių žodžių prieš bet kurį planetos žmogų. Bet esu šokiruota to, ką girdžiu-19 Seimo narių akimirksniu puolė ginti Seimo narę, bet delsia ginti tūkstančius nuo tėvų atskirtų vaikų? Ar Seimo narius mes išrinkome tam, kad jie gintųsi nuo mūsų, ar tam, kad apgintų mus nuo neteisybių?

Pikc Kažinkavičius rašė...

Na, neskubėčiau su "Seimą išrinkome mes, Tauta." - "sąrašinių" niekas nerinko, o jei dabar būtų rinkimai, ta pati per sąrašus Šakalienė "praeitų".

Pamąstymui rašė...

Barnevarne lobistės "stogas" seime:
Socialdemokratai 6 (tame skaičiuje pati šakalienė),
Koncervatoriai 5,
Mišri grupė (2 exliberai+ 2 exžaliavalstiečiai) 4,
Liberalai 2,
Žaliavalstiečiai 1,
Tvarka teisingumas 1,
Lenkai 0.
Beje šie seimūnai yra seimo grupėse:
Moterų grupė 8,
Vaiko gerovės grupė 7,
Už šeimą grupė 6,
Savižudybių ir smurto prevencijos komisijoje 4.
............Va taip niūnai suvokiama šeima, vaiko gerovė. Po šakaliniškos smurto prevencijos, berods, viena mama ir vienas tėvas jau nusižudė.

Ayn Rand rašė...

Šiuos devyniolika idiotų reikia skelbt ant stulpų ir skelbimų lentų kiekvienam kaime ir mieste. Beje, iš esmės tik 18, nes sąraše yra ir pati Šakalė.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Nesupratau palyginimo logikos. Šakalienę prie skriaudžamų priskyrėre?

Anonimiškas rašė...

Baškienė apsišiko.

Anonimiškas rašė...

Atrodo, valdžiūnai turėtų ginti silpnesnį, bet jie gina Šakalienę, kuri sukurpė nežmonišką įstatymą, kuris atneša žmonėms daug skausmo ir ašarų, jie ne mus atstovauja, jie atstovauja pinigus, patys save. Įsidėmėkime šiuos personažus ir jų gaujas (beje, visų gaujų atstovai čia rikiuojasi), prašau, įsidėmėkime ir meskime juos lauk!

Anonimiškas rašė...

"jie gina Šakalienę, kuri sukurpė nežmonišką įstatymą, kuris atneša žmonėms daug skausmo ir ašarų, jie ne mus atstovauja, jie atstovauja pinigus,"

- Perdurna ta boba, kad įstatymus sukurti galėtų. Ji juk mulkė, už numetamą kaulą šuniškai vykdo svetimų nurodymus.

Anonimiškas rašė...

Galiu galvoti kad 19 gynėjų irgi norvegų verslo plano pamaloninti ar kitaip uodegas įmerkę.

Ayn Rand rašė...

Ir visas naujųjų "konservatorių" žiedas... Anūkas galutinai nupušo.

Anonimiškas rašė...

Piks Kažinkavičiau, sakai šakalienė paklius pagal sąrašus, tai po velnių ar rinkėjai tokie buki kad nemoka skaityti, mokantiems skaityti atmintinė, jei sąraše yra velnias, tai visas sąrašas tampa tokiu pat velnišku, todėl jis turi nepakliūti į Seimą, atrodo labai paprasta,nors mūsų liaudžiai tai aukštoji matematika.

Anonimiškas rašė...

"šakaliukių" nėra tik Lenkų partijos sarašuose.
Siūlote seimą sudaryti vien iš lenkų ?

Anonimiškas rašė...

Rašo, kad Šakalienei skirta apsauga, pradėtas tyrimas dėl grasinimų ir t.t. Šakalienė gali daug papasakoti apie tuos, kurie jai davė milijonus - jie ir yra labiausiai suineresuoti, kad nebūtų liudininkų. Latvijos ir Estijos Delfi padaliniai apie įiuos įvykius Lietuvoje - nei žodžio. Būtų neblogai, jeigu detali informacija apie Lietuvoje atiminėjamus vaikus pasiektų užsienio žiniasklaidą ir tarptautines žinybas.

Sėlis rašė...

O ar kada tas anūkas protingesnis buvo?

ale, rašė...

Tie, kurie pasirūpina, ir jau turėdami garantuotą kompromatą ant tokių šakalių/ienių, bei tuo pagrindu šantažuoja nepaklūstančius, nėra tokie tūpi, kad kiekvienu atveju statytų ant to paties. Taip kad, balsuokite jūs kaip jums vaidenasi, kol destrukcijos skleidėjai bus ginami, jūs "nubalsuosite" už parsidavėlius svetimiems sukčiams.

Pikc rašė...

Aš tai irgi skaitau, kad nesąmone yra užsiimti visokiom bezdeluškėm (vaikų grobimai, miškų kirtimai, nelegalai, iškrypėliai ir pan.). Reikia atsinešti į tą reikalą rimtai, kad nepražiūrėti ne tai, kad svarbios, ale vabšče pagrindinės visų blogybių priežasties - Pasaulinio Žydų Sąmokslo. Vat su tuo ir reikia kilt į kovą! Ar pravilnai sakau, drg. "ale"?

Anonimiškas rašė...

Pikc, apsipręsk dėl požiūrio platumo ir eilinį kartą neužsipilk taip pat mąstančių, nes tampi auotoimuniniu.

ale, rašė...

Pikc'iau, tamsta daug visko žinai, bet esmės nič-nieko nesupranti. Neužpyk - tai yra faktas toks. Ir kol jį ignoruosi, tol "į pievas važiuosi". Juk nesiūlau aš nei su kuo kariauti. Juk užtektų valstybiniu lygiu netoletruoti absurdų, iš kur jie bebūtų primetinėjami mums. Tamstos gi nuostata, būtina padlaižiauti kitam, jei jau atsilaižyta vienam. - Principe negali būti teisinga tokia pozicija.

Pikc rašė...

"Tamstos gi nuostata, būtina padlaižiauti kitam, jei jau atsilaižyta vienam." - net smalsu patapo, kokios psichotropinės medžiagos tokias haliucinacijas sukelia. Ar čia jau permanentinė smegenų būsena? :D

Unknown rašė...

Kandidatas į katalikus visuomet viską paaiškina ir apibendrina.

ale, rašė...

Haliucinacijos juk tamstai reiškiasi, tai ir žiūrėkite, kokius vaistukus vartojate...
O jei rimtai, galiu duoti patarimą: tik išsiaiškinęs ir įsisąmoninęs, ką reiškia Jumyse užsiciklinusios nuostatos, galite išsivaduoti iš jų psichotropinio poveikio.

Pikc rašė...

Jei čia apie tą "ale", tai to(s) veikėjo(s) "kitoks mąstymas" tėra liguistų sąmokslo teorijų iš nupušusių rusų šovinistų tinklapių atrajojimas. ;)

Pikc rašė...

Ak, tos koloradikų "gilemintiškos yžvalgos"... :)

Anonimiškas rašė...

Pasijutę dievais turi keliauti į dangų.

Anonimiškas rašė...

http://infa.lt/13832/latvis-per-latvijos-laidotuves-as-neverksiu-kodel/

Latvių nepasveikino nei tiesos, nei propatrios portalai, bet pasveikinkim jubiliejaus proga mes, eiliniai...Panašiu laiku ,pasiaukojančiomis plebėjų ir šviesuomenės pastangomis, buvo sukurtas ir apgintas mūsų broliškų šalių valstybingumas. Dabar broliškos tautos ir jų valstybingumas kartu beviltiškai dūsta (melagingų šimtmečio fejerverkų fone…), tokios pačios oligarchinės- nomenklatūrinės santvarkos(ONS) smaugvirvėje.Jie ,kaip ir mes , gelbėjasi ne priešindamiesi ir burdamiesi, bet bėgdami iš pamote pavirtusios Tėvynės…Rygoje, beje, latvių tik 50 nuošimčių....Latvių inteligentai, skirtingai nei mūsų šviesuliai,., tautos išnykimo akivaizdoje dar sugeba retsykiais protestui suburti iki 10 tūkstančių žmonių...Mūsų Tautos forumo šviesuliai iš Vilniaus Forumo tiek pasimetę įvairiose demokratinėse iniciatyvose,kad negeba nei sukurti Reformų plano projekto, nei beranda valios ir drąsos sukurti šalį apimantį pilietinį-demokratinį judėjimą...Tiek apduję nuo kovos prieš gėjus, nomenklatūrinę LRT ar globalizmo grėsmes, kad neišgali ir nedrįsta pasiūlyti tautai savo kandidatą į prezidentus ar bent paremti ir pakviesti žmones susiburti darbui už esamą pagrindinį. nacionalinių jėgų, gan gerietišką kandidatą į prezidentus…
LR formalios inteligentijos dauguma net neverta šviesuomenės vardo, nes seniai jau virto egoistiškų, baukščių savimylų ir bambeklių sankaupa, tikrai protinio darbo kumečių pelke..
Dieve, laimink abi oligarchinės santvarkos galabijamas tautas ir atleisk, jei įmanoma , mūsų šviesuomenei jos pasimetimo ir proto pridusimo kaltes…

Anonimiškas rašė...

"... penkių Seimo frakcijų atstovai pasirašė po kreipimusi kuriame konstatuojama, kad prieš Seimo narę Dovilę Šakalienę galimai buvo padarytos ir toliau daromos nusikalstamos veikos, ..."

- Šitų atstovų kitaip, kaip tik apuokai - nepavadinsi. Jie neturi suvokimo, ar buvo padarytos veikos; sako: "galimai". O kad tų šakalių pagalba prastumtų "įstatymų" pagrindu grobiami žmonės, žlugdomos šeimos, vykdoma prekyba vergais, tai čia, pagal juos, "teisinės" valstybės šviesus rytojus aušta.

item