Po jauno vokiečio nužudymo – Vokietijoje tūkstantiniai protestai

Vos daugiau nei 200 tūkstančių gyventojų turinčiame Vokietijos Chemnico mieste jau savaitę vyksta tūkstantiniai protestai prieš dabartinę...

Vos daugiau nei 200 tūkstančių gyventojų turinčiame Vokietijos Chemnico mieste jau savaitę vyksta tūkstantiniai protestai prieš dabartinę A. Merkel imigracinę šalies politiką. 

Šiuos protestus išprovokavo praeitą sekmadienį, kaip įtariama, dviejų jaunų imigrantų – 23-ų metų siro ir 22-ų irakiečio – įvykdyta 35-erių metų vokiečio žmogžudystė. 

Vokietijos policijos duomenimis jau nužudymo dieną į protestus susirinko 800 žmonių. Teigiama, kad pirmadienį į protestus, nukreiptus prieš imigracinę A. Merkel politiką, susirinko per 5000 žmonių.

Į augančius protestus kanclerė Angela Merkel reagavo juos pasmerkdama: „Mes netoleruojame tokių nelegalių susirinkimų ir žmonių, kurie atrodo kitaip ar turi kitokią kilmę, kiršinimo, ir bandymų gatvėse paskleisti neapykantą.“

Vokietijos kanclerė taip pat pridūrė, kad „Vokietijoje nėra vietos“ „netolerancijai ir ekstremizmui“.

Šie A. Merkel pasisakymai išprovokavo naujus protestus.

Šeštadienį, kaip praneša Deutsche Welle, saugant 1200 policininkų, tuo pat metu vyko dvi skirtingos eisenos: A. Merkel imigracinei politikai nepritarianti eisena, kurią – tikinama – sudarė 4500 žmonių, ir A. Merkel imigracinės politikos šalininkų eisena, kurią – aiškinama – sudarė 3500 žmonių.

Už A. Merkel imigracinę politiką pasisakančiųjų eisena išsiskyrė jaunų žmonių gausa ir skanduojamais raginimais vadinamiesiems „pabėgėliams“ „parodyti širdį, ne neapykantą“ (vok. Herz statt Hetze).

Dabartinei imigracinei politikai nepritariančiųjų eisenoje akcentuotas tautinis tapatumas – buvo galima pamatyti daug Vokietijos vėliavų, skanduotas Berlyno sienos griūties laikų šūkis „Mes esame tauta!“ (vok. Wir sind das Volk!).

Parengta pagal užsienio žiniasklaidos informaciją.

Susiję

Europa 910795629463954283

Rašyti komentarą

12 komentarų

Anonimiškas rašė...

Kai "atbėgėliai" įvykdo kriminalinį veiksmą, normalu kad vietiniai žmonės piktinasi ir demonstruoja. O tuos, kurie po nusikaltimų prieš tautiečius skanduoja nusikaltėliams rodyti "širdį ne neapykantą" net nežinau kaip pavadinti. Turbūt pavojingais ligoniais.

Geheimestaatspolizei rašė...

Nacht Und Nebel

Unknown rašė...

Sterva,specialiai naikina europiecius !!!Pagal kieno uzsakyma?

Pikc rašė...

Esamomis sąlygomis, tikėtina, kad buvusi komsomolka jau galvoja, kaip tą Nacht und Nebel pritaikius skerdžiamomis avimis nenorintiems būti tautiečiams. :)

Agent OO7 rašė...

Senė degs pragare už nekaltų savo žmonių ir vaikų žudymą.

Anonimiškas rašė...

Arteja luzio taskas vakaru Europai. Arba jie apsivalys nuo marksistu nusikalteliu valdzioje arba ne uz ilgo taps musulmonu valdomomis trecio pasaulio salimis.

Anonimiškas rašė...

Soroso, Rotchildu, naujo finansinio elito (google, amazon etc) savininku, banku. Jiems nereikia laisvu zmoniu. Jiems reikia vergu. O kai susitvarkys su baltaisiais tai likusieji pasiduos greitai.

ne robotas rašė...

Vokietijoj jau įsigalėjusi raudonoji diktatūra. Bet kol kas ji laikosi, tik šantažuodama tautą "naciai". Pakritikuok bet kurį Berlyno politinį gvėrą arba Merkel, ir tu jau "nacis". Kiek dar komunistai laikysis už šito "nacių" šiaudo, neaišku, nes jau visi mato, kad jų humanizmas siūtas baltais siūlais. Dabar iš paskutinių jėgų, mestos visos propagandinės ir teismų pajėgos užgniaužti tautos balsui.

Pikc rašė...

Kad būtų akivaizdžiau, iki kokio debilumo homunistinė propaganda gali nusivažiuoti, pasižiūrėkite, KAS tas nužudytasis, dėl kurio mirties tie "fošystaj", "nonacei" beigi "racistaj" protestuoja: https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/08/30/10/4F74B50300000578-6113621-image-m-28_1535619741952.jpg
O štai čia galite pasižiūrėti, kaip, pagal homuniagas, atrodo "Hitlergruß": https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/08/30/11/4F716DC600000578-6113621-Fifty_seven_percent_of_Germans_view_the_anti_migrant_riots_durin-a-7_1535626177796.jpg
(http://www.dailymail.co.uk/news/article-6113621/German-police-mole-leaked-details-migrant-stabbing-neo-Nazis.html)
Kaip sako, noch Fragen? ;)

Sėlis rašė...

Apgailėtina per švelnus žodis. :D Neobolševikinei gaujai ir jos purvasklaidai ne juokais dreba kinkos. :D

robotas rašė...

Kai anie žudo vokiečius/europiečius, tai jie ne rasistai. Kai nori nuo jų gintis, tu rasistas. Nuo šitų bukų cinikų tikrai apima neviltis. Jie išprovokuoja žmones protestams, kurie dar gana taikiai vyksta. Žmonės pasibaisėję komunistais ir štazi, uzurpavusiais valdžią.

Joachim Hamann rašė...

Vyrai, jūsų vietoj nesijuokčiau. Ta neobolševikinė gauja prives Europą iki pilietinio karo.

item