Audrius Bačiulis. Politinė pedofilija

Štai grupelė ne iš Lietuvos pinigų apmokamų eurointegratorių rengia diskusiją: Ar Europai reikia ginkluotųjų pajėgų? Kad būtų įdomiau...

Štai grupelė ne iš Lietuvos pinigų apmokamų eurointegratorių rengia diskusiją: Ar Europai reikia ginkluotųjų pajėgų?

Kad būtų įdomiau, diskutantai kviečia 13 metų ekspertą, kuris jau žino, kad „Amerika tolsta nuo ES“, tad „Europai reikia pačiai rūpintis savo saugumu“. Tokį neva giliai brandų vaikį, kuris Tapino padavimu ir su Vytautu Landsbergiu šnekėjo, ir Artūrą Zuoką keikė. Ir kuris vargiai suprato, kam jį dideli dėdės išnaudoja, lygiai, kaip vargiai supranta vaikai, didelių dėdžių išnaudojami kitiems, nei politiniams, tikslams.

Visus esminius diskusijos dalyvius pažįstu, tema per pastaruosius pora metų aptarta ne kartą ir ne du. Belenkas, kažką išmanantis apie karybą, žino, kad visos kalbos apie „Europos ginkluotąsias pajėgas“ yra niekų šnekos.

Tam Putino sugėrovo Junckerio pasiuntiniui Lietuvoje vardu Arnoldas Pranckevičius esu dar pernai kovo 9 dieną diskusijoje TSPMI ant pirštų išaiškinęs, jog Europa du kartus kūrė vieningas ginkluotąsias pajėgas:

a) Pirmą kartą Napoleono Grande Armee, kurioje prancūzų buvo gal pusė;

b) Antrą kartą Hitlerio Waffen SS nacionalinėse divizijose, kuriose su bolševikais kovojo visa Europa, išskyrus lenkus ir lietuvius.

Abu kartai Europai baigėsi blogai. Arnoldas tai išgirdęs pažaliavo, bet smūgį priėmė ir laikėsi gerai. Pasaulinio lygio diplomatas, gaila, kad ne Lietuvai dirba.

Dabar Briuselio biurokratija, pasinaudodama liberalų sukelta anti-Trumpine psichoze, perveda ją į antiamerikietišką lygmenį ir vėl pradeda kalbą apie „Europos pajėgas“. Kurių nėra ir būti negali.

Kodėl? Todėl:

a) Nėra vieningos komandinės kalbos, išskyrus amerikietišką NATO; 
b) Nėra ir nebus vieningų planavimo procedūrų, išskyrus NATO;
c) Nėra ir nebus ginkluotės standartų, išskyrus NATO;
d) Nėra ir nebus Europos branduolinių pajėgų, tolygių Rusijos ar Amerikos;
d) Nėra vieno Europos kariuomenės vado, kurio įsakymu pajėgos pajudėtų į mūšį.

Bet Tapino šutvės surastas vaikas tų dalykų nežino, nesupranta ir suprasti negali. Nes jis dar vaikas. Nors jam jau tai įdomu. Lygiai, kaip jo amžiaus vaikams jau įdomus seksas, su kuriuo juos mielai supažindintų tam tikrų polinkių dėdės ir tetos.

Šūdžiai jūs.

Susiję

Įžvalgos 7635223049740453464
item