Audrius Bačiulis. Politinė pedofilija

Štai grupelė ne iš Lietuvos pinigų apmokamų eurointegratorių rengia diskusiją: Ar Europai reikia ginkluotųjų pajėgų? Kad būtų įdomiau...

Štai grupelė ne iš Lietuvos pinigų apmokamų eurointegratorių rengia diskusiją: Ar Europai reikia ginkluotųjų pajėgų?

Kad būtų įdomiau, diskutantai kviečia 13 metų ekspertą, kuris jau žino, kad „Amerika tolsta nuo ES“, tad „Europai reikia pačiai rūpintis savo saugumu“. Tokį neva giliai brandų vaikį, kuris Tapino padavimu ir su Vytautu Landsbergiu šnekėjo, ir Artūrą Zuoką keikė. Ir kuris vargiai suprato, kam jį dideli dėdės išnaudoja, lygiai, kaip vargiai supranta vaikai, didelių dėdžių išnaudojami kitiems, nei politiniams, tikslams.

Visus esminius diskusijos dalyvius pažįstu, tema per pastaruosius pora metų aptarta ne kartą ir ne du. Belenkas, kažką išmanantis apie karybą, žino, kad visos kalbos apie „Europos ginkluotąsias pajėgas“ yra niekų šnekos.

Tam Putino sugėrovo Junckerio pasiuntiniui Lietuvoje vardu Arnoldas Pranckevičius esu dar pernai kovo 9 dieną diskusijoje TSPMI ant pirštų išaiškinęs, jog Europa du kartus kūrė vieningas ginkluotąsias pajėgas:

a) Pirmą kartą Napoleono Grande Armee, kurioje prancūzų buvo gal pusė;

b) Antrą kartą Hitlerio Waffen SS nacionalinėse divizijose, kuriose su bolševikais kovojo visa Europa, išskyrus lenkus ir lietuvius.

Abu kartai Europai baigėsi blogai. Arnoldas tai išgirdęs pažaliavo, bet smūgį priėmė ir laikėsi gerai. Pasaulinio lygio diplomatas, gaila, kad ne Lietuvai dirba.

Dabar Briuselio biurokratija, pasinaudodama liberalų sukelta anti-Trumpine psichoze, perveda ją į antiamerikietišką lygmenį ir vėl pradeda kalbą apie „Europos pajėgas“. Kurių nėra ir būti negali.

Kodėl? Todėl:

a) Nėra vieningos komandinės kalbos, išskyrus amerikietišką NATO; 
b) Nėra ir nebus vieningų planavimo procedūrų, išskyrus NATO;
c) Nėra ir nebus ginkluotės standartų, išskyrus NATO;
d) Nėra ir nebus Europos branduolinių pajėgų, tolygių Rusijos ar Amerikos;
d) Nėra vieno Europos kariuomenės vado, kurio įsakymu pajėgos pajudėtų į mūšį.

Bet Tapino šutvės surastas vaikas tų dalykų nežino, nesupranta ir suprasti negali. Nes jis dar vaikas. Nors jam jau tai įdomu. Lygiai, kaip jo amžiaus vaikams jau įdomus seksas, su kuriuo juos mielai supažindintų tam tikrų polinkių dėdės ir tetos.

Šūdžiai jūs.

Susiję

Įžvalgos 7635223049740453464

Rašyti komentarą

11 komentarų

Šiaurės Lietuva. rašė...

Nuo puslaukinių klajokliu imigrantų iš Afrikos ir Azijos Europa negali atsiginti,ką ten svaigsta apie karines pajėgas tolygias NATO.

Hm rašė...

Nors ir piktas straipsnis, bet teisingas.

Anonimiškas rašė...

Kažkada ir NATO nebuvo. Kad kažko nėra, tai nėra argumentas, kad nebus ir ateityje.

Audrius rašė...

Nebus tų karinių Europos pajėgų. Ir nereikia. Jei Europa dabar nesutaria įvairiais paprastesniais klausimais, neįsivaizduoju, kaip tos šalys elgtūsi karinės invazijos atveju. Tarkim ne tiesioginės, o pradžiai hibridinės ar "ekologinės" invazijos atveju. Ypač kai Europa priklausoma nuo rytų gamtinių išteklių. Tik NATO yra atsvara rytams. Priežastys parašytos straipsnyje labai aiškios.
O kad 13 metis diskutuoja tokiomis temomis, nežinau.... Man 13 metų kiti dalykai rūpėjo.

juokdariai rašė...

Ką apie Europos karines pajėgas jums pasakys pacifistai, jie gi ir vulgarieji kairieji-liberastai, dabar ir jaukiantys gyvenimą Europoje. O Makrono vogravimai tėra putos. Tas asmuo išvis nieko neraukia, išskyrus kaip iškaulinti finansus iš Vokietijos, neprarandant Grand Nation panaberijų.

Velnio advokatas rašė...

Tą vaikelį Rytą dabar visi ir visur kiša, panašu - tai jis Tapino laidą veda, tai senolį Landsbergį kalbina. Kažkaip abejoju, kad ūmai iš po krūmo išlindo toks guvus vaikėzas. Kažkas užkulisiuose stumia jį, nes ir jo raiškiai deklamuojamas tekstas tokiuose epizoduose labai primena rašytą vyresnių scenaristų. Matyt kažkokios naujos liberalmarkistinės poveikio darymo priemonės avangardas...

Na, ir nors stengiuosi susilaikyti nuo vaikų "lazdavojimo", leisiu sau patraukti Rytą per dantį, nes jis jau kaip ir viešas asmuo. Jaunuolis - labai jau erzinančio, nepagrįstai savimi užtikrino sojomis šeriamo berniuko veido savininkas. Girdėjau, tokius autoriaus minimi šūdžiai itin mėgsta.

Ultrakrikscionis rašė...

Taikliai! :)

Anonimiškas rašė...

joo, :)))))))))))),skaičiau ir juokiausi.Kartais su Bačiuliu nesutinku (jis,kaip suprantu Lansbergį bais myli,aš tai nelabai),bet daug kur jis teisus,dėl ES ginkluotų pajėgų irgi.Gerai,kad trylikametis domisi politika,bet nereikia rimtais veidais į tokias diskusijas kviestis trylikamečių ir klausti jų nuomonės.Pasakiau ir pagalvojau:ko čia "užsisėdau' ant to trylikamečio,mačiau ten dvi "ekspertes"-tokia Tapinienė ir Rasytė,kažin ar jos toliau pažengusios nuo tų trylikos metų.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Liberastai galvoja štai kaip: įves tą Makrono postringavimus retransliuojantį vaikį kaip "rimtą diskutantą", ir bet kas, kas sumals jo nusišnekėjimus į miltus, bus apšauktas vos ne smurtautoju prieš nepilnamečius (o jei tas vaikis dar ir apsižliumbs (kas, be abejo, bus rodoma stambiu planu), tai išvis vieni pliusai.
O kas galvoja, kad eurosajūso politbiurui savo MVD kariuomenė reikalinga nuo IŠORĖS grėsmių apsiginti - galvokite dar kartą. ;)
Kas tingi galvoti - palyginkite sajūzo retoriką iš išorės plūstančių agresyvių nelegalų ir "nepaklusnių sajūzinių respublikų" klausimais. ;)

Anonimiškas rašė...

Paaiškinkite man: tarybinės spaudos neskaičiau ir "lietuviškos" taip vadinamos "spaudos" neskaitau, televizijos nežiūriu. Kas per 13 metų "eksperatas"? Vardas, pavardė? Čia kas? Angola?

Pikc Kažinkavičius rašė...

Angola, kaip dabar populiaru sakyti, "nervingai rūko kampe". Tik parodykit, kur yra žemiausias lygis - ir liberastai jį mikliai "perspjaus". Daug kartų. :)

item