Apginkime šeimą! Renkami parašai prieš seksualinių mažumų eitynes

Daugiau kaip penkis milijonus parašų už Lietuvos Nepriklausomybę 1990 m. surinkusios pasaulinės organizacijos „Tradicija, Šeima, Nuosavyb...

Daugiau kaip penkis milijonus parašų už Lietuvos Nepriklausomybę 1990 m. surinkusios pasaulinės organizacijos „Tradicija, Šeima, Nuosavybė“ (Tradition, Family, Property – TFP) atstovai Lietuvoje veikiančio Krikščioniškosios kultūros instituto vardu pradėjo platinti peticiją prieš 2019 metų birželio 8 dieną Vilniaus Gedimino prospekte organizuojamas seksualinių mažumų eitynes „Baltic Pride“.

Peticijos organizatoriai skatina naudotis konstitucine teise riboti visuomenės dorovei kenkiantį ir nepilnamečių teisę į apsaugą nuo tokių renginių neigiamo poveikio pažeidžiantį renginį.

Krikščioniškosios kultūros instituto atstovai buvo kreipęsi į Vilniaus miesto savivaldybę prašydami atšaukti eitynes arba pakeisti jų vietą iš nepilnamečių gausiai lankomo miesto centro į atokesnę, tačiau iš savivaldybės sulaukė tik eitynių pateisinimo.

Su peticija platinamame laiške organizatoriai pažymi, kad valstybinės įstaigos jokių veiksmų neketina imtis, nes pažeidinėti nepilnamečių teisę į apsaugą nuo neigiamo informacijos poveikio ir nesirūpinti viešąja dorove traumuojant vaikus Lietuvoje tapo norma.

Pasak autorių, turime sustabdyti homoseksualų eitynes vaikų lankomose vietose ir nesileisti perauklėjami dėl to, kas yra šeima.

Užsisakyti peticiją (ne daugiau 10 vienetų), kad ją būtų galima pasirašyti raštu, organizatoriai kviečia jų svetainėje  suvedant savo duomenis (pildyti galite ČIA), pagal kuriuos peticijos bus atsiųstos nurodytu adresu. Peticijų siuntimą apmoka akcijos organizatoriai.




Susiję

Šeimos politika 6420339140026197264
item