Apginkime šeimą! Renkami parašai prieš seksualinių mažumų eitynes

Daugiau kaip penkis milijonus parašų už Lietuvos Nepriklausomybę 1990 m. surinkusios pasaulinės organizacijos „Tradicija, Šeima, Nuosavyb...

Daugiau kaip penkis milijonus parašų už Lietuvos Nepriklausomybę 1990 m. surinkusios pasaulinės organizacijos „Tradicija, Šeima, Nuosavybė“ (Tradition, Family, Property – TFP) atstovai Lietuvoje veikiančio Krikščioniškosios kultūros instituto vardu pradėjo platinti peticiją prieš 2019 metų birželio 8 dieną Vilniaus Gedimino prospekte organizuojamas seksualinių mažumų eitynes „Baltic Pride“.

Peticijos organizatoriai skatina naudotis konstitucine teise riboti visuomenės dorovei kenkiantį ir nepilnamečių teisę į apsaugą nuo tokių renginių neigiamo poveikio pažeidžiantį renginį.

Krikščioniškosios kultūros instituto atstovai buvo kreipęsi į Vilniaus miesto savivaldybę prašydami atšaukti eitynes arba pakeisti jų vietą iš nepilnamečių gausiai lankomo miesto centro į atokesnę, tačiau iš savivaldybės sulaukė tik eitynių pateisinimo.

Su peticija platinamame laiške organizatoriai pažymi, kad valstybinės įstaigos jokių veiksmų neketina imtis, nes pažeidinėti nepilnamečių teisę į apsaugą nuo neigiamo informacijos poveikio ir nesirūpinti viešąja dorove traumuojant vaikus Lietuvoje tapo norma.

Pasak autorių, turime sustabdyti homoseksualų eitynes vaikų lankomose vietose ir nesileisti perauklėjami dėl to, kas yra šeima.

Užsisakyti peticiją (ne daugiau 10 vienetų), kad ją būtų galima pasirašyti raštu, organizatoriai kviečia jų svetainėje  suvedant savo duomenis (pildyti galite ČIA), pagal kuriuos peticijos bus atsiųstos nurodytu adresu. Peticijų siuntimą apmoka akcijos organizatoriai.




Susiję

Šeimos politika 6420339140026197264

Rašyti komentarą

61 komentaras

Anonimiškas rašė...

o kur ją pasirašyti internetu?

Anonimiškas rašė...

Internetu negalima

1Chingishan rašė...

o kodėl negalima internetu? plius frazė: "kuri pakeistų eitynių vietą iš Vilniaus centro į mažiau nepilnamečių lankomą arba sustabdytų šias eitynes apskritai." - jokių negali būtu arba arba- reikalaut uždraust nes tai pažeidžia įstatymus ir ne galimai, o pažeidžia Konstituciją O būtent Konstitucijos 25 straipsnį ("būtinybė garantuoti žmonių dorovės apsaugą") taip kad reikia reikalaut drausti apskritai. Bei drausti tas šlykčias vėliavas naudot apskritai, nekalbant kad kabint savo balkonuose, ar and VU pastato.

Pikc rašė...

Intencijos, be abejo, geros - bet ką PETICIJA gali duoti? Kiek suprantu, tai neįpareigojantis dokumentas - o tos liberastų irštvos elgesys Lukiškių aikštės klausimu (ir ne vienos tikrai garbingos organizacijos pasirašytus raštus) leidžia nesunkiai nuspėti, kokia bus tos faunos reakcija į šią peticiją.

1Chingishan rašė...

peticija skirta ne faunos reakcijai, o seimo reakcijai išgauti, kad jie reaguotu pagaliau į pažeidinėjamus įstatymus dėl pederastijos propagandos bei žmonių erzinimo, nervavimo ir specialaus neapykantos kurstymo su savo iškrypelių eitynėmis (ar savo šlykščių vėliavų kabinimais), kurios pažeidžia bent 2 straipsnius ir yra neteisėtos. Jei valdžia neregauos tai bus matoma ir per rinkimus galės žmonės apsispręsti kas yra kas (tai viena) o antra - surinkus reikiamą pagrįstų parašų kiekį politikai negalės nereaguot nes yra įstatymas ir reakcija privaloma- tai bus matoma kas kaip reaguoja. ir 3ia- tokios peticijos suburs žmones po viena įdėja ir kristalizuosis konkreti grupė- tik tą grupę reiktų kažkaip išlaikyti visumoje kad ji neišsisklaidytų, kad per tuos pačius Juozaičio rinkimus ar ateinančius geyropos parlamento, ar seimo rinkimus jie balsuotų sutelktai. pvz referendumas dėl žemės subūrė 300 tūkst grupę, kuri vėliau balsavo už tai kas prisidėjo jį organizuojant- tai yra už valstiečius. Būtent dėl jų balsų pirmą kartą ir prašiko tiek koncervai, tiek socdemai. jei neklausys šitos grupės dėl pederastų apribojimų- tai valstiečių laukia tas pats. Išrinkus Juozaitį, į parlamentą 100 proc pateks jo pirmi ir kol kas pagrindiniai remėjei tautinikų sąjunga. ir jų procentas priklausys kaip valstiečiai reaguos į šitą peticiją ir dar tos kurios netrukus pasirodys (o jos pasirodys nes apie jas dabar eina kalba ir jos dar labiau nepatiks pederastams)

JUOZUKAS rašė...

Pernelyg daug demesio..tai tik padeda reklamuotis bureliui asmenu populiarinti savo iskreipta ir pasibjauretina pozicija. Maziau demesio, maziau reklamos, nebent galima atsainiai pajuokti panasias eitynes ir pan...

1Chingishan rašė...

vakaruose irgi tokia pozicija buvo- tio nekreipt dėmesio, pajuokt- paslankios iškrypeliai ir išsivaikščios. Kurgi ne. Dabar ten kur taip mano ir nekreipė dėmesio- baveik visur įteisinta pederastija, visur įteisinta "neapykantos kalba"- kai negali net kritikuot šitų degradacijų, o visokiose kanaduose ir vaikus atiminėja iš šeimų kurios tam nepritaria. Jūs suprantat kaip toks pažiūris pavojingas. Čia gi jie to ir siekia- mol: "matot, niekas nesipriešina, jūs tik pažiūrėkit kiek daug laimingų veidų, kodėl poltikai dar neįteisino mums santuokų, kodėl neduoda augint vaikų? visi gi juk pritaria, o pritaria nes juk matot kad nesipriešina, dievas myli visus ir t.t." -- Va tokios frazės iš sodomitų eina po kiekvieno jų parado per visas laidas ir dienraščius, taip bandydami paveikt kitaip mąstančius ir politikus.
Taip kad tik kovot, tik reikalaut uždraust, juos minimum gydyt, o vadovus ir remėjus sodint, deportuot ir pilietybes aiminėt.

Neviltis rašė...

Sumanymas teoriškai geras, bet praktinio poveikio neturės, o tie, kas pasirašys, taip tik užsiregistruos kaip politiškai nepatikimi. Daugeliui tai įtakos neturės, bet jei žmogus dirba kokioje nors valdiškoje įstaigoje ir turi kokias nors pareigas arba siekia jų, taip gali net pakenkti savo karjerai. Pavyzdžių jau yra buvę.

Ainis rašė...

Visada yra mažiausiai dvi išeitys. Pirma imtis veiksmų, antra - nieko nedaryti. Pirmai veiklai reikia drąsos ir vilties, antrai - užtenka įsigazdinimo.
Jeigu Neviltis nuostata būtų gaji 1918 ar 1990 - Lietuvos respublika būtų neįvykus.

Anonimiškas rašė...

Visi pasirašom, abejingumas pražudys.

1Chingishan rašė...

nematys niekas tų parašų nes pirma jie bus ant popieriaus, o antra jie bus pateikami Seimui- kad ten kažkas žiūrėtų į kiekvieną pavardę ir dar į kažkokius juodus sąrašus suvedinėtų tai čia nesąmonė. taip kad nesijaudink dėl politiško nepatikimumo. Čia tie kas pasirašė už referendumą dėl žemės kur nors įtraukti į sąrašus kokius nors? o tie kas jį prisidėjo organizuojant dabar Lietuvą valdo- taip kad nereikia klaidint žmonių.

Anonimiškas rašė...

Siūlau geresnį ir veiksmingesnį variantą. Jį galima vykdyti lygiagrečiai su parašų rinkimu. Laisvanoriško aukojiimo būdu,per visą Lietuvą, surinkti gerą pinigų sumą ir už ją pasamdyti kietų vyrukų (ir mergyčių) didelį būrį (gal 100-200-300 žmonių): rokerius-baikerius ir kitokius kietus bičus, kad jie beisbolo lazdomis, lenciūgais ir kastetais apdaužytų pydarams šonus ir marmūzes. Prie protestuotojų, prisijungs ir daugiau savanorių. Reikėtų pakviesti protestuotojų iš Lenkijos, Ukrainos ir kit. Savanoriams suteikti nakvynę ir maistą. Iš surinktų pinigų, kiek leis lėšos, apmokėti jų kelionpinigius. Be abejo, mentai bus gatavi protesto dalyvius pakuoti, tam reikia būti pasiruošus. Supakuotieji protestuotojai turi turėti garantijas, kad jiems bus atlyginta finansiškai. Dalis sumos turi būti išmokama prieš, dalis po akcijos. Tokia akcija visam laikui atims norą rengti čia tokias eitynes. Svarbu pats fizinis pasipriešinimas ir garsas apie jį. Reikia paskelbti, jog "Už įvykį atsakingi yra tie, kurie davė leidimą tokioms eitynėms".
Be abejo pinigų rinkimas turi būti viešai neskelbiamas. Alternatyvus variantas - "išjungti" visus pydarų lyderius ir eitynių organizatorius dar iki numatytos datos.

1Chingishan rašė...

Siūlomas variantas man patinka.
O dėl peticijos- labai gera intencija, tik ji nepilnai išvystita. Čia net duoda pasirinkti ir eiti kitoje vietoje. Plius ką tai išspręndžia? kodėl reikia dėti tiek pastangų tik tam kad jie eitų ne Gedimino prospektu o pvz Konstitucijos ar bet kurioj kitoj vietoj? Apskritai reikalaut tik uždraust, Plius papildyt reikia peticiją, dėl lgbt kaip organizacijos draudimo, draudimo juos finansuoti, draudmo bet kur savo smirdinčias vėliavas kabinti, peticijos pagalba reikalaut referendumo dėl įrašymo į Konstituciją, kad santuoka galima tik tarp vyro ir moters (referendumo kartu su prezo rinkimais) ir kad šio įstatymo niekas niekaip (jokios užsienio organizacijos taip pat ar konstituciniai teismai) negalėtų atkeisti. Plius įrašyt kad jokių partnerysčių ar kitų bendro gyvenimo formų kaip santuoka būt negali. be to tiek politikus, tiek visuomenės narius griežtai bausti už bet kokias paramas pederastijai nes tai tiesiogiai pažeidžia Konstituciją ir politikas siūlantis įteisinti pedrastų santuokas- automatiškai šalinamas iš seimo ar vyriausybės ir atsako pagal baužiamąjį straipnį. Tas pats ir su visuomenės veikėjeis ar žurnalistais- tapdamas pilnamečiu ir gaudmas pasą jis atomatiškai sutinka su konstitucniais įstatymais ir remdamas pederastiją ar trangenderius visokius jis pažeidžia konstitucinius įstatymus ir privalo būti baudžiamas. Į peticiją taip pat reikia įtraukti klausimą dėl stambulo ir pan sutarčių kad jei sutartyje yra paminetos socialinės lytys ar reikalaujama bausmių atskirai vyrams ir t.t. tai tokių sutarčių net svarsyt negalima, už parama joms baudžiamasis įstatymas. Plius į peticiją privaloma įtraukti klausimą dėl vaikų atiminėjimo. Kad jei matoma kad prieš vaiką gali būti smurtaujama- tai izoliuojamas smurtautojas, o ne vaikas. ir vaikas jokiais atvejais negali būti imamas iš šeimos. Į peticija galima įtraukt ir daugiau klausimų tipo tokių, kurie ir yra nukreipti prieš pederastus ir jų stumiamus įstatymus ar vaikų atiminėjimus. Klausimų gali būti kiek nori, jei po kiekvienu žmogus turės pasirašti atskirai. Tokiu atveju su mažesnėms pastangoms (jei kiekvieną klausimą atskirai tai reiktų labai daug pastangų, laiko ir lėšų) būtų galima spręsti daug klausimų ir pagaliau pradėti rimtą kovą su šitais išsigimeliais, degradais, tolerastais, liberastais, mankurtais, tapinais, užkalniais, anūkais, miliūtėms, pumprickaitėms, delfiais, 15 min, tv3, lrtytais ir panašiais iškrypeliais.

Anonimiškas rašė...

>Anonimiškas 2018-09-17 01:49
Labai paaugliškas pasiūlymas.
Smurtas žyriesiams nėra svetimas. Reikia prisiminti 1969 Stonewall riaušes. Dar prisiminti gerą LGBT finansavimą ir didžiųjų srutųsklaidos portalų atsidavimą žydrajam smegenų plovimui.
Galutinime rezultate tituškų anie prisamdytų daugiau, purvasklaida juos pristatytų kaip taikius demonstrantus ir su riaušių policijos pagalba tiek fiziškai, tiek informacinėje plotmeje triunfuotų "žydroji tolerancija".

Anonimiškas rašė...

O pydaru garbinimas ar ne infantilumo propagandos pozymis?

2018-09-17 08:55 rašė...

Atsiprašau, neįkirtau tamstos komentaro. Gal galima aiškiau kur 2018-09-17 08:55 komentare įžvelgėte "pydarų garbinimą"?

Neilas rašė...

Turiu kitokį pasiūlymą - surinkti vyrų būrį, kur vienas svertų minimum 85 kg, kad jį būtų sunku paimt ant rankų ir išnešt. Kiekvienam vyrui reikia apsijuost grandine per pilvą ir kito žmogaus grandinę, kurią sukabint spyna. Taip grandinė perjuos ir šalia esančio grandinę, kad tarkim jeigu policininkas temptų ir bandytų išrauti, to nepadarytų, ir gautųsi toks kaip neišardomas žmonių tinklas. Ir tokią minią paleist priešais gėjų paradą, kad juos sustumtų arba suskaldytų, policininkai nieko negalėtų atplėšti. Finale gausis fizinė blokada. Už smurtą būtų taikomos baudos ir net grėstų kalėjimas, o čia gautus tiesios antimitingas.

Neilas rašė...

*Tiesiog antimitingas. Plius dar reikėtų apsaugos aplink pilvą, kokios nors plastmasinės, kaip būna trimerio laikiklio plastmasė arba kaip futbolininkų blauzdų apsaugos - iš tokios medžiagos, nes mentai stiprūs, gali gerai bandyt raut, net ir minią iš 100 žmonių. BE to, tai turi būti undegroundinis judėjimas, kad nieks nežinotų, ar toks bus..

Anonimiškas rašė...

Purvasklaida, žinoma, putosis ir pils srutų jūras ant protestuotojų ir jiems prijaučiančių. Kuo didesnis bus tas triukšmas - tuo geriau! Tegu tai pasklinda po ES ir po Amerika. To ir reikia siekti. Jei kils riaušės - dar geriau. Geriausiai būtų, jei prieš pydarus būtų lietuviškas Maidanas. Galima net su policija susikibti, jei ji imsis guminių kulkų. Tegu nedrįsta! Reika ruoštis teikti Pirmąją Medicininę pagalbą, turėti reikiamų priemonių. Idealu būtų šią protesto akciją padaryti tarptautine ir kviesti iš visos Europos. Juk pydarai savo judėjimą daro tarptautiniu mąstu ir į savo eitynes vištgaidžius suveža iš visų pakampų. Europoje jiems prieštaraujančių yra daug ir gaugeliui niežti rankos. Sudarykime jiems galimybe pasireikšti.

Anonimiškas rašė...

Komentare 2018-09-17 08:55 pydaru garbinimas neizvelgtas. Infantilumo ugdymas vyksta oficialios valdzios palaiminimu ir tai virsta agresija pries normalia visuomene. Mandagus linkciojimai ir rashtai jiems tik pasikabiti tualete (WC). Jie nesivadovauja demokratija(!), nekreipia demesio i visuomenes balsa, todel ir kontraveiksmai turi buti adekvatus, t.y. "nedemokratiski". Jie pasejo veja, ateis laikas audrai.

Anonimiškas rašė...

Reikia ruošti įvairiems protesto variantams. Labai didelė tikimybė, kad policija ir pydarai gali pirmieji panaudoti smurtą, nes taip dažniausiai ir būdavo visuose mitinguose.

Neilas rašė...

Jeigu jie pirmieji panaudos smurtą prieš taikų protestą, jie bus nubausti straipsniais internete už tai. Tiesiog bus apie ką rašyti. O šiaip ant gėjų vėliavos labai tiktų nupiešt svastiką - tai parodytų tikrą jų veidą.. arba komunistų pjautuvą su kūju..

Hm rašė...

Beje, šiandien (09-18) jau dvi gėjų vėliavos kabo Vilniaus universiteto Sarbievijaus kieme. Antroji Filologijos fakulteto dekanato lange. Įdomu, kaip tai pakomentuotų prodekanė Kaišaruri.

Pikc rašė...

Na, kadangi ji a) ištekėjo už "egzotinio" frukto, b) savo snukiaknygės profilį buvo "pasipuošusi" "nezabūdke", o c) 2015 m., kai alach-babachai "truputį apramino" homunistinius "šarly" debilus, "pasipuošė" prancūzų "trikolioru", neatmesčiau galimybės, kad ji buvo viena iš pederastų skuduro iškabinimo iniciatorių. ;)

1Chingishan rašė...

dienraščiai informuoti apie tas vėliavas- žiūrėsim ko jie imsis.
čia štai prie ko priveda nebaudžiamumas ir pačių studentų abuojumas.
Nesugebėjo susiorganizuot ir dėl Radžvilo į mitingą išeit - tai va krūvos iškrypelių vėliavų ant VU sukabino- tarsi tai VU palaikymas, o ne kelių atskirų išgamų asmeninis palaikymas- Tiesiog naglai naudojasi VU vardu kol visuomenė tyli, nes neturi nei kur nei kaip ir pasisakyti tokiais klausimais.

Anonimiškas rašė...

Na,jei visi taip galvotų ,kaip tamsta tai tikrai gėjų eitynės vyktų net ne Gedimino prospektu,o ir pačioje Katedros aikštėje.Mušamus visuomet gina,o ypač ES globalistai.Priešintis lytinių santykių demonstruotojams reikia ne fizinio susidorojimo,o tvirto moralinio pasipriešinimo,remiantis giliomis šeimos sampratos vertybėmis.

Hm rašė...

Hm, gal bent kokį paklausimą galima nusiųsti, dėl ko tos vėliavos ten kabo?

Anonimiškas rašė...

KUR GALIMA PAMATYTI ŠIOS PETICIJOS TEKSTĄ???

Pikc rašė...

Ar domina pretekstas (apie jį - čia: http://www.propatria.lt/2018/09/vilniaus-universitetas-tapo-lgbt.html), ar tikroji priežastis (čia jau spėliojimų sritis)? :)

1Chingishan rašė...

kokios peticijos?

Hm rašė...

Ačiū už atsakymą. Visa tai atrodo kaip slogus sapnas.

Pikc rašė...

Aha - atrodė, kad su ANO sajūzo pabaiga ir tas sapnas baigėsi - bet, pasirodo, džiaugtasi per anksti: gavome antrą seriją. Ir sajūzo, ir sapno.

Anonimiškas rašė...

Cituoju straipsnį. „Daugiau kaip penkis milijonus parašų už Lietuvos Nepriklausomybę 1990 m. surinkusios pasaulinės organizacijos „Tradicija, Šeima, Nuosavybė“ (Tradition, Family, Property – TFP) atstovai Lietuvoje veikiančio Krikščioniškosios kultūros instituto vardu pradėjo platinti P E T I C I J Ą prieš 2019 metų birželio 8 dieną Vilniaus Gedimino prospekte organizuojamas seksualinių mažumų eitynes „Baltic Pride“.[citatos pabaiga]. Tai va ŠITOS peticijos teksto ir ieškau. O ką jūs pagalvojot?

1Chingishan rašė...

Čia ta peticija: http://kki.lt/vykdomi_projektai.html

Rusnė rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
1Chingishan rašė...

mes tokias kaip tu open-minded degrades greitai gydysim elektra. man tai tiesiog nervai nalaiko kaip kažkokios degradavusios dūros dar drysta čia mus visus mokyti. Kiekvienas dabar gali turėt savo 3 centų nuomonę, kurią būtinai reikia įbrukti kitiems. Nuo žmonijos aušros pederastija buvo pati aukščiausia degradacijos forma, ir ją draudė visi ir visur- visos pagrindinės religijos, visi pasaulio pagrindiniai intelektualiai griežtai nusistatę prieš bet kokias sodomijos formas- nu bet bl. čia išlenda simonko ir jo lygio išsigimeliai, pasako kad pederastija yra tiesiog super-puper, juos paremia finansais visi tie kas nori sunaikinti žmoniją, valstybes, tautas, šeimas- ir krūvos tokių rusnių k. pradeda mus mokyt moralės ir reikalauti įteisint tai kas net protu nesuvokiama. Apie tai net kalbėt TABU. Taip kad čiaupkis išgama- jūsų laikas praėjo taip ir neatėjęs. nespėsit jūs pasidžiaugti laisve- teks grįžti atgal ant palatų ir ant kamerų gultų.

Ainis rašė...

Skaičiau Rusnės komentarą ir šypsojausi. Argumentų nulis, bet emocija ir savęs pristatymas oho.
Žmonės sveikinasi įvairiai - laba diena, katalikai - garbė Jėzui Kristui, anoniminiai alkoholikai - sveiki, aš esu alkoholikas toks. Rusnė sakinį pradeda rusišku keiksmažodžiu. Gal autorė nori atrodyti stipri, gal pataikauja įsivaizduojamų skaitotojų kultūriniam lygiui, bet kai seksualinių mažumų temoje komentare mergina pradeda nuo "pizda" tai visi LGBT nariai atsistoję ploja už gilų temos pajautimą.
Kai nuskamba " lietuviai tokie kvaili ir close-minded" Atsistoja visas Seimas, vyriausybė, ministerijos, Lietuvos emigrantai ir ploja ilgomis ovacijomis. O Pūras su psicgologų sąjunga ir rinkimus prakišusiais libkonais šaukia "bravo" dėl terapinės sakinio pabaigos. Ramanauskas, Savukynas, Užkalnis ploja už stilių ir barbarizmus.
Būti rusne k. yra šio laikmečio poza, mada ir gero tono ženklu. Lygiai taip pat kaip 1940m Hitlerjugende dėvėti uniformą

Pikc rašė...

Cha, homsomolo aktyvistė savo tikrą, purvasklaidos nenupudruotą snukelį parodė. Ir kas gi "išlindo"? Ogi rimtų psichoemocinių problemų turinti ypata. Paviršutiniškai žvelgiant, į akis krenta Tureto sindromas (geriau necituosiu), agresyvi isterija (akivaizdu iš komentaro tono), disociatyvus tapatybės sutrikimas ("JŪS lietuviai"), nepilnavertiškumo kompleksas (poreikis vartoti angliškus intarpus savivertei pakelti). O giliau pasikapsčius, greičiausiai ir daugiau kas "išlįstų". Taigi, kai kitą kartą liberastinė fauna bandys postringauti apie "sveiką protą" galite visi jiems nusijuokti į akis - šitie veikėjai akivaizdžiai nėra nei "sveiko", nei "proto". ;)

1Chingishan rašė...

nenusišnekėk čia. maža ką ten gina ES globalistai. Juos tiesiog reikia sodint ir gydyt. O savo tvirtą moralinį pasipriešinimą mes matom jau 25 metus kai tiesiog nieko nedaroma. tie iškrypelaiai jau senai savo šlykščias vėliavas kilnoja Katedros aikštėje- taip kad jie jau įleisti į bažnyčia ir ant altoriaus užsikorė. Ar rimtai bus pasipriešinti ir susitelkus bus priimti rimti baudžiamiejį įstatymai ir vyks suėmimai ir gydimai- ar tik toliau demonstruosi prie kompo savo "tvirtą moralinį pasipriešinimą, remdamasis gliiomis šeimos sampratos vertybėmis" - kažkos 5oko juokas.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Pasirašom. Nestabdom. Neleiskime šitam blogiui sklisti ir aiškinti, kaip likusiems gyventi. Beje, ar šiuo metu dar yra kažkas panašaus, ką galima būtų pasirašyti, kaip nors pasisakyti prieš lgbt ir t.t. ?

Anonimiškas rašė...

Be to, manau, kad tokios peticijos yra tik nežymi rezistencija prieš lgbt skleidžiamą blogį. Reikėtų kažko stipresnio. Kažko, kas labiau girdėtųsi, matytųsi, jaustųsi.

Unknown rašė...

Ir tada visi klausia, kodėl iš Lietuvos žmonės nori išvažiuoti. Laisvės čia tiek, kiek Sovietų sąjungoje. Turėtume judėt į priekį, link laisvės, link laisvų pažiūrų bei laisvės rinktis, o ne stovėti vietoje ir tada skųstis, kodėl Lietuvoje taip blogai gyventi.

Anonimiškas rašė...

Tokiems žmonėms kaip tu reikėtų uždrausti sakyti savo nuomonę viešai, nes keli pasibjaurėjimą. Visų pirma: homoseksualų vėliavoje pavaizduota vaivorykštė, o ne tavo snukys, taigi ji nėra šlykšti. Antra: prieš praverdamas burną išsitrauk galvą iš subinės ir nebepilk čia kitiems šūdo. Ir tarp kitko, tų visų "krikščionių" vadinamasis dievas, kaip sako biblijoje - myli visus. Tiek vyrus tiek moteris, tad gal pradėsi ir jį vadinti "pederastu"?
Tokie kaip tu naikina visuomenę ir žlugdo našlaičių viltis, galiausiai turėti šeimą.Tau, akivaizdu, nepatinka matyti vienos lyties žmones mylinčius vienas kitą, tačiau gal jiems irgi šlykštu žiūrėti į tave? Tačiau žinai ką? Jie tyli, nes supranta, kad visi turi lygias teises, kaip ir teisę būti savimi.

Anonimiškas rašė...

Didesnės degradacijos už tave tai dar nemačiau, eik ir pasideportuok iš čia, nes pili šūdą iš savo į subinę sukištos burnos.

Anonimiškas rašė...

Aš labai norėčiau, kad jus, taip mąstančius degradus, kas nors pririštų prie kokio medžio ir sudegintų. Tada tai pravalytume valstybę nuo visų šiukšlių.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Visų pirma, tavo išvardinti nekro/incezto/zoo - nėra priskiriami LGBT+ bendruomenei. Jie priskiriami tavo pasibjaurėtinai bendruomenei. Antra, aš esu aseksuali (nors turbūt nežinai ką tai reiškia), taigi tavo nuomonė apie mano patologiją yra neteisinga ir ganėtinai nuvalkiota. Tačiau, žinoma, jūsų šiuose komentaruose išrašyta nuomonė, kad reikia naudoti fizinį smurtą prieš kitus, todėl, kad jie mąsto kitaip nei jūs, tai visai ne gyvūliška. O dėl mano vartojamos kalbos, kuri, akivaizdu, tave įžeidė (tikiuosi pastebėjai, kad kreipiuosi iš mažųjų raidžių) galiu pasiteisinti tik tuo, kad kitokios jūs nesuprantate.

Anonimiškas rašė...

Žiūrėk,skundiesi, kad kiti bando įpiršti tau savo nuomonę, kai tuo tarpu pats tą darai kitiems. Kur tavo loginis mąstymas?

Anonimiškas rašė...

Akivaizdu, kad kai kurie nežino kas yra sarkazmas ir jo nesupranta. Kokie vargšai. (Kalbu apie "pikc kažinkavičius") (Dieve padėk jo gramatikai)

1 rašė...

>2018-11-16 20:27
Nejauti skirtumo:
- kai "nuomonę" žydrieji perša per visus žiniasklaidos kanalus, teisėsaugą, jėgos struktūras ir akademiniu bei psiaudosocialiniu spaudimu.
O iš kitos pusės žmogus išsako savo nuomonę.
Tau tai yra tas pats?

Anonimiškas rašė...

Jei atvirai tai dar nemačiau "žydrųjų" (beje, labai graži spalva) pasireiškimo per kokius kanalus, tačiau gal čia tik aš tokia atsilikusi. Ir negalima manyti, kad jei koks vienas visur perša savo nuomonę, tai taip daro visi. Ne, yra ir ramiai gyvenančių, kurie paprasčiausiai nemato reikalo kažko įrodinėti. Taip pat reikėtų pasižiūrėti į viską ir iš kitos pusės. Jie tenori, kad kiti gerbtų jų teises ir jų nepažeistų. Jeigu tau neleistų tuoktis su mylimu žmogumi? Jei sužinai, kad negali turėti vaikų, tačiau įsivaikinti taip pat draudžia įstatymas? Aš juos puikiai suprantu, aš irgi būčiau pikta jei man kas nors draustų tokius dalykus. Bet gi neinu ir nesakau "dabar tu klausyk manęs, nes mano nuomonė čia svarbiausia". Dabar XXI amžius ir yra daugybė pasirinkimų, tad nesuprantu, kodėl dar apskritai vyksta visa ši diskusija.

Pikc rašė...

Vat, teisingaj! After all, love is love - o jau ten tai koks skirtumas, kokiai lyčiai, kokiam amžiui, kokiai biologiniai rūšiai ar gyvybiniam satusui! Nebūkite homo/pedo/zoo/nekro/incestofobais! Daugiau atvirumo ir tolerancijos! Ir su vaikučiais kartais norisi pažaisti ne tik pederastams, bet ir pedofilams - tai kodėl nepaderinus barnevernetiško įstatymo su įsivaikinimo galimybe? Gi Norvegijoj tai dar ir kaip suveikė! Net pats pagrobtų vaikų paskirstytojas, pasirodo, buvo liberaliai-tolerantiškos orientacijos pedofilas. Tai vat, škias, už lango - dvimpyrmas amžius, taj nebukit tū davatkiškū ysitikinimū ysikabine - daugeu modernumo, tskant! Ir apskritai: "Jei sužinai, kad negali turėti vaikų, tačiau įsivaikinti taip pat draudžia įstatymas?" - o, kaip žinia, nei su ta pačia lytimi, nei su gyvuliu, nei su vaiku, nei su lavonu, nei su kokiu nors daiktu vaikų nelabai susilauksi - taigi gryna diskriminacija! Seubas! "Aš juos puikiai suprantu, aš irgi būčiau pikta jei man kas nors draustų tokius dalykus." Reike gynti seksualiniū mažumū tiasias! :D

Pikc rašė...

Jargau, homsomolo aktyvistai, nelįskite ten, kur nieko nenuraukiate - tiek "loginis", tiek "mąstymas" jūsų faunai yra apskritai svetimos sąvokos - jūs jomis niekad neoperavote ir neoparuosite, nes paprasčiausiai tam neįgalūs. Grįžkite į savo "stichiją" - rėkauti apie "tiaisias", "-izmus" beigi "fobijas", o paskui, gavę į ragus vieną-kitą argumentą, klyktelkite apie "heit spyč" ir skubėkite į savo "seif speis" spausti apmaudo balutės tarp "konversų" pro moteriško kirpimo aptemptus rausvus džinsiukus su išangės išvaržai pritaikytu nusmauktu klynu. ;)

Pikc rašė...

Matau, bandote su homunizmo fanatikais logiškai kalbėtis? Na, sėkmės. ;)

Anonimiškas rašė...

Aš nežinau koks, atsiprašant, bukas turi būti, kad tokius kaip pedofilai, zoofilai ir nekrofilai, priskirtum prie LGBT+ bendruomenės. Vaikas nėra lytis, kokia nors ožka nėra lytis ir lavonas tikrai nėra lytis, tad tai nėra lytinės orientacijos. O ir šiaip daugiausia tarp tokių lytis būna skirtinga, tad jei jau prie kokios orientacijos juos priskiriam, tai tada jau prie heteroseksualų.

Anonimiškas rašė...

Ne, nerėkausiu apie jokias fobijas, nes tai ne fobija, tu nebijai, tiesiog esi pykčio prikaupęs žmogus, kuris turbūt nepakankamai bendrauja su kitais, tad nėra kur išsilieti. Arba, galbūt niekaip nepavyksta susirasti merginos/vaikino ir todėl nenori, kad kiti tokius turėtų. Tokiu atveju tiesiog gražiai tave užjausiu ir palinkėsiu dažniau išeiti iš namų, nes, kad susirastum antrą pusę turi socializuotis, o ne būti įlindusiam į kompiuterį, kad rašytum kvailus, juokingus komentarus. Na o jei jau turi antrą pusę, tai tada labai jai/jam pavydžiu kantrybės. Negalėčiau būti su tokiu siaurų pažiūrų ir pykčio pritvinkusiu žmogum. Žinai, man įdomu, o jei tavo sūnus ar dukra pasakytų tau, kad yra netradicinės orientacijos?

Pikc rašė...

Sveikinu - ką tik tamstelė (pardon, nežinau, koks šiandien tamstelės "genderis") pasireiškė kaip zoofobas, pedofobas, nekrofobas beigi šiaip netolerantiškas, heiteris, retrogradas, tamsuolis ir atsilikėlis. Sėdėdamas savo urve nežino, kad jo proto ir dvasios broliai jau seniai tooooli į priekį nužengė - Amerikos psichiatrų asociacija dar 2013 m. pedofiliją pavadino lytine orientacija (tiesa, po to teko kiek atsitraukti - bet tik laikinai), už pedofilų "teises" ir prieš jų "diskriminaciją" jau seniai "kovojama", už zoofilijos įteisinimą Danijos liberalai dar 2015 m. nubalsavo, o Švedijos jaunieji liberalai dar 2016 m. kėlė klausimą dėl incesto ir nekrofilijos įteisinimo. Švieskis, tamsuoli. ;)
Beje, dėl švietimosi - "seksualine orientacija" visi "progresyvieji" laiko individo lytinį potraukį kam nors, tad kam jis jaučia potraukį, į tą ir "orientuotas". Taigi, jei genderių gali būti tiek, kiek kas susigalvoja, tai ir orientacijų gali būtų tiek, kiek kam nors "susišviečia". Kaip ir sakiau - "deugeu atvirumo, mažeu fobijū! Mastyk plačeu - už lango dvimpyrmas amžius!" ;)

Pikc rašė...

Čia ne pyktis, o panieka ir pasišlykštėjimas. Matau, homsomolo aktyvistams ne tik su mąstymu, bet net su paprasčiausių emocijų atpažinimu - "ne kažką". Antra vertus, nėra ko stebėtis - kitaip nebūtų homsomolo aktyvistai. ;)

item