Lenkų parlamentaras: „ES nėra atsakinga dėl A. Merkel beprotystės ir pigios darbo jėgos ieškojimo“

Lenkijos parlamentaras Dominikas Tarczynskis, kuris taip pat yra ir Europos konservatorių Europos Taryboje viceprezidentas, užklausė, kod...

Lenkijos parlamentaras Dominikas Tarczynskis, kuris taip pat yra ir Europos konservatorių Europos Taryboje viceprezidentas, užklausė, kodėl vadinamoji migrantų krizė yra laikoma Europos, bet ne turtingų musulmoniškų valstybių problema.

Duodamas interviu TRT World, turkų tarptautinių žinių kanalui, D. Tarczynskis klausė: „Kur Saudo Arabija, viena turtingiausių pasaulio valstybių, kur yra Kataras? Dauguma šių „pabėgėlių“ yra musulmonai, kurie yra šios šalies kaimynai, taigi, kodėl jūs tai vadinate Europos problema?“

„Europos Sąjunga nėra atsakinga dėl Angelos Merkel beprotystės (angl. madness) ir pigios darbo jėgos ieškojimo“, – aiškino lenkų parlamentaras, pabrėždamas, kad tai yra ne Europos, bet pasaulinė krizė.

Laidos vedėjai siekiant pabrėžti tai, kad ši krizė nėra religinio pagrindo problema, bet dėl ekonominių priežasčių vykstantis judėjimas, D. Tarczynskis pabrėžė, kad ši ekonominė problema „niekaip nėra susijusi su vienu žemynu, su Europa“. 

Šį jo pastebėjimą vedėja pasitiko teigdama esanti nuliūdinta dėl tokių parlamentaro žodžių, nes, jos teigimu, Europos šalys yra atsakingos už „postkolonijines represijas“.

Susiję

Demokratija ir valdymas 7445783492676846996

Rašyti komentarą

2 komentarai

Alfred Naujocks rašė...

Pusdurniai su baltom apykaklėm, kaip jie nesupranta, kas mūsų anūkų laukia... Juk kiekybinei persvarai persiritus spalvotųjų pusėn bus kerštas, o ne malonios diskusijos apie buvusį kolonizavimą. Kas mūsų kaip ir neliestų, bet argi tiems beždžionėms įrodysi, kad Lietuva ar Lenkija ar Slovakija nekolonizavo nieko.

Anonimiškas rašė...

Jie ne pusdurniai, bet sąmoningai veikia, kad mūsų anūkams ateitų nesibaigianti naktis, chaosas, purvas ir skurdas. O žurnaliūgos, visa tai šlovinantys - paprasčiausi konformmistai ir prisitaikėliai, besivaikantys sensacijų bei didesnio honoraro. Jie (kaip ir dauguma Lietuvoje)"degradai-infantilai" be moralės ir sąžinės, o juridiškai - kriminaliniai nusikaltėliai.

item