„TALKA kalbai ir tautai“ įteikė padėką įmonei „Škoda auto“

Liepos 19 d. Asociacija „Talka kalbai ir tautai“ įteikė padėką „Škoda auto“ įmonei už lietuviško valdymo meniu įdiegimą Lietuvoje šios įm...

Liepos 19 d. Asociacija „Talka kalbai ir tautai“ įteikė padėką „Škoda auto“ įmonei už lietuviško valdymo meniu įdiegimą Lietuvoje šios įmonės pardavinėjamuose automobiliuose.

Atskiroje padėkoje pabrėžiama, kad šis „Škoda auto“ sprendimas prisidės prie Lietuvos valstybei prioritetinio siekio užtikrinti kuo platesnį valstybinės lietuvių kalbos vartojimą visose gyvenimo srityse.

„Toks jūsų sprendimas ne tik didina klientų skaičių, bet ir parodo pagarbą mūsų valstybės įstatymams“ – sakoma laiške „Škoda auto“ valdybos pirmininkui Bernhardui Majeriui (Bernhard Maier).

„Toks pagarbus verslo ir tautos bei valstybės santykis yra įrodymas, kaip galima sėkminga privataus verslo ir viešųjų valstybės interesų darna. Tikimės, kad šis „Škoda auto” sprendimas taps sektinu pavyzdžiu ir kitoms verslo įmonėms“, – padėką komentavo TALKOS pirmininko pavaduotojas Mindaugas Karalius.

Susiję

Demokratija ir valdymas 6433369374237867018

Rašyti komentarą

item