Italijos vyskupas: „Būčiau pasiryžęs visas bažnyčias paversti mečetėmis, jei tai būtų naudinga gelbėjant migrantus“

Italijos vyskupas emeritas teigia, kad paverstų visas bažnyčias į mečetes, jei tai pasitarnautų migrantams, praneša Italijos spauda . ...

Italijos vyskupas emeritas teigia, kad paverstų visas bažnyčias į mečetes, jei tai pasitarnautų migrantams, praneša Italijos spauda.

Buvęs Kazertos (Kampanijos regionas) vyskupas Raffaele Nogaro anksčiau šį mėnesį pareiškė: „Moraliai ir kaip tikintis žmogus aš būčiau pasiryžęs paversti visas bažnyčias į mečetes, jei tai pasitarnautų tikslui ir jei tai padėtų išgelbėti vargšų ir nelaimingų vyrų ir moterų gyvenimus, nes Kristus neatėjo į pasaulį statyti bažnyčių, bet padėti žmonėms, nepaisant jų rasės, religijos ar tautybės“.

Vyskupas Nogaro yra įsitraukęs į dvasininkų judėjimą, besipriešinantį Italijos vyriausybei ir jos pastangoms pažaboti imigraciją.

Grupė prelatų ir kunigų laiko dabartinį Italijos ministro pirmininko pavaduotoją ir vidaus reikalų ministrą Matteo Salvini – nepaisant jo buvimo kataliku – visko, kas bloga naujojoje vyriausybėje, įsikūnijimu. Vienas kunigas netgi pavadino Matteo „antikristu“.

Parengta pagal užsienio spaudą.

Susiję

Pažangos ideologija 3185252151370912255

Rašyti komentarą

14 komentarų

stv rašė...

Brangus vyskupe! Jūsų sumanymas griauti ar versti mačetėmis bažnyčias yra brangus, ilgai trunkantis ir sunkiai įgyvendinamas dalykas.Daug paprasčiau Jums apipjaustyti baravyką ir išsiūsti pas jūsų minimus "vargšus". Jei reikės tam darbui specialisto rekomendacijos- turiu pažįstamą gerą veterinarą.

Anonimiškas rašė...

Labai įdomus vyskupas, jeigu jį galima pavadinti vyskupu ... Bažnyčią įkūrė Kristus ir kalbos apie jos transformaciją, ar griovimą yra šventvagiškos. Būdamas katalikas, negaliu net patikėti tokiomis kalbomis. Tikrai panašu, kad velnias darbuojasi išsijuosęs ...

Anonimiškas rašė...

joo,ir visa tai pareina iš Italijos,kur patsai Popiežius sėdi.Ar jiems ten "blūdas" užėjo,ar vis tik pinigai geri?..

linalk rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
linalk rašė...

aš irgi manau, kaip šis vyskupas.Jei "krikščioniškos vakarų valstybės nesugeba padėti pabaigti karus, tegu priima karų išvaromus žmones

Pikc rašė...

GERAS! :D

Pikc rašė...

Siūlyčiau asmeniniu pavyzdžiu uždegti kitų "liberalkrikščionių" širdis - pradžiai priimkite į savo namus kokią čigonų šutvę - "apšilimui". Aišku, geriausias variantas būtų tiesiog užsimauti ant galvos drobinį maišą (pas "varkšus pabegelius" toks "trendas", tad būkite tolerantiška ;)) ir keliauti pas tuos didžiai godojamus alach-babachus į svečius: ir visuomenei nauda (o jei dar ir daugiau "liberalkriščionių" kartu išsinešdintų, tai išvis puiku būtų), ir pačiai "kultūrinis praturtėjimas", ir alach-babachų tacharušo mėgėjams pramoga būtų. Taigi - pirmyn! ;)

Anonimiškas rašė...

Nu ir kas kad vyskupas? Juk irgi nuodėmingas žmogus . Tai reiškia NUPEZO.

Pikc rašė...

Tai dabar visus, neomarksizmu užsikrėtusius ir nuo to sudebilėjusius, reikia vadinti nupezusiais? Gerai, tam frukteliui jau 84, tad kaip ir turi pasiteisinimą - bet juk ir be jo pilna lygiai taip pat nusišnekančių nuopušų, kurie yra GEROKAI jaunesni. Ir atvirkščiai - užtenka garbingo amžiaus žmonių, išlaikiusių sveiką protą. Tad ar tikrai čia nupezimas (dar žinomas kaip senatvinis marazmas) kaltas? ;)

Anonimiškas rašė...

Teisingai Piks sako: Tegul pirmiausiai priima į savo namus ir pagyvena kurį laiką, o paskui išsako savo nuomonę.

Anonimiškas rašė...

Vatikane ne tik norima uždaryti Italijos bažnyčias – kryžius viešoje vietoje taipogi juos šiurpina.
„Artimas popiežiaus patarėjas sukritikavo Italijos „Lygos“ partijos įstatymo projektą dėl privalomo krucifikso kabinimo uostose ir kitose valstybės institucijose, sakydamas, jog religijos simboliai nėra skirti propaguoti politinius tikslus. Tviteryje Spadaro rašė, jog krucifiksas šaukte šaukia apie meilę priešams ir besąlygišką jų priėmimą. Tai buvo dabartinės Italijos vyriausybės sugriežtintos migracijos politikos kritika, kai į Italijos uostus buvo nepriimami migrantus paplūdimiuose surenkantys ir į Europą plukdantys laivai.“

http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2018-07-30-popieziaus-patarejas-salin-rankas-nuo-kryziu/171077

Pikc rašė...

"religijos simboliai nėra skirti propaguoti politinius tikslus" - ir tai sako fruktas iš Marksą šlovinančios "vyskupų" šutvės, kurios vadeiva nešioja Kristų pasikabinęs ant kūjo su pjautuvu, o krikščionybę naudoja kaip priedangą neomarksizmui propaguoti. ;)
Įdomu pastebėti, kad šitai faunai šnekos apie bažnyčių pavertimą mečetėmis nekliūva - o štai kryžių kabinimas labai nepatinka. Sakyčiau, iškalbinga - čia "Anonimiškas" gerai pastebėjo. ;)

Anonimiškas rašė...

"...nes Kristus neatėjo į pasaulį statyti bažnyčių,..."
Aha, Kristus atėjo į pasaulį statyti mečečių. Kristus įkūrė krikščionybę, kad ją sunaikintų islamas, tokių dvasios ubagų rankomis.
Tikėkit į Dievą, bet ne į tokius antikrikščioniškus Bažnyčios "tarnus". Netapatinkit antikristų su Dievu. Vyskupai irgi tik žmonės ir nebūtinai automatiškai tobuli. Spjaukit į barzdą tokiems "tarnams".

Pikc Kažinkavičius rašė...

Žinote, man, iš šalies žiūrint, tas faktas, kad ANTIkrikščionybė pradeda eiti iš Vatikano, atrodo gana... hm... kaip čia pasakius... įdomiai. ;)

item