Italijos ministras: „Italija nebėra pasaulio pabėgėlių stovykla“

Įsigaliojant naujai ES migrantų paskirstymo politikai, Italijos vidaus reikalų ministras Matteo Salvini skelbia pergalę. Pavyzdžiui, ...

Įsigaliojant naujai ES migrantų paskirstymo politikai, Italijos vidaus reikalų ministras Matteo Salvini skelbia pergalę.

Pavyzdžiui, šią savaitę į Europą atvyko 500 migrantų iš Libijos. Visi jie bus perkelti į Vokietiją, Prancūziją ir Maltą.

M. Salvini teigė: „Italija nebėra pasaulio pabėgėlių stovykla. Dabar turime valdžią, kuri saugo piliečių interesus ir dabar visi ES suprato, kad mes negalime būti vieninteliai, kurie priima migrantus.“

„Bet tikslas yra sustabdyti išvykimus, ne [migrantų] paskirstymą Europos lygmeniu“, – aiškino Italijos vidaus reikalų ministras.

Ministras patvirtino, kad į Italiją bus įleidžiami tik tie, kurie tam turės leidimą.

Referuodamas į du tuo metu link Libijos keliavusius laivus M. Salvini sakė: „Taupykite laiką, pastangas ir pinigus. Supraskite, kad Italijos uostai yra nepasiekiami.“

Italijos vidaus reikalų ministras taip pat pažymėjo, kad turi ir kitą tikslą – vienąkart ir visiems laikams sustabdyti prekyba žmonėmis vadinamosios pabėgėlių krizės metu užsiimančią mafiją.

Parengta pagal express.co.uk informaciją.

Rašyti komentarą

4 komentarai

Pikc rašė...

"Italijos vidaus reikalų ministras taip pat pažymėjo, kad turi ir kitą tikslą – vienąkart ir visiems laikams sustabdyti prekyba žmonėmis vadinamosios pabėgėlių krizės metu užsiimančią mafiją." - tam nemenkai padėtų visokių mafijos talkininkų iš liberastinių NVO susodinimas į cypę. ;)

Anonimiškas rašė...

Teisingai sako. Reikia padeti kad laivai neplauktu i Europa. Kazkas daro bizni plukdydami o paskui permeta problemas salims kurios pacios turi savu problemu.

Markas Eyn Lettowe rašė...

Tikėkimės, kad rinkiminis pažadas išsiųsti atgal į Afriką 400 tūkst. migrantų iš Italijos, bus sėkmingai įgyvendintas.

Anonimiškas rašė...

Perfrazuojant V.Hugo - Europos teisėsauga serga.

item