Planuotos tėvystės organizacija kaltinama seksualinių nusikaltimų dangstymu

www.laisvavisuomene.lt Prieš porą dienų JAV kongresmenai susirinko prie JAV Kongreso rūmų siekdami atkreipti dėmesį į svarbią tiriamą...


Prieš porą dienų JAV kongresmenai susirinko prie JAV Kongreso rūmų siekdami atkreipti dėmesį į svarbią tiriamąją medžiagą ir video siužetų seriją, kurie atskleidžia pakartotinius atvejus, kai Planuotos tėvystės organizacija (angl. Planned Parenthood, toliau – PTO)  neinformavo teisėtvarkos pareigūnų apie įtariamą prekybą žmonėmis ir moterų bei merginų seksualinį išnaudojimą.

PTO garsėja dešimtmečiais dangstytais nusikaltimais prieš nepilnamečius. Siekdama nutraukti netikrinimą, kriminalinį PTO elgesį, kai aukomis tampa jaunos jau seksualinio smurto aukomis tapusios merginos, organizacija Live Action paviešino savo surinktą medžiagą ir video siužetus.

„Aborto industrija sistemiškai dangsto prievartą“, – teigia Live Action įkūrėja Lila Rose, – „Šie prievartautojai, šie prekiautojai žmonėmis elgiasi taip: nuveža arba pagrasina jėga nusiųsti merginas į aborto kliniką. Ši tampa pagrindine vieta, pridengiančia prievartą. PTO, vietoje to, kad praneštų apie prievartą – ką yra įpareigota padaryti valstijų įstatymais – ar taptų patarėjais merginoms ekstremalaus streso sąlygomis ir įsikištų į procesą, atlieka slaptą aborto procedūrą, laikosi savo „neklausk ir nesakyk“ politikos ir išsiunčia šias pažeidžiamas jaunas merginas į seksualinių išnaudotojų rankas“.

Kongreso narė Diane Black teigė: „Iš didžiosios abortų industrijos sklindantys melai tiesiog žeidžia širdį. Live Action medžiaga atskleidžia, kad tie patys melai yra naudojami sąmoningai nepranešant apie siaubingus prievartos, išžaginimo ir prekybos žmonėmis atvejus“.

Kartais šios jaunos paauglės maldauja Planuotos tėvystės organizacijos personalo padėti joms ištrūkti iš prievartautojų rankų, tačiau šios maldos lieka neišgirstos. „Paaiškėjo, jog PTO atlieka abortus mergaitėms nuo 12 metų ir tuomet išsiunčia jas atgal jų prievartautojams nepranešdama tarnyboms. Tai gėdinga“, – pastebėjo D. Black.

Ji konstatavo: „Šis nepranešimas apie šlykščius nusikaltimus neįgalina moterų ir vaikų, jis įgalina prievartautojus. Abortų įstaigų aklumas mūsų seksualiai prievartaujamų ir išnaudojamų vaikų atžvilgiu turi liautis“.

„PTO bendrininkavimas seksualinėje vergijoje yra absoliučiai pasibaisėtinas“, – teigė kongresmenas Chrisas Smithas.

Kongreso narys Markas Walkeris sakė: „Atrodo, PTO sulaužė įstatymą. Turi būti atliktas išsamus tyrimas dėl to, ar PTO sąmoningai grąžino nepilnametes aukas smurtautojams ir, jei reikalinga, patraukimas baudžiamojon atsakomybėn“.

„Ar klestinti abortų industrija yra svarbiau už nekaltų gyvybių apsaugą?“, – klausė kongresmenas.

„PTO save vaizduoja kaip moterų teisių gynėjų čempionę, bet surinkta medžiaga atskleidžia, kad abortų milžinė sistemiškai išduoda pažeidžiamas moteris ir merginas. Abortai yra dovana sąvadautojams, prekiautojams žmonėmis ir išnaudotojams. O PTO, kuri yra didžiausias abortų verslas JAV, padeda jiems dangstyti savo nusikaltimus ir tuo pačiu iš mokesčių mokėtojų susigriebia daugiau nei pusę milijardo JAV dolerių kasmet. Negimusių kūdikių ir jų motinų gyvybės ir orumas yra neįkainojami. Todėl reikalingas išsamesnis tyrimas tam, kad mokesčių mokėtojai būtų atsaistyti nuo šio skandalingo verslo“, – konstatavo buvusi Kongreso narė Marilyn Musgrave.

Kongresas dėl PTO kreipėsi į Sveikatos ir žmogiškųjų paslaugų departamentą

Po Live Action paviešintos medžiagos 56 Kongreso nariai kreipėsi į JAV Sveikatos ir žmogiškųjų paslaugų departamentą reikalaudami pradėti tyrimą dėl Planuotos tėvystės organizacijos.

Laiške rašoma: „Iš surinktos medžiagos galima manyti, kad smurtautojai patogiai jaučiasi kreipdamiesi į PTO. Todėl siekiant nustatyti, kaip plačiai yra paplitęs nepranešimas apie nusikaltimus ir kitas sritis, kuriose PTO nesilaikė savo pareigų pranešti apie prievartą prieš vaikus, reikalaujame ištirti išmokų pagal X skyrių gavėjus, ypač PTO“.

PTO yra didžiausių išmokų pagal X skyrių gavėja – per šią programą iš mokesčių mokėtojų sumokamų mokesčių ji kasmet gauna apie 60 mln. dolerių.

PTO elgesį atskleidžiantys video siužetai

Viename iš Live Action paviešintų video siužetų atskleidžiama, kaip abortų milžinės atsisakymas pranešti apie vyrus, pristačiusius mergaites nuo 12 metų amžiaus abortams, sudarė sąlygas šiems vyrams toliau prievartauti atvežtas nepilnametes. Live Action užfiksavo ne vieną tokį atvejį, su jais galima susipažinti čia ir čia.

Primename, kad kiti tyrimai anksčiau yra atskleidę informaciją apie tai, kad PTO prekiauja abortuotų kūdikių kūnų dalimis.


Susiję

Šiaurės Amerika 8785100128814108215

Rašyti komentarą

2 komentarai

Sėlis rašė...

O kas gali paneigti, kad “abortų industrija” ir sukurta būtent su tikslu aptarnauti prievartautojus, žagintojus ir pedofilus? Kiek ten moterų ateina pačios savo noru abortuotis, o kiek atitempiama per prievartą? Ar tokie išsigimėlių monstrų veiksmai gali dar ką nors stebinti, kai jie be jokios sąžinės graužaties laisvai atiminėja nekaltų dar negimusių ŽMONIŲ gyvybes, pardavinėja jų kūnelių dalis?

Pikc rašė...

Abejoju dėl tikslo aptarnauti nusikaltėlius - per daug maža "klientų" grupė. Mano galva, čia tiesiog liberastinis "biznis" ("pecunia non olet"), tik dangstomas ideologiniais šūkiais apie visokias "teises". Pelninga ir patogu. Na, o nusikaltėliai greičiausiai yra "VIP klientai", nes labai tikėtina, kad tos klinikos už "konfidencialumą" gauna papildomą mokestį. Išties, puikus "viarslas": atlieki abortą (bapkės!), parduodi kūno dalis (dar bapkiū!), apsiskelbi "teisiū gynėju" ir dar iš valstybės gauni krūvą mokesčių mokėtojų pinigų (dar daugeu bapkiū!). Pasaka, o ne gyvenimas! Beje, nenustebčiau, jei ir kitas "teisiū gynėjū" kontoras pajudinus, "įdomių" dalykų išlįstų.

item