Socialinėje žiniasklaidoje išpopuliarėjo „atvirai homoseksualus“ trimetis

www.laisvavisuomene.lt Už homoseksualumą pasisakantys tinklalapiai ir socialinės žiniasklaidos vartotojai platina istoriją apie trime...


Už homoseksualumą pasisakantys tinklalapiai ir socialinės žiniasklaidos vartotojai platina istoriją apie trimetį, kuris yra „atvirai homoseksualus“.

LGBT tinklalapis Pride pasidalino moters vardu Caren žinute Twitteryje, kurioje rašoma, kad jos trejų metų sūnėnas ir krikšto sūnus „išdidžiai pripažįsta esąs gėjus“. Caren teigimu, berniukas mėgsta pinti plaukus, daryti lėlėms makiažą ir vaidinti grožio karalienę. „Niekas jo nemokė ir nevertė. Jis savarankiškai parodė susidomėjimą šiais dalykais“, – pasakoja moteris.

Vis dėlto Caren pasidalino prieštaringomis mintimis apie tai, ar ji mano, kad jos sūnėnas jaučia jausmus kitiems berniukams. Ji sako „neturėjusi omenyje, kad buvimas gėjumi yra lygus moteriškų veiksmų demonstravimui/atlikimui“, tačiau taip pat teigia, kad berniukas yra laimingas „nepaisant to, ar jis žino, ką reiškia būti gėjumi“.

„O jeigu mums būtų leidžiama su besąlygiška mūsų šeimų parama išsiaiškinti, kas esame, vietoje to, kad mūsų seksualumas nuo pat pradžių yra „kontroliuojamas“ su „lyties atsiskleidimais ir lytims priskirtais žaislais“, – klausia Tayloras Hendersonas iš Pride. Jo teigimu, šis vaikas „įgyvendina šią svajonę“.

Ši naujiena kai kuriems sukėlė nerimą dėl vaiko saugumo.

„Nesveika, kad kažkas džiūgauja dėl trejų metų vaiko, kuris mano esąs gėjus. Kodėl aktyvistai nepalieka vaiko ramybėje su jo nekaltumu?“ – teigia organizacijos Americans For Truth About Homosexuality prezidentas Peteris LaBarbera.

„Šis berniukas akivaizdžiai buvo paveiktas sugedusios suaugusiųjų darbotvarkės. Vienas iš LGBT fanatizmo šalutinių produktų yra tai, kad „homoseksualūs“ ir „translyčiai“ aktyvistai nuolatos ieško būdų indoktrinuoti savo ideologija labai jaunus vaikus. Tai vyksta net per homoseksualizmą ir translytiškumą skatinančias iliustracijas vaikų knygelėse. Jie nori pakeisti normalų ir sveiką vystymąsi, kuris vyksta augant stabiliuose, tikinčiuose namuose su mylinčia mama ir tėčiu, kurie vienas kitam per santuoką yra įsipareigoję visam gyvenimui“, – komentuoja P. LaBarbera.

Pride straipsnyje dalinamasi saujele džiaugsmingų reakcijų iš Twitterio, pavyzdžiui, „pralinksmino visai dienai“, „tai taip miela“ ir „mano širdis džiaugiasi“.

Vėliau straipsnis buvo atnaujintas pakeičiant istoriją Caren pareiškimu, kad ji ištrynė savo originalią žinutę, nes „nebegalėjo pakęsti neapykantos žinučių“ ir nematė prasmės „ginčytis su siauro mąstymo žmonėmis“.

Sumaišties įnešė ir teiginys, jog jos sūnėnas „neigia, kad yra „berniukas“, nes jis nori būti „mergaitė“.

Pristatydamas naują pareiškimą T. Hendersonas sielojosi dėl to, kad „homofobiški priekabiavimai ir patyčios iš trimečio“ paskatino ištrinti žinutę, tačiau jo prisegtas pavyzdys paprasčiausiai uždavė klausimą. Ashton Whitty žinutėje klausiama: „Ar suprantate, kad savo seksualumo supratimui reikia nemažai seksualinio vystymosi? Paaiškinkite man, kaip jūsų vaikas gali turėti tokių seksualinių emocijų, kurių iki brandos nesupranta daugelis trylikamečių“.

Daugelis Pride komentatorių tinklalapyje ir Feisbuko paskyroje kėlė panašius prieštaravimus.

„Susidomėjimas dalykais, kurie laikomi moteriškais, nelygu buvimui gėjumi. Tai, kad taip manote, įžeidžia. Jis gali sakyti, kad yra gėjus, bet jis nesupranta, ką tai reiškia. Paklauskite jo po dešimties metų, tada jis supras“, – rašo vienas komentatorius. Kitas pastebėjo, kad „trimetis net nežino, kad jis yra trejų metų“. „Tai absurdiška! Kai buvau trejų, norėjau susituokti su Sėkmės drakonu iš Begalinės istorijos (angl. Never Ending Story) … ir traškučių Cheetos“, – šmaikštavo kitas skaitytojas.

Vaikų psichinės sveikatos ekspertai teigia, kad mažų berniukų domėjimasis mergaitiškais žaislais ir žaidimais dažnai yra normali fazė ir tiesiogiai nerodo polinkio į homoseksualumą, tačiau įspėja, kad kai kuriais atvejais tai gali būti ankstyvi lytinės tapatybės sutrikimo ženklai.


Susiję

Šiaurės Amerika 1574334084743167329
item