Jungtinės Tautos ragina darželinukus šviesti apie LGBTQIA+

Jungtinės Tautos paviešino naujas lytinio švietimo gaires mokykloms ir taip pasekė Planuotos tėvystės organizacijos pavyzdžiu, kaip padė...

Jungtinės Tautos paviešino naujas lytinio švietimo gaires mokykloms ir taip pasekė Planuotos tėvystės organizacijos pavyzdžiu, kaip padėti pedagogams šviesti darželinukus apie LGBTQIA+ ideologiją ir praktikas.

Jungtinių Tautų Švietimo, mokslo ir kultūros organizacija (UNESCO) peržiūrėjo ir pervadino savo 2009 m. Visapusiško lytinio ugdymo (angl. Comprehensive Sexuality Education) dokumentą, kuriuo primestas į kontracepciją orientuotas lytinis švietimas.

Nepaisant įvairių valstybių narių prieštaravimų, Tarptautinės rekomendacijos lytiniam švietimui (angl. International Technical Guidance on Sexuality Education) dar labiau indoktrinuoja vaikus nuo penkerių metų aborto, homoseksualumo, translytiškumo ir sanguliavimo propaganda.

Kritikų teigimu, šie lytinio švietimo standartai seksualizuoja darželinukus ir skatina masturbaciją, abortus, sumišimą dėl lyties, homoseksualumą ir homoseksualų auklėjimą, kontracepciją ir ikisantuokinius lytinius santykius.

„Tai yra radikalus, grafiškas, seksualinėmis teisėmis ir malonumo siekimu grįstas požiūris apie lytinį švietimą, kuris tarp jaunų vaikų skatina paleistuvavimą, abortus, įvairias seksualines praktikas ir tapatybes. Tai įtakingiausių ir geriausiai finansuojamų įstaigų išpuolis prieš sveikus ir nekaltus vaikus“, – teigė organizacijos Family Watch International prezidentė Sharon Slater.

Naujosios rekomendacijos atskleidžia, kad „seksualumas“ (ir todėl lytinis švietimas) turi apimti „lyties tapatybę“ (translytiškumą), „seksualinę orientaciją“ (homoseksualumą) ir „malonumą“ (rekreacinius lytinius santykius). Gairės apima „platesnius santykių ir pažeidžiamumo aspektus“, įskaitant „lyčių ir galios nelygybę“, „seksualinę orientaciją“ ir „lyties tapatybę“.

UNESCO dokumente penkiamečiams darželinukams numatyti tikslai apima:

- Greta abėcėlės dainelių berniukai turėtų gebėti „apibūdinti“ netradicines šeimas;
- Mergaitės turėtų galėti „apibrėžti socialinę ir biologinę lytis ir paaiškinti, kuo jos skiriasi“;
- Vaikai turėtų suprasti lytis kaip paprasčiausią socialinį konstruktą ir „papasakoti, kaip jie jaučiasi dėl savo biologinės ir socialinės lyties“;
- Penkiamečiai turėtų „reikšti pagarbą“ homoseksualiam auklėjimui ir patvirtinti principą, kad „Visi žmonės turėtų galėti mylėti ką nori“;
- Vaikai turėtų ieškoti „patikimų suaugusiųjų“ – ne savo tėvų – kad išmoktų apie „save, savo jausmus ir kūnus“.

Tikslai devynmečiams apima:

- Berniukai ir mergaitės turėtų būti išmokyti apie „lyčių stereotipus“, kurie prisideda prie smurto;
- Vaikai turi gebėti paaiškinti, kaip lyties tapatybė gali neatitiktų biologinės lyties;
- Brandos nepasiekę berniukai turi „demonstruoti pagarbą kitų lyties tapatybei“ (šiuo metu lyties tapatybės apima translyčius, biseksualus, transvestitus, taip pat tokias angliškai vadinamas tapatybes kaip queer, questioning, intersexed individual, a-sexual people, a-gender, curious, pansexual, polysexual, friends/family, two spirit, kink);
- Devynmečiai turėtų „demonstruoti pagarbą“ skirtingoms seksualumo praktikoms;
- Paaugliai būtų mokomi, kad masturbacija yra geras ir ne netinkamas, į save orientuotas seksualumo naudojimas;
- Jaunų mergaičių būtų prašoma paaiškinti, kaip jos „supranta (savo) skirtingus seksualinius jausmus“;
Vaikai turėtų „apibūdinti vyrišką ir moterišką atsaką į lytinę stimuliaciją“ ir „apibendrinti pagrindinius lytinio pasitenkinimo elementus“.

Tikslai dvylikamečiams apima:

- Bręsti pradedantys vaikai turės suprasti, kad seksualiniai jausmai, fantazijos ir troškimai yra sveiki, nepaisant to, kokios tos fantazijos ir troškimai būtų;
- Vaikai turėtų „remti visų teisę reikšti savo seksualinius jausmus“;
- Dvylikamečiai būtų mokomi naudotis prezervatyvais ir kitomis kontraceptinėmis priemonėmis mokytojams akcentuojant, kad tai padeda išvengti ligų perdavimo ir nėštumo;
- Dvylikamečiai mokytųsi apie nepenetracinį seksualinį elgesį, kad galėtų patirti seksualinį malonumą neužsikrėsdami ligomis ar nepastodami.

Panašus planas parengtas penkiolikmečiams, kurie turėtų kritiškai analizuoti savo lytiškumą ir įvairiais būdais demonstruoti pritarimą homoseksualumui ir translytiškumui. Ypatingai akcentuojama, kad šio amžiaus paaugliai turėtų viešai drausminti tuos, kurie nepritaria homoseksualumo ir translytiškumo normalumui ar gerumui, ir apibūdinti juos kaip homofobus ir transfobus.

Tarp kitų argumentų kritikai mini ir tai, kad dokumente akcentuojamas pagrįstumas moksliniais įrodymais, tačiau pastarieji atrinkti tik iš už abortą ir laisvą seksualinį elgesį pasisakančių organizacijų. Tyrimų, kurie įrodo homoseksualumo ideologijos klaidingumą, išvados nepateikiamos.


Susiję

Šeimos politika 4681426909672145574

Rašyti komentarą

21 komentaras

Audrius rašė...

Siaubas. Siaubingi dalykai vyksta. Baisu pagalvoti kokia visuomenė bus po kokių 30 metų. Kaip iš kokio fantastinio filmo :( Kaip galima, būnant normalaus proto, išviso parašyti tokias gaires?

Anonimiškas rašė...

joo..Na,ką,jokia kaina ne per didelė? Svarbu ,kad mus priėmė į draugišką Vakarų glėbį.Reikia Lietuvos žemę parduoti užsieniečiams? Prašom.Reikia atsisakyti valstybinės valiutos? Žinoma. Reikia vaikiukus pamokinti masturbuotis? Gerai,negi sunku.Kad tik iš kokios tarptautinės organizacijos neišmestų.Tarp kitko girdėjau,kad JAV (Trumpo dėka),svarsto ar jai verta likti tokiame UNESCO.Ir matyt,tikrai ne dėl paveldosaugos reikalų.

Anonimiškas rašė...

Tai ką, jungėmės prie civilizacijos, o prisijungėme prie kanalizacijos? Tai dabar visas šūdas ir plaukia pas mus nestabdomai! Ir vis tik, negaliu atsidžiaugti, kad užaugau toje "baisioje" sovietijoje, kur mūsų vaikystės netemdė jokie privalomi iškrypimai ir augome tikrai laisvi, bei sveiko proto. Ar susimąstė kas, kodėl dabar vaikų savižudybių skaičius kyla geometrine progresija? Ar ne dėl to, kad iš žmogaus jau nuo mažens atimamas sveikas mąstymas, prifarširuojant jį visokių marazmų, kas galiausiai stumia jį trauktis iš tokio "durnyno". Nebūtis jaunam žmogui atrodo daug geresnis pasirinkimas nei sumautas, beprasmis gyvenimas.

Nežiniukas rašė...

Va, laikas nuo laiko per internetą ar spaudą sužinome, kad tai vienur, tai kitur mokytoja pasiguldo į lovą nepilnametį. Paskui tos vargšės mokytojos laukia nemalonumai, teismai.

O tuo tarpu JTO leidžia dokumentus, reikalaujančius, ką net darželinukas turi žinoti apie lytinius santykius. Jame nurodoma, kad dvylikamečiai turi jau mokėti naudotis prezervatyvais.

Ponai, leiskite paklausti: jei mokoma teorijos, kai kaip visuotiai žinoma, mokslas geriausiai įsisavinamas tuomet, jei šalia teorijos yra galimybė atlikti ir laboratorinius darbus.

Tai kodėl tokiais atvejais mokytojos teisiamos už laboratorinių darbų pravedimą? Juk "Vaikai turėtų „remti VISŲ teisę reikšti savo seksualinius jausmus“"

Anonimiškas rašė...

Pragyvenau sovietmetį, bet nebuvo taip baisu, kaip baisu darosi dabar.......net savo ausimis ir akimis netikiu ,ką čia skaitau ir ką šie bepročiai rekomenduoja mažiems dar nesugadintiems vaikams. Iš kur toks įžulumas??? Velnias nori suryti mūsų mažą Tėvynę be druskos...Kreipkimės pagalbos į Motiną Mariją, kuriai šiemet Lietuva buvo paaukota...kad užtartų mus, kad netaptume baisesni už sodomą ir gomorą...

Anonimiškas rašė...

Seubas. Tuoj tuoj ir gomoseksualai užsinorės lygių teisių, nediskriminacijos ir dar bala žino ko (gal kad išvis juos laikytumėm žmonėm? - bajsu kas darosi). Dėve dėve.

SmikiZ rašė...

Paskutiniais duomenimis, šitas globalistų planas nepraėjo, bent jau kol kas. Su kuo irgi galima pasveikinti.

viduramžiai rašė...

jo jo uii kaip diskriminuoja tuos homosekus, jei eina anie susikibę už rankyčių gatve - niekas jiems nekelia ovacijų ir nešaukia bravo, jei išeina toks į sceną - neduoda vien už pažangią orentaciją pirmos vietos, jei į mokyklą atvažiuoja papasakot kaip nuostabu būti netradicinės orentacijos - ne kurie tamsūs homofobai tevai ima protestuoti ir cituoti antihomofobiška Lietuvos konstitucijos straipsnį, kad "Tėvai ir globėjai nevaržomi rūpinasi vaikų ir globotinių religiniu ir doroviniu auklėjimu pagal savo įsitikinimus".
Uii nelaiko gi gomosekų žmonėm dar Lietuvoje, oką kalbeti apie transgenderius, tokiais tempais tai ir kraujomaišą paskutiniai europoje legalizuosime ...

Tolerantiskas jaunuole rašė...

Vat aš taj irgi teip galvoju: reike duoti lyges teise visiems, nes nu nera tokio daliko, kajp "normalu" ir "nenormalu" skirtumo. VISKAS ira normalu! Kajp tose liebralei progresiviose gairese tejsingaj parasita: "Visi žmonės turėtų galėti mylėti ką nori". Tik retrogradams, homofobams, transfobams, pedofobams, zoofobams, nekrofobams, incestofobams, koprofagofobams ir kitokiems acilikelems gali atroditi, kad vyro seksualine orientacija i moteri ira geraj, o va i kita vira, vaika, givuna, lavona ar šeip koki objekta - blogaj. Seubingas tamsumas ir bukumas! After all, love is love! Todel - lyges teises visiems, nepriklausomai nuo genderio, orientacijos, biologines rusies ir givibinio statuso! O dar gereu - kadangi jie visi mazumos, tai reike pozitivios diskriminacijos. Dajos affirmative action!

Pikc rašė...

Prieš įsivažiuojant su sovietinės okupacijos garbstavojimu, vertėtų prisiminti, kad ten IRGI vyko vaikų zombinimas ("farširavimas visokiais marazmais") nuo pat darželio - tiesiog tai buvo kita tos pačios ideologijos atmaina. Po banditiško-iškrypėliško bolševizmo skilimo, Rytuose liko banditiškasis (kurio mums kliuvo "iki soties"), o iškrypėliškasis "nudreifavo" atgal į Vakarus ir ten išsikerojo, ir dabar brukamas mums kaip "pažangos ideologija". Taip, tai pasišlykštėtina - bet tai niekaip nereiškia, kad viena bolševizmo forma yra geresnė už kitą. VISAS bolševizmas yra nusikalstama ideologija - tiek "raudonas", tiek "žydras".

Anonimiškas rašė...

Jokio siaubo nėra... kai pasirenki taip ir turi. Jegu partneriai es tai ir taisyklės jų.

Pikc rašė...

Be abejo - pats prisimenu, kaip prieš balsavimą dėl stojimo vyko išsami informacinė kampanija apie eurosajūzo "viartibes" - ir visi rinkosi, puikiai žinodami, kas jų laukia. :D
P.S. Dėl visa ko patikslinu, kad čia sarkazmas. ;)

Vika rašė...

Skaitau ir negaliu patikėti... viso šito autorius reikia uždaryti į kalejimą!

ale, rašė...

Gaila man tavęs, Pikčiau, kad pačiam niekaip nesigauna suvokti sukčiavimo būdų, kaip vienodai tinkamų tiems patiems sukčiams. Sakai, bolševizmas suskilo. O juk sukčiavimas išvis neturi savybės skilinėti. - Kaip kur ir kada įmanoma apgaudinėti, ten tokiu būdu sukčiai ir apgaudinėja. Juk tamsta bandai suplakti į kokteilį priešiškas niekaip nesuderinamas jėgas; ir kai viena iš jų išstūmė kitą, tą sukčių atsitraukimą į vakarus tamsta įvardijate kaip skilimą kažko vieno. Nebuvo ir būti negali vienybės tarp svetimų parazitų ir organizmo, kuri atakuoja tie parazitai. Ir tik kai esi apipjaustytas (ar ir fiziškai sužalojant, ar tik ideologiškai apdorojant - nėra didelio skirtumo), tik tada neturi galimybės savais tuo pažeistais protiniais resursais išsiaiškinti, kas gi vyksta tikrovėje; tik todėl paties jau niekaip nebeįmanoma paveikti argumentais bei akivaizdžiausiais faktais.
Baisi negalia žmogui yra negebėjimas matyti skirtumo tarp absurdą keliančių ir besipriešinančių absurdams.

Pikc rašė...

Vatnykai/koloradikai, supraskit vieną kartą - mano komentarai skiriami PSICHIŠKAI NORMALIEMS žmonėms, o ne jūsų nupušusiai faunai. Capisce?
Apskritai, kokį velnią jūs čia veikiate? Čiuožkite velniop į rasieją, prisijungsite prie tokių pat ligonių faunos, galėsite apsikabinėti "koloradkėmis" iš šliaužti keliais prie leninų ir stalinų paminklų (https://www.youtube.com/watch?v=BoigBBKbGtY).

ale, rašė...

Nu, tu Pikčiau, tikras carj-groznyj. Gali kam nori skirti savo... komentarus, kam nenori - ne. Ir iš kur pas tamstą tiek galios... suvaldyti savo paleistus karvelius?

Orakulas rašė...

Reikėtų viešai skelbti kurios partijos palaiko/stumia visą šitą reikalą, kad žmonės matytų ir suprastų kokios tikrosios jų vertybės. Tiems kas domisi tai žinoma, bet yra daug tokių, kurie nė nenutuokia, kad tai vyksta. Sisteminė žiniasklaida apie tai tylės ir toliau, nes jai taip liepta.

Anonimiškas rašė...

Išstoti iš JT. Apskritai, iš daugelio tarpt. organizacijų reikia paprasčiausiai išeiti. Išskyrus diktatą ir lindimą į asmeninius reikalus, dauguma jų nieko daugiau ir nedaro. Reikia pasilikti tik NATO. ES būtina reformuoti iš komunistinės sąjungos į laisvų valstybių sąjungą. Kuo mažiau parazitinių darinių, tuo geriau.

Pavardaitė rašė...

Baisiau ir būti negali.....Dieve,gelbėk mūsų tautą , saugok nuo tokios valdžios, kuriai smegenys atsisakė funkcionuoti....

Pavardaitė rašė...

Baisiau ir būti negali.....Dieve,gelbėk mūsų tautą , saugok nuo tokios valdžios, kuriai smegenys atsisakė funkcionuoti....

Pavardaitė rašė...

Baisiau ir būti negali.....Dieve,gelbėk mūsų tautą , saugok nuo tokios valdžios, kuriai smegenys atsisakė funkcionuoti....

item