ES komisaras: „Islamas yra mūsų ateitis“

Bandote nuspėti, kaip Europos Sąjunga mato Europos ateitį? Nespėliokite – ES pareigūnai ir patys pasisako, rašo Jonas Bengtssonas portale...

Bandote nuspėti, kaip Europos Sąjunga mato Europos ateitį? Nespėliokite – ES pareigūnai ir patys pasisako, rašo Jonas Bengtssonas portale samnytt.se.

Štai aukštas pareigas einantis ES tarnautojas Fransas Timmermansas susitikime su dešimčia imamų pareiškė: „Islamas yra mūsų istorija, islamas yra mūsų dabarties dalis ir islamas bus mūsų ateities dalis“.

Tuo metu, kai vis daugiau nerimaujama dėl vykstančios Europos islamizacijos, ES ir toliau nenori šio nerimo išgirsti. Prieš keletą dienų ES komisaras nuo Nyderlandų ir Europos komisijos pirmasis vicepirmininkas Fransas Timmermansas vedė apskritojo stalo susitikimą su dešimčia imamų iš šešių ES šalių narių (Vokietijos, Prancūzijos, Olandijos, Italijos, Belgijos ir Bulgarijos).

Po šio susitikimo parengtame pranešime spaudai įtakingas olandų politikas Fransas Timmermansas paaiškino, kad islamas yra Europoje tam, kad ... joje ir pasiliktų.

„Kaip mes padėsime savo gyventojams, nežiūrint jų kilmės, suvokti įvairovę, kuri yra Europos visuomenių tikrovė, nulems ir tai, kokia bus mūsų bendra ateitis“, – sakė Fransas Timmermansas, jau pagarsėjęs savo pagarba islamui.

Tokių susitikimų tikslas, Franso Timmermanso nuomone, – sukurti atviresnį ir gilesnį dialogą su musulmonų visuomene, ypač tokiose srityse, kaip imamų išsilavinimas, musulmonų diskriminacija, grėsmė, kylanti iš kraštutinių dešiniųjų ir „islamiškojo ekstremizmo“, o taip pat galimybės ramiai ir rimtai diskutuoti, kokių iššūkių ir galimybių mums tikėtis, kurias siūlo migracija.

„Islamas yra mūsų istorija, islamas yra mūsų dabarties dalis, jis bus ir mūsų ateities dalis“, – tąkart tikino Fransas Timmermansas.


Susiję

Pažangos ideologija 2006798187256414345

Rašyti komentarą

26 komentarai

Pikc rašė...

Įdomu, ką patys alach-babachai galvoja apie tokius debilus "kafirus" išdavikus?
O štai ką jie galvoja apie vietinius gyventojus apskritai, neblogai iliustruoja šitas pasisakymas: https://www.facebook.com/VofEurope/videos/586134918434665/
O dabar - medžiaga pamąstymui: jei jau UNIVERSITETE dirbančiai alach-babachei atrodo, kad Suomijoje per daug suomių, ir tai yra spręstina problema, tai ką galvoja eiliniai kebabai "iš gatvės"? ;)

Petras Šidagis rašė...

Islamas - klaidatikystė ta prasme, kad neįvertina esminės tikėjimo paslapties, kuri liečia visų žmonių išganymą, būtent, kad mūsų Išganytojas Jėzus Keistus turėjo ir žmogišką, ir dievišką prigimtį. Jėzus mirė dėl mūsų ant kryžiaus ir Prisikėlė, kad mes turėtume amžiną gyvenimą. Dievas priims įvairių tikėjimų žmones, jei jie ir nepažinę Kristaus, elgėsi garbingai ir dorai, ir ne dėl to, kad jie gyvendami priklausė musulmonams

Ada rašė...

Islamas yra labai gilus, geras tikejimas..., bet jis yra iskreiptas, suvulgarintas, iteisinantis islamistu galvazudziu nusikaltimus. Reikia isvalyti musulmonu gretas. Tai yra vingiuotas, ilgas kelias, tuo labiau, kad jie remiami JAV,NATO nusikalteliu. Kelias tolimas...kaip i menuli...!

Anonimiškas rašė...

Abu skirtingi, ir abu tokie idiotai.

Pikc rašė...

Dėl koloradinio "Unknown" negalėčiau ginčytis - bet kuo pasireiškia P. Šidagio idiotizmas?

supratingas rašė...

Ar teisinga naudoti tuos pačius metodus kuriuos naudoja pagrindinė žiniasklaida? Susidaro įspūdis, kad straipsnio pavadinimas yra sąmoningai iškreiptas, ir jei taip yra iš tiesų, tuomet belieka apgailestauti dėl kontrpropagandinio atsako į propagandą. "Ateities dalis" ir "ateitis", kaip bežiūrėtum, turi skirtingą prasmę.

unknown rašė...

kaip žadate "išvalyti musulmonų gretas"?

Pikc rašė...

""Ateities dalis" ir "ateitis", kaip bežiūrėtum, turi skirtingą prasmę." Ar tikrai? Šiuo atveju, manyčiau, alach-babachų kolonistai su Tamsta nebūtų linkę sutikti - o eurodebilai (tokie, kaip tas Timermansas) juos remia. ;)
P.S. Beje, šis straipsnis iš esmės yra tiesioginis čia paminėto Bengtsono įrašo vertimas, tad formuluotės autorius - būtent Bengtsonas, o ne Pro Patria.

supratingas rašė...

Man nesvarbu ar sutiktų su manimi jie ar nesutiktų, užkliuvo pavadinimas neatitikęs teksto. Neskaitau švediškai tad nespaudžiau nuorodos, o dabar paspaudžiau, įkėliau į vertėją ir, akurat, straipsnio pavadinimo vertimas - teisingas. Suprask, daroma propaganda iš propagandos arba tiesiog, propaganda kvadratu :)

Gal nederėtų traukti visų ant vieno kurpaliaus. Manyčiau ten esama ir tikrų idėjinių kvailių ir piktavalių kurie puikiai supranta ką daro.

Pikc rašė...

Idėjiniai kvailiai ir piktavaliai sėdi eurosajūzo (ir ne tik) valdžioj - tai ir yra bėda. O moslių kolonistai nesutiks būti jokia "dalimi" - tiesą sakant, jie ir vietinius kaip "dalį" pakęs tik kurį laiką, kol pakankamai sustiprės. Tik kur tada "liberaliai-tolerantiški" Vakarų mėmės bėgs?
P.S. Kalbėjimas apie realias grėsmes ir joms raudonus kilimus klojančius debilus nėra jokia propaganda.

Anonimiškas rašė...

joo,na,su kuo juos ir sveikinu.Mes,multikultūros dar su ruseliais atsiragavome,Vakarai šito "malonumo" tuomet išvengė.Tai tegul dabar pajuntą visą tą "gerumą", pasimultikultūrina su musulmonais.

Pikc rašė...

Bėda ta, kad jie ir MUMS tą savo multi-kulti prievarta bando primesti. Matyt, baiminasi, kad ne VISA Europa gali velniop nueiti. :)

supratingas rašė...

Na, patys laisva valia jiems valdžią įdavėme, seniau reikėjo galvoti, dabar reikalai komplikuotesni, nors tas baubas ne toks ir baisus kaip jį bando piešti, ką parodė sėkmingas vyšegradnikų atsakas.

"P.S. Kalbėjimas apie realias grėsmes ir joms raudonus kilimus klojančius debilus nėra jokia propaganda."
Tai priklauso nuo to kam priklauso žiniasklaidos priemonė. Kadangi priklausomybės nežinau, tą tekstą galiu vertinti dvejpai - kaip islamo propagandą arba kaip islamo grėsmės kontrapropagandą.;)

supratingas rašė...

Pardon, turėjo būti višegradnikai vietoj vyšegradnikai.

Pikc rašė...

1. "Na, patys laisva valia jiems valdžią įdavėme" - tikrai? Aš kažkaip neprisimenu, kad kada nors dalyvavau eurosajūzo politbiuro rinkimuose.
2. "sėkmingas vyšegradnikų atsakas" - a) PO to, kai jie jau spėjo nukentėti nuo kolonistų; b) kaip į tai reagavo eurosajūzas? c) kiek ilgai Vyšegrado šalys laikysis, jeigu likusi Europa pasidarys islamistinė?
3. "Tai priklauso nuo to kam priklauso žiniasklaidos priemonė." - ar tikrai nėra jokio skirtumo tarp realybės atspindėjimo ir bandymo "prastumti" ideologines klišes? Apskritai, atsižvelgiant į faktinę situaciją Europoje, kalbėti, kad islamo grėsmė yra tik "propagandos-kontrapropagandos" dalykas - daugiau, negu naivu.

Unknown rašė...

"koloradinis" unknown: Pikc, kuo pasreiškia manasis idiotizmas? Būtų labai malonu iš pat ryto išgirsti. Ar tuo, kad rusų tautą irgi laikau Dievo sukurta ir verta išganymo? (16.16 irgi ne mano.)

Anonimiškas rašė...

joo,Pikcai.Tai problema,kad ES komisarai(kažkur labai girdėtas žodis?),tuo savo š...bando ir mus ištepti.Ir kas keisčiausia,kad randa Lietuvoje, norinčiųjų tuo išsitepti.

supratingas rašė...

"Aš kažkaip neprisimenu, kad kada nors dalyvavau eurosajūzo politbiuro rinkimuose."
Stojant į ES sandara buvo žinoma. Pakeitimams ir galios perskirstymui kiek menu niekas neprieštaravo, Lisabonos sutartis tvirtinta jos net nesvarsčius, taip kad nereikia.

"kiek ilgai Vyšegrado šalys laikysis, jeigu likusi Europa pasidarys islamistinė?"

Šiuo metu neįžvelgiu tokio niūraus posūkio, nors visiškai atmesti tokios baigties negalima.

"ar tikrai nėra jokio skirtumo tarp realybės atspindėjimo ir bandymo "prastumti" ideologines klišes?"

Žinoma, kad yra, bet nelygu kas ką laiko realybe. Tamstai ne paslaptis, kad šiais laikais neretas reiškinys neigti tikrovę jei ji neatitinka neigėjų pažiūrų.
Tikrovę daugmaž tiksliai atspindėti galima tik vaizduojant visą paveikslą, deja, dažniausiai susiduriu su bandymais vaizduoti tik atskirus paveikslo fragmentus.

Pikc rašė...

Apie stojimo į sajūzą farsą (įskaitant ir tai, kokia informacija ir kaip buvo pateikiama) ir "mūsų" elitu save laikančių baudžiauninkų mentalitetą - atskira kalba. Bet sajūzo politbiurą vargiai pavadinsi normalia demokratiškai išrinkta valdžia.
Dėl "niūraus posūkio" - kaip pažiūrėsi: daugėja miestų, kur vietiniai baltieji gyventojai jau yra mažuma, ir jei situacija nesikeis, tik laiko klausimas, kada vislūs kolonistai perims vadžias į savo rankas - su surosajūzo viršūnių palaiminimu.
"Tamstai ne paslaptis, kad šiais laikais neretas reiškinys neigti tikrovę jei ji neatitinka neigėjų pažiūrų." - Be abejo - vos ne visa liberal-neomarksistinė ideologija yra puikus to pavyzdys. Tas pats ir nelegalų klausimu. Kalbant apie visą paveikslą ir fragmentus - daug kas priklauso nuo to, kiek tie fragmentai yra integrali paveikslo dalis, o kiek - išimtys, naudojamos tam paveikslui iškreipti.

Anonimiškas rašė...

Pritariu Petrui Šidagiui ir papildau: didesnė bėda ne tai, kad islamas nepriima ir nepripažįsta Išganytojo Viešpaties Jėzaus Kristaus, bet , kad krikščioniškoji europa, kuri pažino Išganytoją, dabar masiškai Jo išsižada. Tai va kaip atpildas jai ir bus šitas islamo antplūdis, kuris prasidėjo...Tai, manau ,Dievo pirštas...Ar pamenate, kas atsitikdavo Išrinktajai tautai, kai ji išduodavo SAVO Dievą???????Paskaitykite Šv.Raštą...Europa išduoda Savo Dievą...Ir tai yra siaubas...

Anonimiškas rašė...

Jis pasakė tiesą, tik nepasakė iki galo, ,,Jei mes nesusiimsim, islamas ateis.''

Unknown rašė...

Pikc, taip ir nesiteikei atsakyti į mano klausimą 08.13. Daugiau mano komentarų po šiuo straipsniu nebuvo. Prieš rašydamas pastabas apie mano idiotizmą, pirmiau išsigydyk nuomario ligą, kurią pačiam įvarė rusofobinė propaganda.
Jota (kad nepainiotumėt su kitais unknownais)

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

>supratingas
,,...Šiuo metu neįžvelgiu tokio niūraus posūkio, nors visiškai atmesti tokios baigties negalima.'' - kokią baigtį turite omenyje? Negi manote, kad islamizmas pripažins - ,,Va, dabar jau gana'' prie Vyšegrado sienų? O ką jau ir kalbėti apie antisemitinius išpuolius.

Anonimiškas rašė...

greičiausiai per gerai jį vertinate. Paprasčiausias parsidavėlis, už pinigus vaidinantis idėjinį veikėją.

item