Norvegijoje 12-metis berniukas jėga atimtas iš tėvų už mokymą namuose (peticija)

Terese ir Leif Kristiansen šiuo metu išgyvena vieną didžiausių galimų tėvų košmarų - jų dvylikametis sūnus Kai buvo jėga atimtas iš šeimo...

Terese ir Leif Kristiansen šiuo metu išgyvena vieną didžiausių galimų tėvų košmarų - jų dvylikametis sūnus Kai buvo jėga atimtas iš šeimos namų As miestelio šio mėnesio pradžioje. Berniukas mėgino pabėgti nuo policijos bei socialinių darbuotojų, norėdamas likti su šeima, tačiau Kai buvo pasivytas, numestas į sniegą ir nutemptas šalin. Nuo sulaikymo berniukui buvo leista tik kartą pasikalbėti su motina, jo tėvams nesuteikta informacija, kur sūnus yra laikomas.
Nuostabu, tačiau Kristiansen nėra kaltinami smurtu prieš savo sūnų. Atvirkščiai, tėvai, susirūpinę vaiko patiriamomis patyčiomis mokykloje, nuspręndė jį mokyti namie. Kristiansen informavo mokyklą apie savo sprendimą (mokymas namie Norvegijoje yra leidžiamas), taip pat ir Barnevernet, vaikų apsaugos agentūrą, kai ši pasirodė, norėdama atimti jų sūnų. Vyriausybės pateikta vaiko atėmimo priežastis yra tikrai ironiška - pasirodo, socialiniai darbuotojai susirūpino, kad Kai, mokomas namie, negalės reikiamai socializuotis. Jie nekomentavo traumos, kurią sukėlė vaikui, atimdami jį iš mylinčios šeimos jėga ir prieš jo norą.
Dar keisčiau, kad Kristiansen nebuvo perspėti, kad jų sūnus bus atimtas, jei jie nesiųs jo į mokyklą. Barnevernet pareigūnai paprasčiausiai pasirodė skubaus atvejo reikalu, paimdami Kai į globos namus ir vyriausybės globą - už įstatymiškai įteisinto sūnaus atsiėmimą iš vyriausybinės mokyklos.
Peticija Norvegijos ambasadai JAV, reikalaujant imtis veiksmų prieš tokį grubų ir neteisėtą šeimos narių išskyrimą galite pasirašyti čia
Motinos padarytas įvykio vaizdo įrašas:

Parengta pagal Lifesitenews.com

Susiję

Šeimos politika 3856386111802269879

Rašyti komentarą

24 komentarai

Anonimiškas rašė...

Šalin rankas nuo šeimos, nuo berniuko. Melskimės, melskimės,melskimės ir mes, kad mūsų tėvynė Lietuva būtų apsaugota nuo šio atslenkančio blogio...Kiekvienas kraštas, kur tiktai atsisakoma tikėjimo Dievu, užpuolamas velnio per netikinčius nedorėlius...

Pikc rašė...

Vis dėlto, įdomus tų vakariečių mentalitetas - iš motinos atiminėja vaiką, o ji ne ginti eina, bet per balkoną filmuoja. Rimtai, jeigu JŪSŲ vaikas bėgtų namo nuo kokio nors balvono - ar tiesiog stovėtumėte balkone ir filmuotumėte? O gelbėti turėtų jewtūbės publika, ar kaip?
O apskritai, jei tie barneverneto šiukšlės savo kailiu pajustų, kad svetimų vaikų grobimas yra kenksmingas sveikatai, manau, apsiramintų. ;)

Anonimiškas rašė...

2013 metais UNICEF vaikų gerovės indekse Norvegija atsidūrė antroje vietoje, po Nyderlandų (didesnė vieta - daugiau vaikų gerovės). Jeigu ta Barnevernet pabaisa būtų pažabota tai matyt Norvegija išsiveržtų į pirmą vietą. Įdomumo dėlei - Lietuva, taip atkakliai kovojanti prieš Barnevernet, yra 27 vietoje, Latvija 28, Rumunija 29 (iš 29 šalių). Tikrai suteikia mums teisę dalinti patarimus kitoms šalims kaip joms rūpintis savo vaikais.

Anonimiškas rašė...

joo,kaip ir stebina tėvų reakcija,bet tie Barnevernet labai gudriai su savo psichologų armija žaidžia-jeigu pamėgins tėvai bent kiek pasipriešinti ir fiziškai ginti savo vaikus,jie(tėvai) tuojau pat bus apšaukti "psichiškai nestabiliais",o tuo pat metu vaikui siunčiamas signalas-žiūrėk,tėveliams tu ne toks ir reikalingas,jeigu jie net negelbsti taves.Tskant,vienu šūviu du zuikiai.O Lietuvėlėje taip garbinamas Pūras(dėl įvykių Kretingoje),leido sau pasakyti,kad štai Norvegijoje,taip tai jau tikrai niekada,niekada nebūtų atsitikę.Įtariu,kad tokių ir panašių video jis nei matė,nei nori matyti.Kaip sakoma : gerais norais pragaras grįstas.O mes irgi nemiegokime,dar kartą raginu visus -rašykite VISIEMS Seimo nariams,kad atšauktų,tą pernai taip isteriškai priimtą vaiko teisių apsaugos įstatymą,nes tokie "vaizdeliai" taps ir Lietuvos realybe.

Pikc rašė...

Na, va, štai ir "progresyvų" receptas, kaip vaikų gerovę pakelti: reikia juos perduoti privačioms biznio kontoroms - ir viskas bus čiki-piki! :D
Bet ir Lietuvos atžvilgiu galima rasti gerų (ir visą teisybę pasakančių) indeksų-rodiklių: štai, pasak vienos tarptautinės kontoros "Ernst & Young", Lietuva - viena sparčiausiai augančių ekonomikų sajūze. Vadinasi, viskas pas mus puiku - pavyzdys kitoms šalims, kaip tvarkytis reikia. Iš pavydo pažaliavę užsienio šalių atstovai rikiuojasi eilėse užsirašyti į kursus, kad mūsų gerąją patirtį Vakaruosna perkeltų. :)

Anonimiškas rašė...

Aš nesutinku su tokiu sprendimu, jeigu motyvai nurodyti teisingai. Bet pikti ir durni mūsų buduliai per buki suprasti, kad jeigu imtum jega priešintis, tai būtų panaudota prieš tave. Bet koks nepaklusnumas įstatymui ar valstybės pareigūnams vertinamas labai rimtai. Vien to gali pakakti vaikui atimti. Tik bendradarbiavimas yra vertinamas. Todėl jie turi civilizuota visuomenė. O mes neturime.

Pikc rašė...

Teletabių logika: jeigu iš tavęs grobia vaiką, tai reikia bendradarbiauti, nes kitaip... atims vaiką. :D
Na, o bendradarbiavimą, be abejo įvertins - ypač atimamas vaikas. Meilės ir pagarbos tokiems bendradarbiaujantiems tėvams užteks visam gyvenimui. ;)
P.S. Nėra ko stebėtis, kad tokius teletabiškai "civilizuotumą" suprantančius mėmes visokie alach-babachai "daro per visus galus".

Anonimiškas rašė...

Per galus tave daro tavo valdžia. Nes su tavimi nesiskaito. Ir tu bejegiskai bandai jai atsilyginti tuo pačiu, bet max ką gali, tai pakiaukseti kokioje pigioje patrijoje. Dar tavo dvyniai is menkumo ir bejegiskumo renkasi suicidą arba emigraciją. Arba išlieti pyktį gatveje ant praeivių, darbe ar namie ant artimųjų. Kitaip sakant, gali save laikyti Neteletabiu Kietuoju ir dėsningai gyventi mėšle menkystos gyvenimą. Su kuo ir sveikinu, nes taip tau ir reikia. Tokie kaip tu nežino, kas yra bendradarbiavimas ir paklusimas bendroms taisyklėms. Tu sau esi taisyklė. Ir toks pat kaip ta tik sau susikurta taisykle niekam tikęs.

Anonimiškas rašė...

Tas savim patenkintas bukaila pikc neskiria greičio ar pagreicio (augimo tempo) nuo nueito kelio (pasiektų rezultatų). Nors užduotis penktokui, bet kai kam per sunki. Nepaisant to, kitus mokyti - žinoma pirmas.

Pikc rašė...

Ir lyg ne pilnatis, viską... Na, bet, panašu, teletabiams visada "fazė". :)

Pikc rašė...

Pradedu rimtai manyti, jog, sakydamas, kad šis teletabinis egzempliorius yra -ylikamečio mentaliteto, būsiu jį GEROKAI pervertinęs. Antra vertus, neatmestinas variantas, kad čia kokia rimtesnė patologija bus. Na, bet tai - jau specialistų rūpestis.

Anonimiškas rašė...

joo,anonimiškam-na,kuris čia bukas,tai dar klausimas,o sveiko piktumo žmogui reikia.Matome,kas atsitinka su visuomene,kurioje jo nebelieka:tiek valdžia,tiek biurokratai,tiek tie patys(kaip Pikcas minėjo) mahometonai, gali savivaliauti absoliučiai nebaudžiami.Tarp kitko,apie paklusimą taisyklėms-taisyklių žmonės susigalvoja įvairių,bet tai dar nereiškia,kad jos geros ar teisingos.

šiaurės Lietuva rašė...

Anonimiškam 21.22. Tai tamsta jau esate ,padarytas , per visus galus jeigu taip kalbi. Bendradarbiavimas ir paklusimas bendroms taisyklėms- tai labai gerai dera Š Korėjoj ,Rusijoj,Afrikos gentyse ar Amazonijos džiunglėse. Bet liberastai labai sėkmingai įgyvendina tai ir europoje. Pilna babajų? ,vaiką atima už nieką? Nieko ,svarbiausia BENDROS TAISYKLĖS.Jeigu norite žinoti bendros taisyklės visiems tai yra 10 DIEVO ĮSAKYMŲ. O žmonių taisyklių yra visokių, Yra Kim jong Uno taisyklės ,Yra Putino taisyklės, yra Es liberastų taisyklės ,na yra ir zonos taisyklės. Tai pagal kurias norėtumėt gyventi?

Anonimiškas rašė...

Labai gerai parašėte,šiaurės Lietuva, Jums pritariu visu šimtu procentų: BENDROS VISIEMS TAISYKLĖS- DEŠIMT DIEVO ĮSAKYMŲ PLIUS VIEŠPATIES JĖZAUS PALIKTAS MEILĖS ĮSAKYMAS.Ir gana.

Pikc rašė...

Iššūkis fantazijai: pabandykite įsivaizduoti tokį "vaikų medžiotojų" reidą kokiame nors alach-babachų apgyvendintame rajone. Na, kaip - pavyko? Sunku? Tai pabandykite atsakyti sau į klausimą "KODĖL sunku?". KODĖL šitie "vaikų biznio" atmatos net nebandytų ten lįsti - ir kas jiems būtų, jei pabandytų? O KODĖL jie nebijo grobti baltųjų vaikų? KODĖL jie gali vaikytis vaiką po apylinkes, o motina tesugeba filmuoti ir šaukti? KODĖL niekam iš aplinkinių gyventojų neįdomu?
O dabar - dar vienas iššūkis: įsivaizduokite kitą situaciją: vaikų vagys atrėplioja į baltųjų apylinkę "prekių pasiimti" - o juos sutinka organizuota vietos bendruomenė, kuri nedviprasmiškai jiems liepia nešdinti velniop, nes kitaip... Irgi nelengva, ne? Ir vėl - KODĖL? ;)
DĖMESIO! Komentaras skirtas NORMALIEMS žmonėms - teletabiai savo liguistus pezalus gali susikišti ten, kur Vilniaus liberastai ieško savo "G taško". ;)

šiaurės Lietuva rašė...

Na pabandysiu atsakyti į Jūsų klausimus pone Pikc.Tiktai aš neatsakinėsiu
papunkčiui ,bet noriu išdėstyti vieną mintį , kuri manau atsako į visus klausimus .tai yra ŠEIMOS griovimas. Genderizmai ir visą kitą. Musulmonai kokie jie bebūtu bet šeima pas juos - vertybė , turėti daug vaikų -vyrui garbė. O europoję? Turėti daug meilužių bet neturėti vaikų yra siekiamybė.Todėl nei šeima nei vaikai nebėra vertybė ir dėl jos nebekovojama. Ir toliau bus tik blogiau, JEIGU NEGRYŠ EUROPA PRIE SAVO KATALIKIŠKŲ ,KRIKŠČIONIŠKŲ ŠAKNŲ. P.S šis komentaras skirtas ne Jums pikc ,Jūs jau nepasiklysite , bet sakau gal nors koks vienas abejojantis susimastys , ir tai būtu labai gerai.

Pikc rašė...

Šiaurės Lietuva - taikliai, pagarba!

Anonimiškas rašė...

o kur dingo teletabuai..��

Unknown rašė...

Pamiršai Talmudo taisykles, kai šabo dieną negalima spaudyti lifto mygtuko, nusikakoti pasroviui pagal upės tėkmę, kad nebūtum padaręs darbo, ištraukti karvės, įkritusios į duobę ir pan.

Unknown rašė...

Šiaurės Liatuvai (10.24).
Rusija tam tikrą laikotarpį gal kiek panėšėjo į. Š. Korėją, bet kaip ten bebūtų, jai toli iki to. Nepamirškite, jog Rusija - krikščioniška šalis, ir lygiuoti ją su Afrikos gentimis ar Amazonės džiunglių gyventojais yra, atleiskite, barbariška. Net lyginti ją kultūriniu, religiniu ar moraliniu atžvilgiu su dabartine, tarkim, Lietuva, ir iškelti Lietuvą kaip pranašesnę, yra rizikinga. Lietuva, šiek tiek didesnė gyventojų skaičiumi nei Taganrogas (3 mln. prieš 145!), yra tiek pat gerianti, o gal net labiau nusigėrusi nei Rusiją; katalikybė baigia išsigimti ir visai supasaulėti; palyginkite ortododoksų dvasingumą su katalikų religine kultūrine pagoniška mišraine; galų gale mūsų literatūrą su Rusijos kolosais - Puškinu, Gogoliu, Tolstojumi... Ką mes turim - Žemaitę su jos "Petru Kurmeliu" ir "Marčia"? V.Klovos "Pilėnus", V. Noreiką?..
Tačiau aš neniekinu Lietuvos, nes, kaip ten bebūtų, tai yra mano Tėvynė. Bet ir nepasiduodu zombinimui bei tarptautinės bendruomenės sukeltai antirusiškai isterijai. Tik reikėtų atsijoti, kur Putino ir jo žydbernių politika, o kur tikroji Rusija.

Dainius rašė...

Suveikė visagalis algoritmas. Įspėjimų nereikia, smegenų taipogi. Algoritmas pasakė - atimti tuoj pat. Toliau technikos reikalas.

Skaitytojas rašė...

Pasaulis kraustosi iš proto.

Unknown rašė...

gerai parasyta nostradamo pranasystese kad netrukus musulmonai valdys europa...matant tokius vaizdus manau kad nebedaug liko laukti...taip seima yra vertybe o kai cia tie vaiku grobikai isgrobs seimas tai muslimai be pasipriesinimo europa paims...nes nebeliks del ko priesintis,del ko kovoti...dabar sakykim priesas koks pultu nesvarbu ar tai ruskis ar musulmonas ar dar koks eitume priesintis,del vaiku,seimos...o kai to nebeliks del ko tada priesintis?ka gint?vaiku grobejus?tegu juos pasiima..

Pikc rašė...

Jeigu jau apie vaikus prakalbom - paaiškėjo, kad pražiopsojau seną "naujieną": pasirodo, liberastai "nustatė", jog jau kūdikiai yra "racistaj" (https://www.amazon.com/September-Exploring-Discrimination-Diplomats-Frankenstein/dp/B003LC7CR8). Liberastinia išsigimėliai nutarė: "The findings are said to be a result of the overwhelming exposure infants have to their own race, and experts have warned it is wise to introduce children to people from a variety of races before the issues deepen." (https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4406190/Is-baby-racist-Study-bias-start-6-months.html). Taigi, vaiko augimas normalioje, ne "multi-kulti" šeimoje yra "racizmo rizikos veiksnys" (be abejo, taikoma tik baltiesiems). Laiko klausimas, kada liberastams "susišvies", kad vaikų atiminėjimai, be tėvų terorizavimo ir pelno generavimo, gali turėti ir dar vieną funkciją - būti vienas vienas iš "vaikū racizmo problemos" sprendimo būdų. Tiesa, pas mus dar "multi-kulti" mėšlo įsigalėjimo liberastams teks palaukti - bet Vakaruose normaliems baltiems tėvams yra, apie ką susimąstyti.

item