Amerikiečiams vis mažiau patinka LGBT tapatybių politika

„Palankumas LGBT bendruomenės narių atžvilgiu pasiekė aukščiausią tašką ir pradėjo mažėti“, – teigiama JAV veikiančios LGBT gynėjų grupės...

„Palankumas LGBT bendruomenės narių atžvilgiu pasiekė aukščiausią tašką ir pradėjo mažėti“, – teigiama JAV veikiančios LGBT gynėjų grupės GLAAD ataskaitoje.

Apklausomis pagrįsta ataskaita homoseksualų ir populiariojoje žiniasklaidoje sulaukė skalambijimo pavojaus varpais. Štai vienas portalas skelbia, kad „Šokiruojanti ataskaita atskleidė, jog LGBTQ žmonių priėmimas valdant Donaldui Trumpui ritasi atgal“.

„Per vienerius metus stebėjome reikšmingą smukimą nuo vis labiau LGBT priimančios Amerikos prie Amerikos, kuri yra mažiau palaikanti“, – rašoma pranešime spaudai.

Praeitų metų ataskaitoje nurodyta, kad 53 proc. amerikiečių teigė šalia LGBT žmonių besijaučiantys „labai gerai“ arba „labiau gerai“. Šiais metais taip atsakiusių respondentų sumažėjo iki 49 proc.

Miražas sklaidosi

Homoseksualumo, vienalyčių santuokų, o dabar ir translytiškumo normalizavimas visada kliovėsi konsensusu, kurį nerealiu lygiu falsifikavo politinio korektiškumo galia. Tai buvo miražas, sukurtas ne nuoširdaus daugelio amerikiečių palaikymo, bet jų tylos.

Prezidento Baracko Obamos valdymo laikotarpiu politinis korektiškumas vešėjo ir tildė visus, kurių nuomonė bent kiek skyrėsi nuo LGBT ideologijos. Žurnalistai, akademinės bendruomenės nariai, politikai ir teisininkai buvo įkinkyti į politinio korektiškumo jungą bei apdovanojami už ištikimybę progresyviosioms jėgoms. Korporacijos taip pat džiaugsmingai pasirinko „teisingą istorijos pusę“. Tuo tarpu tie, kurie jai priešinosi, greitai sulaukdavo bausmių. Tai patvirtintų ne vienas konditeris, floristas, fotografas, marškinėlių gamintojas, restoranų savininkas, kiti verslininkai ir įvairių veiklų atstovai, kurie dabar bylinėjasi teismuose ar patiria kitokius nemalonumus.

Fake news ir suklastotas mokslas

Be to, visuomenė nuolat maitinta propaganda.

2015 metais, „kai buvo paviešintas tyrimas, pretendavęs parodyti, kad asmeninė LGBT žmonių agitacija turėjo didžiulį poveikį žmonių nuomonei“, – rašoma National Review, – „paaiškėjo, jog jis buvo suklastotas, ir tai buvo padaryta tokiu būdu, kad demaskavimui užteko vieno studento“.

Pastaruoju metu buvo demaskuotas Kolumbijos universiteto tyrimas, tvirtinantis, kad dėl streso, patiriamo būnant mažuma, gėjai miršta 12 metų anksčiau nei heteroseksualai. Paviešinus tyrimą, žiniasklaidoje mirgėjo gąsdinančios antraštės. Šiai dienai tyrimas daugiau nei 100 kartų cituotas profesiniuose žurnaluose. Nors kitu tyrimu įrodyta, kad jis neatskleidė tiesos, žala jau padaryta. Tvirtinimas (klaidinantis), kad pasisakymas prieš vienalytes santuokas ir translytiškumą žudo žmones, verčia politinio korektiškumo nepaisančius atskalūnus išlikti nebylius.

Neseniai homoseksualas Chadas Felixas Greene‘as rašė, kad informacija apie prieš homoseksualus nukreiptų žmogžudysčių šuolį yra klaidinanti. „Atidžiau panagrinėjus atrodo, kad 2017 m. 4 iš 52 atvejų galėjo būti dėl nusistatymo prieš homoseksualus, – teigia Ch.F. Greenas. – Tačiau antraštės toliau trimituoja apie 86 proc. padažnėjusius prieš homoseksualus nukreiptus nusikaltimus. Kuo daugiau bus manipuliuojama naratyvu siekiant įamžinti politiškai patogią baimę, tuo mažiau vidutiniai amerikiečiai vertins tikrą smurtą prieš homoseksualų ir translyčių bendruomenę.“

LGBT ideologijos šalininkai persistengė

Kitas homoseksualas Andrew Sullivanas žurnale New York Magazine pateikia kitokį GLAAD ataskaitos įvertinimą. „Populiarioji žiniasklaida neturi kitokio paaiškinimo nei Trumpas ir netolerancijai tolerantiškesnė kultūra. Atrodo, niekas nepastebi pastaraisiais metais įvykusio homoseksualų gynimo tono ir turinio poslinkio, judėjimo ideologijos ir retorikos radikalizacijos“ – sako A. Sullivanas.

Jo teigimu, nuo JAV Aukščiausiojo Teismo vienalyčių santuokų įteisinimo 2015 m. daugelis homoseksualų jautė, kad jų tikslai didžiąja dalimi įgyvendinti ir judėjo toliau, todėl tuštumą užpildė tolimoji kairė. „Judėjimas retoriškai dabar yra tiek pat apie rasę ir lytį, kiek ir apie seksualinę orientaciją, pirmenybę teikia ne santuokų lygybei, bet santuokos alternatyvoms, baltuosius vyrus mato kaip problemiškus, vyriškumą – toksišką, lytį – neapibrėžtą, o rasę – kaip esminę. […] Svarbiausia, jie propagavo translytiškumą – ideologiją, kuri peržengia trans žmonių orumo, žmogiškumo ir pilietinės lygybės pripažinimo siekį ir užsiima lyties, vyriškumo, moteriškumo bei heteroseksualumo kritika. „Gyvenk ir leisk gyventi“ tapo „Jei netiki, kad lytis yra nebinarinė, esi fanatikas“. Būčiau šokiruotas, jei staigus žinutės pasikeitimas nebūtų kaip nors neigiamai paveikęs kai kurių heteroseksualių žmonių požiūrio į gėjus“ – teigia A. Sullivanas.

Didžioji pretenzija mažėja

Dabar, kai politinis korektiškumas Amerikoje praranda viešpataujančias pozicijas, žmonės pradeda drąsiau reikšti savo asmeninius įsitikinimus.

LGBT ideologijos lobistų didžioji pretenzija pasiekė neįsivaizduojamas aukštumas. Iliuzija buvo tokia sėkminga, kad eiliniai amerikiečiai įspūdingu mastu pervertino gėjų ir lesbiečių populiaciją. Gallup praneša amerikiečius manant, kad iš jų vidutiniškai 23 proc. yra gėjai ir lesbietės, kai iš tikrųjų jų yra apie 1,7 proc. Amerikiečių įsivaizdavimas nuo faktiškai save laikančių gėjais ir lesbietėmis skiriasi 14 kartų. O kiek yra amerikiečių, kurie save laiko translyčiais? Skaičiuojama, kad maždaug 700 tūkst. žmonių, t.y. mažiau nei trys tūkstantosios (0,003) JAV populiacijos.

Ką tie patys eiliniai amerikiečiai darys, kai supras, kad tapo propagandos aukomis ir kad vietoje vieno iš keturių kaimynų gėjų iš tikrųjų tokie yra mažiau nei du iš šimto? Kas nutiks, kai jie supras, jog gėjai, televizijoje visada vaizduojami kaip linksmi, nuotaikingi ir madingi, iš tikrųjų yra nemalonūs peštukai, pasiruošę sugriauti tavo gyvenimą, jeigu atsisakysi iškepti jiems tortą?

LGBT priėmimas ne greitėja. Jis ritasi žemyn kalnu, į kurį taip greitai užkilo per pastaruosius kelerius metus ir desperatiškai ieško stabdžių.

Susiję

Šiaurės Amerika 6886806435825980368
item