Tolerantiško jaunimo asociacija valstybės tarnautoją D. Velką kaltina „homofobija“

Atkreipdami dėmesį į Lietuvoje vis dažnėjančius persekiojimus dėl tariamai „homofobinių“ pažiūrų ir manydami, jog viešumas yra vienas pag...

Atkreipdami dėmesį į Lietuvoje vis dažnėjančius persekiojimus dėl tariamai „homofobinių“ pažiūrų ir manydami, jog viešumas yra vienas pagrindinių piliečių teisių ir laisvių apsaugojimo būdų, jaučiame pilietinę pareigą pranešti apie galimai naują persekiojimo atvejį. Apie tariamų „homofobų“  persekiojimą skaitytojus stengsimės informuoti ir ateityje. 

Š. m. sausio 23 dieną Pro Patria portale pasirodė straipsnis „LGBT propaganda Lietuvos pradinėse mokyklose. Kas toliau?“, kuriame nurodoma, jog Tolerantiško jaunimo asociacija (TJA), galimai pažeisdama Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymo 4 straipsnio 2 dalies 16 punktą, Lietuvos pradinėse mokyklose 1-2 ir 3-4 klasių moksleiviams nelegaliai platino vienalytes „santuokas“ propaguojančią informaciją, kuri, remiantis šiuo įstatymu, vertintina kaip „neigiamą poveikį nepilnamečių vystymuisi daranti viešoji informacija“. Primename, jog, remiantis oficialia Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybos išvada, „Gintarinė širdis“ pasakų knyga nėra tinkama vaikams iki keturiolikos metų, nes atvirai propaguoja vienalytes „santuokas“. 

Tuo tarpu pati Tolerantiško jaunimo asociacija vykdo aktyvią lobistinę veiklą, siekdama neutralizuoti minimo įstatymo poveikį ar jį apskritai panaikinti. Praėjusią Seimo kadenciją šiuo klausimu kartu su Lietuvos Gėjų Lyga (LGL) aktyviai veikė per socialdemokratę Mariją Aušrinę Pavilionienę (registruotos pataisos, rengtos konferencijos Seime, inicijuotas Europos Parlamento tyrimas), kurios padėjėjais dirbo TJA aktyvas. Mėgindami demonizuoti sau neparankias Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymo nuostatas, LGL atstovai buvo kreipęsi į Europos Komisiją, tačiau 2016 metų pabaigoje ši atsisakė pradėti tyrimą dėl tariamos homoseksualų diskriminacijos Lietuvoje šio įstatymo pagrindu. Naujoje politinėje situacijoje TJA ieško naujų poveikio priemonių. 

Sausio 25 dieną TJA išplatino pareiškimą, kuriame teigia, jog kreipėsi į Kultūros ministeriją, „kad ji išsamiai paaiškintų kodėl į Jungtinių Tautų rekomendacijų vykdymo dokumentą įrašė, kad informacijos apie tos pačios lyties šeimas draudimas Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatyme reikalingas vaiko teisėms apsaugoti.“

Nerimą kelia tai, kad TJA viešame pareiškime atvirai atakuojamas jokių renkamų politinių pareigų neužimantis ir nesiekiantis valstybės tarnautojas Deividas Velkas, kuris, nepateikiant jokio teisinio pagrindo, kaltinamas „aktyviai rėmęs homofobines įstatymo nuostatas priimant įstatymą Seime ir knygos „Gintarinė širdis“ platinimo ribojimą“. Kiekvienas teisės aktas ar dokumentas yra pateikiamas ir priimamas ministrų arba renkamų Seimo narių valia, tačiau juos dažniausiai rengia ir tobulina nerinkti valstybės tarnautojai, neturintys ir negalintys būti asmeniškai atsakingi už vėliau priimamus politinius sprendimus. Bandymai perkelti atsakomybę nuo sprendimus priimančių institucijų ant platformos adekvačiai gynybai nuo viešo šmeižto neturinčio valstybės tarnautojo pečių yra iš esmės ydingi ir verčia su dideliu nerimu vertinti naujausią TJA pareiškimą. 

Prisimindami 2017 m. vykusį Telšių gimnazijos tikybos mokytojos Loretos Raudytės viešo persekiojimo atvejį, o taip pat Vakarų šalyse plačiai plintančias valstybės tarnautojų diskriminavimo dėl jų tradicinių moralinių nuostatų tendencijas, pažymime, jog grynai ideologinėms LGBT judėjimo reikmėms XX a. antroje pusėje sukurtas ir jokio aiškaus bei stabilaus turinio neturintis „homofobijos“ terminas neturi tapti persekiojimo už pasaulėžiūrą ir politines pažiūras pretekstu. 



Susiję

Pažangos ideologija 6186485651812021951

Rašyti komentarą

63 komentarai

Pikc rašė...

Sveikindamas iškrypėlių siautėjimo viešinimą, vis dėlto norėčiau paprašyti redakcijos nedėti iškrypėliškos ideologijos simbolių į straipsnius - kažkaip ranka nekyla spausti ant nuorodos, prie kurios "puikuojasi" iškastruota pederastų "vaivorykštė". :) Palyginimui - gi straipsnyje apie vokiečių okupaciją 2PK metu nedėtumėte "Hakenkreuzfahne" paveikslėlio?

Anonimiškas rašė...

joo,o žurnalistėliai džiūgauja,kad tolerantiškas jaunimas,tiesiai Kudirkai prieš nosį,šimtmečio proga švęs santuokų šventę. VIENALYČIŲ.O,čia tai Lietuvos nepriklausomybės šimtmečio paminėjimas...

Unknown rašė...

Vieno tik nesuprantu kodėl liberal-marksistai būdami ypatingai netolerantiškais viskam išskyrus savo ideologija ir nuomone vadinami tolerantiškais ?

Anonimiškas rašė...

Todėl, kad jų manymu mes privalome būti tolerantiški net jų netolerantiškumui mūsų atžvilgiu

ale, rašė...

Visų pirma, nebūtina šitaip talkininkauti reklamuojant kažkokius į priklausomybę nuo gyvuliškų aistrų patekusius snarglius. Nors, ne jų "nuopelnas", kad jie čia sklaidytis sumanė. Ne jie tą sumanė; jiems šantažu liepė/patarė eiti ir ginti savas gyvuliškas teises, kitaip jie bus atiduoti tiems "homofobams" sudraskyti. Tiesa, tie "homofobai" irgi tų pačių sukčių aukos šantažu verčiamos "gintis" kuo kaltintojų, neva, 3,14...rastų.
Antra, homofobija ar dar kokia kitokia baimė - tėra reakcija į pavojingas tendencijas. Reiškia, ne homofobus reiktų kaltinti, o tokias reakcijas sukeliančius. - Ir kas čia gali būti dar neaišku?

Pikc rašė...

Visų pirma, priimti tiek semantiškai, tiek morfologiškai idiotišką neobolševikinį naujadarą "homofobija" už gryną pinigą yra, švelniai tariant, naivu. Paprastai tokio tipo naujadarų vartojimas rodo arba ideologinį angažuotumą, arba išprusimo stoką (arba ir viena, ir kita).
Antra, tos faunos "pasisklaidymus" kaip tik reikia viešinti, nes šitie neobolševikai tikrai nesustos, jeigu jų išsidirbinėjimai bus nutylimi (o tai reiškia, kad ir atkirčio tikimybė sumažės). Būtent viešinimo dėka pavyko užkardyti bent keletą iškrypėliškų "akcijų", kur šitie degradai lindo prie mažamečių.
Trečia, kas per kvailystė įsivaizduoti, kad liguistą fauną dar reikia šantažuoti, kad jie liguistai elgtųsi? Jiems pilnai užtenka paskatinimo ir dosnaus finansavimo. Be to, nemaža dalis tų "aktyvistų" net NĖRA homo/pedo/zoo ar kitokių "europinių lytinių orientacijų" atstovai - jie tiesiog liberastai.

ale, rašė...

Nematau, kur būtų reikalas ar prasmė paprieštarauti tamstos (kaip nebūtų keista, bet - ) prieštaravimams. Pagal mane, viena kitam neprieštarauja. Bet ką daryti yra prasmė tik tiek ir tik tada, kada, kiek ir kur to reikia. Todėl tik retoriškai galiu klausti: O kai jau patys dosniausi finansavimai nebeduoda laukiamo rezultato?., ar ir tada sukčiai gali šventai susilaikyti nuo šantažo priemonių panaudojimo? Negalėčiau įrodyti, kaip ten su tais svaigalų ir aistrų nežabojimo suluošintais yra, bet mano kukli fantazija pateikia man labai aiškų bei vienareikšmiškai galimą jų vidinės būsenos vaizdinį: neįmanomas dalykas, kad išsekinus save visokiomis beprasmybėmis, po viso to rastųsi noras dar ir viešai darkytis, demonstruojant savo dvasinį ir fizinį menkumą. Esu tikras, didžioji dauguma aktyvistų-demonstrantų yra prievartaujami paskui save vesti bile kokių madų fanų bandas.
O dėl liberalų, tai tokių iš vis nerasta savarankiškai mastančių. Jie visi yra veltėdžiauti linkę, todėl lengvai ir pigiai parsiduodantys turintiems interesų patiems nesiviešinant - kitų rankomis - apgaudinėti tamsias mases. - Visoj toj vaivorikštynėj šušaroj grynai vienareikšmiško nieko nėra ir būti negali.

Pikc rašė...

Pasikartosiu dėl "vargšų prievartaujamų nuokrypų": liguistos faunos nereikia šantažuoti ar prievartauti, kad jie liguistai elgtųsi - jie elgiasi būtent pagal savo iškreiptą dvasinę ir psichinę būklę. Aiškinti, kad jie šantažuojami ar prievartaujami - tai sakyti, kad jie, vargšeliai, šiaip jau normalūs, tik pikti dėdės juos verčia išsidirbinėti. Turbūt nereikia aiškinti, ką toks požiūris turėtų bendro su tikrove? ;)

ale, rašė...

Pikc'iau, yra panašiai, kaip su vilkais sanitarais. Juk ir sukčiai tik silpnus "zuikius" lengviau sugauti gali. Keista iš patrioto(?) lūpų nuolatos girdėti svetimų sukčių gynybą. Ir dar. Pats tuos nuokrypas čia vadini "vargšeliais", ir tuo pat metų jiems priskiri gebėjimus patiems, be nei kieno pagalbos, rengti pasaulinio masto renginius. - Nuuu.., be galo be krašto tikroviškumas grynas.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
ale, rašė...

Pikc'iau, tu Pikc'iau, neįmanomas dalykas, kad išmanantis reikalą net nebandydamas jo paaiškinti, iškart imtų oponentą kaltinti nusišnekėjimais. Kaip gi tamstai apsiverčia liežuvis nusišnekėjimu laikyti akivaizdžių faktų pateikimą, kad bet kurioj šaly tų pačių sukčių griežtai hierarchinė transnacionalinė korporacijų sistema siekia tų pačių tikslų - viešpatavimo, lygiai tokiais pat metodais, žinoma, įskaitydami skirtingų kultūrų specifiką. Argi dar kitaip galima paaiškinti visų spalvotųjų/vaivorykštinių revoliucijų scenarijų vienodumą? Prieštarauji juk pats sau, sakydamas, kad neegzistuoja jokie svetimi sukčiai, neva, tik todėl ir nėra ko tokiam Pikc'iui ginti... O juk pagal paties nesuprastą/neapmąstytą "vatnikai puola" - gaunasi, kad kaip tik tamsta ir teigi, kad tokia vieningai ir sklandžiai veikianti panaši struktūra egzistuoja. Todėl tamstos klausiu: kuo gi tas "vau" geresnis už "my pobedim"?
O kad tamstai būtų visiškai aišku - paaiškinsiu, kodėl pats taip elgiatės: tamsta vykdote savo šeimininkų programą nesuprasdamas jos, nei kad svetimiems tarnaujate tuo; ten nepalikta apmąstymui ir supratumui vietos. Juk tik tokiu atveju įmanoma kenkti nacionaliniam vieningumui ir čia pat plėšyti marškinius su tikslu įrodyti, koks be galo didelis (labai bukas - iš šalies matosi) patriotas esate.

Gina Acampora rašė...

Mano vardas yra Gina Acampora, šiandien aš kalbėjau kaip laimingiausias žmogus visame laukiniame pasaulyje, ir aš pasakiau savimi, kad bet kuris skolintojas, kuris išgelbėtų mano šeimą nuo prastos situacijos, pavadinsiu visą laukinį pasaulį, ir aš taip labai džiaugiuosi galėdama pasakyti, kad mano šeima sugrįžta gerai, nes man prireikė 100 000 eurų paskolos, kad galėčiau pradėti visą gyvenimą dėl savo profesijos, nes aš esu viena mama, su 4 vaikais, o visas pasaulis atrodė, kad jis kabo manęs, kol susitiko su Dievu, išsiuntė paskolą, kuri pakeitė mano gyvenimą ir savo šeimos gyvenimą, Dievas, bijodamas įmonės, Nora Mildred, ji buvo išganytojas Dievas, išsiųstas išgelbėti savo šeimą su 100 000 eurų paskola, kreipkitės į [email protected]

Unknown rašė...

Ar jums reikia 2% paskolos sumokėti sąskaitas arba pradėti savo verslą? Jei taip, prašome susisiekti su mumis naudodami šią informaciją ir mūsų el. Pašto adresą: [email protected] arba [email protected].

(1) Visas vardas:
(2) Reikalaujamos paskolos suma:
(3) Trukmė:
(4) Šalis:
(5) Telefono numeriai:

Pagarbiai
Ahmed Sherif
Whatsapp no: +1 984 213 1994

Max Bent rašė...

Ar jums reikia skubios paskolos, kad išvalytumėte savo skolas ar jums reikia akcijų paskolos
tobulinti savo verslą? Ar jus bankai ir kiti atmetai?
finansų įstaigos? Ar jums reikia paskolos konsolidavimo ar hipotekos? Ieškoti Nr
daugiau, nes esame čia, kad visas finansines problemas spręstume
praeitis.

Tai paprasta paskolos bendrovė. Mes siūlome paskolas tiems, kam domina a
pagrįsta 2% palūkanų norma. Diapazonas svyruoja nuo $ 5000 iki a
maksimalus 100 000 000 JAV dolerių.

Mūsų paskolos yra gerai apdraustos, nes mūsų prioritetas yra maksimalus saugumas.

Susisiekite su mumis el. Paštu: [email protected]


Pagarbiai
Max Bent
[email protected]

2% pradinė paskola ir garantija
[email protected]

Unknown rašė...

Esame "Rocket Loans Company". Mes esame gerbiami, teisėti ir akredituotas skolintojas. Mes suteikiame visų rūšių paskolą labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, būsto paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, Inventor paskolos, skolų konsolidavimas. tt Nr socialinio draudimo numeris reikalaujama ir nereikia kredito patikrinimo, 100% garantuotas. Taigi aplankykite "Rocket Loans" el. Paštą: [email protected]

Jean Carlos rašė...

Ar jums reikia paskolos, kad pradėtumėte verslą arba sumokėtumėte savo sąskaitas ir verslo finansinę informaciją apie nekilnojamąjį turtą ir bet kokio pobūdžio verslo finansavimą ( [email protected] arba WhatsApp +16234044993). Mes taip pat siūlome paskolas asmenims, įmonėms ir įstaigoms 3% palūkanų norma. Mes suteikiame paskolą rimtiems asmenims, kurie nori gauti paskolą, jei susidomėjote, susisiekite su šiuo el. Pašto adresu: [email protected] arba WhatsApp +16234044993

Unknown rašė...

Ar esate bet kokių finansinių sunkumų? JEI TAIP! Susisiekite su "Kvithyll Finance" ir "Mortgages Limited". Suteikiama mažų ir didelių paskolų suma. Mes siūlome įvairių rūšių paskolų paslaugas, kad atitiktų jūsų finansinius poreikius: asmeninę paskolą, skolos konsolidavimo paskolą, rizikos kapitalą, verslo paskolą, paskolą už mokslą, būsto paskolą, kurios palūkanų norma yra 2%. Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu: [email protected] Jūsų pasitenkinimas ir finansinis sėkmė yra mūsų tikslas, o jūsų bendradarbiavimas su mumis bus geros patirties. Whatsapp: +17816567138 kreditas yra atviras visiems nepriklausomai nuo pilietybės.

El. Paštas: [email protected]

Adrian Bayford rašė...

Sveiki

Ar jums reikia paskolos? Mes teikiame paskolas su 2% palūkanų norma, susisiekite su mumis dėl papildomos informacijos ([email protected]).

mr scott rašė...

Sveiki

Ar jums reikia paskolos, asmeninės paskolos ar verslo paskolos? Esame teisėtas ir akredituotas skolintojas, turintis labai mažą palūkanų normą.

Išmokėjimo laikotarpis nuo 1 iki 25 metų.
Minimali paskolos suma nuo 1000 iki 100 000 000,00 eurų
2% metinė palūkanų norma.

Norėdami gauti daugiau informacijos ir apdoroti, susisiekite su mumis per

El. Paštas [email protected]

Su geriausiais linkėjimais
Ponas scott
Rašykite mums adresu: [email protected]

kelvinloan rašė...

Skubus skolinimosi pasiūlymas, prašau šiandien, jei jums reikės bet kokio atlygio.
                  ([email protected])

  Esate kviečiami į šią įmonę šioje įmonėje. Mes teikiame asmeninę paskolą
ir verslo paskolos tik 2% palūkanų norma, mes siūlome paskolą iš
4000 dolerių iki 5 000 000 dolerių
  Jei jums reikia paskolos savo verslui arba mokėti savo skolas, susisiekite su mumis kuo greičiau, kad apdorotumėte savo paraiškos formos paskolą

PAREIŠKIMO PAREIŠKIMO FORMA VYKDYTI IR ATNAUJINTI.

1. Vardas: _________________
2. Telefono numeris: __________________
3. Šalis: ___________________
4. Lytis: _____________________
5. Profesija: _______________________
6. Mėnesinės pajamos: ______________
7. Reikalinga paskolos suma: ___________
8. Trukmė: __________________
9. Amžius: _______________________

Susisiekite su mūsų biuru el. Paštu el. Paštu: [email protected]
WhatsApp: +2348130283464

Pagarbiai
Kelvino paskolos.

Martin Laura Finance Firm rašė...

Sveiki,

Dabar galite gauti sezoninę paskolą metų pabaigoje, kad gautumėte greitą, patikimą ir ilgalaikį paskolą pasirinkdami 2% palūkanų normą, be kredito patikrinimo, nedvejodami kreipkitės į (martinlaurafinancefirm @ gmail. com) Jūsų laimė yra patikima su mumis.

DĖKOJU!!!
Whatsapp: +19312082814

Juliana rašė...

mano vardas Juliana, aš labai džiaugiuosi galėdamas duoti šį puikų liudijimą, kaip šią savaitę gavau savo Kalėdų paskolą iš labai gero ir patikimo skolintojo, kuris padėjo man 40000 eurų sumą, kad galėčiau pagerinti savo verslą be jokių įkaitų. Tai el. Pašto adresas, kuriuo norite susisiekti: [email protected]

SUSAN BENSON rašė...

Gerbiami gerbiami klientai, ar jums skubiai reikia paskolos? Jei taip, kviečiame susisiekti su „Sunshine Financial Group Inc.“ ([email protected])

Esame sertifikuota, autoritetinga, teisėta ir akredituota skolinimo bendrovė. Mes teikiame finansinę pagalbą visiems, kuriems skubiai reikia paskolos. Mes siūlome visų rūšių paskolas, asmenines paskolas ar komercines paskolas, taip pat galime suteikti paskolą projektui pradėti ar namams ar automobiliui įsigyti.

Jei buvo sunku gauti paskolą iš savo vietinių bankų ir kitų finansų įstaigų, nebijokite, nes „Sunshine Financial Group Inc“ turi nugarą, kai reikia gauti paskolas visame pasaulyje.

PAGRINDINĖS JAV NAUDOS;

- Taikyti bet kuriuo metu ir bet kur.
- Gauti grynuosius pinigus per mažiau nei 24 valandas
- skolintis nuo 1000 eurų iki 30 milijonų eurų
- Nėra paslėptų mokesčių.
- Maža 3% palūkanų norma
- Jūs gaunate galimybę pasirinkti grąžinimo datą - kas savaitę, kas mėnesį arba kasmet - 1–30 metų.
- Jūs gaunate galimybę pasirinkti savo saugias arba neužtikrintas paskolas

Tarpininkai / konsultantai / brokeriai kviečiami pristatyti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Visiškai pasitikėdami dirbsime kartu, kad galėtume pasinaudoti visomis suinteresuotomis šalimis.

Jei jums reikia skubios paskolos per 24 valandas, prašome mums parašyti daugiau informacijos per el. Pašto adresą žemiau.

El. Paštas: ([email protected])
El. Paštas: ([email protected])
WhatsApp: +447903159998

Šilti linkėjimai
Susan Benson (vyresnysis paskolų valdytojas)

Adrian Bayford rašė...

Sveiki

Ar jums reikia paskolos, kad išspręstumėte savo finansines problemas? Ar jums reikia verslo kapitalo? Ar turite skolintis dėl bet kokių priežasčių arba apmokėti sąskaitas ar pradėti metus ir įmonių finansinius išteklius nekilnojamojo turto ir visų rūšių verslo finansavimui. Mūsų paskolos yra ilgos ir trumpos, su palankiomis palūkanų normomis. Mes siūlome paskolas, kurių palūkanų norma yra 2%, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos ([email protected])

Anthony Puerto rašė...

Ar jums reikia verslo paskolos ar bet kokios rūšies paskolos? Jei taip, susisiekite su mumis šiandien

* Pilnas vardas:
* Reikalinga suma:
* Paskolos trukmė:
* Mobilusis telefonas:
* Šalis:

Susisiekite su mumis per {[email protected]} arba {[email protected]]

Harry rašė...

Ar jums reikia paskolos? arba nereikia daugiau paskolos, kad galėtumėte sumokėti savo skyrių ar sąskaitas, ir jei taip, susisiekite su mumis tiesiogiai adresu: [email protected]

pavadinimas: ....
Reikalinga paskola: ...
teigia: ....
šalis: ...

muhammed rašė...


We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600

2. Currency : USD/EURO

3. Age of Issue: Fresh Cut

4. Term: One year and One day

5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)

6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2

7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties

8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c

9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760

10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103

11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.



Name: Muhammed Emir Harun

Contact Mail :[email protected]

Skype: [email protected]

Unknown rašė...

skubi paskola

Ar jums reikia skubios paskolos? Siūlome paskolas suinteresuotosioms šalims, kurios ieško paskolų sąžiningai. Mes siūlome platų finansinių paslaugų spektrą, įskaitant verslo planavimą, prekybos ir plėtros finansavimą, nekilnojamąjį turtą ir hipoteką, skolų konsolidavimo paskolas, komercines paskolas, privačias paskolas, namų refinansavimą, studentų paskolas, studentų paskolas, kurių palūkanų norma yra 2. %.
Prašome susisiekti su mumis dėl garantuotos ir neužtikrintos paskolos. Suinteresuoti kandidatai turėtų susisiekti su mumis el. Paštu: [email protected]

Su pagarba,
M.philip morgan

Unknown rašė...

CAPITAL CITY LOAN & JEWELRY: Our company operates an interactive network which is currently at above 47 million online applicants. The technology that we use gives us the unique ability to present to our applicants a best and preferred choice when they are looking on any of the major search engines for financial assistance.

We're searching for a preferred and best choice to send our applicants who are looking for home loans, secured and unsecured loan, Long-SHORT term loan.

I am in the office weekdays from 8:00AM to 5:00PM Pacific time. Contact Via

Email: [email protected]

Best regards,

James Cartwright
Capital City loan & Jewelry
Mobile: +1 908-481-5837
whatsapp : +1 862-621-9274
(850) 745.5201, Ext. 1882
Email: cartwrightjames000@ gmail. com

ASSURANCEFINANCELOAN rašė...


eine zertifizierte Darlehensorganisation, die Einzelpersonen Darlehen anbietet und zusammenarbeitet
Stellen, die Darlehen für kleine Unternehmen benötigen, persönliche Investitionen mit
ein Zinssatz von 3%. Unser Franchise umfasst lokale und internationale
Kredite an Personen auf der ganzen Welt. Wir arbeiten auch über ein Online-Konto
Übertragen Sie global. Unser Uhrwort ist Ehrlichkeit und Vertrauen. Weitere Informationen
oder anfragen Bitte kontaktieren Sie uns über [email protected]

klay thompson rašė...

Prašykite paskolos greitai ir patogiai apmokėti sąskaitas ir atnaujinti savo projekto finansavimą iki 3% pigiausios palūkanų normos, kad susisiektumėte su mumis šiandien: [email protected]. Paskola reikalauja paskolos pasiūlymo, kurio minimalus yra 1,000.00 paskolų pasirinkimas, aš esu sertifikuota registracija ir skolintojai Legit, galite susisiekti su mumis šiandien, jei jus domina, kad gautumėte šią paskolą, susisiekite su manimi dėl išsamesnės informacijos apie paskolos procesą paskolų ir paskolos sumos bus pervestos jums. Man reikia skubaus atsakymo, jei jus domina

Saara Kemi rašė...

Ar ieškote finansinės pagalbos? Siūlome visų rūšių paskolas, tik 3%. Jei susidomėjote greitai, susisiekite su: [email protected]

Saara Kemi rašė...

Ar ieškote finansinės pagalbos? Siūlome visų rūšių paskolas, tik 3%. Jei susidomėjote greitai, susisiekite su: [email protected]

. rašė...

Mano vardas yra Abdullah Abkar Mohammed iš Saudo Arabijos. Noriu padėkoti karalienei Ranijai, kuri padėjo man gauti paskolą; Per pastaruosius penkis mėnesius aš ieškojau paskolos, bet visi, su kuriais susitikau, sukčiauja mane ir paėmė mano pinigus, kol galiausiai susitikau su karaliene Ranija. ji galėjo man suteikti 850 000 SAR paskolą. ji taip pat gali jums padėti. prašome susisiekti su savo įmonės el. paštu ([email protected]), jei norite gauti daugiau informacijos apsilankę: queenranialoanlead.wixsite.com/mysite-1

. rašė...

Mano vardas yra Abdullah Abkar Mohammed iš Saudo Arabijos. Noriu padėkoti karalienei Ranijai, kuri padėjo man gauti paskolą; Per pastaruosius penkis mėnesius aš ieškojau paskolos, bet visi, su kuriais susitikau, sukčiauja mane ir paėmė mano pinigus, kol galiausiai susitikau su karaliene Ranija. ji galėjo man suteikti 850 000 SAR paskolą. ji taip pat gali jums padėti. prašome susisiekti su savo įmonės el. paštu ([email protected]), jei norite gauti daugiau informacijos apsilankę: queenranialoanlead.wixsite.com/mysite-1

Céline CARAVELLE rašė...

Sveiki, ponia ir pone!
Norėdami gauti sąžiningą ir skubią paskolą, kad galėtumėte geriau išspręsti problemas ar finansuoti savo veiklą, susisiekite su manimi šiuo adresu: [email protected]. Dėkojame už pasitikėjimą.

SUSAN BENSON rašė...

Sveiki, ponios ir ponai, ar jums skubiai reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos ar hipotekos paskolos? Jei taip, patariu susisiekti su „Sunshine Financial Group“ šiuo el. Pašto adresu ([email protected]), kad gautumėte paskolą

„Sunshine Financial Group“ yra visapusiška finansinių paslaugų įmonė, pasiryžusi padėti jums pagerinti jūsų ilgalaikę finansinę sėkmę. Mūsų pritaikytos programos yra skirtos padėti augti, apsaugoti ir išsaugoti Jūsų turtą, teikiant personalizuotą aptarnavimą ir patirtį.

Jei jums reikia skubios paskolos per 24 valandas, prašome parašyti toliau nurodytą el. Laišką, jei norite gauti daugiau informacijos

El. Paštas: ([email protected])
El. Paštas: ([email protected])
WhatsApp: +447903159998

Šilti linkėjimai

Wilsinchong rašė...

Sveikiname jus,
Esu ponia Faith Elena, akredituota pinigų skolintoja, siūlau paskolą kiekvienam asmeniui, ar jums reikia paskolos ar finansavimo dėl bet kokios priežasties: Asmeninė paskola, Verslo paskola, Paskolos padidinimas, Verslo pradžios paskola, Paskolos skolai, Skolos konsolidavimas, bet kokia 3% palūkanų norma, su kuria susisieksime su mumis: [email protected] arba [email protected], taip pat užpildykite žemiau pateiktą paskolos paraiškos formą, kad galėtumėte nusiųsti Jūs esate paskolos sąlygos ir sąlyga, ir atkreipkite dėmesį į tai, kad paskolos gavimas iš mūsų įmonės yra 100% garantuotas.

INFORMACIJA APIE SKOLINIMĄ.
Jūsų pilnieji vardai: ...............
Reikalaujama paskolos suma: ..........
Paskolos trukmė: .............
Paskolos paskirtis: ..........
Pareiškėjo adresas: ...........
Pareigos: ..........
Vieta: ........
Valstybė: ..............
Šalis:.................
Lytis: ............
Amžius: .............
Mobilus .............
Mėnesinės pajamos:.....

Sra Annabel Scott rašė...

Sveiki, mielas draugas!

Ar jums reikia paskolos, kad išplėstumėte savo įmonę ar pradėtumėte savo verslą? ar galvojote apie gyvenimo atsisakymą, nes jūs ieškojote būdų gauti pinigus, kad pradėtumėte naują gyvenimą? jei taip, jūs neturite nieko nerimauti, nes taip pat buvau tokioje pačioje situacijoje, taip pat esu ponas Jose Matinez Carlos iš Santa Cruz Bolivijos, buvau kritiškesnėje situacijoje mano gyvenime ir aš beveik savižudybę, nes aš maniau, kad man nebuvo jokios vilties, kol mano geras draugas nukreipė mane į skolintoją, vardu Annabel Scott, kuris man davė 45,597,00 € paskolos sumą, kuri šiandien pakeitė mano situaciją ir dabar gyvenu laimingą gyvenimą. verslas vyksta puikiai ir mano sąskaitos yra apmokėtos, o svarbiausia jo dalis yra ta, kad jie suteikia savo paskolą 2% visiems, kuriems reikia paskolos tiek privatiems asmenims, tiek įmonėms, taip pat galite gauti finansinę situaciją šiandien susisiekite su jais: ([email protected]), kad būtų lengva ir patikima paskola, nes jūsų parama yra jų rūpestis.

Anonimiškas rašė...

Sveiki,

Ieškote skolos konsolidavimo paskolos, neužtikrintos paskolos, verslo paskolos, hipotekos paskolos, automobilių paskolos, studentų paskolos, asmeninės paskolos, rizikos kapitalas ir tt! Aš esu privatus skolintojas, teikiu paskolas įmonėms ir asmenims, turintiems mažas ir pagrįstas 2% palūkanų normas. El. Paštas:
[email protected]

Mr Alex Thomas rašė...

Ar jums reikia skubios paskolos, kad pinigai būtų lengvai patenkinti Jūsų poreikiams tenkinti, Tivoli finansinė paskola Comoany yra jums patogi galimybė. „Tivoli Credit“ Asmeninių paskolų paslaugos gali suteikti jums savalaikius pinigus, kurių reikia norint užtikrinti savo tiesioginius poreikius ir pasiruošti neplanuotoms išlaidoms. Nesvarbu, ar tai yra jūsų automobilio atnaujinimas, elektroninių įtaisų pirkimas, mokymas ar medicinos sąskaitos, Tivoli Credit gali suteikti jums greitą asmeninę paskolą ir finansinę pagalbą.

Asmeninė paskola
Verslo paskola
Mėnesinė paskola
Užsieniečio paskola
Paskolos perleidimas
Neužtikrinta paskola
Saugi paskola
Kreipkitės į mus el. Paštu: [email protected] Kas mums yra: +919873255004

Mr Alex Thomas rašė...

Ar jums reikia ilgalaikio ar trumpalaikio pirmos klasės finansinio pasiūlymo iš įvairių kategorijų, pavyzdžiui, verslo, asmeninių, namų, auto, studentų, skolų konsolidavimo finansavimo e.t.c. nesvarbu, koks yra jūsų kredito balas. Mes garantuojame, kad teikiame finansines paslaugas daugeliui klientų visame pasaulyje. Su mūsų lanksčiais kreditavimo paketais lėšos gali būti apdorojamos ir perduodamos skolininkui per trumpiausią įmanomą laiką. Mes esame sertifikuoti, patikimi, patikimi, efektyvūs, greiti ir dinamiški El. Paštas: [email protected] WhatsApp us: +919873255004

Marcus rašė...

Dėmesio.
 
Ar jums reikia paskolos? siūlome šias paskolų rūšis: verslo paskolą, būsto paskolą, skolos konsolidavimo paskolą arba bet kokią kitą paskolą?
 
BRIDGE FINANCE SERVICE yra jūsų namuose žingsnis su pigia paskola, kurios palūkanų norma yra 2% per metus. Jau daugelį metų dirbame šiame versle ir mes galime susitikti su mūsų kliento paklausa visame pasaulyje ir įdomia jo dalimi, ar uždarome paskolos sandorį su klientu per mažiau nei savaitę.
 
PASTABA: siūlome paskolą nuo 10 000,00 iki 2 000 000,00 (dolerių, eurų), kurių minimali trukmė yra 5 metai ir maksimali trukmė - 10 metų.
 
Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolą, prašome susisiekti su mumis el. Paštu: ([email protected])
Už whatsapp +12023810196
 
Ačiū ir sėkmės, kaip jūs kreipiatės.
Marcus Crak.

Unknown rašė...

Sveiki, ar ieškote finansinės pagalbos su geriausia palūkanų norma? jei taip, susisiekite su [email protected], jei norite gauti daugiau informacijos.

Anthony Puerto rašė...

Ar jums reikia paprastos paskolos, kad galėtumėte sumokėti sąskaitas? Jei taip, rašykite mums per:
[email protected] su toliau pateikta informacija

Pilnas vardas:
Reikalinga suma:
Trukmė:
Šalis:
Telefonas:

Visi atsakymai turėtų būti siunčiami mums el. Paštu [email protected]

Baldan rašė...

Sveiki visi!
Aš esu Edita, šiuo metu gyvenu Vilniuje, Lietuvoje. Šiuo metu esu našlė su dviem vaikais ir birželio mėn. Buvau pakliuvusi į finansinę padėtį ir man reikėjo refinansuoti ir sumokėti sąskaitas. Bandžiau ieškoti paskolų iš įvairių privačių ir verslo paskolų firmų, bet niekada nesėkmingai, ir dauguma bankų atmetė mano kreditą. Bet kaip Dievas norėtų, Dievo vyras mane supažindino su privačių paskolų davėju, kuris man suteikė 80 000 eurų paskolą ir šiandien yra verslo savininkas, o mano vaikams šiuo metu sekasi gerai, jei turite susisiekti su bet kuria įmone, norėdami užtikrinti paskolą be užstato, be kredito patikrinimo, nepasirašydami pasirašymo tik su 2% palūkanų norma ir geresniais paskolų grąžinimo planais bei tvarkaraščiu, susisiekite su ponu Dante Paola el. paštu: [email protected] Jis nežino, kad tai darau, bet aš dabar toks laimingas ir nusprendžiau žmonėms daugiau sužinoti apie jį, taip pat noriu, kad Dievas jį labiau palaimintų. Norėdami susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą: [email protected], jei norite gauti greitą pokalbį arba „WhatsApp“ / +35677926593

Dėkoju
Edita

Mr Lake rašė...

TESTIMONIJA KAIP GALUTINAI PASIEKIUI PASKOLĄ

„Šiandien“ visiems, mes teikiame paskolas privatiems asmenims, įmonėms ir bendradarbiaujančioms įstaigoms. Aš esu ponia Clency Dexter. Aš gyvenu Floridoje ir šiandien esu laiminga moteris, noriu padėkoti ponui PENDELIS WEALTH dėl paskolų pasiūlymų, „Godfearingman“. (TAI TIESA) susisiekite per: [email protected]

Geriausias pagarba

FRED LARRY LOAN FIRM rašė...

man reikia skubios paskolos adresu [email protected]

Čia mes pasirengę apdoroti jūsų paskolą

Gera diena,

Esate verslo vyras ar moteris? Atėjo laikas įgyvendinti jūsų svajonę, mes esame sertifikuota paskolų kompanija, siūlome paskolą su mažomis 3% palūkanomis, fiziniams ir fiziniams asmenims visame pasaulyje bet kokia norima valiuta, svarais, doleriais, eurais ir kt.

Šiandien pasikliaukite greita ir garantuota paskola
susisiekite su mumis per
El. Paštas: ([email protected]) arba ([email protected])
Skambinkite / „Whatsapp“ numeriu: +2347061892843

FRED LARRY LOAN FIRM rašė...

man reikia skubios paskolos adresu [email protected]

Čia mes pasirengę apdoroti jūsų paskolą

Gera diena,

Esate verslo vyras ar moteris? Atėjo laikas įgyvendinti jūsų svajonę, mes esame sertifikuota paskolų kompanija, siūlome paskolą su mažomis 3% palūkanomis, fiziniams ir fiziniams asmenims visame pasaulyje bet kokia norima valiuta, svarais, doleriais, eurais ir kt.

Šiandien pasikliaukite greita ir garantuota paskola
susisiekite su mumis per
El. Paštas: ([email protected]) arba ([email protected])
Skambinkite / „Whatsapp“ numeriu: +2347061892843

Susan Benson rašė...

Sveiki, ponia ir ponai, ar jums reikalinga finansinė pagalba? Aš Susan Benson. Esu skolintojas, taip pat finansų konsultantas.

Ar jums reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos, hipotekos paskolos ar paskolos, kad užbaigtumėte savo projektą? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, rekomenduosiu kreiptis į mano įmonę. Mes teikiame visų rūšių paskolų paslaugas, įskaitant ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas. Norėdami gauti daugiau informacijos, parašykite mums el. Paštu: ([email protected]) arba išsiųskite man žinutę tiesiogiai „WhatsApp“ telefonu: +447903159998 ir gaukite atsakymą per akimirką.

Esame išsami finansinių paslaugų įmonė ir esame pasiryžę padėti jums pagerinti ilgalaikius ir trumpalaikius finansinius tikslus. Mes specializuojamės veiksmingiausių ir greičiausių struktūrizuotų finansų sprendimų teikimo srityje asmenims ir įmonėms.

Štai keletas priežasčių, kodėl turėtumėte kreiptis į mus dėl paskolos;
* Patogumas - galite kreiptis dėl paskolos bet kada ir bet kur.
* Lanksti suma - jūs nusprendžiate, kiek norite pasiskolinti.
* Greitas tiesioginis finansavimas - gaukite paskolą per 24 valandas po patvirtinimo.
* Lanksti 3% palūkanų norma.
* Aukštos patvirtinimo normos
* Lankstus grąžinimas - galite pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, mėnesį ar metus 1–30 metų laikotarpiui.
* Paprasta internetinė programa.
* Asmeninės konsultacijos ir patirtis.
* Jokių paslėptų mokesčių

Nepraraskite galimybės dėl lėšų trūkumo. Susisiekite su mano įmone dabar, mes galime jums padėti paskolai gauti, nes mes padėjome daugybei asmenų ir organizacijų, kurios visame pasaulyje susidūrė su finansiniais sunkumais

Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, maloniai atsiųskite mums savo paskolos prašymą:
El. Paštas: [email protected]
„WhatsApp“: +447903159998

Tarpininkai / konsultantai / brokeriai kviečiami atvesti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Visiškai pasitikėdami dirbsime visų dalyvių labui.

Susan Benson rašė...

Sveiki, ponia ir ponai, ar jums reikalinga finansinė pagalba? Aš Susan Benson. Esu skolintojas, taip pat finansų konsultantas.

Ar jums reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos, hipotekos paskolos ar paskolos, kad užbaigtumėte savo projektą? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, rekomenduosiu kreiptis į mano įmonę. Mes teikiame visų rūšių paskolų paslaugas, įskaitant ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas. Norėdami gauti daugiau informacijos, parašykite mums el. Paštu: ([email protected]) arba išsiųskite man žinutę tiesiogiai „WhatsApp“ telefonu: +447903159998 ir gaukite atsakymą per akimirką.

Esame išsami finansinių paslaugų įmonė ir esame pasiryžę padėti jums pagerinti ilgalaikius ir trumpalaikius finansinius tikslus. Mes specializuojamės veiksmingiausių ir greičiausių struktūrizuotų finansų sprendimų teikimo srityje asmenims ir įmonėms.

Štai keletas priežasčių, kodėl turėtumėte kreiptis į mus dėl paskolos;
* Patogumas - galite kreiptis dėl paskolos bet kada ir bet kur.
* Lanksti suma - jūs nusprendžiate, kiek norite pasiskolinti.
* Greitas tiesioginis finansavimas - gaukite paskolą per 24 valandas po patvirtinimo.
* Lanksti 3% palūkanų norma.
* Aukštos patvirtinimo normos
* Lankstus grąžinimas - galite pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, mėnesį ar metus 1–30 metų laikotarpiui.
* Paprasta internetinė programa.
* Asmeninės konsultacijos ir patirtis.
* Jokių paslėptų mokesčių

Nepraraskite galimybės dėl lėšų trūkumo. Susisiekite su mano įmone dabar, mes galime jums padėti paskolai gauti, nes mes padėjome daugybei asmenų ir organizacijų, kurios visame pasaulyje susidūrė su finansiniais sunkumais

Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, maloniai atsiųskite mums savo paskolos prašymą:
El. Paštas: [email protected]
„WhatsApp“: +447903159998

Tarpininkai / konsultantai / brokeriai kviečiami atvesti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Visiškai pasitikėdami dirbsime visų dalyvių labui.

Karin Sabine rašė...

Noriu įvertinti Karin Sabine paskolas man už 10 000 € paskolą. jei jums reikia skubios paskolos, venkite suklastotų skolintojų ir kreipkitės per tikrą paskolų įmonę el. paštu [email protected] whatsapp +79267494861

KAREN James rašė...

Greita paskola


Ar jums reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos, automatinės paskolos, žemės ūkio paskolos ar projekto finansavimo? Turime jums gerų naujienų. Ši įmonė yra sertifikuota ir įsteigta teikti paramą visuomenei, įmonių sektoriui ir asmenims. Tai yra finansinės padėties visame pasaulyje palaikymas, paskolos prašymas šiandien, mes garantuojame geriausią pasiūlymą, jūsų laimė yra mūsų prioritetai. Mes siūlome paskolą įvairioms pasaulio dalims. Azija, Australija / Okeanija, Europa, Šiaurės Amerika, Pietų Amerika ir Afrika, Antarktida. su 2% palūkanų norma, susisiekite su mumis dabar el. paštu arba „Whatsapp“

([email protected]) ([email protected])
([email protected]) WhatsApp numeris: +6287826959051

MARY MASON rašė...

„Sky Wealth“ paskolos įmonė, mes suteikiame paskolas, kurių palūkanų norma yra 0f 3%.

Laba diena pone / pone.

Mes esame privati įmonė ir siūlome paskolas su mažomis palūkanų normomis nustatant paskolos sumą, kuri yra tarp 100 milijonų paskolos atidėjimų iš 1000 eurų paskolos verslo plėtrai: pranašumas / verslo plėtros konkurencingumas.

(„Whatsapp“ numeris: +79652625435)

Mes siūlome įvairias paskolas

* Asmeninės paskolos (užtikrintos ir neužtikrintos)
* Verslo paskolos (užtikrintos ir neužtikrintos)
* Konsolidavimo paskola

Jokių išankstinių mokesčių

Dėkojame, kad skyrėte laiko perskaityti šį skelbimą. Norėdami gauti daugiau informacijos ir sužinoti, šiandien siųskite mums el. Laišką

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Ponia Mary Mason.

LANLAZAR MARCUS rašė...

Sveiki,

Ar jums reikia skubios paskolos finansiniams poreikiams patenkinti? Mes siūlome paskolas nuo 2 000,00 iki 100 000 000,00, esame patikimi, galingi, greiti ir dinamiški, be kredito patikrinimo ir siūlome 100% užsienio paskolų garantiją šio perkėlimo laikotarpiu.

Mes taip pat išdavėme paskolą visomis valiutomis su 3% visų paskolų palūkanų normomis .... Jei jus domina, susisiekite su mumis per įmonės el.

Šis el. Paštas: susisiekite su mumis, jei susidomėjote, adresu: [email protected]
[email protected]



Pagarbiai

Ponas Lanlazaras Marcusas

[email protected]
[email protected]

Jurgen Stefan Financial Service rašė...

Ar jums reikia skubios paskolos, kad galėtumėte sumokėti savo skolas, ar nuosavybės paskolos, kad pagerintumėte savo verslą? Ar jus atstūmė bankai ir kitos finansų agentūros? Ar jums reikia paskolų konsolidavimo ar hipotekos? Neieškokite toliau, nes esame čia tam, kad visas jūsų finansines problemas pamirštume. Susisiekite su mumis el. paštu: [email protected] [email protected] arba whatsapp: +919654763221 Tai Jurgeno Stefano finansų tarnyba. Besidomintiems siūlome paskolas už priimtiną 3% palūkanų normą. Diapazonas yra nuo 5 000,00 eurų iki 100 000 000,00 eurų.

Loan Offer. rašė...

Sveiki,

Esame sertifikuoti, kad galėtume pasiūlyti šių tipų paskolas ar bet kokį finansavimą: Privati paskola? Verslo paskolos? Skolos konsolidavimo paskola? Pagerinti savo namus? Investicinė paskola? Ar yra kreditų? Asmeninės paskolos? Komercinės paskolos? Kombinuota paskola? Konsolidacinės paskolos? Jei susidomėjote, susisiekite su mumis: ([email protected])

Skubus paskolos pasiūlymas.

Patricia Kruger rašė...

Sveiki visi, šiandien labai džiaugiuosi. Mačiau komentarus iš žmonių, kurie jau buvo gavę paskolą iš [email protected] ir tada nusprendžiau užsiregistruoti remdamasis jų rekomendacijomis. Prieš kelias valandas iš savo banko sąskaitos patvirtinau iš viso 10 000 eurų. Tai tikrai puiki žinia, ir visiems, kuriems reikia tikros paskolos, patariu pateikti paraišką el. paštu: [email protected] arba whatsapp jai +7 9853899410

Joshua benjamin rašė...

Ar ieškojote finansavimo galimybių naujo būsto įsigijimui, statybai, nekilnojamojo turto paskolai, refinansavimui, skolų konsolidavimui, asmeniniams ar verslo tikslams? Sveiki atvykę į ateitį! Pas mus finansavimas tapo paprastas. Susisiekite su mumis, nes siūlome savo finansines paslaugas už mažą ir prieinamą 3% palūkanų normą ilgalaikei ir trumpam paskolos terminui su 100% garantija paskola. Suinteresuotas pareiškėjas turėtų susisiekti su mumis dėl tolesnių paskolos gavimo procedūrų adresu [email protected]

Claudia Klein rašė...

Sveiki atvykę į „Spotcap Global Financial Services“, mano vardas Claudia Klein, aš esu skolintoja ir finansų konsultantė. Siūlau visas paskolų paslaugas

Ar jums labai reikia finansinio pastiprinimo? Ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? Jei atsakymas yra teigiamas, patarsiu susisiekti su mano įmone per | [email protected] | arba atsiųskite žinutę WhatsApp: +31642117819 | ir turėti paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, paskola verslui ir daug daugiau), siūlome tiek ilgalaikes, tiek trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų ir išduodame paskolas už mažą palūkanų normą. 3% per metus. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairių tikslų, naudodama platų paskolų produktų asortimentą.

Pripažįstu faktą, kad teisėtos paskolos gavimas visada buvo didžiulė problema Asmenims, turintiems finansinių problemų ir kuriems reikia jas išspręsti, daugeliui žmonių taip sunku gauti nuosavybės paskolą iš vietinių bankų ar kitų finansinių institucijų dėl didelė palūkanų norma, nepakankamas užstatas, skolos ir pajamų santykis, žemas kredito balas ar kitos priežastys

Nebereikia laukimo laiko ar įtemptų apsilankymų banke. Mūsų paslauga teikiama 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę – galite gauti paskolą ir užbaigti sandorius bet kada ir bet kur, kur jums to reikia

Teikiame 24 valandų pasaulinės klasės paskolų paslaugas. Turite klausimų / klausimų? - Siųsti el. laišką | [email protected] | arba atsiųskite žinutę WhatsApp: +31642117819 | & Nedelsdami gaukite atsakymą

Jūsų šeima, draugai ir kolegos neturi žinoti, kad turite mažai pinigų, tiesiog parašykite mums ir gausite paskolą.

Jūsų finansinė laisvė yra jūsų rankose!!

Mussen rašė...

Norėčiau jus visus rekomenduoti patikimam ir nuoširdžiam privačios paskolos davėjui, kuris patvirtino mano paskolą vos per kelias valandas po daugybės nesėkmingų bandymų gauti paskolą, nustebau ir apsidžiaugiau, kad privatus skolintojas mane išgelbėjo ir pasiūlė paskola su 2% palūkanų norma, susisiekite su ja dabar, jei jums reikia skubios paskolos El. paštas: [email protected]

Loan Offer. rašė...

Ar jums reikia finansinės pagalbos? Asmeninės paskolos? verslo paskolos? hipotekos paskola? verslo paskola? Žemės ūkis ir projektų finansavimas? Suteikiame paskolą su 2% palūkanų norma! Susisiekite: ([email protected])

Paskolos pasiūlymas.

Susan Benson rašė...

Sveiki, ponios ir ponai, ar jums reikia finansinės pagalbos? Aš esu Susan Benson. Esu skolintojas ir finansų konsultantas.

Ar jums reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos, hipotekos paskolos ar paskolos, kad užbaigtumėte savo projektą? Jei atsakymas yra teigiamas, rekomenduosiu susisiekti su mano įmone. Teikiame visų rūšių paskolų paslaugas, įskaitant ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas, paskolas su garantija ir be užstatu ir daug daugiau. Norėdami gauti daugiau informacijos, rašykite mums el. paštu: ([email protected]) arba parašykite man žinutę tiesiogiai per WhatsApp per: +447360502110 ir gaukite atsakymą akimirksniu.

Paskola iš patikimos ir kompetentingos įmonės yra tai, ko jums reikia norint pasiekti savo tikslą. Esame visapusiškų finansinių paslaugų įmonė ir esame įsipareigoję padėti jums įgyvendinti visus jūsų lūkesčius. Mes specializuojamės efektyviausių ir greičiausių struktūrinių finansinių sprendimų teikime asmenims ir įmonėms.

* Kreiptis dėl paskolos galite bet kada ir bet kur.
* Lanksti suma – Jūs nusprendžiate, kiek norite pasiskolinti.
* Greitas tiesioginis finansavimas – gaukite paskolą per 24 valandas nuo patvirtinimo.
* Lanksti 3% palūkanų norma.
* Aukšti patvirtinimo rodikliai
* Lankstus grąžinimas – turite pasirinkti grąžinimo datą, kas savaitę, kas mėnesį arba kasmet 1–30 metų laikotarpiui.
* Paprasta internetinė programa.
* Individualizuotos konsultacijos ir žinios.
* Jokių paslėptų mokesčių

Nepraraskite galimybės dėl finansų trūkumo. Susisiekite su mano įmone dabar, mes galime padėti jums gauti paskolą, nes padėjome daugeliui asmenų ir organizacijų, kurios visame pasaulyje susidūrė su finansiniais sunkumais.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, atsiųskite mums savo paskolos prašymą per
El. paštas: ([email protected])
WhatsApp: +447360502110

Tarpininkai / konsultantai / brokeriai yra kviečiami pritraukti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Visiškai pasitikėdami dirbsime kartu visų susijusių šalių labui.

item