Junckeris: Europa neišgyvens be milijonų migrantų iš Afrikos

Europos Komisijos pirmininkas Jeanas-Claude'as Junckeris pareiškė, kad yra visiškai aišku, jog Europai reikia masinės migracijos iš A...

Europos Komisijos pirmininkas Jeanas-Claude'as Junckeris pareiškė, kad yra visiškai aišku, jog Europai reikia masinės migracijos iš Afrikos. „Jeigu nepasiūlysime teisėtų būdų imigruoti į Europą ir migruoti pačios Europos viduje, mes pražūsime“, taip Deutche Welle pareiškė J. C. Junckeris.

Tvirtindamas, jog žemynui „ateinančiais dešimtmečiais tikrai reikės imigracijos“, Juckeris pareiškė, kad Europos Sąjungai priklausančios valstybės „turi suteikti teisėtą būdą imigruoti afrikiečiams, kurie nori atvykti ir yra pajėgūs atvykti“.

Interviu Deutche Welle Europos Komisijos pirmininkas atskleidė, kad yra planų labiau tarpusavyje susieti Europą ir Afriką. „Afrika nėra žemynas, kuris mūsų istorijos dalimi taps rytoj. Afrika visada buvo mūsų istorijos dalimi, tik kai kurie europiečiai to nesupranta“, pareiškė Junckeris.

Komisijos pirmininkas taip pat išsakė savo nuomonę, jog „populistai“ yra „pavojingi“, tačiau „kur kas pavojingesnė“ yra situacija, kai įgyvendinti pasiūlymus riboti imigraciją į Europą imasi įprastinės partijos.

Parengta pagal DW.com publikaciją


Susiję

Pažangos ideologija 7286226054165319031

Rašyti komentarą

36 komentarai

Pikc rašė...

Eurosajūzinis latras rimtai užsimojo sunaikinti Europą.

Kiemsargis rašė...

Ėėė..Kaip čia mandagiau pasakius ..? Taip ir norisi ponui Junckėriui švelniai švelniai stuktelti.

Anonimiškas rašė...

Ne jūsų reikalas. Ne jūs kūrėte Europą ir jos didžią civilizaciją. Ne jūs ir spręsite ar ją naikinti. Kaip visada, vartosite tai, kas bus paduota. Jeigu per daug burbėsite, vartosite rusiškąjį pakaitalą. Irgi kaip visada.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Savęs nužeminimas? Save nužemina savo bukumą viešai rodantys "Europos gelbėtojai", kišantys savo gelbėjimo paslaugas kur ne tik nėra prašomi ir yra nepageidaujami, bet ten, kur niekaip nėra prisidėję prie kūrimo, o tik prie griovimo ir/arba pasipriešinimo arba buko niekinimo. Nuo šventojo Brunono žudikų iki "amerikosų" ir "gėjropos" smerkėjų lygio budulių.

Anonimiškas rašė...

Atkreipkite demesi i ta "dvasios naslaiti"- is jo tryksta AGRESIJA. Tokiu naslaiteliu liberali Lietuvos ir EU sistema "prikepe" daug. Greit tokiu naslaiteliu absoliti dauguma uzims (jau yra uzeme )svarbiausius valdzios postus. Nereikia dideles fantazijos, kaip jie dorosis su savo oponentais. Gulagas ir Ausvicas pasirodys, kaip primitivus vaiku zaidimas. Sitie naslaiteliu, tai pasaulio pertvarkytoju "specnazas ".

Skaitytojas rašė...

Be milijonų imigrantų Europa neišgyvens, o su milijonais imigrantų Europa pražus. Vadinasi, Europai amen?

Pikc rašė...

Labai gali būti, kad tokie padarai kažkur giliai pasąmonėje miglotai nujaučia savo niekingumą, bet, neturėdami protinių pajėgumų, nesugeba tos pasąmoninės nuojautos pakelti į sąmoningo supratimo lygį - taigi, ir nepajėgia niekaip situacijos pakeisti. Bet diskomforto jausmas lieka - neaiškus, neapibrėžtas, bet labai realus. Susidaro vidinis konfliktas, neįsisąmonintas nepilnavertiškumo kompleksas, kuris elgesyje pasireiškia dvejopai: iš vienos pusės, tamstos minima agresija aplinkos atžvilgiu, projektuojant savo savybes į kitus žmones, lendant į akis ir bandant provokuoti konfliktus. Iš kitos - ieškoma kompensacijos savo kompleksams. Paprastai tuo tikslu susikuriamas tam tikras stabas - idealizuotas, net mistifikuotas garbinimo objektas (šiuo atveju - neomarksistinis eurosajūzas), su kuriuo toks dvasios ligonis galiausiai pradeda tapatintis, taip savo liguistoje vaizduotėje iškeldamas save aukščiau kitų. Kaip teisingai pastebėjote, tokie yra idealūs vykdytojai - ideologiniai ar religiniai fanatikai, nepamainomas totalitarizmo įrankis. Ypač tokių masių vaidmuo išryškėjo Rusijoje bolševikinio perversmo metu (užtat rusai iki šiol naudoja labai taiklų epitetą tokiems - "bydlo" (быдло)) - o dabar juos naudoja neobolševikai, tik dar ne taip, kaip norėtų. O jei galėtų, kaip norėtų - tada, kaip sakėte, "Gulagas ir Ausvicas pasirody[tų], kaip primitivus vaiku zaidimas".

Anonimiškas rašė...

Argi Europą pražuvo po Romos žlugimo? Kodėl turėtų pražūti po Briuselio?

Anonimiškas rašė...

Aha. Kliuvo. Tiesiai į dešimtuką. Šalikelės lenktynininkai.

1Chingishan rašė...

europa degrade po romos žlugimo gulėjo tūkstantį metų akmens amžiuje.
dėl briuselio aš net nesijaudinu- kad šitaj smirdinčiai geyropai jau batai ir tai visi supranta net šitie šliužai džiunkeriai- o po to mes atsiskaitytim su visais euro naikintojais, stambulo sutarčių brukėjeis, paradų dalyviais ir jų palaikytojais, šiais "anonimiškas' mankurtais- visiems atsiras vietos ir kamerose ir palatose. Ir tai ne gąsdinimas- tai neišvengiama.

Anonimiškas rašė...

joo,ir aš noriu panašiai pakomentuoti-kad su tais milijonais negrų ir musulmonų,tai Europa tikrai neišgyvens.

Anonimiškas rašė...

junkeriui vėl daugiadienės....

Nežiniukas rašė...

Teeeeeeeeip - didžioji Europos civilizacija sukurta liberastų.

Jie matyt viską sukūrė, pradedant Romos imperija iki dabar.

Ir per amžius.

Įdomu, ką jie vartoja savo palatose, ir kas juos prileidžia prie interneto.

Chose rašė...

Autorius pamiršo parašyti apie savo viziją tos „laimingos islamiškosios europos“, kuri apsireikš laikų pabaigoje... Suprantama, jog jis to nežino, nes nieks jam to nepasakė. Vis tik įdomu, kas jam pasakė, kad „Europai tikrai reikės imigracijos“?

Anonimiškas rašė...

Chi Chi, kur tavo brolis dvynys Pikc, nuolat putojantis, kad Europoje tuojau vėl konclageriai veiks? Ogi jis teisus, tik steigejais jau skelbiasi patys panikuojantys buduliai. Rimtai kalbant, didesnė problema yra ta, kad Europoje vis mažiau valios tokiems kaip 1Chingishan ir Pikc duoti į dantis. O juk tikrai reikėtų. Barbarai išties ateina. Ne vien iš ES išorės. Ir iš vidaus.

Anonimiškas rašė...

Akmens amžiuje, berašti mongole? Tomas Akvinietis, Viljamas Okamas ir Anzelmas Kenterberietis yra akmens amžius? Jei kas ir yra akmens amžius, tai postmodernus kaimietis chamas, kvailai ir pretenzingai pasivadinęs Chingishano vardu.

Anonimiškas rašė...

Tikrai taip - Akvinietis, Okamas,Origena, Kenterberietis, Johanas (Meisteris) Ekhartas, Dante Alighieris, Teresė Akvilietė ir kiti sukūrė TĄ Europą. Tačiau, sutik, kad TOS Europos jau seniai nebėra. Ta Europa buvo pradėta klibinti dar Renesanso - Baroko laikais - tuomet buvo imta griauti visos gotikinės bažnyčios, kaip barbariškos. Toli eiti nereikia - Pasižiūrėk Vilniuje į Bernardinų (šv. Pranciškaus Asyžiečio) bažnyčios fasadą - ant gotikos pradėtas lipdyti barokas. Šv. Onos bažnyčioje - sukišti barokiniai altoriai, tas pat ir šv. Mykalojaus bažnyčioje. Europai kapą iškasė Prancūzų revoliuciją su savo jakobinais (prie panašių reikia priskirti ir mūsų filomatus su filaretais). Neatsitiktinai, juk RZECZpospolitos (Abiejų tautų respublikos) šviesuomenė prašė jakobinų ideologinio vado Žano Žako Ruso sukurti Respublikai Konstituciją. Ar mums reikėjo giljotinos? Šiam atsisakius, sukūrė patys - Konstytucja 3-go Maja. Zuokas vieną gatvę Vilniuje pavadino Konstitucijos (kokios gi kitos?) vardu. Tada dar nedrįso pridėti - 3-go Maja. Europą pribaigė ir palaidojo liberal-nacional-darvinistinis bolševizmas, o jų anūkai - Bankininkai šiandien šoka ant Europos antkapio. Iš Europos liko tik artefaktai - archeologija, architrktūra, rašytiniai paminklai ir gamtovaizdis. Tiesa, dar liko grupelė pasimetusių baltų europiečių. Tačiau,tai tik laiko klausimas...

1Chingishan rašė...

tolerastinis degradas per tūkstantį metų nuo Romos žlugimo sugebėjo išvardint 4 pavardes - ir matomai tos pavardės simbolizuoja geyropos aukso amžių. ligonis ir tiek.
kokias frazes naudoja šitas chunveibinas-'postmodernus" ar "pretenzingai" - proto valkata tu bent žinai ką šitos įmantrios frazės reiškia? o jei trumpai tai tokius proto sodomitus privalu registruot, išgaudyt ir gydyt- kad kitų neužkrėstų.

Anonimiškas rašė...

Ooo, menkuti tu mūsų, ogi tavimi privalo susidomėti artimiausias prokuroras. Tu ne tik menkysta, bet dar ir pavojingas niekšelis. O Propatrijos administratoriai, laikantys tokius pareiškimus viešus, turi savo teisinę atsakomybę.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

O tu prokuroro paklausk. Tik esi per skystas bailys tą padaryti. Konclagerių iniciatoriui pasiūlyti į dantis ne tik ne nusikaltimas, bet garbingas ir net privalomas reikalas. Kaip ir kiekvienam niekšeliui.

Pikc rašė...

Kiauras ligonis pasijuto esąs užkalbintas. :D

Anonimiškas rašė...

Didžioji Europos civilizacija sukurta laisvų žmonių, nebijojusių tikėti, sakyti ir daryti tai, kas iki jų buvo neįmanoma. O ne menkystų, kaip čia esantys bailiai, veblenantys iš savo priplėkusių urvų.

Pikc rašė...

"Didžioji Europos civilizacija sukurta laisvų žmonių, nebijojusių tikėti, sakyti ir daryti tai, kas iki jų buvo neįmanoma" - Būtent! Žmonių, kurie sukūrė TAUTINES valstybes, metę iššūkį imperijoms, kurie nebijojo savo tapatybės, kurie sakė ir darė tai, kas tautą pavertė nacija. Ir kaip tai skiriasi nuo vergo mentalitetu persismelkusių liberastinių atmatų, neįsivaizduojančių savo suknistos egzistencijos be homunistinių lervų diktato! ;)
P.S. Beje, šita fauna (à la "Anonimiškas 2017-12-16 18:04") buvo ištikimiausi sovietų okupantų tarnai. Kaip sako, "medžiaga pamąstymui. ;)

1Chingishan rašė...

paskutinis tikro iškrypelio (kitų jie ir neturi) argumentas yra pajuokint kreipimuosi į prokuratūrą. nu tai kreipkis idiote- ko nesikreipi? gausi ten minimum pendelį į savo ligotą subinę ir eisi toliau čia rašinėt savo bredus. ;)

Anonimiškas rašė...

Per tokius bukagalvius kaip tu Lietuva pražuvo 1940. Panašiai laikosi ir dabar. Tautinykai, cha... Budulių minia, nuo avių besiskirianti tik tautiniu bliovimu. Minia, nesugebanti gimdyti ir ugdyti piliečių. O dėl tautinių valstybių nekliedek, pusgalvi. Jos Europoje visiška moderniųjų laikų naujiena. Ne primityvūs tautinykai sukūrė Europą. Jie Europoje sukūrė nebent sienas ir karus, dar pagimdė tokius pusgalvius kaip tu. Tokie su pilietiškumo nieko bendra neturintys avinai puikiai įsiliejo į draugišką TAUTŲ šeimą SSSR.

Anonimiškas rašė...

Pavojingas kraštutinis radikalas yra tas Džankeris. Tokį turi areštuoti policija ir uždaryti į kalėjimą, nes jis tikrai gali pridaryti bėdų visai Europai.

ale, rašė...

Tikrai kad, ... Lietuva neišgyventų IR be naclebnikų iš Afrikos, jei jau šitaip lievai lietuvaičiai vienas ant kito mėgsta pamazgas pilstyti. Argi dar neaišku, kad taip dievinami čia svetimi sukčiai ir siekia, kad lietuvis lietuviui būtų pagatavas gerklę perkasti. Juk kai riejasi savi tarpusavyje, tik tada svetimi sukčiai tie patys ir gauna galimybę dėtis draugais ir vieniems ir kitiems("skirtingų" priešų pavidale) , kad taip dar labiau pakurstytų neapykantą tarp savo aukų. Ir kai išsipjaus patys lietuviai, tada tie sukčiai ir užims tuščia likusią teritoriją/pačių sukčių sau prisižadėtąją žemę/.

Anonimiškas rašė...

kaipgis, taip ir svajoja visi užimti tavo žemę. Kiek Auštrevičius bevežtų, žadėdamas stogą ir maistą, tie į Vokietiją su Švedija žiūri. Net ubagai nenori ubagyno. Kuo tamsieji emigrantai prastesni už būriais emigruojančius savo lietuviškiuosius pilvažmogius pusbrolius?

Pikc rašė...

Tik laiko klausimas, kada eurosajūzas įves veiksmingas priemones, nelegalus išlaikančias tose šalyse, į kurias jie importuoti - gi apie tai jau seniai kalbama, dokumentai yra, tik dar praktikoje neveikia. O tada turėsime gaujas LABAI NEPATENKINTŲ nelegalų.
O šito prievartinio importo lyginimas su lietuviais emigrantais yra tiesiog neadekvatus. Pagrindinės priežastys: lietuviai važiuoja LEGALIAI, jie važiuoja DIRBTI, o ne parazituoti, ir jie PRISITAIKO prie vietinių sąlygų, o ne reikalauja tas sąlygas taikyti prie jų norų.

Anonimiškas rašė...

Ei tu, anonimiškas 2017-12-16 14:14, ar lankeisi kada valdiškoje įstaigoje? Ten tokių davikų pilnos kameros.

Anonimiškas rašė...

Čia reikės kantrybės - ,,pabėgėlių'' sukeltų problemų Vokietijoje, Prancūzijoje, Italijoje tik didės, o Vyšegrado Sutarties šalys bei Kroatija, Rumunija, Bulgarija ir Slovėnija ,,pabėgėlių'' nepriima ir nepriims. Ir konfrontacija Bruselyje didės automatiškai - o vietoje racionalių argumentų ir racionalių sprendimų ES senbuvės posėdžiuose galės pateikti tik faktus apie visas ,,pabėgėlių'' sukeltas bėdas. O Vyšegrado sutarties šalys (plius Austrija) bei jas palaikančios galės pateikti savąjį modelį, velgi su visais faktais. Turbūt nereikia klausti, už kokius sprendimus ir pasiūlymus bus balsuojama ,,prieš'' ir už kokius - ,,už''. Ir Briuselis negalės iš visų atiminėti balsavimo ir veto teisių, ne taip ne tik greitai taps karikatūrų objektu, bet pagal vidines Briuselio taisykles tiesiog neliks kam balsuoti. O nebalsavusios visada galės asakyti: ,,Jūs nenorėjote, kad šituo klausimu mes balsuotume, todėl jūsų pasiūlyta tema - ne mūsų reikalas.'' Artėja išraiškingi ES ir EK posedžiai Briuselyje - tiesiog reikia palaukti, kol abejose pusėse susikaups pakankamai faktų ir iškils naujos, charizmatinės Europos atkūrimo asmenybės. Be to, ES senbuvės turės skaitytis su Rytų Europos argumentacija dėl NATO.

Geroji naujiena. Pagaliau! rašė...

Pirmą kartą pabėgėliai iš Libijos į Italiją atskraidinti lėktuvu

Pikc rašė...

Kaip sykis straipsniukas apie Italiją - kaip sako, "įspūdžiai iš pirmų lūpų": http://www.tiesos.lt/index.php/tinklarastis/straipsnis/tai-reikstu-sutrypti-laisve-kuria-mes-iskovojome-isparduoti-savo-sali-savo-
Draugelis kaip tik dabar per Europą važioja ir įspūdžius rašo, tai miestuose visur maždaug tas pats: alach-babachai, negrai ir kariuomenė. Ir dar debilai "lieviakai" sklaidosi. Europos naikinimo procesas vyksta gana sklandžiai.

Zenonas rašė...

Jei Europa neišgyvens... tai reikia gerai pasiruošti, prieš užplūstant juodosioms bangoms. Nigrantams paruošti darbo stovyklas. Ir darbas juos išlaisvins.

item