Susitiko Vilniaus forumo ir TALKOS atstovai

Spalio 30 dieną įvyko Talkos kalbai ir tautai ir Vilniaus forumo atstovų susitikimas. Jo metu aptartos ilgalaikio bedradarbiavimo siekian...

Spalio 30 dieną įvyko Talkos kalbai ir tautai ir Vilniaus forumo atstovų susitikimas. Jo metu aptartos ilgalaikio bedradarbiavimo siekiant išsaugoti Tautą ir Valstybę pagrindinės kryptys ir būdai. Taip pat aptartas pasirengimas TALKOS inicijuojamam mitingui, kuriame bus reikalaujama įtvirtinti Lukiškių aikštės kaip valstybės reprezentacinės aikštės statusą ir tinkamai įamžinti istorinius Lietuvos valstybingumo siekius ir žuvusiųjų už šalies Laisvę atminimą. Mitingas įvyks lapkričio 17 dieną, 12 valandą Lukiškių aikštėje. 

Susitikimo metu pabrėžta, kad mitingas galėtų ir turėtų tapti paskata patriotiškiems piliečiams burtis į plačią visos Tautos talką Lietuvai išsaugoti. Nutarta kreiptis į visuomenę, o ypač į visas patriotines ir pilietines organizacijas prašant skleisti žinią apie įvyksiantį mitingą ir kviesti aktyviai dalyvauti jų narius. Mitingas yra puiki proga ne tik praktiniais veiksmais patvirtinti visų mūsų patriotinių nuostatų nuoširdumą, bet ir galimybė solidariai parodyti bundančios Tautos sutelktos politinės valios reikšmę sprendžiant valstybei gyvybiškai svarbius klausimus. 


Susiję

Vilniaus Forumas 1889585245814272943
item