Susitiko Vilniaus forumo ir TALKOS atstovai

Spalio 30 dieną įvyko Talkos kalbai ir tautai ir Vilniaus forumo atstovų susitikimas. Jo metu aptartos ilgalaikio bedradarbiavimo siekian...

Spalio 30 dieną įvyko Talkos kalbai ir tautai ir Vilniaus forumo atstovų susitikimas. Jo metu aptartos ilgalaikio bedradarbiavimo siekiant išsaugoti Tautą ir Valstybę pagrindinės kryptys ir būdai. Taip pat aptartas pasirengimas TALKOS inicijuojamam mitingui, kuriame bus reikalaujama įtvirtinti Lukiškių aikštės kaip valstybės reprezentacinės aikštės statusą ir tinkamai įamžinti istorinius Lietuvos valstybingumo siekius ir žuvusiųjų už šalies Laisvę atminimą. Mitingas įvyks lapkričio 17 dieną, 12 valandą Lukiškių aikštėje. 

Susitikimo metu pabrėžta, kad mitingas galėtų ir turėtų tapti paskata patriotiškiems piliečiams burtis į plačią visos Tautos talką Lietuvai išsaugoti. Nutarta kreiptis į visuomenę, o ypač į visas patriotines ir pilietines organizacijas prašant skleisti žinią apie įvyksiantį mitingą ir kviesti aktyviai dalyvauti jų narius. Mitingas yra puiki proga ne tik praktiniais veiksmais patvirtinti visų mūsų patriotinių nuostatų nuoširdumą, bet ir galimybė solidariai parodyti bundančios Tautos sutelktos politinės valios reikšmę sprendžiant valstybei gyvybiškai svarbius klausimus. 


Susiję

Vilniaus Forumas 1889585245814272943

Rašyti komentarą

8 komentarai

Anonimiškas rašė...

Lapkričio 17-os dienos mitinge, turi būti išsakyti konkretūs Lietuvos piliečių REIKALAVIMAI Valdžiai, o ne tik gražūs NORAI, pageidavimai ir pagraudenimai. Reikalavimai turi remtis kalendoriniu grafiku - kas(!) ir iki kada turi būti atlikta. Nmatyti priemonės, paskirti ir nurodyti atsakingus asmenis darbams kontroliuoti ir įgyvendinti. Turi buti numatyti veiksmai "Worst-case scenario" (nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių) atveju.
Vyčio paminklo problema atskleidė gilesnius visuomenės užvaldymo mechanizmus. Akivaizdžiai įžūliai ir akiplėšiškai žlugdoma pilietinė iniciatyva - kad tik visuomenė NESUSIVIENYTŲ, kad nuleistų rankas, kad dar labiau panirtų į apatiją ir beviltiškumą. Apie kokią demokratiją čia galime kalbėti? Akivaizdžios socialinės technologijos. Tai daroma tam, kad tauta nepasakytų - "Tai yra MŪSŲ,tai padarėme MES, galų gale - tai esame MES PATYS!". Tauta (ypač jaunoji karta) zombinama, surakinama ir vis labiau siurbiama į MATRICĄ (verčiama juoda nesąmoninga mase). Socialinių technologų manipuliacijos pasiekė viršūnė- net nekreipiamas dėmesys į Aukščiausiojo (aukštesnio Valstybėje nėra) Įstatymus leidžiamojo "organo" - Seimo nutarimą. Ar neatsitiks taip, kad rūkui ir dūmų uždangai prasiskleidus pasirodys siluetas DAR AUKŠTESNIO ORGANO negu Seimas? Kur yra šios Matricos "IMPLANTAI"? Šiuo atveju - Vilniaus savivaldybėje ir Kultūros ministerijoje ( Vyriausybėje ko gero taip pat). Jei nesurasime, nenurodysime, nepaviešinsime ir nepašalinsime konkrečių "implantų" su visa juos palaikančia svita bei leisime jiems toliau vadovauti paradui - nesitikėkime nieko gero. Kaip "Anties" dainoje - zombiai atriedėjo atidundėjo, įsisiurbį į Tautos kūną ir geru noru savo DONORO jie nepaliks. Apsiginkluokime prieš zombius šermukšnio kuolais, kantrybe ir ryžtu iki pergalės!

Anonimiškas rašė...

Gaila, kad mitingas darbo dieną. Ne visi gali rizikuoti darbo vieta, kad į jį atvyktų, nes pietų pertraukos tam neužteks. O jei susirinks tik studentai ir pensininkai, tai sosiskų valgytojų lygio veikėjai ir vėl trimituos, kad tik "blondinai" susirinko.

Anonimiškas rašė...

Darbdavys privalėtų išleisti darbuotoją į tokį renginį, nes negalima suspenduoti arba riboti tokių įsitikinimų, kurie sutampa su Lietuvos nacionaline strategija.

Anonimiškas rašė...

Reikalauti kad iš LRT būtų pasalinti propagandistai jakilaičiai miliūtes ir į juos panašūs valstybes kenkejai......

Anonimiškas rašė...

Pirma. Sudarykit galimybę komentuoti savo tikruoju vardu tiems, kurie nebijo. Tai jie turi bijoti, o ne mes.
Antra. Kodėl iki šiol Patriotuose nėra interviu su gerb. V. Rakučiu (straipsnis "tai visai nejuokinga")? Tai šimtą kart stipresnė medžiaga, nei visų "politologų", "viešųjų ir kitokių ryšių specialistų", "žurnalistų" ir "politikų" su rudais triusikais, išvediojimai apie negerb. vanagaitę, kartu sudėjus.
Žuvusių partizanų vardu, Kęstutis Pigaga.

Anonimiškas rašė...

Ar bus paskelbti reikalavimai iki mitingo? Norėčiau susipažinti ir gal pateikti kritikos, jei reikės.

Anonimiškas rašė...

Pagaliau buriasi jėga, kuriai rūpi Lietuvos ir lietuvių tautos išlikimas. Linkim stiprybės ir susitelkimo.

LIETUVIŠKOS JUNGTINĖS PAJĖGOS rašė...

(citatos)
[„Talka už Lietuvos valstybinę kalbą“, kurios pavadinimas yra vienas, o turinys yra visai kitas, prieš lietuvių valstybinę kalbą.]
[Nė viena normali pasaulio valstybė nerašo savo dokumentuose pavardžių ir vardų kažkokios kitos valstybės abėcėlės raidėmis. Visada rašo valstybinės kalbos abėcėlės raidėmis ir niekada kitaip nebuvo ir niekada kitaip nebus, nes kitaip yra IDIOTIZMAS, kitaip tariant silpnaprotystė ir LR Konstitucijos išdavystė, kuriai yra prisiekta.]
Dr. Jonas Ramanauskas
Daugiau va čia ekspertai.eu/vieno-lizdo-pauksciai92318
****
Klastingoji grupuotė "talka" turi būti pasmerkta už antivalstybinę veiklą.
Latviško projekto nereikia Lietuvai. Lietuvoje – lietuviški pasai ir a.t. kortelės be qxw (ir kitokių) svetimybių. Griežtai.

item