Nigelas Farage’as Europos Komisijos pirmininkui J.-C. Junckeriui: „Jūs nieko nepasimokėte!“

Kviečiame pasiklausyti Europos Parlamento nario, buvusio Jungtinės Karalystės Nepriklausomybės partijos pirmininko Nigelo Farage’o, dvide...

Kviečiame pasiklausyti Europos Parlamento nario, buvusio Jungtinės Karalystės Nepriklausomybės partijos pirmininko Nigelo Farage’o, dvidešimt metų kovojusio už Jungtinės Karalystės pasitraukimą iš Europos Sąjungos, kalbą, kuria jis atsiliepia į  Europos Komisijos pirmininko J.-C. Junckerio metinį pranešimą apie Europos Sąjungos padėtį.

Primename, kad 2017 m. rugsėjo 13 dieną Strasbūre skaitytame metiniame pranešime J.-C. Junckeris siūlė, kad visos ES narės turėtų įsivesti eurą, įsteigti finansų ministro postą (t.y pereiti nuo monetarinės prie fiskalinės unijos), apjungti Europos Komisijos pirmininko ir Europos Tarybos pirmininko postus, įvesti tiesioginius rinkimus į šią naują pareigybę, į atsilaisvinančias po Jungtinės Karalystės pasitraukimo europarlamentarų vietas rinkti europarlamentarus transnacionaliniu pagrindu (t.y. pagal bendrus visai ES sąrašus), iki 2025 m. sukurti „visavertę ES gynybinę sąjungą“ (t.y. bendrą armiją). Taip pat J.-C. Junckeris nepamiršo savo kalboje užsipulti Lenkiją dėl šioje valstybėje vykdomos teismų reformos, kuria vyriausybė siekia įveikti teismuose klestinčią korupciją ir padaryti teismus atsakingus visuomenei.




Susiję

Pasaulis 8999730505100819021
item