Kanados pasuose įteisintas trečiasis lyties pasirinkimas

Kanados vyriausybė atvėrė kelią kanadiečiams, manantiems, jog nėra nei vyras, nei moteris, pase savo lytį nurodyti „X“ raide. Imigrac...

Kanados vyriausybė atvėrė kelią kanadiečiams, manantiems, jog nėra nei vyras, nei moteris, pase savo lytį nurodyti „X“ raide.

Imigracijos, pabėgėlių ir pilietybės ministras Ahmedas Hussenas paskelbė apie šią naujovę, pareikšdamas, jog tai įrodo liberalų vyriausybės siekį „remti LGBTQ2 teises“.

„X“ pasirinkimas bus galimas nuo rugpjūčio 31 dienos. Ministerijos teigimu, toks pasirinkimas bus galimas ir išduodant įvairius kitus dokumentus.

Šiuo metu pasuose trečiąjį lyties pasirinkimą be Kanados dar leidžia Australija, Vokietija, Bangladešas, Indija, Nepalas, Naujoji Zelandija ir Pakistanas.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 991909898944228952

Rašyti komentarą

3 komentarai

Pikc rašė...

Verta perskaityti dar sykį: Kanados ministras Achmedas Huseinas (iš Somalio) kovoja už iškrypėlių teises ir pasisako už psichinių ligonių statuso pažymėjimą valstybės pase. :D

Anonimiškas rašė...

Klausimas. Tai kaip tą trečioji lytis vadinsis?. Lietuviškai tai pats populiariausias apibūdinimas -vištgaidžiai

Anonimiškas rašė...

joo,Pikcai,gerai pastebėjote.Teko skaityti(kai kas pasakytų :sąmokslo teorija),kad dar nuo kokių 70-ų metų,JAV ir Europoje ėmė kurtis visokios musulmonų bendrijos.Na iš serijos musulmonų studentų sąjunga,musulmoniško jaunimo sąjunga ir pan.,(pavadinimus gal ir ne visai tiksliai cituoju),kurių tikslas jau tada buvo skatinti šiose šalyse visokius homo,trans ir t.t.Kam? Ogi tam, kad vietiniai gyventojai paskendę "tapatybių" "ieškojimuose",nesidaugintų,o vislūs(nepaskius daugiau) musulmonai,laikui bėgant,iš mažumos taptų dauguma.Na ir matome,kad kol kas viskas vyksta pagal planą.Beje,įdomi detalė pamąstymui-Klintonienės patarėja yra tokia Huma Abedin,nuo kurios siūlas vyniojasi ir iki "Musulmonų Brolijos".

item