Italijos paplūdimyje afrikiečiai migrantai žiauriai užpuolė lenkų porą, moterį išprievartavo

Jauna pora iš Lenkijos Italijos Riminio kurorto paplūdimyje buvo užpulta keturių imigrantų iš Afrikos. Užpuolikai žiauriai sumušė vyrą ir...

Jauna pora iš Lenkijos Italijos Riminio kurorto paplūdimyje buvo užpulta keturių imigrantų iš Afrikos. Užpuolikai žiauriai sumušė vyrą ir jo akivaizdoje išprievartavo merginą.

26 metų pora vakare vaikščiojo paplūdimiu, kai buvo užpulti migrantų. Gauja vyrą sumušė iki sąmonės netekimo, o tuomet paeiliui prievartavo jo mylimąją. Galiausiai pora dar buvo ir apiplėšta.

„Jei užpuolikai bus sugauti, tuomet kalėjimas jiems nėra pakankama bausmė“, taip šį įvykį pakomentavo partijos „Šiaurės lyga“ vadovas Matteo Salvini, priminęs savo siūlymą migrantus, padariusius seksualinį nusikaltimą, chemiškai kastruoti.

Giorgia Meloni, buvusi jaunimo ministrė, dabar vadovaujanti partijai „Italijos broliai“, pareiškė, jog įstatymo laikymasis ir tvarka Italijoje yra pasiekę itin žemą lygį ir kai kurios šalies vietos jau primena „blogiausias Pietų Amerikos favelas“.

Italijoje gyvenančių užsieniečių skaičius nuo 2012 metų išaugo daugiau nei 25 procentų, o nuo 2002 metų - net 270 procentų.

Parengta pagal Breitbart.com informaciją


Susiję

Pasaulis 1263342482942676370

Rašyti komentarą

13 komentarų

Pikc rašė...

Įdomu, kokiais sumetimais vaistų, laikinai (tik kol vartojami) slopinančių lytinį potraukį, skyrimas vadinamas "chemine kastracija"? O taip pat įdomu, kada pagaliau žmones užknis tas liberast-tolerastų "refjudžyz velkam" debilizmas?

Anonimiškas rašė...

O Lietuvoje tautiniai buduliai per savaite iszagino 10 savo geltonkasiu sesiu. Ir kas?

Anonimiškas rašė...

joo,klausimėlis-Jeigu mes,arba Europa ,turi savo "budulių",gal galite pasakyti,kam dar reikia įsileisti (atsivežti) svetimų? Lauksiu atsakymo.

Pikc rašė...

Standartinis, "iki skylių nuvalkiotas" liberastikų "argumentas": "nelegalų nusikaltimai nesiskaito, nes juk vietiniai irgi nusikalsta!" Kiek tokie pezalai verti, labai gerai parodo "Anonimiško 2017-08-29 20:01" "klausimėlis". ;)
Ir ne - "namie" pas juos "nieko nėra": kitaip kaip papūgos, išjungę smegenis, nekartotų tų pačių nusišnekėjimų, snukiaknygėje pavemtų visokių valatkų, sadauskų, algių greitai, užkalnių, tapinų ir pan. stiliaus "entelektualū". :)

Anonimiškas rašė...

nesunku būti primityviu. Thick as a brick. Tuomet viskas paprasta. Nereikia galvoti, tai ypač palengvina gyvenimą. Pvz. nėra reikalo matyti, kad tokie patys nusikaltimai daromi visur ir visada, nepriklausomai nuo vietos, laiko ir įstatymų. Nepriklausomai nuo rasės ir kultūrinės kilmės. Todėl vienus atvejus išryškinti kitų sąskaita yra net ne nesąžininga, o buka. Ir niekas nesako, kad tokie nusikaltimai "nesiskaito". Visi tokie nusikaltimai yra baisūs, bet jie baisūs nepriklausomai nuo to , kas juos padarė. O pas tave ir tavo draugelius - priklausomai. Primityvas ir yra primityvas.

Anonimiškas rašė...

joo.Anonimiškam 2017-08-30 08:58 Taip ir neatsakėte į klausimą- tai ar reikia dar atsivežti nusikaltėlių iš svetur?

Anonimiškas rašė...

joo,anonimiškam 2017-08-30 16:10,jūs matyt esate koks politikas,kuris gavęs konkretų klausimą taip ir nesugeba į jį tiesiai atsakyti-prasideda kažkoks vartymas.

Anonimiškas rašė...

nesąmones rašot, čia manu feikinė rusų sukonstruota žinutė, nes negrai nepravartuoja nei Europoje nei Afrikoje moterų. O į Europą atvyko studijuoti nanotechnologijų, nu ir dar biskį ginekologijos...

Pikc rašė...

Na, va, "Anonimiškas 2017-08-30 15:17", dabar žinosite, kaip homsomolo ligonėliams loginio mąstymo reikalaujančius klausimus uždavinėti. :D Dar džiaukitės, kad racistu-ksinafuobu-negrofuobu beigi šiaip hamafuobu neapšaukė. :D http://i1273.photobucket.com/albums/y406/Pikc_Kazinkavicius/tolerastas_zps319d44ba.jpg

Pikc rašė...

Taikliai čia! :D

Pikc rašė...

Koks dar politikas? Čia gi kiauras "mai legz ar oupen for refjudžyz" tolerastikas, atropojęs čia pajuokinti publikos savo buku fanatizmu, bet įsitikinęs, kad jis čia taip "fošystus-neonacius trolina". :D O į klausimą atsakyti jis iš principo neįgalus - todėl ir mėtosi nuvalkiotomis klišėmis, kurias kokių nors tapinų/užkalnių/sadauskų ir pan. "homunistinės minties galiūnū" snukiaknygės paskyrose paskaitė. :)

Anonimiškas rašė...

joo,Pikcai,matyt jūs teisus dėl tolerastiko. Bet aš, juk tokį rodos paprastą klausimą uždaviau...

Anonimiškas rašė...

joo,anonimiškam 2017-08-31 09:35 Tai buvo ne retorinis,bet labai paprastas(bent man taip atrodo) klausimas,į kurį taip ir nesugebėjote atsakyti.Na o dėl rasės,etninės kilmės ir nusikaltimų: matant jog tam tikros rasės ar etninės kilmės asmenys,padaro vis daugiau ir daugiau nusikaltimų Europoje,manau būtų logiška uždrausti tiems asmenims vykti į Europą.Žmoniškumas ar žmogiškumas yra gerai,bet tik ne savo gyventojų sąskaita. Ir dar-prašau nesitujinti,nes aš su jumis kiaulių neganiau.

item