D. Britanijoje mokytojų profsąjunga reikalauja mokytojams įvesti privalomus „gender įvairovės“ mokymus

Jungtinėje Karalystėje veikianti trečia pagal dydį šalies švietimo darbuotojų profsąjunga reikalauja įvesti privalomą „ gender įvairovės...

Jungtinėje Karalystėje veikianti trečia pagal dydį šalies švietimo darbuotojų profsąjunga reikalauja įvesti privalomą „gender įvairovės“ mokymą vadinamųjų šeštojo skyriaus koledžų (angl. sixth form college), atliekančių vidurinį mokymą mokiniams nuo 16 iki 19 metų, ir tolesnio mokymosi institucijų mokytojams. Taip pat siūloma teisiškai bausti darbuotojus, naudojančius „nekorektiškus“ kreipinius kalbantis su asmenimis, kurie sakosi nesą nei vyras, nei moteris.

Mokytojų ir lektorių sąjungos Velso skyriaus prezidentė Leslie Tipping pareiškė, kad toks privalomas mokytojų apmokymas jau ir taip gerokai vėluoja, o mokytojai nežino, kokius kreipinius naudoti, kai mokinys neidentifikuoja savęs nei vyru, nei moterimi.

Teigiama, kad tokie apmokymai esą padėtų mokytojams geriau suprasti teises mokinių, kurie sakosi esą „transseksualai“ arba vadina save „nebinariniais“ - terminu, reiškiančiu savęs nepriskirimą nei vienai iš dviejų biologinių lyčių.

Nacionalinės mokinių sąjungos darbuotojams LGBT+ reikalams Jasperis Williamsas teigia, jog darbuotojai patiria daug sunkumų, nežinodami, kaip bendrauti su „nebinarinį“ savo statusą apskelbusiais mokiniais, todėl apmokymai esą turėtų būti būtini.

Parengta pagal BBC.com ir Breitbart.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 7863194848238914192

Rašyti komentarą

11 komentarų

Audrius rašė...

Kaip mokytojas atsimins, kuris iš tų psichinių ligonių yra moteris (realiai vyras), kuris vyras ( faktiškai moteris), o kuris nei tas nei tas? Gal juos žymėti kai nors reikia? Išsitatuiruoja ant kaktos kokį ženklą ir visi žino kuom jis save laiko. Chaosas visiškas ir ypač žmonių galvose.

Nežiniukas rašė...

Na, bala nematė - manau visos konstitucijos užtikrina žodžio laisvę - gali skleisti savo pažiūras, kad ir kokios jos ten bebūtų.

Bet kaip tuomet su sąžinės laisve, t.y. paprasčiausiai nesutikti su tomis pažiūromis - negi ji iš konstitucijų išmėžta?

Panašu, kad vistik teisingas buvo principas - viena partija, viena ideologija.

Anonimiškas rašė...

Nežiniukas tikisi, kad marksistai išgirs apeliacijas į Konstituciją ir sąžinės laisvę? Man tai primena naivius vakariečius, kurie klausinėdavo, kodėl lietuviai nesikreipdavo į prokuratūrą dėl enkavedistų veiksmų.

Pikc rašė...

Nežiniuk, PRIEVARTINIS smegenų plovimas (apie kurį čia ir rašoma - "reikalauja įvesti privalomą „gender įvairovės“ mokymą" ir "siūloma teisiškai bausti darbuotojus, naudojančius „nekorektiškus“ kreipinius") neturi VISIŠKAI nieko bendro su žodžio laisve.
P.S. Pro Patria, sutvarkykite ptą idiotišką "captcha", nes realiai užknisa.

Pikc rašė...

LABAI taikli pastaba!

Arvydas rašė...

Bus karas. Jei jau žmogus nebežino, ar jis vyras ar moteris, reiškia, tas žmogus, o tuo pačiu ir pasaulis, išprotėjo.

Anonimiškas rašė...

Tai reiškia , kad profsąjungą gavo pinigų iš sorošnių genderinių fondų ir dabar atidirbinėja. negi neaišku, kad šiame sviete visko variklis yra pinigai. pinigai tyli , pinigai kalba. rusai turi tokiems tretiesiems save įvardinti nepajėgiantiems subjiektams įvardį"ONO". gali pasinaudoti tuo kreipiniu; ponas ono , panelė ono , draugas ono ...

Anonimiškas rašė...

joo,greičiausiai taip (dėl pinigų,nes kitaip paaiškinti neįmanoma).

Anonimiškas rašė...

Kol kas ši blogybė siautėja tik civiliniame sektoriuje, bet kas bus, jeigu šitai pasieks armiją, laivyną, aviaciją? ,,Kalba majoras Ona.''

Prašom : rašė...

JAV karinio jūrų laivyno kariai privalės dalyvauti pakantumo „transeksualumui“ mokymuose

Pikc rašė...

Čia dar prie to juodo neokomuniagos tokia tvarka buvo. Įdomu, kaip dabar - ar jau pradėjo naujoji administracija iškrypėlių idiotizmą taisyti, ar dar ne?

item