Londone Koraną cituojančios užpuolikės sumušė ir padūrė vaikų darželio auklėtoją

Vaikų darželis „Little Diamonds“ Rytų Londone birželio 7 d. rytą vaikų darželio darbuotoja eidama į darbą buvo padurta ir sumušta trijų...

Vaikų darželis „Little Diamonds“
Rytų Londone birželio 7 d. rytą vaikų darželio darbuotoja eidama į darbą buvo padurta ir sumušta trijų ją užpuolusių merginų, praneša dienraštis „The Evening Standard“.

30 metų amžiaus moteris ėjo nuo Wanstead stoties į Hermon Hill gatvėje esantį „Little Diamonds“ vaikų darželį, kai iš nugaros prie jos priartėjo trys užpuolikės. Šios pargriovė ją ant žemės ir pradėjo kumščiuoti bei spardyti.

Vaikų darželio „Little Diamonds“ direktorė Karrien Stevens dienraščiui „The Evening Standard“ tikino, kad užpuolikės garsiai citavo Koraną.

Moteris pasakojo: „Mūsų darbuotoja ėjo į darbą, kai iš nugaros garsiai cituodamos Koraną prie jos priartėjo trys musulmonės. Jos pargriovė ją ant žemės ir pradėjo kumščiuoti bei spardyti. Vieną jų išsitraukė peilį ir dūrė jai į ranką.“

Trys įtariamosios pabėgo iš įvykio vietos prieš atvykstant policijos pareigūnams, kurie atvykę drauge su medikais rado padurtą auką.

Darželio darbuotoja buvo išvežta į ligoninę Rytų Londone. Manoma, kad pavojus jos gyvybei negresia. Įtariamosios kol kas vis dar yra laisvėje ir tyrimas tęsiasi.


Susiję

Pasaulis 344876607874080727
item