Vaikams skirtame Gražuolės ir pabaisos pastatyme - homoseksuali istorija

LeFou Vaikams skirtame naujajame pasakos Gražuolė ir pabaisa Disnėjaus pastatyme pirmą kartą kompanijos istorijoje pasirodys ir meilės ...

LeFou
Vaikams skirtame naujajame pasakos Gražuolė ir pabaisa Disnėjaus pastatyme pirmą kartą kompanijos istorijoje pasirodys ir meilės istorija tarp dviejų vyrų.

Pagrindinės veikėjos Belle gerbėjas Gastonas šiame pastatyme turės vyrą gerbėją - savo tarną LeFou. Šis personažas veikia ir originalioje pasakoje, tačiau homoseksualu paverstas jis bus pirmą kartą. Manoma, kad filmo pabaigoje į LeFou „susižavėjimą“ tuo pačiu atsakys ir Gastonas.

„LeFou yra personažas, kuris vieną dieną nori būti Gastonu, o kitą jau bučiuoti Gastoną“, - aiškina filmo režisierius Billas Condonas.

Režisierius britų homoseksualų gyvenimo būdą propaguojančiam žurnalui Attitude Magazine paaiškino, kaip šis personažas filme bus panaudotas siekiant išryškinti homoseksualumą.

„Jis sutrikęs dėl to, ko nori. Jis dar tik pradeda suprasti, kaip jaučiasi“, - aiškina B. Condonas.

„Ir tai pasiekia kulminaciją pabaigoje, kurios nenoriu išduoti. Bet tai yra gražus, išskirtinai gėjiškas momentas Disnėjaus filme.“

Pasak režisieriaus, taip norima pasiųsti žinia, kad homoseksualumas yra normalus ir natūralus, o ypač toms šalims, kur tai dar „socialiai nepriimtina ar net nelegalu“.

Ši naujiena pasirodė po to, kai pirmą kartą Disnėjaus istorijoje kompanijos animaciniame filmuke Žvaigždės prieš blogio jėgas buvo parodytas tos pačios lyties asmenų bučinys.

Nors Disnėjaus filme tai pirmas kartas, kompanijos valdomame televizijos kanale homoseksualizmas propaguojamas jau ne vienus metus. 

2014 m. Disnėjaus kanalas seriale Good Luck Charlie pirmą kartą parodė lesbiečių porą, o praeitais metais patvirtino, kad du veikėjai televizijoje rodomame animaciniame filmuke Gravity Falls, yra homoseksualų pora.

Praeitų metų pavasarį internete pradėta kampanija, prašant Disnėjų daugiausia uždirbusio visų laikų animacinio filmo Ledo šalis tęsinyje pagrindinę veikėją Elsą paversti lesbiete.

Kiti animacinio failmo fanai susirūpino, jog tai sužalos nesuskaičiuojamos daugybės vaikų mąstymą ir sukūrę peticiją, kuria ragina Disnėjų atsispirti homoseksualizmo aktyvistų spaudimui.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 5885208761944373275

Rašyti komentarą

9 komentarai

Anonimiškas rašė...

CitizenGo lyg ir rinko parašus, kad Disnėjaus studija tokių "švietėjiškų" pokštų nedarytų. Gal dėl kito filmo.

Nežiniukas rašė...

Jeigu Disnėjui nereikia mano pinigų, vaikus nuvedant į filmą - tai puiku. Tiesiog tai Disnėjaus reikalas. Bet jei ir daugiau tokių žmonių bus, kurie dėl deguto šaukšto vaikams neduos medaus statinės, tai tokie disnėjai greitai supras, kad vistik geriau filmus kurti tiems, kurių daugiau.

Peticija čia: rašė...

www.citizengo.org/pl/fm/35073-prosimy-disney-aby-nie-ulegl-naciskom-nie-dla-uczynienia-lesbijka-ksiezniczki-elsy?dr=150120::b11a29dc2686f6c9d1004b78da4c0a8c&mkt_tok=eyJpIjoiWTJZM01ETXhPRFZsT1RZeiIsInQiOiJ5elk5d2tCU1cxK0FZaDlYN0tyeExaQVJQWVwvWTNtY2pIbWQ1aG5IYTd6b2RscGtCSml3UG9TSVVxSXR4cE5oUElNS2k5eHBtc0lDM1h2VDZiZEFwUDNLYmVaQitiazhXbDJPMEVPUWorWW89In0%3D

Kiemsargis rašė...

Disnėjus grabe vartosi...

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

joo, "toms šalims...kur tai nelegalu" :tai matyt, filmukus apie gėjus veš arabams...

Anonimiškas rašė...

"Homoseksualaus gyvenimo būdo propagavimas" ? :D Ar gyvūnai irgi propaguoja Homoseksualų gyvenimo būdą? :D

Pikc rašė...

Taip, mes žinom, kad tolerastikai nuo gyvūnų nelabai save skiria - ir greičiausiai pagrįstai, bet štai jų įsitikinimas, kad VISI tėra tokio lygio - visiškai be pagrindo. Antra vertus, gal jiems tokiu bukumu išgyvenimo instinktas pasireiškia - juk jeigu nors kiek daugiau "košės" turėtų, suprastų, kaip kvailai ką tik nusišnekėjo ir nusižudytų iš gėdos. O dabar - štai, džiaugiasi savo giliamintišku sąmoju. :)

Pikc rašė...

Pederastus, gerbiamasis, pederastus, o ne "gėjus". O dėl arabų - jo, galėtų ir nuvežt, ir patys nuvažiuot kokį savo freak show surengti. Ir į žinias papultų - gi taip dėmesio trokšta. :)

item