Apžvalgininkas Vytautas Bruveris vairavo girtas, bet tai neverta žiniasklaidos dėmesio?

Ketvirtadienį 15min.lt portalas paskelbė skandalingą žinią apie viešą asmenį – žinomą dienraščio „Lietuvos rytas“ politikos apžvalginink...

Ketvirtadienį 15min.lt portalas paskelbė skandalingą žinią apie viešą asmenį – žinomą dienraščio „Lietuvos rytas“ politikos apžvalgininką Vytautą Bruverį, policijos sulaikytą tą pačią naktį Panevėžyje.

Kaip rašoma 15min.lt portalo žinutėje, „transporto priemonės vairuotojas naktį važiavo išjungęs šviesas bei keistai vinguriavo po kelią“. Tikrinamas alkoholio matuokliu žurnalistas įpūtė net 1,80 promilės. Buvo atlikti ir kraujo tyrimai – jei jie patvirtins matuoklio rodmenis, pažeidėjo, šiuo metu sulaikyto dviem paroms, laukia baudžiamoji atsakomybė.

Kol kas šią informaciją paskelbė tik portalas alfa.lt.

Taigi ką reiškia, kad kitos informacijos priemonės, tarp jų – ir V. Bruverio „gimtoji“, ne kartą įrodžiusi, jog nemažo kvadratinio ploto neva „viešą“ interesą ginančius tekstus geba suregzti net iš X sakė / pasakė, o Y pagalvojo, tačiau Z apie tai nieko nežinojo, bet paklaustas išsakė savo nuomonę, šįkart labai iškalbingai tyli? Kodėl tyli ir didysis, paprastai nepraleidžiantis progos užtvindyti viešąją erdvę išsamiais net ir menkiausių kriminalinės kronikos detalių aprašymais?


Susiję

Pažangos ideologija 6417445358281274006
item