Kanados vyriausybė skirs 650 milijonų dolerių abortų ir lytinio švietimo propagavimui pasaulyje

Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau paskelbė, kad šalis per kitus trejus metus skirs 650 milijonų JAV dolerių, siekdama skatin...

Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau paskelbė, kad šalis per kitus trejus metus skirs 650 milijonų JAV dolerių, siekdama skatinti abortus besivystančiose šalyse.

Pinigai bus naudojami lytinio švietimo programų, abortų ir kontracepcijos propagavimui. Premjero teigimu, tai padvigubins dabar šiems tikslams egzistuojančio fondo biudžetą.

„Esame sukrėsti mūsų vyriausybės sprendimo išleisti daugiau nei pusę milijardo dolerių abortų propagavimui pasaulyje“, - taip šį vyriausybės veiksmą pakomentavo Johanne Brownrigg, organizacijos Gyvybės kampanijų koalicija atstovė viešiesiems ryšiams.

„Trudeau būnant ministru pirmininku, mūsų tauta tapo viena iš pagrindinių aborto ir sterilizacijos eksportuotojų pasaulyje. Tikriausiai Trudeau jaučiama simpatija Kinijos diktatūrai ir siaubingoms šeimos planavimo programos dabar jau formuoja ir Kanados užsienio politiką.“

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 2966186170419621338

Rašyti komentarą

3 komentarai

Anonimiškas rašė...

Jeigu palygintume savo menkas žinias apie Kanados valdžios politikų žingsnius, tai turėtume prisiminti, kad jie ir pabėgėlius kviečiasi pas save neribotai,ko gero nelabai ir domisi jų praeitimi, jų paskatomis dėl ko jie vyksta į JAV , Kanadą_ pašalpų ir lengvo gyvenimo? Taip neatsakingi turčiai politikai pamina žmonijos išmintį; kad verkia duonelė tinginio valgoma...

Anonimiškas rašė...

joo,tas Trido...Jeigu jis kontraceptikus veš į afrikas ir arabijas tai gal ir nieko,bet kažkaip man šviečiasi,kad į tas vietas neveš.

Pikc rašė...

"Pinigai bus naudojami lytinio švietimo programų, abortų ir kontracepcijos propagavimui."
LABAI geras verslo planas: tos "lytinio švietimo programos" didins paleistuvystę - taigi, ir kontracepcijos vartojimą (biznis!), o kadangi jokia kontracepcija nėra 100 proc. patikima, tai ir neplanuotų nėštumų skaičių - o čia kaip sykis ir aborto klinikos savo paslaugas pasiūlys (dar didesnis biznis!). Kaip sako, "nothing personal - just business". Ko tik dėl tų "teisių ir laisvių" nepadarysi! Va, ir fondo biudžetas padvigubės - bus galima dar intensyviau liberalias ir tolerantiškas pažiūras beigi šiaip progresą skleisti. :)

item