JAV žiniasklaida nutyli Trumpo administracijos pradėtą kovą prieš pedofilijos tinklus

JAV didžiosios žiniasklaidos priemonės nutyli faktą, kad per pusantro mėnesio, kai šalies prezidentu tapo D. Trumpas, buvo sulaikyta jau ...

JAV didžiosios žiniasklaidos priemonės nutyli faktą, kad per pusantro mėnesio, kai šalies prezidentu tapo D. Trumpas, buvo sulaikyta jau 1500 pedofilija įtariamų asmenų. Tai yra beveik keturis kartus daugiau nei 400 areštuotų pedofilų per visus 2014-uosius metus, kuomet prezidentu buvo Barackas Obama.

Naujausi pranešimai rodo, jog nuo sausio 20 dienos, kai Donaldas Trumpas tapo JAV prezidentu, šalyje buvo areštuota daugiau nei 1500 su pedofilija susijusių asmenų, dalyvavusių šalyje veikiančiuose prekybos vaikais tinkluose.

Bendrame Teisingumo departamento ir Federalinių tyrimų tarnybos (FTB) pranešime teigiama, jog per visus 2014-uosius metus, kuomet prezidentu buvo Barackas Obama, suimta buvo vos 400 su pedofilija susijusių asmenų.

Dar 2012 metais D. Trumpas griežtai kalbėjo apie tai, kad reikia kovoti su prekybos vaikais tinklais, pareikšdamas: „Reikia kažką daryti dėl tų dingstančių vaikų, kuriuos grobia iškrypėliai. Per daug incidentų - greitas teismo procesas, mirties bausmė.“

Vasario 23 dieną Baltuosiuose rūmuose vykusioje spaudos konferencijoje apie prekybą žmonėmis, Trumpas pareiškė: „Noriu jums aiškiai pareikšti, kad mano administracija sieks visiškai užgniaužti siaubingą prekybos žmonėmis praktiką. Daugybė jūsų turi reikalų su federaline valdžia ir ji pastarąsias keturias savaites yra kur kas labiau susikoncentravusi į šį reikalą - galiu jus patikinti.“

„Apie tai nepakankamai kalbama. Bet mes apie tai kalbėsim ir iškelsim tai į viešumą. Viliamės, kad mums pavyks užkirsti kelią kai kuriems siaubingiems - išties siaubingiems - vis besikartojantiems nusikaltimams“, - pridėjo D. Trumpas.

Tačiau pagrindinės JAV žiniasklaidos priemonės atsisako pranešti apie šią D. Trumpo kovą su pedofilais ir prekybos vaikais tinklais, nepaisant to, kad sulaikomi įspūdingi su tuo susijusių žmonių skaičiai.

Sausio 27 dieną Tenesyje operacijos metu sulaikyti 42 su prekyba vaikais susiję asmenys. Vos po dvejų dienų - sausio 29 dieną - Kalifornijoje sulaikyti net 474 asmenys ir iš jų nelaisvės išlaisvinti 28 jų seksualiai išnaudoti vaikai. Sausio 18 - vasario 5 dienomis Ilinojuje sulaikyti 108 pedofilų tinklui priklausę asmenys. Sausio ir vasario mėnesiais taip pat sulaikyti 178 su pedofilija susiję asmenys Teksase. Vasario 14 dieną Floridoje dėl vaikų pornografijos sulaikyti 42 asmenys.

Parengta pagal Townhall.com informaciją


Susiję

Šiaurės Amerika 7929474949637381537

Rašyti komentarą

18 komentarų

Anonimiškas rašė...

Ot čia tai naujiena , kuri nepatiks daug kam ir Lietuvoje. Šaunuolis Trumpas !

Anonimiškas rašė...

Kur "delfi.lt" ? Juk taip seka kiekvieną Trampo pirsteljimą, ar "če" nesiskaito ?

Anonimiškas rašė...

Taip sakant mūsų teisesauga dabar galėtu tik paprašyti ir Venskienė būtu pristatyta tūt kak tūt .Bet matyt kažkaip neišeina dddd.

Anonimiškas rašė...

Sie faktai, taip pat Garliavos istorija vercia daryti isvada, kad didzioji(turtingoji) ziniasklaida dirba pedofilams arba yra valdoma pedofilu

Anonimiškas rašė...

Kol Trampas tik siūlo mirties bausmę - Lietuvoje ji buvo vykdyta, - štai Ūsas ėmė ir prigėrė 5cm. gylio balutėje ...

Anonimiškas rašė...

Jei JAV žiniasklaida nutyli, tai iš kur Pro Patria gauna tas žinias? Ar iš Kiseliovo TV?

Pikc rašė...

Teip! Čia kaip ir Lietuvos EUSSR: yra tik dviejų tipų šaltiniai - arba bulvarinė libkoninė purvasklaida, arba rusū prapaganda. Ir jokio save gerbiančio libkono "neišdursi", dėdamas nuorodas į šaltinį po tekstu - ba jis ŽINO TEISIBĘ! Manau, propatria.lt galima drąsiai klasifikuoti kaip rusū agentus. Įrodymų daugiau, negu reikia: a) nemyli Vienintelės Tikrų Patriotų Partijos ir jos Vado; b) nemyli Europos Sąjungos Šlovingos; c) nekeikia Trampo; d) nedalyvauja rusū agentū demaskavime. Viskas če su jeis aišku - kremlinei!

Anonimiškas rašė...

Ir če aišku. Kai kurie berniukai psichologiškai labai paeina jų reikalui. O Trumpas daro teisingai. Nieko, kad kol kas anie tyli. Vėliau vistiek turės tai pasakyti. Ir pasakys.

Anonimiškas rašė...

"JAV žiniasklaida nutyli..."

Ką čia slėpti, sąvoka "JAV žiniasklaida" laisvai aprėpia ir mūsiškę...

Be to tūkstančiai suimamųjų tikriausiai yra niekis lyginant su tos pačios "žinia"sklaidos išpučiamais skandalais Bažnyčioje...

Anonimiškas rašė...

va cia tai man patinka..kaip gerai..gal visame pasaulyje bus padaryta tvarka su tais proto ubagais!

Anonimiškas rašė...

Niekaip nesuprantu, kodėl šis prezidentas taip puolamas. Toks jausmas, kad jis puolamas specialiai, nors daugelis žmonių jo idėjas labai palaiko-taip atsibodo tie liberalūs pasisakymai, kurie tinka tik patiems liberalams ir jų nepasotinamui godumui. Senstu ir man kuo toliau tuo labiau patinka konservatyvūs ir laiko patikrinti moralės principai.

Anonimiškas rašė...

beraščiams per sunku susivokti, kad tyrimas dėl 400 asmenų grupės galimai vykdytų paprastai labai slepiamų nusikaltimų, kurių dalyviai turi geras galimybes maskuotis, negali įvykti per mėnesį ar du. Ir tie beraščiai nesugeba pažiūrėti į kalendorių, suprasti, kad Trumpas pradėjo eiti prezidento pareigas ne prieš metus ar dvejus. Todėl paskirų informacijos dalių nesuveda, o kaip avinai seka jiems pasiūlytos antraštės taku. Ir taip viskame.

Pikc rašė...

Jargau, iš kur toks stebėtinas homsomolo bukumas? Negi taip sunku suprasti, kad raudono barako garbintojams tinkamos vietos pasisklaidyti yra visokie delfiai, komsomolkės, geilainai ir pan. - bet tikrai ne Pro Patria, Alkas ar kiti normalūs portalai. Galiausiai, yra tiesiog idealus variantas: snukiaknygėje susikurti savo liberaliai tolerantišką smėlio dėžę - ir raudonai žydri dvasios broliai tiesiog užvers "laikais". Bus visiškas komfortas. :)
P.S. O Trampas, be abejo, smerktinas visapusiškai, nes atsiskleidė ne tik kaip raCistas, hamafuobas - bet dar ir pedofobas (o greičiausiai - ir incestofobas beigi zoofobas). Seubas! Fošystas kaškoks! :)

Anonimiškas rašė...

is kur tas musu laukiniu egzotiniu rusiu noras uzsidaryti rezervate ar kokiam zoologijos sode?... Gal tai naturalu tam tikriems humanoidams?

Ainis rašė...

Jeigu jūs gyvenate stotyje ar kažkokiame pastate be durų ir langų kur šmirinėja daug besikeičiančių "gyventojų" tai tampa jums norma. O kiti žmonės, kurie turi namus ir grįžę namo užsirakina savo duris. Jums gali atrodyti "laukine egzotine rūšimi kuri užsidaro rezervate".

Pikc rašė...

Šiaip jau, pagal "mąstymo" būdą ir lygį homsomolas kaip sykis į laukinių kategoriją papuola - tik egzotiniais jų niekaip nepavadinsi, nes jie yra praktiškai 1:1 kaip komsomolas - o pastarasis mums "iki skausmo" pažįstamas. :)
Na, o kad jie gyvena liguistose fantazijose ir realybės suvokimas jiems svetimas dalykas - anokia naujiena. :)
P.S. O juk homjaunuolis VISIŠKAI ne į temą čia savo "įžvalgas" vimtelėjo. :)

Anonimiškas rašė...

https://www.youtube.com/watch?v=o1GQehNcZZw&t=9s

Anonimiškas rašė...

Nusišnekėjai - Ūsui nėra įrodyta jokio nusikaltimo. Bet štai patvorinius jau baigia persodinti. Kažkada tinklapis tiesiaisviesiai/amoralija rašė, o ir šiaip aišku, kad pedofilija tėra tik pederastijos forma. Kodėl apie tai nešnekate? Bet koks iškrypimas toje srityje veda į visokį blogį.

item