Ieva Strazdauskaitė – nužudyta, įtariamieji sulaikyti

Kovo 10 d. 18 val. Kaune apskrities vyriausiajame policijos komisariate įvykusioje trumpoje spaudos konferencijoje, Lietuvos policijos ge...

Kovo 10 d. 18 val. Kaune apskrities vyriausiajame policijos komisariate įvykusioje trumpoje spaudos konferencijoje, Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas oficialiai paskelbė, kad policija surado 5 d. vakare pakeliui iš Plungės į Vilnių dingusios merginos kūną. 

L. Pernavas pranešė, kad policijai pavyko išsiaiškinti pagrindines šio nusikaltimo aplinkybes. Sulaikytieji 4 įtariamieji Kauno apskrities gyventojai. Nužudytosios kūnas aptiktas užkastas Kėdainių rajone. Nustatyta, kad I. Strazdauskaitė buvo pagrobta dėl jos brangaus automobilio „Audi A7“.

Manoma, kad prie Elektrėnų buvo suvaidintas eismo įvykis. I. Strazdauskaitė ir jos automobilis buvo pagrobti. Nustatyta, kad mergina buvo nužudyta kovo 5 d. vakarą.

Pasak L. Pernavo sulaikytieji yra 23-26 metų amžiaus Kauno apskrities gyventojai, teisti už vagystes, plėšimus, bei viešosios tvarkos pažeidimus.

Paaiškėjo daugiau žiauraus I. Strazdauskaitės nužudimo aplinkybių. Ant merginos kūno rasta išorinių smurto žymių. Nusikaltimo įtariamųjų skaičius išaugo nuo keturių iki šešių asmenų. Dar nepatvirtintais duomenimis – visi šeši įtariamieji yra Kėdainių rajone gyvenantys čigonai.


Susiję

Aktualijos 4136992003481868024
item