Europos komisaras: ES atidarys migrantų centrus Afrikoje, nes mums reikia dar 6 milijonų migrantų

Europos migracijos komisaras Dimitris Avramopoulos pareiškė , jog Europos Sąjunga ruošiasi atidaryti prieglobsčio prašytojų centrus Vakar...

Europos migracijos komisaras Dimitris Avramopoulos pareiškė, jog Europos Sąjunga ruošiasi atidaryti prieglobsčio prašytojų centrus Vakarų ir Šiaurės Afrikoje, nes „žemynui reikia šešių milijonų migrantų“.

Kalbėdamas Ženevoje, komisaras tikino, kad teroristiniai išpuoliai nėra susiję su migracija ir perspėjo, kad „didžiausia grėsmė“ Europai yra „augantis populizmas, nacionalizmas ir ksenofobija“.

Pareikšdamas, jog „27 [valstybėms narėms] ateityje reikės 6 milijonų imigrantų“, Avramopuolos paaiškino, kad Europos Komisija ruošiasi atidaryti centrus Afrikoje, kurie skatins migrantus vykti į ES, nes paprasta atvirų sienų politika, kokia taikyta anksčiau, esą skatina populizmą.

Buvusio Atėnų mero teigimu, „mūsų pastangos paversti ES ir pasaulį saugesne vieta niekada neturi būti vykdomos mūsų atvirumo sąskaita“.

Parengta pagal Breitbart.com publikaciją


Susiję

Pažangos ideologija 7059992889845795142

Rašyti komentarą

12 komentarų

Anonimiškas rašė...

joo,atsiprašau skaitančiųjų,bet mano komentaras būtų-PYZ... Ar vis dar yra manančių,kad demokratiniais rinkimais Europoje galima kažką pakeisti?Beje,INFO tv-e šiandien išgirdau nuomonę esą nereikia nei per daug sureikšminti,nei per daug kreipti dėmesį į vykstančius teroro aktus Europoje.Panašu,kad ir toliau vešime "pabėgėlius" ir dar ne vieną tūkstantį.Juk Tautininkų partijos tiesiog užsispyrusiai nerenkame.

Unknown rašė...

Nelabai supratau jo argumentų. Dėl kokios priežasties REIKIA? Vienaip ar kitaip, tai sensacingi kliedesiai.

Anonimiškas rašė...

ar jie ten Briuselį geria ar ką stipriau vartoja? šiandien perskaičiau, kad Australija saugumo sumetimais atsisakė suteikti prieglobstį 500 pabėgėlių iš Sirijos.o britai atrodo jau susitaikė, kad praranda metropolijos kontrolę ir dabar
tvarkosi sau naują saugią vietą gyventi ir šį sykį laikysis visų būtinų
sanitarijos normų, kad neprilystų tarakonų.


Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

dar nelabai. Australijos ir N.Zelandijos imigracijos įstatymai gan griežti.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Baltųjų europiečių genocidas įgauna pagreitį.
Dabar aiškėja kodėl Briuselio funkcionieriai taip stengiasi apriboti ginklų įsigijimą. Kad niekas prieš Briuselio valdžią nesukiltų.

babyte rašė...

Be komentarų...

Anonimiškas rašė...

Duokite Graikijai pinigu, arba uzplus ,,pabegeliai''. Nieko naujo, standartine schema. Valdininkai tylomis ims ismokas is ES biudzeto uz ,,pabegelius'', pastariesiems greiciausiai nieko apie tai nezinant. Tai tik dar labiau sustiprins patriotines Europos saliu jegas.

Anonimiškas rašė...

Akivaizdu kad Eurosojuze pabegeliu tema plaunami milijonai euru, ir tokei urodai kaip Merkel ir Dimitris Avramopoulos gauna gerus "otkatus" uz si smegenu pudrinima/

Šiaurės Lietuva rašė...

Va šitokie komisarai yra patys tikriausi europos duobkasiai.

Finkelšteinas rašė...

Kas dar netiki kad vyksta baltosios rases genocidas???

item