A.Merkel partija laimėjo Saro žemės rinkimus

Vokietijos kanclerės Angelos Merkel partija lengvai laimėjo Saro žemės rinkimus. Krikščionių demokratų sąjunga (CDU) gavo 40,7 proc. ...

Vokietijos kanclerės Angelos Merkel partija lengvai laimėjo Saro žemės rinkimus.

Krikščionių demokratų sąjunga (CDU) gavo 40,7 proc. balsų, o Socialdemokratų partija (SPD) surinko 29,6 proc., informuoja BBC.

Tačiau ketvirtos kadencijos siekianti kanclerė A. Merkel patiria spaudimą, kai centro kairiųjų SPD lyderiu tapus Martinui Schulzui stipriai išaugo partijos populiarumas.

Saro kraštas - maža pietvakarių žemė, turinti vos milijoną gyventojų. Visuotiniai parlamento rinkimai vyks rugsėjo 24 dieną.


Susiję

Pasaulis 4481980057593217594

Rašyti komentarą

9 komentarai

Pikc rašė...

Merkelienė, Šulcas... Panašu, kad vokiečiams "vargšų pagėgėlių" nešamos "įvairovės" dar gerokai per mažai. O dar sakome, kad lietuviai - savižudžių tauta. :)

Anonimiškas rašė...

didelė dalis vokiečių dar tapatina esantį ekonominį pakilimą su Merkel laikotarpiu, todėl nekreipia dėmesio į jos klaidas priimant (o gal piktybiška veikimą , kas žino?) nelegalus, bet gerovės saulutė pamažu leidžiasi: socialinės paramos sistema braška, vien atbėgėliai praeitais metais kainavo 17 mlrd. eurų o kur dar dyzelgeitai, "Deutsche bank" aferos ir baudos, krentanti darbo etika (BMW surinkinėjo apsirūkę lenkai). ne iš gero vokiečiai nori įvest mokestį autobanuose lengv. automobiliams. žinoma, Vokietija yra ekonominis kolosas ir dar ilgai toks bus, bet įtrūkimų fasade jau yra.

Pikc rašė...

Labai tikėtina, kad priežastys būtent tokios - bet aš neatmesčiau ir pokariu išprievartautos nacijos psichikos bei primesto kaltės komplekso, skatinančio autodestrukcines tendencijas, įtakos.

Anonimiškas rašė...

Užjaučiu vokiečius. Savęs naikinimo tendencija tęsiama. Tą patį daro ir švedai, kurių šalyje jau kas ketvirtas gyventojas yra užsienio kilmės. Ir viskas labai arti mūsų sienų.

Pikc rašė...

Pažįstami užrodė įdomų įrašą, galimai paaiškinantį, kodėl Vokietijoje ir ne tik vyksta tokia šyza su tais "vargšais pabėgėliais" - neomarksistinių liberastų idiotizmas, be abejo, irgi vaidina savo vaidmenį, bet gali būti, kad yra ir grynai pragmatinis motyvas: http://lebionka.blogspot.lt/2017/03/kodel-kataliku-organizacija-caritas.html

Remigijus rašė...

Pasirodo supranti, kad "vargšais pabėgėliais" yra neomarksistinių liberastų idiotizmas. Tad kodėl tą š atkakliai kabini ant Merkel konservatorių, kurie vieninteliai tegali (dar tebe gali) atsverti neomarksistinių liberastų idiotizmą? Apie vadinamąsįas "alternatyvas" prašau nė neužsiminti (ukrainiečiai jas vadina prorusiškomis).

Anonimiškas rašė...

O kas pas merkel konservatorius yra konservatoriško (pavadinimas nesiskaito) ?

Pikc rašė...

Na, taip - kadangi čia niekas nežino, kad būtent Merkelienė tuos alach-babachus ir parsikvietė, tai, be abejo, visi visiškai rimtu veidu priimam libkonišką "logiką", kad ji ir jos šutvė iš tikrųjų yra vieninteliai tikri kovotojai prieš "refjudžyz velkam" idiotizmą. :D
P.S. Visame kame yra tik du variantai - libkoniškas ir prorusiškas. :D
P.S.S. Jeigu taip parašyta - reiškia, teisIbė: Merkelienės liberastai yra konservatoriai, Anūko libkonai - irgi konservatoriai, JAV neomarksistai yra demokratai, o Šiaurės Korėja - demokratinė respublika. :)

Unknown rašė...

Saro kraštas vėl džiūgauja pasirnkę A.Merkel. Klausimas: kiek į jų kraštą alach-babakų Merkel atkėlė...

item