Vasario 14 d. šaukiama neeilinė Seimo sesija vaiko teisių apsaugos klausimams aptarti

Propatria.lt nuotrauka Seimas vasario 14 d. rinksis į neeilinę sesiją, kurią šaukia Seimo Pirmininkas Viktoras Pranckietis, atsižvelgda...

Propatria.lt nuotrauka
Seimas vasario 14 d. rinksis į neeilinę sesiją, kurią šaukia Seimo Pirmininkas Viktoras Pranckietis, atsižvelgdamas į 82 Seimo narių prašymą.

Tarp pagrindinių neeilinės sesijos posėdžio klausimų – Vaiko teisių apsaugos pagrindų įstatymo pataisų, Civilinio kodekso pakeitimų svarstymas.

Posėdyje į Seimo narių klausimus atsakys socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis, vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė, taip pat bus rengiama speciali diskusija dėl sisteminių problemų vaiko teisių apsaugos srityje.




Susiję

Šeimos politika 5985899681239538994

Rašyti komentarą

4 komentarai

Anonimiškas rašė...

joo,žmonės netylėkime,nes panašu,kad šįkart Seimas neatlaikys šakalienių,majauskų,dičpetrienių,kurienių,pūrų,slušnių,žiobienių,makaraityčių,miliūčių,jakovlevų ir lanzbergienių spaudimo.

Anonimiškas rašė...

PAGRINDINĖ smurto prieš vaikus priežastis - PLANINGAI KURIAMAS SKURDAS - nedarbas, ubagiškas darbo užmokestis, krašto infrastruktūros griovimas (švietimas, žemės ūkis, sveikatos apsauga, visuomeninis transportas), žvėriškos maisto, vaistų ir komunalinių paslaugų kainos; melo ir purvo srautai žiniasklaidoje, teisingumo nebuvimas teismuose.
Dėl šitų preižasčių didėja neviltis, alkoholizmas, savižudybės, emigracija ir smurtas prieš vaikus.
Šito scenarijaus autoriai - sublatnėję POLITIKAI ir VALDININKAI, sugyvulėję DARBDAVIAI ir VERSLININKAI ir virtę politinėmis prostitutėmis ŽURNALISTAI. Tokių yra apie 10%, bet jie užvaldė visas tautai ir Valstybei raktines ir gyvybines vietas. Viskam bendras vardiklis - KORUPCIJA. Reikia šalinti šitą reiškinį, o tiksliau konkrečius ASMENIS, nes korupcija turi savo vardus ir pavardes.
Jei Vaikų Teises ginančios organizacijos nepradės KOVOTI su aukščiau išvardintais reiškiniais (konkrečiai), visi jų demaršai tebus seilių taškymas ir bezdėjimas prieš vėją arba šios organizacijos turi kitus tikslus - vaikų tiekimas vienalytės "šeimoms", organų transplantacija ir pan.
Situacija Lietuvoje primena M.Bulgakovo romaną "Meistras ir Margarita" arba KOŠMARINĮ SAPNĄ.

Anonimiškas rašė...

Nieko naujo, taip jau buvo tūkstantį kartu, visada yra priimamos direktyvos, taip kaip TSKP, suvažiavimuose, priimdavo, labai daug ir visko, o kaip nieko taip nieko, kol galu gale viskas žlugo, taip ir čia patriukšmaus, priims, kad nebebus smurto, ir laimingi apsiramins, iki kito karto, esminių korupcijos ir melo, netaisys.

Pikc rašė...

Smagus pavyzdukas, kaip tos organizacijos (konkrečiai - didžiosios kovotojos su smurtu prieš vaikus Žiobienės kontora) "gina vaikų teises": http://www.tiesos.lt/index.php/tinklarastis/straipsnis/dienos-citata.-edita-ziobiene-dekojame-uz-jusu-nuomone-ir-rupesti. Sakiau, kad man čia panašu į tyčinį galiojančių įstatymų vykdymo sabotažą, siekiant "prastumti" barnevernetišką variantą.

item