Steve Jalsevac. Stebinanti tikroji neapykantos Donaldui Trumpui priežastis

Pamirškite daugumą pasipiktinimų ir kaltinimų, nukreiptų prieš Donaldą Trumpą, kuriuos girdite šiomis dienomis. Vis labiau įsiplieskia au...

Pamirškite daugumą pasipiktinimų ir kaltinimų, nukreiptų prieš Donaldą Trumpą, kuriuos girdite šiomis dienomis. Vis labiau įsiplieskia augantis, bjaurus ir smurtingas karas prieš Trumpo administraciją ir jos rėmėjus. Didžiąja dalimi šiam karui vadovauja ir jį finansuoja stambiojo kapitalo elitas, priklausantis bendram prieš kelis dešimtmečius prasidėjusiam judėjimui už agresyviai sekuliarią, be sienų, radikaliai sumažintu gyventojų skaičiumi Naująją pasaulinę tvarką ir pasaulinę vyriausybę.

Primygtinai siūlau pažiūrėti vaizdo įrašą, kurį sukūrė Remnant televizija. Jame pateikiamas visos šios JAV ir tarptautinės isterijos bei įnirtingų nespontaniškų „spontaniškų“ demonstracijų, vykstančių daugelyje miestų ir valstybių, kontekstas.

Visi tie žmonės, kurie sudaro įvairias judėjimo už Naująją pasaulio tvarką grandis, buvo visiškai tikri, kad Hillary Clinton išrinkimas padės galutinai įtvirtinti jų planus. Valdant Barackui Obamai ir veikiant galingai Europos Sąjungos, Jungtinių Tautų ir kitokio elito įtakai viskas sparčiai judėjo link to, kad jie įgytų taip ilgai siektą galią. Su šia galia jie buvo užsibrėžę radikaliai pakeisti tarptautinę visuomenę, visiškai perimti visų tautų ekonomikos kontrolę, panaikinti tautų nacionalinį suverenitetą ir primesti pasauliui dramatiškus socialinius pokyčius bei ekstremalias gyventojų skaičiaus mažinimo priemones.

Išrinkus Donaldą Trumpą ir respublikonams užėmus daugumą Senato, Kongreso, gubernatūros ir kitų postų, pasaulio be sienų šalininkai apstulbo. Jiems tai buvo lyg milžiniškas žemės drebėjimas, verčiantis aukštyn kojomis jų pasaulį ir griaunantis nedorus planus. Jie įniršę ir apimti isterijos, kad sužlugo jų viltys pasiekti galutinę svaiginančią totalinę žmogaus virtimo dievu galybę. Jų pagrindinis tikslas – pastatyti žmogų į Dievo vietą – yra didžioji Adomo puikybės nuodėmė.

Štai visos pagrindinės tarpusavyje glaudžiai susijusios Naujosios pasaulinės tvarkos judėjimo grandys:

Dabar jau visiškai kooptuotos, korumpuotos Jungtinės Tautos ir Europos Sąjunga. Siūlau pažiūrėti, kaip Nigelis Farage'as kritikuoja europarlamentarus dėl jų Trumpo smerkimo kampanijos (pradeda nuo 1 minutės).

Tarptautinė planuotos tėvystės ir kitos abortus bei kontracepciją skatinančios organizacijos.

Visos gyventojų skaičiaus kontrolės organizacijos.

Multimilijardierius George'as Sorosas ir daugybė radikalių socialinės agitacijos organizacijų, kurias jis finansavo šimtais milijonų dolerių. Sorosas yra vienas pagrindinių pragaištingo Naujosios pasaulio tvarkos judėjimo veikėjų.

Pasaulinio atšilimo/klimato kaitos judėjimo lyderiai, kurie, be kita ko, nori sumažinti gyventojų skaičių pasaulyje ir linksta į panteistinį okultizmą.

Didžioji vyraujančios Vakarų žiniasklaidos dalis, kontroliuojama Naujosios pasaulinės tvarkos elito. Šie informacijos valdytojai spjaudo begėdišką propagandą ir melą, kuriems pasiduoda per daug patiklūs, neinformuoti piliečiai.

Karingi LGBT (lesbiečių, gėjų, biseksualų ir transseksualų) bei radikalūs feministiniai judėjimai, mėginantys primesti savo seksualinę pasaulėžiūrą visoms tautoms per Jungtines Tautas ir kitais būdais. Šie judėjimai yra būtini Naujajai pasaulinei tvarkai, nes tradicinės santuokos, šeimos gyvenimo ir seksualinės moralės sunaikinimas sukelia dramatišką gimstamumo mažėjimą. Šeimos sužalojimas taip pat daro neigiamą įtaką pirminei šeimos narių tarpusavio ištikimybei, jų tikėjimui bei jų bendruomenei, ir tai padeda pasaulinei valdžiai juos kontroliuoti. Tokie buvo visų dokumentuose išlikusių praeities totalitarinių režimų tikslai. Dauguma vadinamųjų LGBT (neseniai sugalvotas terminas) asmenų gali nežinoti, kad jais pasinaudojama tam tikslui.

Marksistai, anarchistai ir kitokios smurtinės socialinės radikalios grupuotės, nuolat finansuojamos George'o Soroso.

Amerikos viešosios švietimo įstaigos, ypač veikiamos turtingų kraštutinių kairiųjų mokytojų sąjungų, jau seniai perimtos ir įgaliotos skleisti studentams savo antiamerikietišką, antikrikščionišką ideologinę pasaulėžiūrą. Pastaraisiais metais studentai buvo ypač pajungti jų skleidžiamai vienpusiškai, įnirtingai klimato kaitos ideologijai, reikalaujančiai didžiulių visuomenės pokyčių.

Katalikams draudžiama masonerija (už dalyvavimą joje gresia ekskomunika) ir panašios antikrikščioniško elito draugijos, kurios vis dar daro didelę įtaką pasaulyje. 

Visgi didžiausią nuostabą kelia tai, kad pats Vatikanas atrodo čia įsipainiojęs, nes popiežius Pranciškus, Vokietijos vyskupai ir kiti jį supantys dvasininkai atvirai išplėtojo glaudžius ryšius su daugeliu pasaulio be sienų lyderių, pakvietę juos į Vatikaną sakyti kalbas ir teikti konsultacijas (priešingai kai kuriems Pranciškaus pareiškimams prieš abortus, gėjų „santuokas“, pasisakymams už daugiavaikes šeimas ir pan). Tai yra radikalus pokytis, lyginant su visais ankstesniais popiežiais. Ataskaitos rodo, kad George'as Sorosas palaikė Bergoglio per konklavą, kuri jį išrinko popiežiumi. Pirmą kartą Naujosios pasaulio tvarkos judėjimas daugumai savo darbotvarkės klausimų įgijo galingą viešą palaikymą Romos Katalikų Bažnyčios vadovo, agresyviai tvirtinančio, kad klimato kaita, atviros sienos ir daugybė kitų klausimų šiuo metu yra moralinė ir religinė pareiga naujajai, pasaulinei Katalikų Bažnyčiai. Taip pat atrodo, kad kai kurie asmenys Vatikane kloja pamatus moraliniam ir religiniui precedentui, turinčiam pagrįsti gyventojų skaičiaus kontrolę, kontracepcijos naudojimą, nedideles šeimas ir homoseksualumo pripažinimą, vėlgi nepriklausomai nuo daugybės prieštaringų Pranciškaus pareiškimų.

Daugelis pasaulio multimilijardierių ir didžiausių korporacijų, kurios pasidavė vilionei įsijungti į šį judėjimą, pvz., Billas Gatesas, „Apple“, Michaelas Bloombergas, Warrenas Buffettas, Markas Zuckerbergas ir dar daugiau.

Karingasis islamas – Angela Merkel ir kiti ES lyderiai, George'as Sorosas ir kiti „progresyvūs“ Naujosios pasaulio tvarkos gynėjai, net Katalikų Bažnyčios viduje, naudoja dirbtinai sukurtą masinį agresyvių islamistų antplūdį (didelė dalis musulmonų nėra islamistai, tačiau per daug jų iš tiesų tokie yra) į Vakarus, prievarta primesdami atvirų sienų Naująją pasaulinę tvarką Vakarams. Islamistai taip pat palengvina galutinį krikščioniškosios civilizacijos sunaikinimą visur, kur tik jie užplūsta anksčiau buvusias krikščioniškas tautas. Kanadoje atvirų sienų gynėjas premjeras Justinas Trudeau spartina šį judėjimą savo šalyje. Pasaulio be sienų šalininkai žaidžia labai pavojingą žaidimą turint omenyje, kad karingasis islamas istoriškai nuosekliai nori pavergti pasaulį ir priversti visas tautas priimti islamą bei visur įvesti šariato teisę. Šitoks padrąsinimas, finansavimas ir skatinimas pripažinti jų totalitarinę ideologinę ir politinę religiją, kuri taip skiriasi nuo visų kitų, padeda atsinaujinti didžiulėms nuo amžių dedamoms islamo pastangoms užkariauti pasaulį.

Ar Trumpas ir jo administracija gali atlaikyti šį beveik šėtonišką išpuolį? Daugelis meldėsi už jį per rinkimus, ir jis visus nustebino juos laimėdamas. Akivaizdu, jog nepaisant asmeninių trūkumų, jis daro daug teisingų dalykų. Jis nebūtų taip labai nekenčiamas visų šių žmonių, jei jų nedarytų.

Reikia melstis ir už prezidento Trumpo ir jo vadovaujamos komandos fizinį saugumą. Laimėjus Donaldui Trumpui, dešimtmečius vykstantis karas su krikščioniškos civilizacijos likučiais staiga atskleidė savo tikrąjį braujumą ir agresyvumą. Iki šiol šis karas buvo labai vienpusiškas. Už pasaulį be sienų kovojantys progresyvistai paprastai buvo vieninteliai kovotojai, nes pasyvūs krikščionys ir jų sąjungininkai nekrikščionys priešinosi naiviai, nedrąsiai ir neorganizuotai.

Donaldo Trumpo išrinkimas staiga viską, kas ir taip vyko, iškėlė į paviršių. Šiame pasauliniame kultūriniame kare priartėjo neišvengiama kulminacija.

Tai yra gerai. Bet „gėris“ dabar turi atsakyti, pagaliau pradėdamas rimtą gynybinį karą, kad visiškai nugalėtų pasaulio be sienų šalininkus. Atėjo laikas pabusti ir prisiimti realią kolektyvinę ir asmeninę atsakomybę šiame tarptautiniame konflikte tarp gėrio ir blogio.

Padėtis nepaprastai rimta.

Turėkite omenyje, kad 1976 metais (atkreipkite dėmesį, kiek laiko jau tai tęsiasi) popiežius Jonas Paulius II, tuometinis kardinolas Karolis Voityla, įspėjo:

„Dabar mes stovime didžiausios kokia tik yra buvusi žmonijoje istorinės konfrontacijos akivaizdoje. Nemanau, kad platieji Amerikos visuomenės sluoksniai ar visa plačioji krikščionių bendruomenė visiškai tai suvokia. Mes dabar susiduriame su galutine konfrontacija tarp Bažnyčios ir antibažnyčios, tarp Evangelijos ir antievangelijos, Kristaus ir Antikristo.“

Donaldas Trumpas nepradėjo šio konflikto. Jis tik iškėlė jį į viešumą, o mes turime atsiliepti.

Lifesitenews.com išvertė Danutė Meškaitė


Susiję

Steve Jalsevac 8254725667219540569

Rašyti komentarą

29 komentarai

Anonimiškas rašė...

joo,viskas buvo neblogai iki vietos:"didelė dalis musulmonų nėra islamistai".Na nebūkite naivūs...

Anonimiškas rašė...

Visas šis straipsnis yra paistalai. D. J. Trump'ą tikrai bandoma diskredituoti iškeliant į viešumą jo klaidas, tačiau tokios šnekos dvelkia paranoja ir psichiniais sutrikimais...

lina rašė...

tikrai sis - straipsnis absoluciai iskreiptas vaizdas. Gyvenu Amerikoje ir galiu pasakyti kad dauguma issilavinusiu zmoniu mato Trumpo goduma/bjauruma -- kuris tik prisidengia krikscioniskom verytben ir parama kad iskiltu i presidentus. Visi kiti arba dauguma jo veiksmu/sprendimu yra grobuoniski skirti turtinti miliardierius ir nuskurdinti likusiuosius, siekti Amerikos turtingumo betikokiom priemonem kurios daugumoje bus zalingos visam pasauliui, gamtai ir paprastiem/neturtingem zmonem. Zmones amerikoje protestuoja pries jo grobuoniskas reformas kurios skirtos tik praturtinti turtinguosius bet kokia kaina. Krikscioniksumo ir gerios sekimo, intelekto pas Trumpa nerasi ne su ziburiu --- todel juokinga tiketis kasko kito. Sis straipsnis neteisingas/iskreikpats. Gaila ir liudna.

lina rašė...

buvau tikrai geresnes nuomones apie propatria tinklalapi --- dabar matau kad informacija cia taip pat reikia skaityti atsargiai! kaip ir informacija bet kur :) reikia remtis ivarias saltiniais. Pro patrijai linkiu musti ne i vienus vartus bet paziureti i problema is ivairiu pusiu. Nera juoda ir balta --- yra daugiau spalvu. Jeigu gyvybe issaugojimo politika negimusiu kudykiu atzvilgiu yra teigiamas zingsinis, bet visi kiti Trumpo zingsiniai yra zalingi esamom gyvybem/aplinkai ir t.t. --- tai reikai i tai ziureti realiai ir tai pripazinti - o ne dainuoti ditirambus Trumpui :) SEKMES!

Pikc rašė...

Būtų keista, jei kairieji radikalai nesuskubtų reikšti savo pasipiktinimo po tokiu "nepolitkorektišku" tekstu. Beje, įdomu pastebėti, kad ARGUMENTŲ ir juos pagrindžiančių FAKTŲ - kaip ir nelabai... ;)
Antra vertus, galbūt pernelyg suskubau su išvadomis - gal "lina" ims ir parašys, KUO KONKREČIAI tas Trampo "godumas/bjaurumas" pasireiškia, KURIE tie "visi kiti" sprendimai yra "grobuoniški" ir kodėl, KURIE sprendimai "praturtins milijardierius ir nuskurdins likusius", KOKIE veiksmai bus "žalingi visam pasauliui" ir kodėl, KAS KONKREČIAI rodo, kad "k]rikscioniksumo ir gerios sekimo, intelekto pas Trumpa nerasi ne su ziburiu".
Ir dar vienas dalykas - agresyvūs kairieji radikalai, bolševikų "dvasios broliai" NĖRA "dauguma issilavinusiu zmoniu", jeigu ką. ;)
Grįžtant prie straipsnio - galbūt "vietomis perspausta": vis dėlto Trampas nėra kažkoks tyras mesijas. Antra vertus, jo išrinkimas rodo neabejotinai teigiamas permainas - dėl ko ir siunta "homunizmo statytojai". Dėl šito, o taip pat ir dėl to, kad gavo šlapiu skuduru per marmūzę: mat, garsiai šūkaudami ir terorizuodami bent kiek kitaip mąstančius, jie ilgainiui pradėjo nebepastebėti, kad tų kitaip mąstančių apskritai yra, nes jie tik savo riksmus tegirdėjo. Taigi, jų akyse, balsai už Trampą "atsirado iš niekur". Už tai ir šokas, iš kurio iki šiol neatsigauna, ir nelabai ką, be emocijų fontanų "sugeneruoja". Antra vertus, o kada gi buvo kitaip? Čia, beje, nėra akmuo į JAV homunistų/homjaunimo daržą - mūsų "progresyvusis" liberastų/libkonų elektoratas nė velnio ne kitoks. :)

lina rašė...

tiesiog neturiu laiko konkretumui ir rasymams, esu labai uzsieemusi. Uztenka patyrineti pacio Trumpo gyvenima ir jo asmenybe, daugybe zmoniu nuskriaustu jo elgesiu dar pries tampant presidentu ir t.t. neturiu laiko rasyti faktus, dalinti nuorodom. Neikas negalvoja kad Trump balsai atsirado is nieko. Tai is specifinio evangelisko sluoksnio kuris mano galva kartais tikra atrodo nutoles nuo Jezaus mokymo ir kito sluoksnio maziau islavintu zmoniu -- kuriu tokiu apstu cia del labai pratos educacines sistemos ir vartotojiskos kulturos idiegimo. Viskas cia labai komplekiska ir ne taip paprasta. Tiesiog juokingi atrodo tie sprendimai is lietuvisko kiemo su lietuviskiai riebiai issieriekimai --- negyvenant cia ir neturint visos informacijos. Tuscias laiko gaisimas. Sekemes jame.

Anonimiškas rašė...

Prieš atsakydamas į Jūsų komentarą, norėčiau pasakyti, kad esu tas pats pirmasis "savo pasipiktinimą reiškiantis radikalus, kairiųjų pažiūrų" asmuo, kurį bandote sutapatinti su bolševikais...
Pirmiausia apie tai, kodėl pavadinau šį straipsniuką paistalais. Taip rašau todėl, kad jame skelbiama apie "smurtingą karą" prieš dabartinį JAV prezidentą, jo administraciją ir jį palaikančius žmones. "Karu" to niekaip negalima pavadinti. Be jokios abejonės, JAV žiniasklaida, kurią daugiausia remia demokratai, ieško būdų kaip susilpninti p. Trump'o įtaką. Ir tai ji (žiniasklaida) daro pasitelkdama įvairias prezidento praeities klaidas, kai kuriose vietose jas paaštrina, kai kur net prikuria nebūtų dalykų (taip, taip, dėl to sutinku). Tačiau kur tas karas ir smurtas? O gal p. Trump'as irgi smurtingai kariavo debatuose su Hilary Clinton? Juk abu kandidatai debatų metu stengdavosi kiek įmanoma apjuodinti vienas kitą, ką šiuo metu, tik didesniu mastu, daro žiniasklaida. Tad tai tėra politikos dalis ir žiniasklaidos darbas: ieškoti kuo saldesnio kąsnelio ir labiau prisirpusios vyšnios savo politinio oponento ar šiaip žymaus žmogaus gyvenime.

lina rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Kitas stebinantis pareiškimas straipsniukyje yra bandymas skelbti, kad p. Trump'o pergalė buvo netikėta. Tiesą pasakius nemažai įvairių sluoksnių žmonių manė, kad Trump'as laimės rinkimus dėl vienos itin paprastos priežasties: duotų pažadų visų pirmiausia rūpintis savo tautos piliečiais, pirmiausia rūpintis daugumos, o ne tautinių mažumų gerbūviu ir atkurti kažkiek senosios tvarkos, kuria buvo visai patenkinti vyresnių kartų atstovai. Beje, panašiom kortom žaidžia ir mūsų valstiečiai. Tad nieko keista, kad žadėdamas padėti daugumai žmonių laimi rinkimus. Na o toliau, visas tas naujojo pasaulio sąsajų sąrašas yra baisiai suplaktas ir, deja, pačių ryšių ten yra mažai. Vatikanas prie sarašo prirašytas vien todėl, kad jau kurį laiką kalba daug nuosaikiau, švelniau, o savo krikščioniškosios misijos tikslu visų pirmiausia laiko tuos žmones, kurie ateina savo noru. Apskritai, skelbdamas toleranciją, Vatikanas grežiasi į jaunus žmones, kurie, beje, yra tiek bažnyčios, tiek pasaulio ateitis. Tad nori nenori turi kažkaip išmokti juos pritraukti. Klimato kaitos, gamtos apsaugos šalininkai sąraše yra tik todėl, kad jų požiūris nesutampa su D. Trump'o. O mokslininkai šiaip jau šiuo atveju skatina mažinti gamybos apsukas, kuo taupiau gaminti ir ieškoti būdų perdirbti produkciją, kuo mažiau naudotis transporto priemonėmis, kurioms reikalingas kuras ir dar daug dalykų. Tai tikrai nėra pasaulio be sienų vizijos dalis.

Anonimiškas rašė...

Na ir toliau, švietimo įstaigos remiasi mokslu ir metų metais kaupta patirtimi, todėl nesutinka su įvairiomis pertvarkomis ir pareiškimais, karingasis islamas, kuris visas tikrai nėra toks jau karingas: įvairios islamo bendruomenės kuriasi tiek užsienyje, tiek mūsų Lietuvėlėj jau nuo seno ir per daug neramumų nesukelia. Šiuo neramiu metu įvairių įvykių atsitiko dėl to, kad užuot intensyviai tikrinus ir užkrovus atsakomybę suprasti ir toleruoti čia jau esančią kultūrą, buvo tiesiog ištiesta geroji pagalbos ranka visiems norintiems atvykti... Kitaip sakant, daug ko buvo galima išvengti pabandžius kontroliuoti situaciją. Tačiau vėlgi, pasaulio be sienų čia nėra. Tikimasi, kad tie, kuriems pavyko padėti, priims mūsų visuomenės taisykles, kurios yra apsprendžiamos valstybių teisinių aparatų. Na o viso mano rašymo esmė yra ta, kad tų įvairių grupių interesai toli gražu yra neužpukti p. Trump'ą ar kurti kažkokį tai pasaulį be sienų. Stengiamasi sukurti pasaulį, kuriame visiems yra vietos, kuriame žmonės nėra fiziškai ar psichologiškai prievartaujami dėl savo skirtumų ir kuriuos vienija, beje, tos pačios krikščioniškos vertybės kaip pagarba kitam asmeniui, artimo meilė ir taikus sugyvenimas.

Anonimiškas rašė...

O užbaigdamas savo mintis norėčiau pastebėti, kad JAV buvo federacija nuo pat savo įsikurimo. JAV niekados nebuvo tautinė valstybė, nes net pačioje pradžioje buvo sudaryta iš kelių Europos tautų. Taip kad, fenderacija nėra lygi bolšvevizmui, ech, net pats bolševizmas nėra lygus socializmui ir marksizmui, o taip pat ir liberalus požiūris yra niekaip nesusijęs su socialistiniu požiūriu. Galima būtų pasigilinti į tai, tsčiau neturiu dar valandos rašyti komentarams. Tiesiog būtų smagu, jeigu ir Jūs perskaitytumėte kelis klasikinius kūrinius kuriuose galėtumėte susipažinti su šiomis ideologijomis. Dar vienas dalykėlis, mielas Pikc (karts nuo karto paskaitau Jūsų komentarus, bet pirmą kartą prisiruošiau atsakyti), Jūsų komentare, o ir prieš tai parašytame strapdniuke žodžiai tiesiog trykšte trykšta emocijomis. Tad mes sakyčiau tuo esame lygūs, o kartu ir žmonės. Na o kai kitą kartą prisėsite prie savo išmaniojo ar kompiuterio su internetu, prisiminkite, kad visi šitie dalykai yra globalizacijos, laisvo pasaulio, multikultūrinio pasaulio, pasaulio be sienų vaikai, sukurti tik tam, kad būtų kuo daugiau bendraujama, dalinamasi, matoma. Tad gal meskite juos lauk, o narsusis globalizacijos prieše? Linkiu sėkmės bei laukou riebaus Jūsų atsakymo.

Pikc rašė...

Cha, "lina" patvirtino diagnozę: pritaškė emocingų, lozungų lygio pareiškimų, bet kai prireikė nors PABANDYTI juos bent kažkaip pagrįsti, teliko standartinis pšššš.... Šitą "esu labai uzsieemusi" tiesiog "belenkaip užskaitau", kaip sako! :D Na ir, aišku, "jus visi durnelei, o aš tai viska puikei žinau" - kaipgi be šito? Nes juk snukiaknygėje tarp liberastų plaukiojantys "memai" - idealus žinių šaltinis. Tiesa, kaip argumentų jų nepanaudosi (užtat ir "esu labai uzsieemusi") - bet jausmui "aš, entelektuale, žinau, o jūs - ne, kaimiečei!" išlaikyti to pilnai pakanka. Kaip amerikontai pasakytų, "game over, loser". ;)
"Anonimiškas" - ačiū už atsakymą. Pripažįstu, kad pirmas mano susidarytas įspūdis buvo klaidingas - nors ir pagrįstas, remiantis tuo metu prieinama info (vis dėlto, komentaras, kuriame iš esmės tėra "paistalai", "paranoja" ir "psichiniai sutrikimai" be jokių bandymų tai pagrįsti atrodo labai jau "standartiškai lieviakiškas"). Smagu, kad klydau. Vis dėlto, negaliu sutikti su Tamstos argumentacija, kadangi lyginate nelygintinus dalykus. Konkrečiai, kalbu apie šitą poziciją: "O gal p. Trump'as irgi smurtingai kariavo debatuose su Hilary Clinton? Juk abu kandidatai debatų metu stengdavosi kiek įmanoma apjuodinti vienas kitą, ką šiuo metu, tik didesniu mastu, daro žiniasklaida." Visiškai teisingai, kad abu kandidatai kibo vienas kitam gerklėn - bet tai buvo RINKIMINĖ KOVA. Dabar gi puolamas legaliai, demokratiškai išrinktas PREZIDENTAS. Tai toli gražu ne tas pats. Kai rinkimus pralaimėjusi pusė aršiai (ir, kaip pats pripažinote, dargi didesniu mastu) puola SAVO PAČIŲ valstybės prezidentą, oficialų jos ATSTOVĄ, tai nėra normalu. Palyginimui, buvo daugybė Obamos išrinkimu ir jo vykdoma (beje, netgi labai agresyvia) politika nepatenkintų žmonių - bet ar buvo bent kažkas panašaus į dabartinę isteriją, jau nekalbant apie keliamas riaušes (http://edition.cnn.com/2016/11/11/us/oregon-protest-riot/) ar net raginimus surengti karinį perversmą (http://www.propatria.lt/2017/02/jacek-matysiak-dvi-trumpo.html, http://thepoliticalinsider.com/former-obama-official-calls-military-coup-president-trump/)?
Dėl tokio paties didžiulio disbalanso negaliu sutikti ir su Jūsų teiginiu "Tad tai tėra politikos dalis ir žiniasklaidos darbas: ieškoti kuo saldesnio kąsnelio ir labiau prisirpusios vyšnios savo politinio oponento ar šiaip žymaus žmogaus gyvenime." Ta "žiniasklaida" akivaizdžiai žaidė (ir tebežaidžia) "į vienus vartus". Beje, ta pati tendencija labai ryškiai matoma ir pas mus - mat laimėjo "ne tie, kas reikia". Nepriklausomai nuo politinių simpatijų ar antipatijų, šitokia situacija - kas tik nori, bet ne demokratija.

Anonimiškas rašė...

O man šis straipsnis patiko ir manau viskas ten teisingai išdėstyta .Globalizacija, krikščionybės naikinimas, moralinis palaidumas. Štai pagrindinės nūdienos pasaulio[ europos] problemos.

Anonimiškas rašė...

Dar norėčiau pridurti kad kitame žiniasklaidos portale mano komentarai yra ištisai trinami,neimanoma ką nors padiskutuoti, arba rašai kvailystes arba puti į vieną dūdą su tais kurių nuomonė ;teisinga; Ačių PRO PATRIA.

Pikc rašė...

Kadangi Tamsta tęsiate, tai ir aš pratęsiu (kai pradėjau atsakymą rašyti, dar Jūsų tęsinių nebuvo). Dėl Trampo pergalės netikėtumo - čia galima ginčytis, Taip, logiškai mąstant, jis su tokia programa turėjo būti patrauklus rinkėjams. Vis dėlto, kaip ir sakiau, kairieji radikalai gyveno savo pačių sukelto triukšmo ir iliuzijų pasaulyje (įskaitant ir "žiniasklaidos" skelbiamus "patikimus" apklausų rezultatus, pagal kuriuos Trampas neturėjo jokių šansų). Tai va, ŠITAI faunai tie rinkimų rezultatai ir buvo netikėti. Lygiai taip pat, kaip LVŽS rezultatai pas mus, kaip teisingai pastebėjote (o juk Anūkas jau premjero poste save matė).
Kalbant apie Vatikaną, reiktų nepamiršti, kad Bergoglio vis dėlto yra komuniaga (prisimenate Kristų ant kūjo su pjautuvu?), tad situacija čia sudėtingesnė, negu tiesiog "tolerancija" (tiesą sakant, dėl savo sąsajų ir vartojimo jau tapusi keiksmažodžiu). Nesu tikintis, tad nenoriu pernelyg lįsti į šitą sritį, bet principų atsisakymas ir "kartelės leidimas", siekiant pritraukti jaunimą, yra, mano akimis žiūrint, ydinga praktika: tą jaunimą reikia traukti AUKŠTYN, o ne patiems leistis ŽEMYN. Bet čia jau atskiros diskusijos reikalaujantis klausimas.
Dėl ekologinių dalykų - tikrai nesu prieš, tik man nepatinka, kad jie politizuoti iki tokio laipsnio, kad iš esmės "žalias" tapo "raudono" sinonimu. Man susidaro įspūdis, kad tie "žaliai raudoni" ekologinius klausimus daugiau naudoja kaip priedangą savo ideologijai prastumti - na, maždaug, kaip "kovotojai už vaikų ir moterų teises" bei kiti SJW.
Dėl švietimo įstaigų - negaliu sutikti. Vien jau čia, Pro Patrijoj, buvo tikrai ne vienas ir ne du informaciniai straipsniai, kad tose įstaigose jau senokai įsigalėjo toli gražu ne "mokslas ir metų metais kaupiama patirtis", o politkorektiška ideologija. Tai visiškai nieko keisto - studentų indoktrinacija yra LABAI apsimokantis dalykas, nes aukštąsias baigęs jaunimas turi didesnę tikimybę užimti vadovaujančius postus - taigi, ir didesnį įtakos "svertą".

Pikc rašė...

Apie musulmonus: standartinis klaidingas lyginimas su pas mus gyvenančiais totoriais. Pirma, jie atvyko prieš kelis šimtmečius. Antra, jie per tiek kartų asimiliavosi. Trečia jie jau ATVYKO lojaliai nusiteikę. Ketvirta, jie yra nežymi mažuma, suinteresuota savo tapatybės išsaugojimu, o ne įtakos plėtimu. Visiškai nieko panašaus su dabartiniais kolonistais vakarų Europoje. O kaip galima, matant dabartinę politiką "ateikit visi, kas norit - o mes visus vietinius priversim jus priimti ir prie jūsų taikytis!", teigti, kad "Tačiau vėlgi, pasaulio be sienų čia nėra" - prisipažinsiu, sunkoka suprasti. Ypač atsižvelgiant į toliau paties Tamstos pateiktus postringavimus apie tą pačią "pasaulio be sienų" viziją ir jos garbstavojimą paskutiniame komentare. :)
Dėl aiškinimo , kad JAV nėra tautinė valstybė. Kur ir kada aš teigiau priešingai? Gal citatą kokią? ;) Tai kad ten, kaip ir kitur Vakaruose (ir ne tik), privisę kairiųjų radikalų neomarksistų demagogų praplautomis smegenimis - NĖRA JAV valstybingumo formos apibūdinimas. Apgailestauju, jei dėl kokių nors priežasčių Tamstai susidarė priešingas įspūdis. :)
Na, o standartiniai postringavimai, kad technologijos pažanga atsirado "multi-kulti" ir kitų neomarksizmo "gėrybių" dėka - pardon, bet "negroja". Grynai smalsumo dėlei - ketvirtojo dešimtmečio Vokietija nebuvo nei multi-kulti, nei globalistinė, nei netgi itin demokratinė - bet technologijomis gerokai perspjovė kitas valstybes. ;)
Pabaigai - gal apsieikim be "mielų" ir pan nesąmonių. Ne lygis. :) Kol Tamsta bendraujate argumentų kalba (keletą smulkių "paslydimų" paskutiniame komentare esu linkęs ignoruoti), visai smagu pasiginčyti, net jei kai kuriais klausimais mūsų nuomonės radikaliai skiriasi. Malonus kontrastas, palyginus su absoliučia dauguma tamstos bendražygių, kurie tam yra tiesiog neįgalūs. Kaip ir sakiau, gyvenimas snukiaknygėje susikurtos kloakos, kur "informacijos" šaltiniai yra "trolingas" ir "memai", aplinkoje, ko gero, daro savo. :)
Ar pakankamai "riebu", "o narsusis globalizacijos gynėjau"? :)

Pikc rašė...

P.S. Grįžtant prie demagogijos "technikos pažanga vyksta ideologijos dėka", priminsiu, kad būtent sovietai pirmieji į kosmosą iškėlė dirbtinį palydovą, tad jei naudojatės GPS ar satelitine televizija, neturite teisės kritikuoti Sovietų Sąjungos ir komunistinės ideologijos, o jei skraidote reaktyviniais lėktuvais - Adolio Vokietijos ir nacizmo. ;)
Tai gal baikim demagoginę šyzą ir grįžkim prie argumentų? P.P.S. Ir pasivadinkite kaip nors, nes kai visi aplink "anonimiški", tai nei šis, nei tas.

Gluosnis rašė...

Citata iš straipsnio "Pasaulinio atšilimo/klimato kaitos judėjimo lyderiai, kurie, be kita ko, nori sumažinti gyventojų skaičių pasaulyje ir linksta į panteistinį okultizmą."
Na taip - gyventojų skaičius turi stabilizuotis ir pradėt mažėt - norėk nenorėjęs norai ne prie ko - ir be norų dėl natūralių socialinių dėsningumų taip po kelių dešimtmečių įvyks. O pan teistinis okultizmas Wtf? Absurdas.
Straipsnis tendencingas ir randi nusišnekėjimus kur pirštu dursi.

Pikc rašė...

Nesutikti dėl poros punktų ir sakyti "randi nusišnekėjimus kur pirštu dursi" - ką aš žinau... ;)
Beje, dėl to gyventojų skaičiaus mažinimo - mano akimis žiūrint, per se toks tikslas nebūtų blogas, BET kyla keletas klausimų: a) kodėl aktyviausiai tuo "gyventojų skaičiaus mažinimu" užsiimama Vakaruose, kur gyventojų perteklius nėra jokia problema (greičiau atvirkščiai)? ir b) ar jaunimo seksualizavimo ir palaido gyvenimo būdo propagavimo, kaip panacėją pakišant abortus, tikslas TIKRAI yra "gyventojų skaičiaus mažinimas"?
Dėl "panteistinio okultizmo" - panašu, kad autorius čia kalba apie radikalių žaliųjų "pasaulio gelbėtojų" pažiūras - ir čia, ko gero, galima būtų įžvelgti bent kažkiek tiesos.

Anonimiškas rašė...

Pilnai su jumis sutinku Pikc. O kad yra daug žmonių kurie globalų pasaulį mato rožinėmis spalvomis tai nieko nuostabaus Stalino Hitlerio įdėjas irgi palaikė milijonai. Čia tik laiko klausimas kada jie praregės, gal tada kai sūnus atsives į namus meilužį? gal tada kai dukrą išprievartaus juočkiai? ar kai patys supras kad jiems šiame globaliame pasaulyje nėra vietos nes jis europietis baltasis ir dar krikščionis?

Jimmy rašė...

Geras straipsnis nesuprantu ko čia liberalai komentaruose putojasi turbūt teisybė jiems atrodo per žiauri, bet čia tikrai viskas tiesa

Anonimiškas rašė...

Nekliedek:), Amerika nuskurdino butent tie "socialistai demokratai". Amerika visada valde kapitalas, ir tokie kaip Trampas visada dare paprastus zmones turtingais. Todel Amerika ir yra Amerika, kad ten visada buvo tokie kaip Trampas. "Demokratai" su marijonete Obama jau padare savo darba, nuskurdini paprasti Amerikos zmones, kuriuos kapitalistai istisus desimtmecius dare turtingiausiais viduriniosios klases zmonemis pasaulyje. Issivalyk savo galva nuo jovalo ir pigios propagandos.

Anonimiškas rašė...

Dėl gimstamumo kontrolės Ir Bill Gates projektų, tai jie platina kontracepciją šalyse, kurios jau dūsta nuo gyventojų pertekliaus. Moterys beveik kas met gimdo, nes negali išvengti sekso. Vaikai gyvena pusbadžiu, skursta, išgyvenę tom pačiom migrantų valtim veržias į Europą gyventi iš pašalpų.
Gal nevertėtų Bill Gates triūso išmesti į šiukšlių dėžę, nes tuoj patys turėsim antplūdį žmonių, kuriuos nebus kur dėt, o teks maitint.
Žiūrim, kas mums naudinga.

Anonimiškas rašė...

Pasivadinsiu Vėju. Gal ne šį kartą, bet jeigu dar kurį vakarą pasidavęs pagundai paskaityti Pro Patriją rašysiu, mano slapyvardis bus "Vėjas". Na o dabar labai paprastai ir žmogiškai norėčiau padėkoti už Jūsų mintis, nuomonę. Atleiskite, jei gale galbūt Jus įžeidžiau, to tikrai nesiekiau. Norėčiau tik atkreipti dėmesį, kad sakiau "mielas" visai nuoširdžiai. Tai tikrai nėra pirmasis straipsnis, kurį perskaičiau šiame portale, ir taip pat tikrai ne pirmoji komentarų skiltis, kurią atsidarau. Jūsų mintis skaičiau jau kelioliktą kartą, tad tam tikra prasme jaučiuosi kiek pažįstantis, na, teisingiausiai sakant, Jūsų, kaip komentatoriaus,personažą/asmenį. Tai bent šio mano pasakymo, labai prašau, nepriimkite, kaip įžeidimo. Kadangi šį vakarą norėčiau pamiegoti, tad įvairovės dėlei tiesiog parašysiu, su kuriomis Jūsų mintimis sutinku. Palaikiau ir palaikysiu mintis, kad politkorektiškumas tapo gerokai perspaustas, kad dažnai dėl jo gali būti apkaltinti visai niekuo dėti žmonės ar, sakykime, net jeigu ir prsišnekėjo, tai už tai laukia perdėtai sunkios pasekmės. Juk paprastai į įvairius bjaurius komentarus, gyvus ar kibernetinėj erdvėj patalpintus, stengiamės net nekreipti dėmesio. Na ir švietimo įstaigos, kuriose galima būtų mokyti ar mokytis bet kokio prasmingo dalyko, mokoma kaip elgtis politkorektiškai. Sakyčiau laiko gaišimas, ypač kai jį galima pakeisti gana elementariomis ir jau tradicija tapusiomis etiketo taisyklėmis bei nieko nepakeičiama vertybe - pagarba.
Taip pat turiu pripažinti, kad Jūs niekur neminėjote, jog JAV yra tautinė valstybė. Mano mintis lieka iš dalies bereikšmė.
Na ir paskutinės mano mintys apie technologijos pažangą nebuvo itin rimtos. Gal labiau norėjau pasakyti, kad internetas buvo kurtas kaip įrankis globalizacijai, tačiau pripažįstu, kad šiuo metu nesu pasiruošęs jos išplėtoti ir manau teisingai ją nuršėte kaip netinkamą.
Na o kitos temos... Jomis tikrai galėčiau diskutuoti. Bet manau, kad pati didžiausia bėda, tai visos tos perspaustos emocijos, beje, tiek radikalių kairiųjų, tiek dešiniųjų pusėje. Bėda ir tai, kad geriausiai matomi yra tik tie, kurie garsiausiai šaukia (logiška, bet liūdna, nes būtent tokie ir yra radikalai). O iš to kyla konfliktas, nesusipratimai ir visos kitos bėdos. Manau kompromisas tikrai galimas, jeigu jo ieškotume. Taigi, ačiū už pagarbą, tikiuosi atsidėkojau tuo pačiu. Buvo malonu skaityti, o komentarai buvo tikrai pakankamai "riebūs". Kaip cepelinai su spirgais ir grietine :D Linku sėkmės ir kaip sakiau, gal kada susigundysiu parašyti vėl.
P.S. prašau atleisti už spaudos klaidas :)

Pikc rašė...

Ačiū už komentarą - smagu buvo pabendrauti, tikiuosi vėl kada "susitikti eteryje". Turiu pasakyti, visiškai sutinku su Jūsų pastebėjimu apie per didelį emocingumą iš abiejų pusių. Vis dėlto, tai nėra absoliuti tiesa - tai priklauso nuo to, su kuo bendrauji. Pavyzdžiui, nors mūsų nuomonės kai kuriais klausimais skiriasi (spėju, kad kartais netgi gerokai), bet vis dėlto, manyčiau, pavyko gana normaliai pabendrauti. Antra vertus, kaip ir minėjau, Tamsta esate greičiau išimtis iš taisyklės - absoliuti dauguma "progresyvų" to neįstengia: jie operuoja lozungais, etiketėmis bei tuo, ką jie įsivaizduoja esant "trolinimu". Patikėkite, esu bandęs su tokiais kalbėtis normaliai, argumentais - "tuščias ramsas", kaip sako. Kas garsiai šaukia, girdi tik save. Taigi, priėjau išvados, kad iškart po identifikacijos tokius belieka "užšerti jų pačių tabletėmis", ir tiek. Gal ir protingiau būtų juos tiesiog ignoruoti, bet kartais tas rėkiantis bukumo, infantilizmo ir tuščios arogancijos mišinys tiesiog iš kantrybės išveda. Blogiausia, kad tai ne atskiri individai, o ištisas tipas - kaip kokie broileriai iš vieno paukštyno. :)
Ne visai sutikčiau ir dėl radikalizmo: tai pastaruoju metu tapo labai neapibrėžta sąvoka. Pavyzdžiui, tūlam "progresyvajam", lietuvio tautiškumas ir patriotizmas yra "radikalizmas", bet lenku save laikančio veikėjo šovinizmas - ne, Vakarų miestuose siautėjantys musulmonai nelegalai tėra "vargšai pabėgėliai, o štai nepasitenkinimą drįsę išreikšti vietiniai - jau "radikalai", ir t.t. ir pan. Na, bet čia jau atskiro pokalbio tema - o kol kas Tamstai irgi linkiu sėkmės ir tuo kartu atsisveikinu.

Anonimiškas rašė...

Bet kodėl tie projektai būtent tuose skurdžiose šalyse ir neveikia?Žmonių mažėja būtent europoje ir kitose išsivysčiusiose šalyse. o Afrikoje ar artimuosiuose rytuose jų tik daugėja?

Pikc rašė...

Nes ne kontracepcija tą skaičių mažina. Kontracepcija - tik biznis, nieko daugiau.

Anonimiškas rašė...

Straipsnis - visiski kliedesiai, ir matyt parasytas RT/Sputnik uzsakymu.

Taip, puiku, kad respublikonai vel valdzioje po 8 beviltisku Obamos metu, bet apmaudu, kad i prezidentus jie tegalejo pasiulyti tik "preacherio" lygio veikeja. Is cia ir tokie straipsniai - nuolankiu provincijos parapijoniu, sapaliojanciu apie samokslus ir anarchistus finansuojanti Sorosa (???).

Liumpenu sugrizimas i mada. Stai kaip pavadinciau si laikotarpi. Ne i valdzia (nes ju ten paprastai neisileidzia, nebent ant sofos parietus kojas pasedeti), bet i mada. Stai kas yra trumpizmas, lepenizmas, wildersizmas.

Pikc rašė...

Žiūriu, vis dar porinkiminis šokas nepraeina. Neužjaučiu. Smagaus putojimosi ir skanios tulžies! :D

item