Steve Jalsevac. Stebinanti tikroji neapykantos Donaldui Trumpui priežastis

Pamirškite daugumą pasipiktinimų ir kaltinimų, nukreiptų prieš Donaldą Trumpą, kuriuos girdite šiomis dienomis. Vis labiau įsiplieskia au...

Pamirškite daugumą pasipiktinimų ir kaltinimų, nukreiptų prieš Donaldą Trumpą, kuriuos girdite šiomis dienomis. Vis labiau įsiplieskia augantis, bjaurus ir smurtingas karas prieš Trumpo administraciją ir jos rėmėjus. Didžiąja dalimi šiam karui vadovauja ir jį finansuoja stambiojo kapitalo elitas, priklausantis bendram prieš kelis dešimtmečius prasidėjusiam judėjimui už agresyviai sekuliarią, be sienų, radikaliai sumažintu gyventojų skaičiumi Naująją pasaulinę tvarką ir pasaulinę vyriausybę.

Primygtinai siūlau pažiūrėti vaizdo įrašą, kurį sukūrė Remnant televizija. Jame pateikiamas visos šios JAV ir tarptautinės isterijos bei įnirtingų nespontaniškų „spontaniškų“ demonstracijų, vykstančių daugelyje miestų ir valstybių, kontekstas.

Visi tie žmonės, kurie sudaro įvairias judėjimo už Naująją pasaulio tvarką grandis, buvo visiškai tikri, kad Hillary Clinton išrinkimas padės galutinai įtvirtinti jų planus. Valdant Barackui Obamai ir veikiant galingai Europos Sąjungos, Jungtinių Tautų ir kitokio elito įtakai viskas sparčiai judėjo link to, kad jie įgytų taip ilgai siektą galią. Su šia galia jie buvo užsibrėžę radikaliai pakeisti tarptautinę visuomenę, visiškai perimti visų tautų ekonomikos kontrolę, panaikinti tautų nacionalinį suverenitetą ir primesti pasauliui dramatiškus socialinius pokyčius bei ekstremalias gyventojų skaičiaus mažinimo priemones.

Išrinkus Donaldą Trumpą ir respublikonams užėmus daugumą Senato, Kongreso, gubernatūros ir kitų postų, pasaulio be sienų šalininkai apstulbo. Jiems tai buvo lyg milžiniškas žemės drebėjimas, verčiantis aukštyn kojomis jų pasaulį ir griaunantis nedorus planus. Jie įniršę ir apimti isterijos, kad sužlugo jų viltys pasiekti galutinę svaiginančią totalinę žmogaus virtimo dievu galybę. Jų pagrindinis tikslas – pastatyti žmogų į Dievo vietą – yra didžioji Adomo puikybės nuodėmė.

Štai visos pagrindinės tarpusavyje glaudžiai susijusios Naujosios pasaulinės tvarkos judėjimo grandys:

Dabar jau visiškai kooptuotos, korumpuotos Jungtinės Tautos ir Europos Sąjunga. Siūlau pažiūrėti, kaip Nigelis Farage'as kritikuoja europarlamentarus dėl jų Trumpo smerkimo kampanijos (pradeda nuo 1 minutės).

Tarptautinė planuotos tėvystės ir kitos abortus bei kontracepciją skatinančios organizacijos.

Visos gyventojų skaičiaus kontrolės organizacijos.

Multimilijardierius George'as Sorosas ir daugybė radikalių socialinės agitacijos organizacijų, kurias jis finansavo šimtais milijonų dolerių. Sorosas yra vienas pagrindinių pragaištingo Naujosios pasaulio tvarkos judėjimo veikėjų.

Pasaulinio atšilimo/klimato kaitos judėjimo lyderiai, kurie, be kita ko, nori sumažinti gyventojų skaičių pasaulyje ir linksta į panteistinį okultizmą.

Didžioji vyraujančios Vakarų žiniasklaidos dalis, kontroliuojama Naujosios pasaulinės tvarkos elito. Šie informacijos valdytojai spjaudo begėdišką propagandą ir melą, kuriems pasiduoda per daug patiklūs, neinformuoti piliečiai.

Karingi LGBT (lesbiečių, gėjų, biseksualų ir transseksualų) bei radikalūs feministiniai judėjimai, mėginantys primesti savo seksualinę pasaulėžiūrą visoms tautoms per Jungtines Tautas ir kitais būdais. Šie judėjimai yra būtini Naujajai pasaulinei tvarkai, nes tradicinės santuokos, šeimos gyvenimo ir seksualinės moralės sunaikinimas sukelia dramatišką gimstamumo mažėjimą. Šeimos sužalojimas taip pat daro neigiamą įtaką pirminei šeimos narių tarpusavio ištikimybei, jų tikėjimui bei jų bendruomenei, ir tai padeda pasaulinei valdžiai juos kontroliuoti. Tokie buvo visų dokumentuose išlikusių praeities totalitarinių režimų tikslai. Dauguma vadinamųjų LGBT (neseniai sugalvotas terminas) asmenų gali nežinoti, kad jais pasinaudojama tam tikslui.

Marksistai, anarchistai ir kitokios smurtinės socialinės radikalios grupuotės, nuolat finansuojamos George'o Soroso.

Amerikos viešosios švietimo įstaigos, ypač veikiamos turtingų kraštutinių kairiųjų mokytojų sąjungų, jau seniai perimtos ir įgaliotos skleisti studentams savo antiamerikietišką, antikrikščionišką ideologinę pasaulėžiūrą. Pastaraisiais metais studentai buvo ypač pajungti jų skleidžiamai vienpusiškai, įnirtingai klimato kaitos ideologijai, reikalaujančiai didžiulių visuomenės pokyčių.

Katalikams draudžiama masonerija (už dalyvavimą joje gresia ekskomunika) ir panašios antikrikščioniško elito draugijos, kurios vis dar daro didelę įtaką pasaulyje. 

Visgi didžiausią nuostabą kelia tai, kad pats Vatikanas atrodo čia įsipainiojęs, nes popiežius Pranciškus, Vokietijos vyskupai ir kiti jį supantys dvasininkai atvirai išplėtojo glaudžius ryšius su daugeliu pasaulio be sienų lyderių, pakvietę juos į Vatikaną sakyti kalbas ir teikti konsultacijas (priešingai kai kuriems Pranciškaus pareiškimams prieš abortus, gėjų „santuokas“, pasisakymams už daugiavaikes šeimas ir pan). Tai yra radikalus pokytis, lyginant su visais ankstesniais popiežiais. Ataskaitos rodo, kad George'as Sorosas palaikė Bergoglio per konklavą, kuri jį išrinko popiežiumi. Pirmą kartą Naujosios pasaulio tvarkos judėjimas daugumai savo darbotvarkės klausimų įgijo galingą viešą palaikymą Romos Katalikų Bažnyčios vadovo, agresyviai tvirtinančio, kad klimato kaita, atviros sienos ir daugybė kitų klausimų šiuo metu yra moralinė ir religinė pareiga naujajai, pasaulinei Katalikų Bažnyčiai. Taip pat atrodo, kad kai kurie asmenys Vatikane kloja pamatus moraliniam ir religiniui precedentui, turinčiam pagrįsti gyventojų skaičiaus kontrolę, kontracepcijos naudojimą, nedideles šeimas ir homoseksualumo pripažinimą, vėlgi nepriklausomai nuo daugybės prieštaringų Pranciškaus pareiškimų.

Daugelis pasaulio multimilijardierių ir didžiausių korporacijų, kurios pasidavė vilionei įsijungti į šį judėjimą, pvz., Billas Gatesas, „Apple“, Michaelas Bloombergas, Warrenas Buffettas, Markas Zuckerbergas ir dar daugiau.

Karingasis islamas – Angela Merkel ir kiti ES lyderiai, George'as Sorosas ir kiti „progresyvūs“ Naujosios pasaulio tvarkos gynėjai, net Katalikų Bažnyčios viduje, naudoja dirbtinai sukurtą masinį agresyvių islamistų antplūdį (didelė dalis musulmonų nėra islamistai, tačiau per daug jų iš tiesų tokie yra) į Vakarus, prievarta primesdami atvirų sienų Naująją pasaulinę tvarką Vakarams. Islamistai taip pat palengvina galutinį krikščioniškosios civilizacijos sunaikinimą visur, kur tik jie užplūsta anksčiau buvusias krikščioniškas tautas. Kanadoje atvirų sienų gynėjas premjeras Justinas Trudeau spartina šį judėjimą savo šalyje. Pasaulio be sienų šalininkai žaidžia labai pavojingą žaidimą turint omenyje, kad karingasis islamas istoriškai nuosekliai nori pavergti pasaulį ir priversti visas tautas priimti islamą bei visur įvesti šariato teisę. Šitoks padrąsinimas, finansavimas ir skatinimas pripažinti jų totalitarinę ideologinę ir politinę religiją, kuri taip skiriasi nuo visų kitų, padeda atsinaujinti didžiulėms nuo amžių dedamoms islamo pastangoms užkariauti pasaulį.

Ar Trumpas ir jo administracija gali atlaikyti šį beveik šėtonišką išpuolį? Daugelis meldėsi už jį per rinkimus, ir jis visus nustebino juos laimėdamas. Akivaizdu, jog nepaisant asmeninių trūkumų, jis daro daug teisingų dalykų. Jis nebūtų taip labai nekenčiamas visų šių žmonių, jei jų nedarytų.

Reikia melstis ir už prezidento Trumpo ir jo vadovaujamos komandos fizinį saugumą. Laimėjus Donaldui Trumpui, dešimtmečius vykstantis karas su krikščioniškos civilizacijos likučiais staiga atskleidė savo tikrąjį braujumą ir agresyvumą. Iki šiol šis karas buvo labai vienpusiškas. Už pasaulį be sienų kovojantys progresyvistai paprastai buvo vieninteliai kovotojai, nes pasyvūs krikščionys ir jų sąjungininkai nekrikščionys priešinosi naiviai, nedrąsiai ir neorganizuotai.

Donaldo Trumpo išrinkimas staiga viską, kas ir taip vyko, iškėlė į paviršių. Šiame pasauliniame kultūriniame kare priartėjo neišvengiama kulminacija.

Tai yra gerai. Bet „gėris“ dabar turi atsakyti, pagaliau pradėdamas rimtą gynybinį karą, kad visiškai nugalėtų pasaulio be sienų šalininkus. Atėjo laikas pabusti ir prisiimti realią kolektyvinę ir asmeninę atsakomybę šiame tarptautiniame konflikte tarp gėrio ir blogio.

Padėtis nepaprastai rimta.

Turėkite omenyje, kad 1976 metais (atkreipkite dėmesį, kiek laiko jau tai tęsiasi) popiežius Jonas Paulius II, tuometinis kardinolas Karolis Voityla, įspėjo:

„Dabar mes stovime didžiausios kokia tik yra buvusi žmonijoje istorinės konfrontacijos akivaizdoje. Nemanau, kad platieji Amerikos visuomenės sluoksniai ar visa plačioji krikščionių bendruomenė visiškai tai suvokia. Mes dabar susiduriame su galutine konfrontacija tarp Bažnyčios ir antibažnyčios, tarp Evangelijos ir antievangelijos, Kristaus ir Antikristo.“

Donaldas Trumpas nepradėjo šio konflikto. Jis tik iškėlė jį į viešumą, o mes turime atsiliepti.

Lifesitenews.com išvertė Danutė Meškaitė


Susiję

Steve Jalsevac 8254725667219540569
item