M. Le Pen pažadėjo uždrausti vienalytes „santuokas“, bet leisti vienalytes partnerystes

Prancūzijos Nacionalinio fronto lyderė ir kandidatė į prezidentus Marine Le Pen savo rinkėjams pažadėjo, kad jei laimės rinkimus, uždraus...

Prancūzijos Nacionalinio fronto lyderė ir kandidatė į prezidentus Marine Le Pen savo rinkėjams pažadėjo, kad jei laimės rinkimus, uždraus vienalytes „santuokas“, bet ir toliau paliks leidimą tos pačios lyties asmenims sudaryti vienalytes civilines partnerystes.

Šis pažadas yra vienas iš 144 politikės paviešintų pažadų rinkėjams. Dauguma jų susiję su kova prieš globalizmą ir Europos Sąjungos galių plėtimą.

Vienalytės „santuokos“ Prancūzijoje įteisintos 2013 metais, nepaisant kelių masinių, daugiau nei po milijoną žmonių sutraukusių protestų Paryžiuje.

Civilinė partnerystė Prancūzijoje suteikia beveik tokias pačias privilegijas kaip ir santuoka, išskyrus tai, kad su prancūzu civilinėje parterystėje esantis ne Europos Sąjungos valstybės pilietis negali prašyti Prancūzijos pilietybės, o sutuoktinis gali.

Vienas iš garsiausių Nacionalinio fronto narių ir partijos vicepirmininkas Florianas Philippotas viešai demonstruoja savo homoseksualumą. Partijoje taip pat yra daugiau homoseksualių narių nei bet kurioje kitoje Prancūzijos partijoje.

Parengta pagal Breitbart.com informaciją


Susiję

Pasaulis 6974608641042517912

Rašyti komentarą

4 komentarai

Anonimiškas rašė...

Teisingai, dabar daug kas partneriuojasi, su daug kuo, šunimis katėmis,ir tt.., ir tai skaityti santuoka, yra beprotiškai, klaiku.

gėjus nacionalistas rašė...

Tai belenkokia kekšė galės apsiženyt su babajum, ir prisidaryt "prancūziukų" mišrūniukų, o gėjus prancūzas negalės normalei atsivežt gėjaus arabo, nors baltosios rasės išlikimui jie nekenkia...

Pikc rašė...

Pralinksmino tas pederastinis humoras. :)

Ainis rašė...

:)
Tamsta kažkaip netolerantiškai svaidoties kekšėmis ir babajais, nes ir jūsų "tolerantiškūjų" tarpe tokių užderėję. O kai apie baltosios rasės išnykimą rašo tie kurie gręsia žmogaus padermės išnykimui, tai išeina tikrai kaip rašė Pikc pedarastinis humoras.

item