Planuotos tėvystės organizaciją tyrusi Atstovų rūmų grupė rekomenduoja panaikinti jai finansavimą

Speciali JAV Atstovų rūmų paskirta tiriamoji grupė paviešino galutinę ataskaitą, kurioje pristatomos išvados dėl Planuotos tėvystės organ...

Speciali JAV Atstovų rūmų paskirta tiriamoji grupė paviešino galutinę ataskaitą, kurioje pristatomos išvados dėl Planuotos tėvystės organizacijos veiklos, susijusios su skandalu, kuomet iš slapta filmuotų susitikimų su šios organizacijos atstovais paaiškėjo, kad ji užsiima nelegalia abortų metu nužudytų kūdikių kūno dalių prekyba.

Ataskaitoje rekomenduojama Planuotos tėvystės organizacijai panaikinti finansavimą iš mokesčių mokėtojų pinigų ir jį perkelti kitiems sveikatos centrams. Taip pat joje įvardinama ir 15 aiškių atvejų, kuomet galimai buvo pažeisti federaliniai įstatymai.

Specialioji grupė, vadovaujama respublikonės Marshos Blackburn, buvo suformuota tam, kad į vieną vietą surinktų visus vykusius tyrimus dėl Planuotos tėvystės galimų įstatymų pažeidimų. Tyrimai buvo pradėti po to, kai žurnalistas Davidas Daleidenas paviešino šokiruojančius vaizdo įrašus, parodančius, kaip Planuotos tėvystės atstovai pasakoja apie abortais nužudytų kūdikių kūno dalių pardavinėjimą.

Respublikonės Diane Black teigimu, šis tyrimas atskleidė „šiurpią aborto industrijos realybę“. Pasak jos, tai, kas buvo atrasta tyrimo metu, turėtų „įsiuntinti visus sąžinę turinčius žmones“.

Jos partijos kolega Larry Bucshonas pastebėjo, kad tyrimas atveria kelią visiems žmonėms gauti atsakymus dėl abortų industrijos veiklos ir nubausti tuos, kurie dalyvavo šiose „siaubingose praktikose“.

Šalia siūlymo nebefinansuoti Planuotos tėvystės organizacijos iš mokesčių mokėtojų pinigų, tyrimą rengusi grupė rekomendavo Kongresui nebefinansuoti ir mokslinių tyrimų, kuriuose naudojamos kūdikių kūno dalys, gautos iš aborto klinikų, ir vietoje to finansuoti programas, kurios šias kūno dalis gauna kiek etiškesniu būdu, pavyzdžiui, po įvykusio persileidimo.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Šiaurės Amerika 7898199327559765686

Rašyti komentarą

item