Paryžiaus žygis už gyvybę sulaukė daugiau nei 50 tūkstančių dalyvių

Daugiau nei 50 tūkstančių už gyvybės apsaugą nuo jos pradėjimo momento pasisakančių prancūzų sekmadienį žygiavo kasmet vykstančiame Paryž...

Daugiau nei 50 tūkstančių už gyvybės apsaugą nuo jos pradėjimo momento pasisakančių prancūzų sekmadienį žygiavo kasmet vykstančiame Paryžiaus žygyje už gyvybę.

Kasmetinis Paryžiaus žygis už gyvybę yra didžiausia už gyvybės apsaugą nuo jos pradėjimo akimirkos pasisakanti akcija Europoje.

Žygyje kandidatai į prezidentus raginti kovoti prieš abortus, o dabartinė šalies vyriausybė kritikuota dėl įstatymų, pavertusių abortus „įprastu dalyku“, ypač dėl šiuo metu siūlomo įstatymo uždrausti už gyvybės apsaugą pasisakančius internetinius tinklalapius.

Demonstracija vyko likus keliems mėnesiams iki prezidento rinkimų, kuriuose katalikų palaikomas kandidatas Francois Fillonas išsisukinėja teigdamas, kad asmeniškai yra prieš abortus, bet prieštarauja politiniam jų draudimui.

Žygiui palaikymą išreiškė ir popiežius Pranciškus, kviesdamas kurti „meile ir gyvybės kultūra paremtą civilizaciją“.

Prancūzijoje ankstyvo neštumo abortai finansuojami iš mokesčių mokėtojų pinigų. Kasmet šalyje atliekama apie 220 tūkstančių abortų. Statistika rodo, kad vienai iš trijų prancūzių per savo gyvenimą yra atliktas abortas,

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pasaulis 4152933043229846589

Rašyti komentarą

3 komentarai

Laissez faire dogmatikas rašė...

"Demonstracija vyko likus keliems mėnesiams iki prezidento rinkimų, kuriuose katalikų palaikomas kandidatas Francois Fillonas išsisukinėja teigdamas, kad asmeniškai yra prieš abortus, bet prieštarauja politiniam jų draudimui."

Aš asmeniškai esu prieš žmogžudystes, bet kiti tegu žudo. Aš asmeniškai prieš prievartavimus, bet tegu prievartauja. Aš asmeniškai esu prieš vergovę, bet mano korešas turi vergą, ai, tegu turi.
Čia yra H. Clinton viceprezidento tipo šuo, o ne katalikas.
Šimašoidinis juokdarys.

Anonimiškas rašė...

objektyvioji mūsų žiniasklaida su flagmanu LRT nepasivargino pranešti apie šią marginalią akciją. neformatas taip sakant

AHA rašė...

D. Trump iš esmės pasisakė apie tai. Apie JAV žiniasklaidą dėl pro life, bet subalansuota ir Lietuvos, ir kitų pasaulių

item